ρε μαγκες επαθα πλακα με τις τιμες και τις υπηρεσιες σε αυτο το γραφειο στη Μοσχα........ριξτε μια ματια..........στο ειδικοτερα στο λογο που εχω αρχισει να σκεφτομαι ταξιδι στον πουτιν..........
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σχετικά με το zna.nu
- Μέλος που άνοιξε το νήμα gnffilos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 79
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Γιατί σας φαίνεται περίεργο ? Η Μόσχα είναι η πρωτεύουσα μιάς μεγάλης χώρας που κατακλυζεται καθημερινά από ντόποιους και ξένους μεγαλοεπιχειρηματίες. Λογικό είναι να μαζεύει την αφρόκρεμα. αν και μεταξύ μας δεν είναι όλες A Class).
ρε μαγκες επαθα πλακα με τις τιμες και τις υπηρεσιες σε αυτο το γραφειο στη Μοσχα........ριξτε μια ματια..........στο ειδικοτερα στο λογο που εχω αρχισει να σκεφτομαι ταξιδι στον πουτιν..........
Ρε μεγάλε, μ' εστειλες τώρα! Πού τη βρήκες την κοπέλα? Αυτή θα σε ρουφήξει μέχρι μεδούλι! :o
κανει λεει και "Rolevyie igryi"...φοβαμαι!!!
Λοιπόν παιδιά έκλεισε, οι επόμενη άδεια σημαίνει εκδρομή στη Μόσχα!
Ένας γενικός, κατά τη γνώμη μου, κανόνας. Στην Ανατολική Ευρώπη, όταν οι κοπέλες κάνουν βίζιτα στη χώρα τους νιώθουν πουτάνες. Αν τις συναντήσεις εκτός, μπορεί να νιώσουν και λίγο 'γυναίκες'. Το value στη δεύτερη περίπτωση είναι μακράν καλύτερο. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε...
αμ αυτό που τα κανει ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑ?
Μ' αρέσει ο τρόπος που ψυχολογείς τις γυναίκες ;) Κανένα υπογλώσσιο σου βρίσκεται? :o
Γιατί το glubokiy minet παει πισω?
Χαλια γιναμε με το site... Aυτο σημαινει προοδος...
...μα 100 dollars η ώρα???? :'(
εκανε glubokiy του gayboy και απο τοτε αγνοειται η τυχη του!!!
ρε παιδια κατεβενει καμια προς τα μερη μας ειδατε κατι;
Στην περιοχη μου δεν βλεπω τιποτα. Ολη μερα στο παραθυρο ειμαι. Αν δω κατι θα ειδοποιησω.
Ολοι στις επαλξεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 226