σορυ για το ορθογραφικο... χαρει οχι δαρειΑυτο δεν το ξερω αν θα δαρει η οχι...αλλα για να το λες εσυ κατι ξερεις παραπανω... μενει να το μαθουμε απο την ιδια με την επιστροφη της... ευχαριστω παντως για το ενδιαφερον!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Άρα,αν θέλουμε να δείξουμε ότι μας προσφέρθηκαν υπηρεσίες πέραν των ανακοινωθέντων,γράφουμε αόριστα και συνθηματικά,όπως πχ ''υπερεμπλουτισμένο πρόγραμμα'',''πολύ gfe κλίμα'',ή για τα πιο hardcore γράφουμε ''ρομαντική κατάθεση'',κ.ά.Καμια κοπελα δε στενοχωριεται οταν της γραφουν καλες κριτικες.
Το προβλημα ειναι οτι μετα θα πηγαινουν ολοι και θα "απαιτουν" τις ιδιες υπηρεσιες που εδωσε και εσενα.
Γι αυτο καλο ειναι υπηρεσιες που παρεχονται επιλεκτικα(π.χ. γλωσσοφιλα) να μη γραφονται γιατι φερνεις σε δυσκολη θεση και την κοπελα αλλα και ο πελατης ξεερωνει γιατο δεν του κανει αυτα που περιμενε...
Τωρα βεβαια θα μου πεις "τι λες ρε μαλακα, εσυ γραφεις συνεχεια για γλωσσοφιλα και για παρανομα creampies" και θα χεις και δικιο
Κουβεντα να γινεται...
enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.748
- Πόντοι
- 3.656
Η Αθηνά/Ελένη (Πειραιώτισα) περιλαμβάνεται στις Ελληνίδες?
τυπε δεν την εχω τιμησει ποτε,και δεν ξερω για την συγκεκριμενη κοπελα
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Με τη διαφορα ομως οτι αυτες ως επι το πλειστον ειναι γυφτοβουλγαρες.Εγω μιλαω για καθαροαιμες Βουλγαρες.Περιεργη ρατσα αυτες οι βουλγαρες :-
Δεν εχω παει και με πολλες για να εχω πιο σφαιρικη αποψη, αλλα γενικα με εξαιρεση τη Μελινα απ το Λιοσιων76 που ειναι αρκετα καλη, ολες οι αλλες ηταν η φολες η βρωμιαρες. :S
Χαχαχα...οχι δεν σε παρεξηγω, καλα τα λες. Απλα πιστευω πως πρεπει να υπαρχει πληρη "διαφανεια" στις ενημερωσεις, ετσι ωστε κ οι πελατες να συμπεριφερονται οσο το δυνατον καλυτερα (γενικη εικονα, συμπεριφορα, καθαριοτητα, σεβασμος) προς τις κοπελες-εργαζομενες, γιατι κ γιαυτες τις περισσοτερες φορες (οχι παντα), μετρανε ολα αυτα, ετσι ωστε να δωσουν το κατι παραπανω εκει που το αισθανονται. Ετσι μπαινει στον καθενα μας ο προβληματισμος, γιατι σε "αυτον" κ σε μενα οχι... Νομιζω οτι ολοι με λιγη προσπαθεια μπορουμε να "παρουμε" το κατι παραπανω απο τα κοριτσια αυτα, απλα θελει λιγο τον "τροπο" του!!!Καμια κοπελα δε στενοχωριεται οταν της γραφουν καλες κριτικες.
Το προβλημα ειναι οτι μετα θα πηγαινουν ολοι και θα "απαιτουν" τις ιδιες υπηρεσιες που εδωσε και εσενα.
Γι αυτο καλο ειναι υπηρεσιες που παρεχονται επιλεκτικα(π.χ. γλωσσοφιλα) να μη γραφονται γιατι φερνεις σε δυσκολη θεση και την κοπελα αλλα και ο πελατης ξεερωνει γιατο δεν του κανει αυτα που περιμενε...
Τωρα βεβαια θα μου πεις "τι λες ρε μαλακα, εσυ γραφεις συνεχεια για γλωσσοφιλα και για παρανομα creampies" και θα χεις και δικιο
Κουβεντα να γινεται...
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
εγω εχω παει με ρουμανες και αλβανιδες με ελληνιδες και ρουμανες εχω παει με αραπινες δεν μου αρεσουν καθολου
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
εγω εχω παει με ρουμανες και αλβανιδες με ελληνιδες και ρουμανες εχω παει με αραπινες δεν μου αρεσουν καθολου
εμενα ολες μ αρεσουν
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
εγω θεωρω το θεμα υπηρεσιων προς το καθε πελατη ειναι σε σε συναρτηση με την συμπεριφορα αν ο πελατης εχει καλη συμπεριφορα αν ειναι καθαρος αν με την κοπελα που θα παει ταιριαξουν διοτι πρεπει να υπαρχρι καποια χημεια και αν η κοπελλα εχει διαθεση και αν της αρεσεις εμφανισιακα
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
εγω θεωρω το θεμα υπηρεσιων προς το καθε πελατη ειναι σε σε συναρτηση με την συμπεριφορα αν ο πελατης εχει καλη συμπεριφορα αν ειναι καθαρος αν με την κοπελα που θα παει ταιριαξουν διοτι πρεπει να υπαρχρι καποια χημεια και αν η κοπελλα εχει διαθεση και αν της αρεσεις εμφανισιακα
σωστος
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
και σημαντικοτερο θεωρω οτι θα πρεπει να διαβαζονται οι κριτικες για μια κοπελλα ωστε ο πελατης να διαλεξει που θα παει ωστε να μην παει καπου και κλαιει τα λεφτα του
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
και σημαντικοτερο θεωρω οτι θα πρεπει να διαβαζονται οι κριτικες για μια κοπελλα ωστε ο πελατης να διαλεξει που θα παει ωστε να μην παει καπου και κλαιει τα λεφτα του
ειναι κ αυτο με τη χημεια
εχω παει με κοπελα σε στουντιο που πολλοι ελεγαν χαλια κ περασε πολυ καλα(κ δεν ειμαι ομορφοπεδο)
κ το αντιστροφο
Επισκέπτης
Καὶ τὸ μορφωτικὸν εἶναι σημαντικόν. Ὄχι ἡ ἐργαζομένη PhD καὶ ὁ πελάτης τοῦ Δημοτικοῦ.
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Καὶ τὸ μορφωτικὸν εἶναι σημαντικόν. Ὄχι ἡ ἐργαζομένη PhD καὶ ὁ πελάτης τοῦ Δημοτικοῦ.
δεν σε πιανω αρχηγε
για ερωτα(σεξ)παμε οχι για να λυσουμε παγκοσμια προβληματα
Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Αν είναι δε και Χρυσαυγίτισα,ξεκώλιασμα άνευ σιέλου.
(Για τους Χρυσαυγίτες,πίσσα και πούπουλα και δημόσιος εξευτελισμός με ροχάλες στη μάπα.)
Επισκέπτης
δεν σε πιανω αρχηγε
για ερωτα(σεξ)παμε οχι για να λυσουμε παγκοσμια προβληματα
Μετὰ μίαν καλῶς διενεργηθεῖσαν πράξιν τὸ πλεῖστον τῶν προβλημάτων ἐμφανίζεται λελυμένον.
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Μετὰ μίαν καλῶς διενεργηθεῖσαν πράξιν τὸ πλεῖστον τῶν προβλημάτων ἐμφανίζεται λελυμένον.
sparkling_water
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 171
- Πόντοι
- 2.287
Ισχύει. Έχω περάσει αρκετά καλά με μερικές κοπέλες, αλλά οι πιο πολλές είναι κρύες απέναντί μου επειδή είμαι άσχημος. Δεν είμαι τέρας αλλά σίγουρα δεν είμαι στην κατηγορία που τους αρέσω εμφανισιακά.εγω θεωρω το θεμα υπηρεσιων προς το καθε πελατη ειναι σε σε συναρτηση με την συμπεριφορα αν ο πελατης εχει καλη συμπεριφορα αν ειναι καθαρος αν με την κοπελα που θα παει ταιριαξουν διοτι πρεπει να υπαρχρι καποια χημεια και αν η κοπελλα εχει διαθεση και αν της αρεσεις εμφανισιακα
sparkling_water
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 171
- Πόντοι
- 2.287
Προφανώς και η ψυχολογία παίζει τεράστιο ρόλο. Όμως επειδή η αυτοπεποίθησή μου είναι πολύ χαμηλή και η εμφάνισή μου κάτω του μέτριου, προδιαθέτω αρνητικά τον άλλον.φιλε θεωρω οτι και η ψυχωλογια του πελατη και η διαθεση ειναι σημαντικη διοτι παμε στις κοπελες ωστε να διασκεδασουμε και να ξεδωσουμε απο την καθημερινοτητα μας
No way around it.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΑΣΠΑΡΗΣ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 64
- Like
- 5.126
- Πόντοι
- 7.786
εγω ειμαι παντα χαμογελαστος οταν παω για τσαρκα η οταν ειμαι με φιλες απο την σχολη φιλε πρεπει να εισαι και να εχεις εκτιμηση για τον ευατο σου φιλε
sparkling_water
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 171
- Πόντοι
- 2.287
Το να λες σε κάποιν να έχει αυτοπεποίθηση είναι σαν να λες σε κάποιον να είναι χαρούμενος όταν δεν είναι.Αυτο ειναι μεγαλο μειονεκτημα φιλε δυστυχως. :- Ακομα και ο Μπραντ Πιτ να ησουνα εμφανησιακα, αμα δειχνεις μιζερος και με χαμλη αυτοπεποιθηση, ξενερωνουν πολυ οι γυναικες. Προπαθησε να το διορθωσεις.
Πιστευω επιβαλλεται να κανεις μια τσαρκα με τον ΓΙΩΡΓΟ να σε διδαξει καποια πραγματα
Αυτά είναι συναισθήματα που δεν πηγάζουν από λογική αλλά από βαθύτερα ψυχολογικά αίτια.
Μου θυμίζει το εξής αστείο:
- Άσε ρε συ, δεν έχω καθόλου αυτοπεποίθηση.
- Γιατί ρε; Τι σου λείπει;
- Αυτοπεποίθηση.