Νέα

Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 274K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Προφανώς και η ψυχολογία παίζει τεράστιο ρόλο. Όμως επειδή η αυτοπεποίθησή μου είναι πολύ χαμηλή και η εμφάνισή μου κάτω του μέτριου, προδιαθέτω αρνητικά τον άλλον.

No way around it.
και???? στα αρχιδια σου παλικαρι μου,σε οποιον αρεσεις?Βρε δεν πανε να γαμηθουνε...σε οποιον αρεσειςστο λεω και παλι,αγαπα αυτο που εισαι και οχι να προσπαθεις να εισαι κατι που θελουν οι αλλοι.....
Τα σεβη μου...πηγαινε και γαματα ολα... ;)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.168
Πόντοι
42.697
Οπως σχεδον ολες οι νεαρες Ρουμανες, ετσι και η Αλινα, προσφερει πιο εμπλουτισμενο προγραμμα αν σε συμπαθησει, εισαι καθαρος και σχετικα εμφανισημος.  :hi:
Αν δε τους αρεσεις, τρως φολα.

Γενικα απο την εμπειρια μου ολα αυτα τα χρονια εχω βγαλει τα εξης συμπερασματα. Σε γενικες γραμμες, ισχυουν τα εξης.

Ρουμανες: Αν τους αρεσεις, περνας γαματα. Αν οχι τρως φολα. Δεν ειναι καλες επαγγελματιες, απο την αποψη οτι δεν προσφερουν τις ιδιες υπηρεσιες σε ολους τους πελατες. Και γενικα πασχουν σε τεχνικη, περιποιηση κλπ. Το καλο ειναι ομως οτι (επαναλαμβανω ΑΝ ταιριαξετε), σου δινοντα κανονικα και χωρις περιορισμους)  :wanker:, λες και γαμας τη γκομενα σου. Ειναι αγαπησιαρες  :smitten: Προσωπικα ειναι η αγαπημενη μου ρατσα  :rockon: Προτεινονται για gfe καταστασεις.

Αλβανιαρες: Μαλακισμενες, βρωμιαρες και ψωνισμενες οι περισσοτερες, αλλα αν πας με τα νερα τους γαμιουνται σα ΣΚΥΛΙΑ.  :zfuck: . Τα πιο ανθεκτικα και τιμια κωλαντερα που εχω γαμησει, ειναι αλβανικα. Προτεινονται για pse καταστασεις.

Σοβιετικες: Σωστες επαγγελματιες με υψηλο επιπεδο υπηρεσιων που διαφερει ελαχιστα απο πελατη σε πελατη. Το κακο ειναι οτι για μας που ψαχνουμε αγαπουλιτσες και αυτο το gfe κλιμα, δε το πολυδινουν δηλαδη δεν ειναι τοσο αγαπησιαρες οσο οι Ρουμανες. Ειναι καπως πιο ψυχρες. Παρολα αυτα, οσοι ενδιαφερονται για υψηλο επιπεδο υπηρεσιων, σιγουρα ειναι οι καλυτερες.  :thumbsup:

Αραπινες: Φολες οι περισσοτερες, αλλα αν σε συμπαθησουν και πεσουν και λιγα εξτραδακια, βελτιωνονται αρκετα. Γενικα ομως ειναι λαχειο να πετυχεις αραπινα σωστη επαγγελματια.  :-

μεσες ακρες και εκτος απο λιγες εξαιρεσεις που επιβεβαιωνουν τον κανονα ετσι ειναι!!!
το εχεις πιασει το "ρομαντικο νοημα" μυστη Κομπρα!!!!

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Κριτικές
388
Like
8.913
Πόντοι
25.056
εγω θεωρω το θεμα υπηρεσιων προς το καθε πελατη ειναι σε σε συναρτηση με την συμπεριφορα αν ο πελατης εχει καλη συμπεριφορα αν ειναι καθαρος αν με την κοπελα που θα παει ταιριαξουν διοτι πρεπει να υπαρχρι καποια χημεια και αν η κοπελλα εχει διαθεση και αν της αρεσεις εμφανισιακα
Μερικες ειναι καραφολαρες!!! Δεν παει να εισαι πεντακαθαρος,ευγενεστατος και πανεμορφος!!! Αυτες παλι ειναι ξεπετες και ξινομουρες!!! :birdman: Δεν παει να εισαι και ο Μπραντ Πιτ!!! :rockon:
Σιγουρα ολα τα παραπανω βοηθανε πολυ , οχι ομως με ολες!
Για αυτο μην δικαιολογουμαι τις φολαρες!!! :s&m_3:

Επισκέπτης
Τὸ κακὸν ὡς ἁπτὴ παρουσία

Μεσούσης ἤδη τῆς Ἁγίας καὶ Μεγάλης Ἑβδομάδος παρουσιάζεται ἐνώπιον ἡμῶν θείᾳ ἐνεργείᾳ ἐξαίρετος εὐκαιρία ἀφ' ἑνὸς εἰλικρινοῦς ἐνδοσκοπήσεως καὶ βελτιώσεως διὰ τῆς μεταμελείας καὶ τοῦ Ἱεροῦ Μυστηρίου τῆς Ἐξομολογήσεως, ἀφ' ἑτέρου ἐναργοῦς ἐνατενίσεως τῆς δράσεως τοῦ κακοῦ ἐν τῷ ἡμετέρῳ βίῳ καὶ ἀνυψώσεως τοῦ ἐπιπέδου τῆς ἐγρήγόρσεως πρὸς ἀποφυγὴν τῶν ὑπὸ τοῦ πονηροῦ τοποθετουμένων παγίδων.

Δὲν εἶναι βεβαίως δυνατὸν ἐν τῷ πλαισίῳ τῶν σμικρῶν αὐτῶν σημειωμάτων νὰ ἀποδώσωμεν τὴν σημασίαν ἥτις κατέχουσι αἱ διανυόμεναι Ἅγιαι Ἡμέραι εἰς τὸν ἐκκλησιαστικὸν ἡμῶν βίον. Ἀντιθέτως, εἶναι κατορθωτόν, καὶ μάλιστα ἐπιβεβλημένον, νὰ ἐφιστήσωμεν τὴν προσοχὴν τῶν συμμετεχόντων ἐν τῷ ἱστοτὀπῳ εἰς ἔνια φαινόμενα καταδεικνύοντα τὴν ὕπαρξιν ἐν ταῖς τάξεσιν ἡμῶν παράγοντος βλαπτικοῦ καὶ δυνάμει ὀλεθρίου.

Εἶναι σαφὲς ὅτι τὸ ἀντικείμενον τοῦ ἱστοτόπου κατ' ἀρχὴν δὲν συνάδει ἀπολύτως μὲ τὸν κατὰ Χριστὸν βίον. Ὅμως ἡ Θεία Οἰκονομία δρᾷ ὡς ἐπὶ τὸ πλεῖστον κατὰ τρόπον ἀκατάληπτον διὰ τὸ περιορισμένον ἀνθρώπινον πνεῦμα καὶ χαρίζει πλείστας ὅσας εὐεργεσίας εἰς ὅλους τοὺς ἀνθρώπους, ἀκόμη καὶ εἰς τοὺς περιπεσόντας ἐν πολλαῖς ἅμαρτίαις.

Κατὰ τὴν 9ετῆν παρουσίαν του ἐν τῷ κυβερνοχώρῳ ὁ ἱστότοπος ἡμῶν ἐγνώρισεν πολλὰ μέλη. Ἄλλα συμμετεῖχον ἐπ' ὀλίγον, ἄλλα συμμετέχουσιν ἐξ' ἀρχῆς ἀδιαλείπτως. Ἄλλα ἦσαν καὶ εἶναι κόσμια, ἄλλα ἐξετράπησαν ἑνίοτε καὶ ἡμαύρωσον τοιουτοτρόπως τὴν φήμην των, ἑνίοτε ὑφιστάμενα καὶ διοικητικὰς κυρώσεις. Εἶναι ὅμως γενικῶς παραδεκτὸν ὅτι μέχρι τοῦδε, ἐξαιρουμένης τῆς ἀκάρπου προσπαθείας ὠργανωμένων κομμουνιστῶν νὰ ἀναλάβωσιν τὸν ἔλεγχον τοῦ ἱστοτόπου καὶ νὰ ἐκτρέψωσιν αὐτὸν πλήρως τοῦ σκοποῦ του μετατρέποντὰς τον εἰς φερέφωνον διαδόσεως ἀντεθνικῶν δοξασιῶν, προσπάθεια ἀποτυχοῦσα λόγῳ ἀντιδράσεως ὑγιῶν στοιχείων, οὔτος παρέμεινεν ἐντὸς τοῦ πλαισίου τῆς κοσμιότητος προσφέρων διασκέδασιν καὶ πληροφόρησιν τῷ γενικῷ ἀνδρικῷ πληθυσμῷ.

Ἀτυχῶς, ἡ γενικῶς ὀρθὴ κατεύθυνσις πορείας τοῦ ἱστοτόπου ἐδέχθη πρὸ καιροῦ καίριον πλῆγμα διὰ τῆς εἰσδοχῆς καὶ αὐξανομένης ἐν αὐτῷ παρουσίας τοῦ κ. Beverlys/Eric Castel/Dude007.

Ὁ ἄνθρωπος αὐτὸς ἔδωσεν ἐξ ἀρχῆς δείγματα γραφῆς τὰ ὁποῖα ἐπροβλημάτιζον κάθε ἐχέφροναν καὶ ἔδεε νὰ προβληματίσωσιν τὴν διοίκησιν τοῦ ἱστοτόπου. Ἀτυχῶς τὸ τελευταῖον δὲν συνέβη. Ἡ διοίκησις παρέμεινεν ἁδρανῆς ἐνώπιον τῶν αἰσχροτήτων καὶ τῶν ἀσχημονιῶν τοῦ κ. Dude007, καὶ μάλιστα ἐπ΄ ἐσχάτων ἀπέδωσεν αὐτῷ τὸ ἀξίωμα τοῦ πορνοανταποκριτοῦ.

Ἴνα καταστῇ σαφὲς τὸ μέγεθος τοῦ ἀτοπήματος ἐνθυμηθῶμεν ὅτι ὁ πρῶτος τιμηθεῖς διὰ τοῦ ἐν λόγῳ ἀξιώματος ἦτο πρὸ 7ετίας ὁ διασκεδαστικός, ἄδολος, εὔχαρις, ἐνημερωτικὸς καὶ φιλικὸς κ. pitsilistis. Τὸ ἴδιον ἀξίωμα ἀπενεμήθη εἰς μίαν σκοτεινὴν καὶ προβληματικὴν προσωπικότηταν πλήρην μίσους, κατατρεχομένην ὑπὸ δαιμόνων, ἀναλισκομένην εἰς ἀτερμόνους ἀντιπαραθέσεις καὶ γενικῶς ἐπιδιώκουσα παντοιοτρόπως τὴν διάλυσιν τῶν συνεκτικῶν δεσμῶν μεταξὺ τῶν μελῶν τοῦ ἱστοτόπου καὶ τὴν συνεπαγομένην διάλυσιν αὐτοῦ, ἔργον μὴ κατωρθωθὲν εἰσέτι οὔτε ὑπὸ ὠργανωμένων κομμουνιστῶν, οὔτε ὑπ' ἐμμίσθων πωλητῶν ὑπηρεσιῶν ἱεροδούλου μεταμφιεσμένων εἰς ἐνημερωτὰς καὶ κριτικούς.

Τὸ κατόπιν ὅλων τῶν ἀνωτέρω ἀνακύπτον ἐρώτημα εἶναι πρὸς τὶ ἡ καταστρεπτικὴ δράσις τοῦ κ. Dude007. Διατὶ τὸ ἄτομον αὐτὸ παρεδόθη εἰς τὰ χθαμαλωτέρα τῶν ένστίκτων δαπανοῦν ὅλας τὰς παραγωγικὰς ὥρας τοῦ ἡμερονυκτίου συνδεδεμένον εἰς τὸν ἱστότοπον (πλέον τῶν 6 ὡρῶν ἡμερησίως!) ἐπιδιδόμενον εἰς ἔριδας καὶ καταστροφάς; Ἡ ἀπάντησις δὲν εἶναι εὔκολος εἰς τὸν περιστασιακὸν παρατηρητὴν τῶν ἀνθρωπίνων πραγμάτων οὗ ἡ κρίσις κατὰ κανόνα ἠμβλύνθη διὰ τῆς ἐπιδράσεως τοῦ στείρου ὀρθολογισμοῦ. Ἀς ἐπιτραπῇ ἡμῖν τῇ βοηθείᾳ ποίας τινὸς πείρας περὶ τὴν λειτουργίαν τῆς ἀνθρωπίνης ψυχῆς καὶ ἄνευ τοῦ ἐλαχίστου ἴχνους οἰήσεως νὰ ἀποτολμήσωμεν ἑρμηνείαν.

Ὁ κ. Dude007 ἀποτελεῖ τὴν ἁπτὴν παρουσίαν τοῦ κακοῦ καθ' ἑαυτοῦ ἐν τῷ ἡμετέρῳ μικροκόσμῳ.

Ὁ κ. Dude007 δρᾷ καταστρεπτικῶς διότι πέπρωται νὰ δρᾷ καταστρεπτικῶς. Ἡ δράσις του εἶναι μία εὐκαιρία νὰ καταδειχθῇ ἡ ἐλευθερία ἡμῶν καὶ ἰδιαιτέρως ἡ εὐθυκρισία καὶ τὸ ποιὸν τῆς προσωπικότητος τῶν ἀξιωματούχων τοῦ ἱστοτόπου ὧν πασίδηλον καθῆκον ἡ ἄμεσος ἐκδίωξις τῆς σκοτεινῆς αὐτῆς μορφῆς.

Ἀς εὐχηθῶμεν αἱ διανυόμεναι Ἅγιαι Ἡμέραι νὰ ἐπιδράσωσιν εὐνοϊκῶς ἐπῖ τῶν πνευμάτων τῶν κρατούντων εἰς οὕς, ὁμοῦ μετὰ τοῦ συνόλου τῶν μελῶν τοῦ ἱστοτόπου εὐχόμεθα Καλὴν Ἀνάστασιν καὶ Καλὸν Πάσχα.

URL]]

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.873
Πόντοι
41.129
Καλημέρα μπουρδελιάρηδες και καλό πάσχα να έχετε.
Επίσης προσπαθήστε να κρατήσετε το πουλί σας μεσ' το παντελόνι σας μέρασ που είναι!

οι κοπελες πως θα κανουν πασχα αμα δεν της γαμησουμε ? πως θα παρουν αρνακι να βαλουν στο φουρνο ?

και βεβαια θα γαμησω σημερα και μπορει και αυριο, βλακειες ειναι αυτα...σταματηστε να υποκρινεστε

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Μωρή όρθια αδικημένη ξανθοπουλοκλαψομούνικη κουράδα εσύ δεν είσαι που επειδή εγώ ο ίδιος,με δική μου πρωτοβουλία,σε ρώτησα γιατί δεν ανεβάζεις τις ενημερώσεις και εδώ (προτρέποντάς σε ταυτόχρονα τρεις φορές να το κάνεις) πήγες και είπες αλλού "ότι με παρακαλάνε στο μπου να επιστρέψω";

Δεν είπα τίποτα.

Μωρή Μάρθα Βούρτση εσύ δεν είσαι που συγχάρηκες τον Φανούρη για το ότι έγινε πορνορεπόρτερ λέγοντας "εσύ το αξίζεις";

Δεν σχολίασα καθόλου.

Μωρή Ελένη Χατζηαργύρη εσύ δεν αναφέρθηκες στα καλά καθούμενα σε μένα λέγοντας για Μπεβερλόνι και λοιπές τσανακογλύφτικες ξερασματικές αηδίες σου;

Σου απάντησα και σου ξαναπαντώ:

Άντε γαμήσου μωρή κεφτεδοκουράδα,σαλιάρη,ελεεινέ,ρουφιανοζαμπονοκόφτη.

Για να θυμούνται οι παλαιοί και να μαθαίνουν οι νέοι...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.149
Πόντοι
46.232

Απ: Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!
« Απάντηση #2451 στις: 22/03/15, 01:01 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση
Παράθεση από: Dude007 στις 17/03/15, 22:10

......μίας και διαβάζεις τα πάντα δίπλα όπωςς και μερικοι ακόμα
υπάρχει πόστ στους δίπλα δικό μου που γράφω ότι κανένας δεν μου είπε να πάω να γράψω

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom