εχω 5 στο ενεργητικο μου παιδια, αλλα αποκτηθηκαν με πολυ κοπο και μονο οταν ημουν απο 18 ως 25, δηλαδη σε ηλικία περιπου ιση με τις παρθενες! Η 1η, σχολικη σχεση, γαμησα μετα απο 3 χρονια (17/Νοε/1990). Η 2η, απο πισω μπαιναν τραινα, ποτε δεν καταλαβα απο ποιον σταθμο! Η 3η, ηταν 24 ενω εγω 20, συνεσταλμενη αλλα στα χερια μου εγινε δασκαλα (4 χρονια συμβιωση). Η 4η, ηταν η πιο προκλητική "παρθενα" πουτανα που μπορουσα να συναντησω. Αφου της ειπα πως βαριεμαι τη διαδικασια, την επομενη ηρθε με ζαρτιερες στο μπαρακι, μου λεει "μεθυσε με, χορεψε με και κανε με δικη σου". Αυτο ακριβως εκανα και ακομα και σημερα μου λεει οτι της εχω χαραξει τη σεξουαλικη της πορεια. Η 5η, ηταν μια παλια συμμαθητρια που τραβιομασταν απο το λυκειο αλλα ολοκληρωσαμε στα 24-25. Δεν ειμαι και πολυ σιγουρος οτι ημουν ο πρωτος... Ακομα, εχω μια συμμαθητρια που δεν "πετυχε", και μια πανεμορφη κοπελιτσα που σεβαστηκα την επιθυμια της να μη συνεχισουμε γιατι φοβοταν. Αν εχω παραπονο? Οχι δεν εχω για τις περιπτωσεις που μου ετυχαν μεχρι τωρα, ομως εχω για τις πεεριπτωσεις που δεν τυχαινουν πιά!