You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
millepetrozza
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 31
- Πόντοι
- 1
Που πήγε ο μπούλης;
Πάλι κλαίει;
ποιος ειναι ο μπουλης ρε τραμπουκε?
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.299
- Πόντοι
- 22.785
......ρωτα τον αλλο που εφαγε ενα ψευτο warn
αντε γιατι παραγινε το κακο
αντε με τον καθε ψυχικα ανισόρροπο
κανονικα πρεπει μα διαγραγει το ποστ και να φαει μιουτ
......... άγαπητέ κ τεράστιε billy13, ή κορυφαία κουλτούρα σας δέν κλονίζετε άπλά άμφισβητείτε , ένθεν κι ένθεν άπό τούς αίχμαλώτους τής θαλασσοδαρμένης ψυχιατρικής σκούνας.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.773
- Πόντοι
- 41.129
ακαποτα γαμησια? εδω αναρωτιεμαι ποιοι ειναι αυτοι που κανουνε γλυφομουνια και γλυφοκωλια , ειδικα οταν σκεφτεις οπτι πριν απο σενα περασνα καμμια 50ρια αλλοι αγνωστου ρατσα και προελευσεως
Ακόμα δεν έχουνε ξυπνήσει,ούτε πρωινό καφέ έχουν πιεί οι σκληροί μύστες,για να σε τραμπουκίσουν...
Ειναι αναξιος ακομα και για τραμπουκισμα μυστη
Τωρα περα απ τις μαλακιες, χωρις γλειφομουνι/γλωσσοφιλα, εσεις νιωθετε οτι γαμησατε;
Εμενα δε μου σηκωνεται καν...
οι κοπελες ετσι και αλλιως μετα απο καθε πελατη καθαριζονται... δεν υπαρχει φοβος.
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.773
- Πόντοι
- 41.129
Καλα δεν τον κοβω κιολας γι αυτο... Υπαρχουν και πολλες βρωμιαρες...
Ολοι μας εχουμε γλυψει μουνια, βυζια κλπ που ειχαν περιεργη γευση :S
Αλλωστε ουκ ολιγες φορες εχουμε δει ολοι μας κοπελες να πηγαινουν "καρφι" απ το ενα δωματιο στο αλλο :S
βαζουνε μωρομαντηλα με οινοπνευμα ή αλοη ή χαμομηλι, σκοτωνει ολα τα μικροβια και βακτηρια στην περιοχη του γλειψιματος
εχθες η Αλβανοκοντυλωβαζουνε μωρομαντηλα με οινοπνευμα ή αλοη ή χαμομηλι, σκοτωνει ολα τα μικροβια και βακτηρια στην περιοχη του γλειψιματος
μπηκε καπακι σε αλλο δωματιο η βρωμιαρουλα......καπακι λέμε ;) ;) ;)
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.299
- Πόντοι
- 22.785
....εχθες η Αλβανοκοντυλω
μπηκε καπακι σε αλλο δωματιο η βρωμιαρουλα......καπακι λέμε ;) ;) ;)
....... BILLY μου , έάν δέν όσφρισθούμε κι όλίγον μουνίλα καί τήν γευσην αύτής ,
πού είναι ή εύχαρίστηση..... έγω πολλές φορές είπα βάλε τό δακτυλακι σου στό μουνάκι σου καί δώστο να τό γλύψω....... ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ Ε??????
Άλλο αυτό και άλλο να γευτεί ο άνθρωπος,την ψωλή του προηγούμενου.......
....... BILLY μου , έάν δέν όσφρισθούμε κι όλίγον μουνίλα καί τήν γευσην αύτής ,
πού είναι ή εύχαρίστηση..... έγω πολλές φορές είπα βάλε τό δακτυλακι σου στό μουνάκι σου καί δώστο να τό γλύψω....... ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ ΟΛΛΑ ΑΥΤΑ Ε??????
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
+ σκατιλα απο ρουφο-κωλαδα/γλυφοκωλι,ρομαντικη πουτσιλα κτλ..Άλλο αυτό και άλλο να γευτεί ο άνθρωπος,την ψωλή του προηγούμενου...
στα διαλα με τσι βρωμιαρες,ναουμε+ σκατιλα απο ρουφο-κωλαδα/γλυφοκωλι,ρομαντικη πουτσιλα κτλ..
dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
στα διαλα με τι βρωμιαρες,ναουμε
Πέρα από την τήρηση των βασικών κανόνων υγιεινής,πολλοί φόβοι είναι στο μυαλό μας,κι αν τους αφήσουμε να μάς κυριεύσουν,η υποχονδρίαση είναι κοντά... Αλλαγή στον τρόπο σκέψης και στους φόβους που με κατέβαλλαν συνέβη βλέποντας τ'ανήψια μου 2-3 χρονών να γλείφουν στην κυριολεξία το πάτωμα,(που όσο καθαρό κι αν είναι,τα μικρόβια και τα βακτηρίδια κάνουν πάρτυ!),και να μην παθαίνουν τίποτα!Συμπέρανα ότι υπάρχει μια φυσικά καθοδηγούμενη τάση να αποκτάμε ανοσία,και ίσως με την υπερβολική υγιεινή την καταστέλλουμε.
Ας πει την άποψή του ένας πιο ειδικός.
Ας πει την άποψή του ένας πιο ειδικός.
Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.109
- Πόντοι
- 1.686
Eιδικος δεν ειμαι, αλλα η υπερβολικη υγιεινη, σιγουρα βλαπτει!
Η εκθεση του οργανισμου σε μικροβια, ειδικοτερα σε μικρη ηλικια, συμβαλει στην αναπτυξη ισχυρου ανοσοποιητικου συστηματος.
Θεωρω πως το γεγονος οτι απο πιτσιρικας ημουνα "σβαρνιαρης" , ξεκινησα τα γλειφομουνια σε τσαρδια απο τα 13 μου και επισης το γεγονος οτι εξαιρετικα σπανια επαιρνα φαρμακα,αντιβιωσεις κλπ, ειχε ως αποτελεσμα να αποκτησω ανοσια στα παρασημα
Πρέπει να κάνεις όμως γλειφομούνι με τη σωστή γωνία αυχένα
για να μην πάθεις αυχενικό σύνδρμο !
Επισκέπτης
[move][size=15pt]ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ[/size][/move]
Έχω την τιμή να μεταφέρω κάποια σχόλια του καλού μου φίλου και εξαίρετου μέλους του παρόντος ιστοτόπου κ. gl, ο οποίος με την λαμπρή συμμετοχή του, τόσο στην κύρια θεματολογία του ιστοτόπου, όσο και στην περιφερειακή, κόσμησε τον παρόντα. Δεν κρύβω βέβαια, ότι ο κ. gl, είχε ως νικ, και "κακές" στιγμές, καί δεν είναι λίγες οι φορές που γι΄αυτόν τον λόγο, είχαμε διασταυρώσει τα ξίφη μας. Οι "καλές" του στιγμές όμως, ήταν αριθμητικά σαφώς περισσότερες και πιο λαμπρές. Ούτως, ο απολογισμός παραμένει θετικός.
Ακολουθεί το σχόλιό του:
"Το νικ gl αν και φαινεται ως warn πλεον εχει αποκλειστει απο τον ιστοτοπο (πουστικη δλδ τακτικη) και φυσικα ο πηγασιος και ο θεσσαλος....
Ως gl αν και δεν φαινεται επισημα ειμαι στην πραγματικοτητα μπαναρισμενος απο ip και ζητω επισημα να βγει το νικνειμ μου απο τους συντονιστες των συλλογων και να φαινεται ως banned διοτι δεν θελω να εχω καμια σχεση με αντμινς και μοντς που υποθαλπτουν και επικροτουν υβριστες μαναδων και οστων νεκρων."
Ὁ ἱστότοπος ἔχει εἰσέλθει εἰς μεγάλην παρακμήν. Σὐμπτωμα εἶναι καὶ ἡ ἀποδοχὴ ἐν αὐτῷ τοῦ καθιζήματος ἐσχάτης ὑποστάθμης κ. Dude007.
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Ὁ ἱστότοπος ἔχει εἰσέλθει εἰς μεγάλην παρακμήν. Σὐμπτωμα εἶναι καὶ ἡ ἀποδοχὴ ἐν αὐτῷ τοῦ καθιζήματος ἐσχάτης ὑποστάθμης κ. Dude007.
Σωστός ο παίκτης!
Καλύτερα αυτή από πάνω και ρύθμιση ύψους με χρήση δικεφάλων/πλάτης και αγκόνων, με παράλληλη ρύθμιση στήριξης αυχένα/γωνίας προσβολής στόχου με μαξιλάρια...
(παθών και μαθών )
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.773
- Πόντοι
- 41.129
▪Κολωνού 32β:
Η Νικόλ το νέο πιπίνι με το ανοικτό χρώμα δέματος και το όμορφο κοριτσίστικο προσωπάκι...
Με ωραίο σώμα, βυζάκια για ρούφηγμα και με μπάνικο κωλαράκι...
Παρεμπιπτόντως αυτός που της έκανε ποδαρικό τελικά ήταν γουρλής:έσκισε το πιπίνι χθες!
Μαζί της η Μισέλ με τις βυζάρες.
;) ;)
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 517
- Like
- 71.773
- Πόντοι
- 41.129
Από αύριο τελικά επιστρέφει πάλι στο 10ρικο.
ετσι να γαμησει ο κοσμακις πιπινακι, μακαρι να ερχοταν και το πατριτσιακι απο φυλης στο μεταξι ετσι 1-2 μερες να γαμησει και ο φτωχος
free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.952
- Πόντοι
- 6.925
Εγώ με κήλη στον 7ο αυχενικό έχω δουλέψει αναγκαστικά δικέφαλους για να σηκώνω την λεκάνη της ψηλά ...