Οπως σχεδον ολες οι νεαρες Ρουμανες, ετσι και η Αλινα, προσφερει πιο εμπλουτισμενο προγραμμα αν σε συμπαθησει, εισαι καθαρος και σχετικα εμφανισημος.
Αν δε τους αρεσεις, τρως φολα.
Γενικα απο την εμπειρια μου ολα αυτα τα χρονια εχω βγαλει τα εξης συμπερασματα.
Σε γενικες γραμμες, ισχυουν τα εξης.
Ρουμανες: Αν τους αρεσεις, περνας γαματα. Αν οχι τρως φολα. Δεν ειναι καλες επαγγελματιες, απο την αποψη οτι δεν προσφερουν τις ιδιες υπηρεσιες σε ολους τους πελατες. Και γενικα πασχουν σε τεχνικη, περιποιηση κλπ. Το καλο ειναι ομως οτι (επαναλαμβανω ΑΝ ταιριαξετε), σου δινοντα κανονικα και χωρις περιορισμους)
, λες και γαμας τη γκομενα σου. Ειναι αγαπησιαρες
Προσωπικα ειναι η αγαπημενη μου ρατσα
Προτεινονται για gfe καταστασεις.
Αλβανιαρες: Μαλακισμενες, βρωμιαρες και ψωνισμενες οι περισσοτερες, αλλα αν πας με τα νερα τους γαμιουνται σα ΣΚΥΛΙΑ.
. Τα πιο ανθεκτικα και τιμια κωλαντερα που εχω γαμησει, ειναι αλβανικα. Προτεινονται για pse καταστασεις.
Σοβιετικες: Σωστες επαγγελματιες με υψηλο επιπεδο υπηρεσιων που διαφερει ελαχιστα απο πελατη σε πελατη. Το κακο ειναι οτι για μας που ψαχνουμε αγαπουλιτσες και αυτο το gfe κλιμα, δε το πολυδινουν δηλαδη δεν ειναι τοσο αγαπησιαρες οσο οι Ρουμανες. Ειναι καπως πιο ψυχρες. Παρολα αυτα, οσοι ενδιαφερονται για υψηλο επιπεδο υπηρεσιων, σιγουρα ειναι οι καλυτερες.
Αραπινες: Φολες οι περισσοτερες, αλλα αν σε συμπαθησουν και πεσουν και λιγα εξτραδακια, βελτιωνονται αρκετα. Γενικα ομως ειναι λαχειο να πετυχεις αραπινα σωστη επαγγελματια. :-