Μηπως κανει και εξτραδακια η Αννιτα; ;)
Δεν κάνω εξτραδάκα με μπάζα πουτάνες που το παίζουν ντίβες.
Ουσιαστικά οι πελάτες κάνουν τα εξτραδάκια. Οι πουτάνες τα δέχονται. Αυτό δεν γράφτηκε ποτέ από κανέναν σας.
Ντροπή...έπρεπε να το είχατε γράψει.
δεν ξερω πως να το εξηγησω αλλα δε μπορω να γαμησω γυναικα αμα δεν την εχω πληρωσει, δε μου σηκώνεται στο τσαμπα...
νιώθω ένα οικτο μια θαλπωρή μια αδερφικη αγαπη για την γυναικα που μου ανοιγει τα ποδια τσαμπα.
μονο το γαμησι επι πληρωμη είναι που με διεγειρει.
Θα στο εξηγήσω εγώ...
Ο αγοραίος έρωτας εμπεριέχει δόση ανωμαλίας. Η εικόνα του ανθρώπου που (μόνο) πληρώνει στεγνά για να γαμήσει
φανερώνει αδυναμία στο να γαμήσει κανονικά. Αν ασχολήθηκα με αυτό το σπορ είναι επειδή ήθελα να'χω μια καβάτζα
της πλάκας για όταν δεν γαμάω κανονικά. Έτσι ναι, το δέχομαι.
Όσοι με ρωτούν πως τα πάω καλά στο θέμα πουτάνες, η απάντηση είναι ότι δεν τις ερωτεύομαι φίλε αγαπούλη.
Ο σωστός άνδρας υπάρχει ως οντότητα και γαμάει κυρίως γκόμενες.
Άλλο είναι να βγαίνεις βόλτα με μια γκόμενα που ξέρει ότι θες να την γαμήσεις και το θέλει κι αυτή
(τα όποια συναισθήματα σε εμάς τους άνδρες αναπτύσσονται σχεδόν πάντα μετά)
άλλο είναι να βγαίνεις για μαλακοπιρφοριλίκια επειδή δεν ξέρεις που πάνε τα τέσσερα
κι άλλο να πληρώνεις δίνοντας λεφτάκια για να γαμήσεις. Το τελευταίο είναι η ξευτίλα του αιώνα.
Όταν το κάνω, τι παραδέχομαι εκείνη την στιγμή; ότι δεν έχω καμία διαθέσιμη να γαμήσω και ζητώ βοήθεια
στην εκσπερμάτωση. Να γιατί πολλές πουτάνες μας λένε: "καλά, δεν έχεις γκόμενα;"
κι αν φαίνεται παράξενο σ'αυτές ασχέτως που πρέπει να τα πάρουν λόγω εργασίας
καταλαβαίνεις ότι όντως είναι παράξενο. Αντίθετα όταν πας με γκόμενα, δεν είναι σωστό να είσαι σωφέρ
και καληνυχτάκιας πληρώνοντας μαλλιοκέφαλα για να τον παίξεις τελικά αλλά είναι σωστό να βρίσκεις
γκόμενα που γουστάρεις και σε γουστάρει. Αυτό είναι και το καλύτερο.
Η υγεία κρύβεται στην φυσική έλξη, δεν μπορεί γαμήσι με πουτάνα να κοντραριστεί με γκομενικό γαμήσι
εκτός αν η γκόμενα είναι μπάζο κάτι βέβαια που μονίμως λέτε για όλες ρε κοιμισμένοι επειδή δεν μπορείτε.
Είναι από χέρι καμμένο δηλαδή. 1 στα 5.000 κι αν...διότι ως γνωστόν αν η γκόμενα σε θέλει, βγάζει φωτιές.
Τώρα αυτά που λέτε εδώ μέσα ότι δεν υπάρχει καμία νορμάλ κι όλες είναι ανεπίσημες πουτάνες
δεν διαφέρει καθόλου από αυτές που λένε ότι όλοι είμαστε άχρηστοι μαλάκες.
Τα δύο άκρα κάνουν ποτέ χωριό; φυσικά και όχι.
Ο πατέρας μου, αυτός ο ακαπέλωτος γίγαντας, τράβηξε πολλά στην ζωή του, είχε όπως όλοι οι παλιοί αρκετά στραβά
αλλά με είχε συμβουλέψει ότι σε αυτήν την ξεπουλημένη κοινωνία, το μόνο που μετρά είναι να σηκώνεσαι από το έδαφος
και να κάνεις το σωστό. Όταν και να σε ξεσκίζουν ακόμα, εσύ να παραμένεις όρθιος.
Χωρίς να το παίζεις μούρη αλλά να είσαι μούρη.
Μου έμαθε να ζω όμορφα και να μην ροχαλίζω όταν δεν μπορώ αλλά να επιδιώκω να τα καταφέρω.
Μου έμαθε να είμαι ρεαλιστής, υπέρ της αγοράς, υπέρ του πραγματικού εμπορίου κι όχι της ψευτοελπίδας
και του κουράγιου για να'χουμε να λέμε πορδές. Όποιος δεν αντέχει στις πιέσεις, ας πεθάνει. Αυτό ισχύει και για'μένα.
Να είμαι έτσι σε όλο το φάσμα της ζωής. Με αγαπάω όπως είμαι. Έχω ζήσει όμορφα και τώρα ξαναζώ σχεδόν το ίδιο.
Φυσικά εγώ θέλω ακριβώς το ίδιο και παραπάνω. Έτσι είμαστε εμείς οι μάγκες.
Μου έμαθε να μην τσιτσιρίζω, να μην το δέχομαι, να μην είμαι μοιρολάτρης. Έτσι μόνο προχωράς στην ζωή.
Συμβιβασμός δεν υπάρχει στο μυαλό μου σε τίποτα. Η πορνεία είναι κι αυτή συμβιβασμός.
Την δέχομαι αλλά δεν την αποδέχομαι.
Είχε επίσης πολλές γκόμενες ο γέρος αλλά πήρε την μπατίρω την μάνα μου ασχέτως αν είχε φράγκα.
Δεν νομίζω να την πήρε για καλή πίπα και ξεκώλιασμα. Γαμούσε στην πορεία κι άλλες.
Και όχι, δεν εννοώ να βρείτε να παντρευτείτε με το ζόρι.
Υπάρχει όμως σωστό και λάθος σε πολλά πράγματα στην ζωή και το γνωρίζουμε αυτόματα.
Αυτά τα περί μη σωστού και λάθους αλλά σχετικού, υφίστανται π.χ στο γούστο για τις μπάμιες κι αν τυχόν
παράβρασαν. Δεν ισχύουν στην ζωή.
Τώρα αν εδώ μέσα ορισμένοι δεν μπορείτε να ενηλικιωθείτε, δεν θέλετε αντίλογο αλλά χαδάκια και ρισπέκτ
δεν σας φταίει κανείς παρά μόνο το κεφάλι σας. Δεν θα είχα κόντρα με κανέναν αν παραδεχόταν ότι λέει μαλακίες
κι έχει παρωπίδες.
Συμπερασματικά...όπως εγώ κι άλλοι λοιπόν γαμάμε γκόμενες όταν βρίσκουμε, έτσι και πολλοί εδώ θα δεχτείτε
ότι συμβαίνει γύρω μας με πολλούς ανθρώπους πολύ πιο πετυχημένους στο θέμα. Κι από'μένα κι από'σας.
Αρκετά με την προπαγάνδα ότι δεν γίνεται κι οι πουτάνες είναι η μόνη λύση.
Τόση "αδυναμία" πια ρε μαλάκες; ανοιξτε και τον κώλο σας στην τελική...