Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 278K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

The Gauntlet

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Δεν καταλαβαινω τίποτα. Καλη ξεκούραση, μάλλον την χρειαζεσαι.

Άντε, θα ποστάρω σε εσένα μόνο για εξήγηση αλλά και για τα μέλη έτσι ώστε να ξέρουν.
Ο επικλινής θέλει να σε τιμωρήσει βάζοντάς σου μότο που να λέει για'σένα και για'μένα  
(μιας που νομίζει ότι είμαστε ένας) ότι είμαστε συκοφάντες κτλ.
Αποσκοπεί εκεί επειδή τον ρώτησα κάτι και στράβωσε αφού το μετέφρασε όπως ήθελε.
Σε νοιάζει;  εμένα στα παπάρια μου. Ήδη του έχω ξεκαθαρίσει την θέση μου από προχθές
αλλά αυτός δίνει διορίες λες και είμαστε σε καμία δημόσια υπηρεσία με κοπρόσκυλα.

Είπε θα βάλει το μότο κι ακόμα τίποτα. Ανέμενε την τιμωρία σου όπως κι εγώ.
Πάω την βόλτα μου λοιπόν και χέστηκα. Μην του απαντάς καν. Εδώ έγραψε ότι πάει για ύπνο
μην χαλάσει την υγεία του. Να τα βλέπεις αυτά...δεν είναι σημάδια υγιούς σκέψης.
Έχουμε να κάνουμε με άτομα που υπολογίζουν περισσότερο από εμάς την διαδικτυακή τους
υπόσταση. Ίσως από το μόνιμο δεκάλεπτο γαμήσι και την πίεση που φαίνεται να τους ασκεί.

Θα περιμένω την καταδίκη μου και θα την δεχθώ σαν τον Νικόλαο Ντερτιλή! Αμετανόητα!

Δεν υποχωρώ σε τραμπουκισμούς και αριστερίστικα τρικ δήθενίστικης κατάστασης.

Μην απαντάς, θα βρει τίποτα άλλο να πει μετά πάλι.

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Άντε, θα ποστάρω σε εσένα μόνο για εξήγηση αλλά και για τα μέλη έτσι ώστε να ξέρουν.
Ο επικλινής θέλει να σε τιμωρήσει βάζοντάς σου μότο που να λέει για'σένα και για'μένα  
(μιας που νομίζει ότι είμαστε ένας) ότι είμαστε συκοφάντες κτλ.
Αποσκοπεί εκεί επειδή τον ρώτησα κάτι και στράβωσε αφού το μετέφρασε όπως ήθελε.
Σε νοιάζει;  εμένα στα παπάρια μου. Ήδη του έχω ξεκαθαρίσει την θέση μου από προχθές
αλλά αυτός δίνει διορίες λες και είμαστε σε καμία δημόσια υπηρεσία με κοπρόσκυλα.

Είπε θα βάλει το μότο κι ακόμα τίποτα. Ανέμενε την τιμωρία σου όπως κι εγώ.
Πάω την βόλτα μου λοιπόν και χέστηκα. Μην του απαντάς καν. Εδώ έγραψε ότι πάει για ύπνο
μην χαλάσει την υγεία του. Να τα βλέπεις αυτά...δεν είναι σημάδια υγιούς σκέψης.
Έχουμε να κάνουμε με άτομα που υπολογίζουν περισσότερο από εμάς την διαδικτυακή τους
υπόσταση. Ίσως από το μόνιμο δεκάλεπτο γαμήσι και την πίεση που φαίνεται να τους ασκεί.

Θα περιμένω την καταδίκη μου και θα την δεχθώ σαν τον Νικόλαο Ντερτιλή! Αμετανόητα!

Δεν υποχωρώ σε τραμπουκισμούς και αριστερίστικα τρικ δήθενίστικης κατάστασης.

Μην απαντάς, θα βρει τίποτα άλλο να πει μετά πάλι.

ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
Εμενα να δεις ποσο στα αρχίδια μου !
Ισως το γλειψιμο του μουνιου σε πουτανες του δεκαευρου, που τις γαμανε πακικες ψωλες να αποφέρει σοβαρες ζημιες στην ψυχικη υγεια. Απλα σκεψου οτι εκει που ο Πακης ακουμπαει το κωλι του οταν γαμαει σε σταση cowgirl, εκει μετα στρώνει η καθε βρωμα το μουνι της και δέχεται πεινασμένους λεχριτες για να την γλειψουν ! Δηλαδη η γλωσσα του καθε καμένου ακουμπαει εκει που ακουμπαει το πακικο κωλι ! Αυτα ειναι ! Και μετα εδω μας το παιζουν μουρες και σικατοι ! ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Εγω τουλάχιστον δεν υποκρινομαι.
Παρακμιακος username, ονομα και πραμα !
Τα προβληματα σας ? Η ΧΑΡΑ ΜΟΥ !

Επισκέπτης
ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !
Εμενα να δεις ποσο στα αρχίδια μου !
Ισως το γλειψιμο του μουνιου σε πουτανες του δεκαευρου, που τις γαμανε πακικες ψωλες να αποφέρει σοβαρες ζημιες στην ψυχικη υγεια. Απλα σκεψου οτι εκει που ο Πακης ακουμπαει το κωλι του οταν γαμαει σε σταση cowgirl, εκει μετα στρώνει η καθε βρωμα το μουνι της και δέχεται πεινασμένους λεχριτες για να την γλειψουν ! Δηλαδη η γλωσσα του καθε καμένου ακουμπαει εκει που ακουμπαει το πακικο κωλι ! Αυτα ειναι ! Και μετα εδω μας το παιζουν μουρες και σικατοι ! ΜΟΥΑΧΑΧ6ΑΧΑΧΑΧΑ!
ξεροχυσα με ποστ :wanker: :wanker: :wanker:

Θελω αναλογη περιγραφη για το που ακουμπανε οι πατουσες που γλειφει ο πικερ :wanker: :wanker: :wanker: :wanker:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.012
Πόντοι
10.686
Κύριε Gauntlet,περιστασιακά Parakmiake και χίλια δυο κλωνάρια κατά το παρόν και το παρελθόν,στον παρόντα ιστότοπο κι αλλού,μέχρι τώρα έκανες των κριτή των πάντων και τον τιμητή επί παντός επιστητού!Σε διάφορα σημεία όταν σε στριμώχνουν έχεις δηλώσει ότι όλοι είμαστε μια παρέα και κάνουμε την πλάκα μας,άρα παραδέχεσαι ότι αυτά που έχεις γράψει και γράφεις έχουν την αξία αναγνώσματος για το πρωινό χέσιμο,κατά παρόμοιον τρόπο που οι γκόμενες έχουν ολόκληρη βιβλιοθήκη από Cosmopolitan δίπλα στη χέστρα!''Όλα καλά κι όλα ωραία,χθες ήσουν μ'άλλονε παρέα'',ώσπου έκανες το λάθος να με συκοφαντήσεις εκτιμώντας ότι θα έβρισκες έναν εύκολον στόχο να κάνεις την πλάκα σου.Πήρα εγώ τον ρόλο του εισαγγελέα και εσύ του κατηγορούμενου,ανέλαβα την υποχρέωση εκ μέρους της αξιοπρέπειάς μου και της αποκατάστασης της αλήθειας να σε αποκαλύψω ως έναν κοινόν συκοφάντη,δεν με αντέκρουσες με επιχειρήματα παρά μόνον με φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα,στην πορεία του ξεμπροστιάσματος ανακάλυψα ότι χρησιμοποιείς κατά τις περιστάσεις και κατά το δοκούν το νικ ''Parakmiakos'',και επιμένεις με επιχειρήματα του στυλ ''άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε'' να αποφεύγεις να με αντικρούσεις ευθέως!Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω,αν η ετυμηγορία της διαχείρησης και των μελών  του site είναι αθωωτική για σένα,θα τη σεβαστώ και θα τη δεχτώ!

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Κύριε Gauntlet,περιστασιακά Parakmiake και χίλια δυο κλωνάρια κατά το παρόν και το παρελθόν,στον παρόντα ιστότοπο κι αλλού,μέχρι τώρα έκανες των κριτή των πάντων και τον τιμητή επί παντός επιστητού!Σε διάφορα σημεία όταν σε στριμώχνουν έχεις δηλώσει ότι όλοι είμαστε μια παρέα και κάνουμε την πλάκα μας,άρα παραδέχεσαι ότι αυτά που έχεις γράψει και γράφεις έχουν την αξία αναγνώσματος για το πρωινό χέσιμο,κατά παρόμοιον τρόπο που οι γκόμενες έχουν ολόκληρη βιβλιοθήκη από Cosmopolitan δίπλα στη χέστρα!''Όλα καλά κι όλα ωραία,χθες ήσουν μ'άλλονε παρέα'',ώσπου έκανες το λάθος να με συκοφαντήσεις εκτιμώντας ότι θα έβρισκες έναν εύκολον στόχο να κάνεις την πλάκα σου.Πήρα εγώ τον ρόλο του εισαγγελέα και εσύ του κατηγορούμενου,ανέλαβα την υποχρέωση εκ μέρους της αξιοπρέπειάς μου και της αποκατάστασης της αλήθειας να σε αποκαλύψω ως έναν κοινόν συκοφάντη,δεν με αντέκρουσες με επιχειρήματα παρά μόνον με φωτοβολίδες και πυροτεχνήματα,στην πορεία του ξεμπροστιάσματος ανακάλυψα ότι χρησιμοποιείς κατά τις περιστάσεις και κατά το δοκούν το νικ ''Parakmiakos'',και επιμένεις με επιχειρήματα του στυλ ''άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε'' να αποφεύγεις να με αντικρούσεις ευθέως!Δεν έχω κάτι άλλο να προσθέσω,αν η ετυμηγορία της διαχείρησης και των μελών  του site είναι αθωωτική για σένα,θα τη σεβαστώ και θα τη δεχτώ!

sherlock_holmes_in_public-domain.jpg

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056
Ο κύριος Επιρρεπής ντεντέκτιβ του bourdela.com ως ένας άλλος  Sherlock Holmes ! trop spectaculaire !

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
29.544
Πόντοι
34.538
Ο ΦΑΝΟΥΡΗΣ χαθηκε η μου φαινεται ρε παιδια?

Επισκέπτης
Ο ΦΑΝΟΥΡΗΣ χαθηκε η μου φαινεται ρε παιδια?
o προφεσορ 6 χρονια στην ενημερωση και ειναι ακομα τιμημενος

Ο φανουρης 4 χρονια προσφορα και ειναι πορνορεπορτερ

Και την ποιοτητα και το βαθος της μπουρδελογνωσης του πορφεσορα δεν την πιανω καν...

Εκλεκτος ενημερωτης ο φανουρης αλλα δεν ηταν στο επιπεδο του προφεσορα

Parakmiakos

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Σεπ 2015
Κριτικές
28
Like
569
Πόντοι
1.056

Συνδέομαι σε λίγο με τον άλλον μου εαυτό να σου απαντήσω όπως σου αρμόζει !  :sunglasses:

The Gauntlet

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Παρακμιακέ...

πόσταρα αυτό εδώ...

Ξέρεις ότι ποτέ δεν θα σου έλεγα ψέματα.

Ήλπιζα μέχρι την τελευταία στιγμή να κουλάρεις διότι σε γνώρισα διαφορετικό.
Επέτρεψέ μου να σου πω ότι έχεις αλλάξει. Σε άλλαξαν...
Δεν σου λέω τίποτα διότι κρίνω ότι θα τα κάνεις μπάχαλο.
Συνήθως μάλιστα όταν επικρατεί κομφούζιο την πληρώνω εγώ (δεν θέλω να αναφερθώ σε άλλες περιπτώσεις).
Επίσης δεν το θέλω επειδή κάποτε τα λέγαμε. Πλέον δεν θα τα ξαναπούμε.

Εκ των επιλογών που μου έδωσες διαλέγω την δεύτερη.

'Ο Gauntlet είναι μυθομανής και συκοφάντης''...

Και ψυχοπαθής όμως, δεν με ενοχλεί τίποτα πια, αλήθεια λέω, πάντα λέω αλήθεια!

ΔΕΚΤΌΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΟΤΟ!

Τέλος η συζήτηση από'μένα!

κι ακόμα να μπει το μότο που μου έταξαν επειδή απλά ρώτησα κάτι αρχικά χωρίς καμιά εμπάθεια (ίσα-ίσα)
κι ως γνωστόν όταν ρωτάς, δεν χρειάζεσαι κι επιχειρήματα-αποδείξεις. Γι'αυτό και λέγεται ερώτηση.
Επίσης ως γνωστόν, από μικρό κι από τρελλό, μαθαίνεις την αλήθεια. Εγώ είμαι το δεύτερο.

Ερώτηση που αφορά άλο θέμα τώρα:
αν κάποιος έχει αυθεντικά π.μ προς κάποιον και τούμπαλιν από αυτόν σε κάποιους
μπορεί να ισχυριστεί ότι είναι αυτός ο κάποιος;
επόμενη ερώτηση:
κάτι τέτοιο δεν αποτελεί ισχυρότερη απόδειξη από το να λέμε απλά ότι ο τάδε είναι ο τάδε;
εσύ ποιος είσαι τελικά; μήπως είσαι ο μπίλυ13 που λες στην υπογραφή σου και αυτοβρίζεσαι;

εγώ απλά ρωτάω μιας κι έχω μπερδευτεί!

The Gauntlet

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
1
καιρό είχες να πεταχτείς σαν πορδή εσύ , έχεις τους κλώνους σου γι αυτό . :birdman:

Ένας μοντ (και μάλιστα γκλόμπαλ) δεν πρέπει να έχει κλώνους εκτός του ότι δεν πρέπει να έχει
και τέτοιας υφής ποστάρισμα ως φανερά ξινή προσωπική γνώμη. Πόσο μάλλον να έχει ειρωνεία.
Το μόνο που οφείλει να κάνει είναι η επίλυση διαπληκτισμών.
Ας ζητήσουμε όμως την γνώμη του νέου μέλους Ζεν Πρεμιέ μιας που δείχνει σταθερός, ειλικρινής
αλλά κι έμπειρος στις απόψεις του με πλούσιο και μεστό λόγο.

Για να δούμε, θα φανεί;

The Gauntlet

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
1
ξέχασες να πείς ότι η Λουίζα ξεκίνησε πρίν πάει Φυλής στο Κολωνού 48

ωραία ενημέρωση αλλά απ ότι είδα πάλι δεν γάμισες...

Φαίνεται να γνωρίζεις διάφορα φίλε, δεν ξέρω για τον συγκεκριμένο αλλά υπάρχουν κι άλλοι δηλαδή
που βολτάρουν και δεν γαμάνε; το έχω διαβάσει κι αλλού αυτό.

......................

Κι όποιος θέλει να με βρει και να κάνει-ράνει όπως μου στέλνουν, να έρθει σπίτι μου
κι όχι από το κινητό. Φίλε θαυμαστή...εσύ που με διαβάζεις, σε έδωσα στεγνά κι εσένα κάπου.
Η μούρη σου είναι πρώτη μούρη σε έναν ειδικό φάκελο.
Αν τολμήσεις να με ξαναπειλήσεις με οποιοδήποτε πρόσχημα φανταστείς για να πιάνεις συζητησούλες
και να κάνεις το καλό παιδί, θα σου τσακίσω την σπονδυλική στήλη.
Εγώ τα πούστικα ότι δήθεν τάχα δεν τα χάβω, κόψε λέμε γιατί τελείωσαν τα αστεία.
Τράβα βρες αυτούς που γράφουν για'σένα και που φυσικά όπως βλέπεις πολλοί υποστηρίζουν.
Άρα κάτι λάθος έκανες...τι κάτι δηλαδή;

Δεν σε παίρνει ρε ψυχάκια που απειλείς κι άλλους με έναν κοντό πουτάνας γιο πλάι σου ότι θα έρθεις
στις δουλειές τους. Τα έχω μάθει. Έχω υπεραναισθησία λέμε, δεν συγχωρώ πια.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom