Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 278K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.945
Πόντοι
41.129
Καμιά κανονική γκόμενα γαμήσατε άκα ή μόνο νετ και πουτάνες;

δεν ξερω πως να το εξηγησω αλλα δε μπορω να γαμησω γυναικα αμα δεν την εχω πληρωσει, δε μου σηκώνεται στο τσαμπα...
νιώθω ένα οικτο μια θαλπωρή μια αδερφικη αγαπη για την γυναικα που μου ανοιγει τα ποδια τσαμπα.
μονο το γαμησι επι πληρωμη  είναι που με διεγειρει.

:orchestra:

The Gauntlet

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Μηπως κανει και εξτραδακια η Αννιτα; ;)

Δεν κάνω εξτραδάκα με μπάζα πουτάνες που το παίζουν ντίβες.
Ουσιαστικά οι πελάτες κάνουν τα εξτραδάκια. Οι πουτάνες τα δέχονται. Αυτό δεν γράφτηκε ποτέ από κανέναν σας.

Ντροπή...έπρεπε να το είχατε γράψει.

δεν ξερω πως να το εξηγησω αλλα δε μπορω να γαμησω γυναικα αμα δεν την εχω πληρωσει, δε μου σηκώνεται στο τσαμπα...
νιώθω ένα οικτο μια θαλπωρή μια αδερφικη αγαπη για την γυναικα που μου ανοιγει τα ποδια τσαμπα.
μονο το γαμησι επι πληρωμη  είναι που με διεγειρει.

:orchestra:

Θα στο εξηγήσω εγώ...

Ο αγοραίος έρωτας εμπεριέχει δόση ανωμαλίας. Η εικόνα του ανθρώπου που (μόνο) πληρώνει στεγνά για να γαμήσει
φανερώνει αδυναμία στο να γαμήσει κανονικά. Αν ασχολήθηκα με αυτό το σπορ είναι επειδή ήθελα να'χω μια καβάτζα
της πλάκας για όταν δεν γαμάω κανονικά. Έτσι ναι, το δέχομαι.
Όσοι με ρωτούν πως τα πάω καλά στο θέμα πουτάνες, η απάντηση είναι ότι δεν τις ερωτεύομαι φίλε αγαπούλη.
Ο σωστός άνδρας υπάρχει ως οντότητα και γαμάει κυρίως γκόμενες.
Άλλο είναι να βγαίνεις βόλτα με μια γκόμενα που ξέρει ότι θες να την γαμήσεις και το θέλει κι αυτή
(τα όποια συναισθήματα σε εμάς τους άνδρες αναπτύσσονται σχεδόν πάντα μετά)
άλλο είναι να βγαίνεις για μαλακοπιρφοριλίκια επειδή δεν ξέρεις που πάνε τα τέσσερα
κι άλλο να πληρώνεις δίνοντας λεφτάκια για να γαμήσεις. Το τελευταίο είναι η ξευτίλα του αιώνα.
Όταν το κάνω, τι παραδέχομαι εκείνη την στιγμή; ότι δεν έχω καμία διαθέσιμη να γαμήσω και ζητώ βοήθεια
στην εκσπερμάτωση. Να γιατί πολλές πουτάνες μας λένε: "καλά, δεν έχεις γκόμενα;"
κι αν φαίνεται παράξενο σ'αυτές ασχέτως που πρέπει να τα πάρουν λόγω εργασίας
καταλαβαίνεις ότι όντως είναι παράξενο. Αντίθετα όταν πας με γκόμενα, δεν είναι σωστό να είσαι σωφέρ
και καληνυχτάκιας πληρώνοντας μαλλιοκέφαλα για να τον παίξεις τελικά αλλά είναι σωστό να βρίσκεις
γκόμενα που γουστάρεις και σε γουστάρει. Αυτό είναι και το καλύτερο.
Η υγεία κρύβεται στην φυσική έλξη, δεν μπορεί γαμήσι με πουτάνα να κοντραριστεί με γκομενικό γαμήσι
εκτός αν η γκόμενα είναι μπάζο κάτι βέβαια που μονίμως λέτε για όλες ρε κοιμισμένοι επειδή δεν μπορείτε.
Είναι από χέρι καμμένο δηλαδή. 1 στα 5.000 κι αν...διότι ως γνωστόν αν η γκόμενα σε θέλει, βγάζει φωτιές.
Τώρα αυτά που λέτε εδώ μέσα ότι δεν υπάρχει καμία νορμάλ κι όλες είναι ανεπίσημες πουτάνες
δεν διαφέρει καθόλου από αυτές που λένε ότι όλοι είμαστε άχρηστοι μαλάκες.
Τα δύο άκρα κάνουν ποτέ χωριό; φυσικά και όχι.

Ο πατέρας μου, αυτός ο ακαπέλωτος γίγαντας, τράβηξε πολλά στην ζωή του, είχε όπως όλοι οι παλιοί αρκετά στραβά
αλλά με είχε συμβουλέψει ότι σε αυτήν την ξεπουλημένη κοινωνία, το μόνο που μετρά είναι να σηκώνεσαι από το έδαφος
και να κάνεις το σωστό. Όταν και να σε ξεσκίζουν ακόμα, εσύ να παραμένεις όρθιος.
Χωρίς να το παίζεις μούρη αλλά να είσαι μούρη.
Μου έμαθε να ζω όμορφα και να μην ροχαλίζω όταν δεν μπορώ αλλά να επιδιώκω να τα καταφέρω.
Μου έμαθε να είμαι ρεαλιστής, υπέρ της αγοράς, υπέρ του πραγματικού εμπορίου κι όχι της ψευτοελπίδας
και του κουράγιου για να'χουμε να λέμε πορδές. Όποιος δεν αντέχει στις πιέσεις, ας πεθάνει. Αυτό ισχύει και για'μένα.
Να είμαι έτσι σε όλο το φάσμα της ζωής. Με αγαπάω όπως είμαι. Έχω ζήσει όμορφα και τώρα ξαναζώ σχεδόν το ίδιο.
Φυσικά εγώ θέλω ακριβώς το ίδιο και παραπάνω. Έτσι είμαστε εμείς οι μάγκες.
Μου έμαθε να μην τσιτσιρίζω, να μην το δέχομαι, να μην είμαι μοιρολάτρης. Έτσι μόνο προχωράς στην ζωή.
Συμβιβασμός δεν υπάρχει στο μυαλό μου σε τίποτα. Η πορνεία είναι κι αυτή συμβιβασμός.
Την δέχομαι αλλά δεν την αποδέχομαι.
Είχε επίσης πολλές γκόμενες ο γέρος αλλά πήρε την μπατίρω την μάνα μου ασχέτως αν είχε φράγκα.
Δεν νομίζω να την πήρε για καλή πίπα και ξεκώλιασμα. Γαμούσε στην πορεία κι άλλες.
Και όχι, δεν εννοώ να βρείτε να παντρευτείτε με το ζόρι.
Υπάρχει όμως σωστό και λάθος σε πολλά πράγματα στην ζωή και το γνωρίζουμε αυτόματα.
Αυτά τα περί μη σωστού και λάθους αλλά σχετικού, υφίστανται π.χ στο γούστο για τις μπάμιες κι αν τυχόν
παράβρασαν. Δεν ισχύουν στην ζωή.
Τώρα αν εδώ μέσα ορισμένοι δεν μπορείτε να ενηλικιωθείτε, δεν θέλετε αντίλογο αλλά χαδάκια και ρισπέκτ
δεν σας φταίει κανείς παρά μόνο το κεφάλι σας. Δεν θα είχα κόντρα με κανέναν αν παραδεχόταν ότι λέει μαλακίες
κι έχει παρωπίδες.
Συμπερασματικά...όπως εγώ κι άλλοι λοιπόν γαμάμε γκόμενες όταν βρίσκουμε, έτσι και πολλοί εδώ θα δεχτείτε
ότι συμβαίνει γύρω μας με πολλούς ανθρώπους πολύ πιο πετυχημένους στο θέμα. Κι από'μένα κι από'σας.
Αρκετά με την προπαγάνδα ότι δεν γίνεται κι οι πουτάνες είναι η μόνη λύση.
Τόση "αδυναμία" πια ρε μαλάκες; ανοιξτε και τον κώλο σας στην τελική...

The Gauntlet

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
1
νωρις το πρωι επισκεψη στο μεταξι, ποπο μαγκα μου, καιρο ειχα να περασω και ειχα ξεχασει τι σαπιλα παιζει.
Σε απελπισμενη προσπαθεια για κατι μετριο (προς κακο) διαλεξα μια μικρουλα (Νικολ νομιζω) στο Ιασωνος 30 οροφος.

Μεταξυ αλλων εμαθα οτι δουλευε εκει πολλες ωρες (κοντευε 24ωρο ειπε) και οτι ημουν ο πρωτος ημεδαπος που την επισκευτηκα στο 24ωρο αυτο.

Μολις την εβαλα στα 4, την πιστεψα !
Μαγκες τετοιο βρωμομουνο (οι περισσοτεροι) δεν εχετε πετυχει, και τα γραφω αυτα εχοντας γαμησει με πολυ πολυ χειροτερες συνθηκες. Σε καθε πιστονια εβγαινε μια βοθριλα που σκοτωνε ρινοκερο, ειχα γυρισει το κεφαλι 180 μοιρες πισω και παλι μου σκαγανε στα ρουθουνια.

Το χειροτερο δεν ξερω αν ειναι αυτο ή αν το οτι τελικα εχυσα. Για μεθυσμενος καλα τα πηγα, πιστευα θα ξερασω.
Μετα πηγα σπιτι εφαγα μια ζαμπονοτυροπιτα και εκανα 1 ωρα μπανιο (χωρις υπερβολη).

Δεν γραφω κριτικη, δεν θελω να θυμηθω λεπτομερειες, δεν θελω να εχω αναμνησεις !
Καλησπερα

Αν και πολλοί εδώ μέσα κάνουν πορνογλυφομούνια, δεν σημαίνει φυσικά ότι είναι όλοι κι αγαπούληδες.
Απορώ όμως με κάποιους που γλύφουν τα πάντα...πως και δεν έπεσαν ποτέ σε τέτοιο μουνί;

ρωτάω γιατί κάποιες κριτικές των δεύτερων δεν αναφέρουν ποτέ δυσάρεστες μυρωδιές.

Δεν είναι μυστήριο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

φαίνεται θα πέφτουν μόνο σε καθαρές...

αλλιώς υποθέτω ότι:

λένε ψέμματα
είναι ανώμαλοι
πουλάνε εραστιλίκι
είναι μονίμως συναχωμένοι
έχουν στερητικά μουνοσύνδρομα
δεν μπορούν να γαμήσουν και γλύφουν
μπορούν να γαμήσουν αλλά προτιμούν να δίνουν "εξετάσεις" ως πινέλα
πιστεύουν ότι αν ευχαριστήσουν την πουτάνα, θα τους χαρίσει καλύτερο γαμήσι στα 10-15 λεπτά

The Gauntlet

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Ένα τικ στο τελευταίο υπό την προυπόθεση ότι θα την γαμήσουν τσάμπα και για όσο γουστάρουν.
Μόνο έτσι δέχομαι ότι η πουτάνα αναγνώρισε την αξία τους και δέχτηκε να μην πάρει λεφτά.

Όλα τα άλλα είναι για τις "σουλουπωμένες" κριτικές.

Χαιβάνια...

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.200
Πόντοι
7.786
Το καλυτερο ειναι να γαμας κανονικες γκομενες αλλα και καμια πουτανα δεν ειναι κακο να γαμας

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.945
Πόντοι
41.129
Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.200
Πόντοι
7.786
Δεν ειναι τοσο καλο εγω τις πουτανες τις εχω σαν εμπειρια. Βεβαια ο καθενας κανει οτι θελει στονθεμα με τις πουτανες

The Gauntlet

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Σωστά Γιώργο αλλά θέλω να σε ρωτήσω κάτι.

Αν πας σε ένα πάρτυ με 10 άτομα και παίζουν συνέχεια repeat ένα τραγούδι για 5 ώρες
όσο εσύ στο μεταξύ θες να ακούσεις και κάτι άλλο μιας που τα τραγούδια είναι για να τα ακούμε...

πόσο θα αντέξεις να ακούς το ίδιο γαμοτράγουδο;
μάλλον θα αρχίσεις να τραγουδάς μόνος σου σε πιο αυθεντικό (όπως και το κάνουμε) τόνο!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.200
Πόντοι
7.786
Το λογικο ειναι να μην θελεις τα ιδια και!τα ιδια εγω τις πουτανες τις εχω πιο πολλυ για αλλαγη οταν θελω να ξεκουραστω και να κανω κατι καλτ αν βαριεμαι καποια γκομενα

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.200
Πόντοι
7.786
Εχουμε απο ενα κολλημα δεν υπαρχει κανεις που να μην εχει κολημα.

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
ο πορνος Gauntlet μου δίνει την εντύπωση ότι
αυτοψυχαναλυεται με τα γραφόμενα του...χεχεχε

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Αν και πολλοί εδώ μέσα κάνουν πορνογλυφομούνια, δεν σημαίνει φυσικά ότι είναι όλοι κι αγαπούληδες.
Απορώ όμως με κάποιους που γλύφουν τα πάντα...πως και δεν έπεσαν ποτέ σε τέτοιο μουνί;

ρωτάω γιατί κάποιες κριτικές των δεύτερων δεν αναφέρουν ποτέ δυσάρεστες μυρωδιές.

Δεν είναι μυστήριο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

φαίνεται θα πέφτουν μόνο σε καθαρές...

αλλιώς υποθέτω ότι:

λένε ψέμματα
είναι ανώμαλοι
πουλάνε εραστιλίκι
είναι μονίμως συναχωμένοι
έχουν στερητικά μουνοσύνδρομα
δεν μπορούν να γαμήσουν και γλύφουν
μπορούν να γαμήσουν αλλά προτιμούν να δίνουν "εξετάσεις" ως πινέλα
πιστεύουν ότι αν ευχαριστήσουν την πουτάνα, θα τους χαρίσει καλύτερο γαμήσι στα 10-15 λεπτά
.....
Δεν έχω κανει ποτε πινελο σε μπουρδελο. ..να παραδεχτώ 2.3 φορες μου εχει ερθει επιθυμία κ φυσικά οχι στο μεταξι κ οχι με πουτανα που χω γαμησει μια φορα.
Πολλοί δεν μπορούν να γαμησουν χωρίς δεκτό.
Αλλα οταν ακουω πε πεντακάθαρο..κτλ γελάω. ...αν ειναι καλοκαιρι μονο ο ιδρώτας φτανει.
Κάποτε πηδαγα γκόμενα σπιτι της αρκετη ωρα ιδρωτας πολύ σε κςποια φαση μου σκασαν μυρωδιές ισως να χε να κανει μπανιο 1 μερα....μηχανικά σταματησα κ μου λεει τι εγινε?σκεφτηκα κατι αλλο συνέχισα κ εχυσα.
Αλλη φορα στο μεταξι παλια ειχα παρει δυο μαζί 1 βρωμαγε γαματα μιλάμε ευτηχως στην πιπα δεν μου σηκωθηκε καθόλου 1 φόρα το διαλύσω κ φευγω ουτε χ καν τα χρήματα δεν με νοιαξαν μια λεξη αηδία.
Μεγαλη ιστορια να γραφω ετσι δεν εχω γαμησει 2.3 τουριστριες...
Το μονο αν ποτε θακανα ηταν να   ημουν τελειως λιωμα από ξίδι. .
Δεν κρινω κανενα υπαρχουν τύποι που η καλτιλα του φτιαχνει.
Πχ αν ηταν τζαμπα το duo εκεινο ενα 40% θα τις γαμαγε ασχετως μυρωδιά κτλ

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.308
Πόντοι
1.686
Δεν κάνω εξτραδάκα με μπάζα πουτάνες που το παίζουν ντίβες.
Ουσιαστικά οι πελάτες κάνουν τα εξτραδάκια. Οι πουτάνες τα δέχονται. Αυτό δεν γράφτηκε ποτέ από κανέναν σας.

Ντροπή...έπρεπε να το είχατε γράψει.

Θα στο εξηγήσω εγώ...

Ο αγοραίος έρωτας εμπεριέχει δόση ανωμαλίας. Η εικόνα του ανθρώπου που (μόνο) πληρώνει στεγνά για να γαμήσει
φανερώνει αδυναμία στο να γαμήσει κανονικά. Αν ασχολήθηκα με αυτό το σπορ είναι επειδή ήθελα να'χω μια καβάτζα
της πλάκας για όταν δεν γαμάω κανονικά. Έτσι ναι, το δέχομαι.
Όσοι με ρωτούν πως τα πάω καλά στο θέμα πουτάνες, η απάντηση είναι ότι δεν τις ερωτεύομαι φίλε αγαπούλη.
Ο σωστός άνδρας υπάρχει ως οντότητα και γαμάει κυρίως γκόμενες.
Άλλο είναι να βγαίνεις βόλτα με μια γκόμενα που ξέρει ότι θες να την γαμήσεις και το θέλει κι αυτή
(τα όποια συναισθήματα σε εμάς τους άνδρες αναπτύσσονται σχεδόν πάντα μετά)
άλλο είναι να βγαίνεις για μαλακοπιρφοριλίκια επειδή δεν ξέρεις που πάνε τα τέσσερα
κι άλλο να πληρώνεις δίνοντας λεφτάκια για να γαμήσεις. Το τελευταίο είναι η ξευτίλα του αιώνα.
Όταν το κάνω, τι παραδέχομαι εκείνη την στιγμή; ότι δεν έχω καμία διαθέσιμη να γαμήσω και ζητώ βοήθεια
στην εκσπερμάτωση. Να γιατί πολλές πουτάνες μας λένε: "καλά, δεν έχεις γκόμενα;"
κι αν φαίνεται παράξενο σ'αυτές ασχέτως που πρέπει να τα πάρουν λόγω εργασίας
καταλαβαίνεις ότι όντως είναι παράξενο. Αντίθετα όταν πας με γκόμενα, δεν είναι σωστό να είσαι σωφέρ
και καληνυχτάκιας πληρώνοντας μαλλιοκέφαλα για να τον παίξεις τελικά αλλά είναι σωστό να βρίσκεις
γκόμενα που γουστάρεις και σε γουστάρει. Αυτό είναι και το καλύτερο.
Η υγεία κρύβεται στην φυσική έλξη, δεν μπορεί γαμήσι με πουτάνα να κοντραριστεί με γκομενικό γαμήσι
εκτός αν η γκόμενα είναι μπάζο κάτι βέβαια που μονίμως λέτε για όλες ρε κοιμισμένοι επειδή δεν μπορείτε.
Είναι από χέρι καμμένο δηλαδή. 1 στα 5.000 κι αν...διότι ως γνωστόν αν η γκόμενα σε θέλει, βγάζει φωτιές.
Τώρα αυτά που λέτε εδώ μέσα ότι δεν υπάρχει καμία νορμάλ κι όλες είναι ανεπίσημες πουτάνες
δεν διαφέρει καθόλου από αυτές που λένε ότι όλοι είμαστε άχρηστοι μαλάκες.
Τα δύο άκρα κάνουν ποτέ χωριό; φυσικά και όχι.

Ο πατέρας μου, αυτός ο ακαπέλωτος γίγαντας, τράβηξε πολλά στην ζωή του, είχε όπως όλοι οι παλιοί αρκετά στραβά
αλλά με είχε συμβουλέψει ότι σε αυτήν την ξεπουλημένη κοινωνία, το μόνο που μετρά είναι να σηκώνεσαι από το έδαφος
και να κάνεις το σωστό. Όταν και να σε ξεσκίζουν ακόμα, εσύ να παραμένεις όρθιος.
Χωρίς να το παίζεις μούρη αλλά να είσαι μούρη.
Μου έμαθε να ζω όμορφα και να μην ροχαλίζω όταν δεν μπορώ αλλά να επιδιώκω να τα καταφέρω.
Μου έμαθε να είμαι ρεαλιστής, υπέρ της αγοράς, υπέρ του πραγματικού εμπορίου κι όχι της ψευτοελπίδας
και του κουράγιου για να'χουμε να λέμε πορδές. Όποιος δεν αντέχει στις πιέσεις, ας πεθάνει. Αυτό ισχύει και για'μένα.
Να είμαι έτσι σε όλο το φάσμα της ζωής. Με αγαπάω όπως είμαι. Έχω ζήσει όμορφα και τώρα ξαναζώ σχεδόν το ίδιο.
Φυσικά εγώ θέλω ακριβώς το ίδιο και παραπάνω. Έτσι είμαστε εμείς οι μάγκες.
Μου έμαθε να μην τσιτσιρίζω, να μην το δέχομαι, να μην είμαι μοιρολάτρης. Έτσι μόνο προχωράς στην ζωή.
Συμβιβασμός δεν υπάρχει στο μυαλό μου σε τίποτα. Η πορνεία είναι κι αυτή συμβιβασμός.
Την δέχομαι αλλά δεν την αποδέχομαι.
Είχε επίσης πολλές γκόμενες ο γέρος αλλά πήρε την μπατίρω την μάνα μου ασχέτως αν είχε φράγκα.
Δεν νομίζω να την πήρε για καλή πίπα και ξεκώλιασμα. Γαμούσε στην πορεία κι άλλες.
Και όχι, δεν εννοώ να βρείτε να παντρευτείτε με το ζόρι.
Υπάρχει όμως σωστό και λάθος σε πολλά πράγματα στην ζωή και το γνωρίζουμε αυτόματα.
Αυτά τα περί μη σωστού και λάθους αλλά σχετικού, υφίστανται π.χ στο γούστο για τις μπάμιες κι αν τυχόν
παράβρασαν. Δεν ισχύουν στην ζωή.
Τώρα αν εδώ μέσα ορισμένοι δεν μπορείτε να ενηλικιωθείτε, δεν θέλετε αντίλογο αλλά χαδάκια και ρισπέκτ
δεν σας φταίει κανείς παρά μόνο το κεφάλι σας. Δεν θα είχα κόντρα με κανέναν αν παραδεχόταν ότι λέει μαλακίες
κι έχει παρωπίδες.
Συμπερασματικά...όπως εγώ κι άλλοι λοιπόν γαμάμε γκόμενες όταν βρίσκουμε, έτσι και πολλοί εδώ θα δεχτείτε
ότι συμβαίνει γύρω μας με πολλούς ανθρώπους πολύ πιο πετυχημένους στο θέμα. Κι από'μένα κι από'σας.
Αρκετά με την προπαγάνδα ότι δεν γίνεται κι οι πουτάνες είναι η μόνη λύση.
Τόση "αδυναμία" πια ρε μαλάκες; ανοιξτε και τον κώλο σας στην τελική...

+ 10000

The Gauntlet

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Να γράψω και κάτι άσχετο αλλά όμορφο παράλληλα.
Μετά από ένα ωραίο γαμήσι στη Φυλής, ιδανικό μέρος για
λίγο κρασάκι και κάποιον μεζέ είναι το κουτούκι που βρίσκεται
στην συμβολή των οδών Σωζοπόλεως και Αριστομένους.
Τώρα για το παρκάρισμα αυτοκινήτου είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα.
Εγώ με το Beverly πάντως δεν ζορίζομαι ποτέ να παρκάρω.
Απέναντι υπάρχουν και 2 γυμναστήρια οπότε υπάρχει κινητικότητα στην περιοχή.
Καλά να περνάτε παιδιά  :grouphug:

Δεν χρειάζεται να γράφεις οδούς και στοιχεία διότι βρίζουν εμένα όπως πάντα.

Και τώρα που το έγραψα αυτό τι θα αλλάξει; τίποτα φυσικά! Χαχαχαχαχαχαχαχα!
Είμαι γαμημένο ψυχάκι εξάλλου και καρπαζοεισπράκτορας!

Οπότε αφού έδειξα κι απέδειξα ότι είμαι καλό παιδάκι, καθάρισα!

Προσωπικά θα βρίσκομαι στα νήματα για κούρεμα "χρεών".

Έχω φέρει και τα γραμμάτια μαζί...

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.200
Πόντοι
7.786
Ο Καθενας παει στις πουτανες για καποιο λογο και ο καθενας επιλεγει τι θελει να κανει με τις πουτανες του!καθενος ειναι επιλογη οπως ειναι επιλογη!λογικη να πας με κανονικες γυναικες

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.012
Πόντοι
10.686
Αφού είσαι καλό παιζάκι,έλα από κει να υπογράψεις την ομολογία σου,την έχω έτοιμη και καθαρογραμμένη!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom