You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σχέση με παρθένα γκόμενα!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Lion84
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 120
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Φιλε stranger in the night ποιον εννοεις οταν λες πριγκιπα σε ασπρο αλογό? ελπιζς να μην εννοεις τον Μπαγιεβιτς Τεσπα! μετα απο 8 περιπου χρονια σεξουαλικων αναζητησεων μου ετυχαν 2 παρθενες. Με την πρωτη βαρεθηκα να περιμενω. Με τη δευτερη που τραβιεμαι τωρα λεω να περιμενω γτ θελω να ξεπαρθενιασω καποια! Η αποψη σας?
δεν κερδίζεις ούτε μπόνους μπλουζάκι, ούτε λεφτά, αλλα ούτε και status μεταξύ ανδρών, οπότε τι ο κόπος; Επίσης υπάρχουν πολλές πιθανότητες αμα δεν σε παρατήσει μετα, να κολλήσει πολύ άσχημα...
Ghostrider
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2006
- Like
- 12
- Πόντοι
- 1
Ένας φίλος τα είχε με παρθένα την οποία και ξεπαρθένιασε. Μού είπε τα χειρότερα. Πονούσε πολύ, έβγαλε τρελό αίμα και ήταν σκέτη αηδία, η κοπέλα όχι ο φίλος μού.
Νομίζω το όλο θέμα με την παρθένα είναι μία ιδέα, στην πράξη μπορεί και να μην λέει τόσο. Καλύτερα μία άπειρη ξεπαρθενιασμένη, πού να μπλέκεις τώρα με αίματα, τον χειρούργο θα κάτσεις να κάνεις?
Νομίζω το όλο θέμα με την παρθένα είναι μία ιδέα, στην πράξη μπορεί και να μην λέει τόσο. Καλύτερα μία άπειρη ξεπαρθενιασμένη, πού να μπλέκεις τώρα με αίματα, τον χειρούργο θα κάτσεις να κάνεις?
Όχι ρε φίλε, τι λες τώρα.....
Βγάλε συμπέρασμα μόνο σου...
Τα είχα με μία πιτσιρίκα 10 μήνες, μόνο τον λούτσο μου δεν της είχα βάλει στην τρύπα της, τι πίπες, τι 69, μόνο να μαμηθεί δεν καθότανε....Τελικά χωρίσαμε, και μετά έμαθα οτι της έδινε το νίμου στο χέρι ο κολλητός του πατέρας της...αφου την έστρωσα εγώ, κάναμε τα πρώτα χιλιόμετρα, μετά ο άλλος ο έξυπνος βρέθηκε για να βαρέσει κόφτες...και επειδή θα ρωτήσεις, εγω 18(πάνε 11 χρόνια.... ) , αυτή 17 και ο μόρτης ο γαμάω ο βάλε-με-στο-σπίτι-σου-να-σου-τα-γαμήσω-όλα ηταν 42....
Πάρτα μπαμπά....όχι ρε φίλε, μόνο το όπλο και το αυτοκίνητο παίρνεις παρθένα για ν τα στρώσεις, αλλιώς δουλεύεις για τον επόμενο..
Βγάλε συμπέρασμα μόνο σου...
Τα είχα με μία πιτσιρίκα 10 μήνες, μόνο τον λούτσο μου δεν της είχα βάλει στην τρύπα της, τι πίπες, τι 69, μόνο να μαμηθεί δεν καθότανε....Τελικά χωρίσαμε, και μετά έμαθα οτι της έδινε το νίμου στο χέρι ο κολλητός του πατέρας της...αφου την έστρωσα εγώ, κάναμε τα πρώτα χιλιόμετρα, μετά ο άλλος ο έξυπνος βρέθηκε για να βαρέσει κόφτες...και επειδή θα ρωτήσεις, εγω 18(πάνε 11 χρόνια.... ) , αυτή 17 και ο μόρτης ο γαμάω ο βάλε-με-στο-σπίτι-σου-να-σου-τα-γαμήσω-όλα ηταν 42....
Πάρτα μπαμπά....όχι ρε φίλε, μόνο το όπλο και το αυτοκίνητο παίρνεις παρθένα για ν τα στρώσεις, αλλιώς δουλεύεις για τον επόμενο..
siropiastos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1.230
Όχι ρε φίλε, τι λες τώρα.....αλλιώς δουλεύεις για τον επόμενο..
παθων ιδια περιπτωση το 2005... ποτε παρθενα...
Υ.Γ. η "ειμαι παρα ενα στα 30, ζητημα να χω γαμηθει 10 φορες στη ζωη μου κι εχω φτιαξει τα κεντητα προικια μου απο τα 10 μου περιμενοντας εδω και τωρα αντρα για γαμο και παιδια" γκομενα, τι σας λεει;; Σας αναβει;;;;;;
margarita_fraula
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σας πληροφορω οτι μπαινω στο 3ο ετος φετος και γνωριζω καμια 10αρια κοπελες οι οποιες ειναι παρθενες!!! Σε ολους φαινεται περιεργο αλλα ναι,τελικα υπαρχουν!!Κακως γιατι σ αυτη την ηλικια ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα και απ οτι βλεπω οι αντρες τις αποφευγετε τις παρθενες,ποσο μαλλον αυτες που περιμενουν τον πριγκιπα!!
siropiastos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1.230
καλως ηρθες καταρχας
και κατα δευτερον εσυ να τα βλεπεις..μου φαινεται ειναι οι επομενες υποψηφιες για το ποστ καποιου φιλου σχετικα με 30ρες και ραφια...
και κατα δευτερον εσυ να τα βλεπεις..μου φαινεται ειναι οι επομενες υποψηφιες για το ποστ καποιου φιλου σχετικα με 30ρες και ραφια...
Σας πληροφορω οτι μπαινω στο 3ο ετος φετος και γνωριζω καμια 10αρια κοπελες οι οποιες ειναι παρθενες!!! Σε ολους φαινεται περιεργο αλλα ναι, τελικα υπαρχουν!! Κακως γιατι σ αυτη την ηλικια ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα και απ οτι βλεπω οι αντρες τις αποφευγετε τις παρθενες, ποσο μαλλον αυτες που περιμενουν τον πριγκιπα!!
ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ αν συμβαίνει κάτι τέτοιο... ή υπάρχει έστω και ΜΙΑ αντικειμενικά αξιογάμητη ανάμεσά τους...
Αν όμως συμβαίνει κάτι τέτοιο, σε διαβεβαιώ πως αν τις ενημερώσεις για το site και γίνουν κι αυτές μέλοι... όλο και κάποιος ήρωας καλοθελητής θα βρεθεί να τους απαλάξει από το πρόβλημά τους... και τελικά προβλέπω ότι δεν θα παραμείνουν παρθένες ούτε για 10 μέρες ακόμα
...απ οτι βλεπω οι αντρες τις αποφευγετε τις παρθενες
ΟΧΙ όλοι! Εγώ έχει τύχη να πάρω αρκετές... μάλιστα έχω και σχετική ατάκα που τους λέω μετά την πρώτη φορά "ήσουνα παρθένα, μέχρι που γνώρισες εμένα"
ΝΕΧΤ... ;)
margarita_fraula
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ειναι μια χαρα κοπελες και ομορφες το θεμα τους δεν ειναι ομως να ξεπαρθενιαστουν απλα..περιμενουν μια σωστη σχεση και καποιον να τις σεβαστει..εγω απλα τους λεω πως γεννηθηκαν σε λαθος εποχη..οχι πως δεν υπαρχουν τετοιοι αντρες αλλα αν περιμενουν οντως τον πριγκιπα πρεπει να ειναι προετοιμασμενες γιατι η παρθενια θα τις ακολουθει για πολυυυυ ακομα!! χαρα στην υπομονη τους!!
...αν περιμενουν οντως τον πριγκιπα πρεπει να ειναι προετοιμασμενες γιατι η παρθενια θα τις ακολουθει για πολυυυυ ακομα!! χαρα στην υπομονη τους!!
Με τέτοια μυαλά... θα καταντήσουν έτσι!
Συνημμένα
απο μπρος παρθενα κι απο πισω μπαινουν τρενα...
μου εχει τυχει ...
Φαντάζομαι τούνελ... μηχανοδηγός ήταν ο μπαμπάς της;
Συνημμένα
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
καλά αυτό γνωστό για αυτές που το παίζουν παρθένες .απο μπρος παρθενα κι απο πισω μπαινουν τρενα...
μου εχει τυχει ...
καλά αυτό γνωστό για αυτές που το παίζουν παρθένες .
Και οι οποίες αν ΔΕΝ τον παίρνουν (ακόμα) ούτε απ' το κώλο, έχουν γίνει ΕΞΠΕΡ στην πίπα...
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
ούτε πίπα ούτε τίποτα και το παίζουν οι ξεσκισμένες και όταν ερχόμαστε στο ψητό δεν θέλω δεν μπορώ και μαλακίες τούμπανα .Και οι οποίες αν ΔΕΝ τον παίρνουν (ακόμα) ούτε απ' το κώλο, έχουν γίνει ΕΞΠΕΡ στην πίπα...
Ypsolon
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7
- Πόντοι
- 16
Τι παρανο'ι'κα πράγματα λες, δεν την βιάζει είναι επιλογή και των δύο. Τώρα άν η παρθένα δεν έχει κάνει καλή επιλογή εναι θέμα δικιάς της ικανότητας. Εσένα πρέπει να σε βάλουμε στο υπουργείο να εξαρθρώσεις το trafficking.Οκ, όλοι οι άντρες δεν είναι γουρούνια, αλλά εσύ είσαι μεγάλε. Δεν την γουστάρεις τη γκόμενα, δε γουστάρεις να περιμένεις, και ο μόνος λόγος που μένεις μαζί της είναι για να την ξεπαρθενιάσεις. Σκέφτηκες ότι αυτή μπορεί να μην το σκέφτεται έτσι; Σκέφτηκες ότι συνήθως (όχι όλες, κάποιες) κοπέλες συνδέουν το ξεπαρθένιασμα με ένα συναισθηματικό δεσμό και όχι ένα πήδημα;
Έλεος ρε φίλε, έλεος. Είσαι ακριβώς ο λόγος που το trafficking είναι εκεί που είναι και με τις ηλικίες τόσο χαμηλά.
Και μήν ξεχνάτε οτι όλες κάποιος τις ξεπαρθένιασε. Γιατί να μην είσαι εσυ; για εμένα αυτο είναι σημαντικο.
Και μήν ξεχνάτε οτι όλες κάποιος τις ξεπαρθένιασε. Γιατί να μην είσαι εσυ; για εμένα αυτο είναι σημαντικο.
Αν δεν είσαι εσύ... θα είναι σίγουρα κάποιος ΑΛΛΟΣ
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 83
- Πόντοι
- 4.545
Μια κοπελα ειναι πραγματικη παρθενα αν δε κανει πιπες δε δινει κωλο κτλ.
Αν μια κοπελα τα κανει αυτα χωρις να δινει μουνι εγω θα ελεγα
οτι δε μπορεις κανεις ανθρωπος να τη παρει στα σοβαρα.
Πιστευω οτι αυτες ειναι χειροτερες απο αυτες που εχουν παει με 100.
Γιατι ειναι υποκριτριες και δε μπορεις να τις εμπιστευτεις.
free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.964
- Πόντοι
- 6.925
Μια κοπελα ειναι πραγματικη παρθενα αν δε κανει πιπες δε δινει κωλο κτλ.
Δεν ξέρω αν πια υπάρχουν τέτοιες, αυτες ήταν τακτικές του 1960-1970 από όπου έχω ακούσει τις ιστορίες από πρεσβύτερους π.χ. σε οικοτροφείο θηλέων να στήνει κώλο στα κάγκελα και να γαμούν οι αλλοι από έξω. Στην ηλικία μου (42) οι μικρές δεν θυμάμαι να είχαν ποτέ πρόβλημα να την χάσουν την παρθενιά.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 136
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 96
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις