jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
ε μα ρε φιλε θα μας τελανει
Ρε τι γινεται νυχτιατικα
ε μα ρε φιλε θα μας τελανει
λοιπον η γκομενα μου μου ειπε οτι οταν μενει το σπερμα πανω της μυριζει
Δεν θα γαμησεις τύπεαπο οταν εκοψα το καπνισμα αρχισα γυμναστηριο τρωω φρουτα ελα να δεις τι γλυκα
αφου οι κοπελες μου μου το ζητανε γιατι λεει ειναι τοσο γλυκα που δεν θελουν σοκολατα
true story
κανεις πως δεν καταλαβαινεις;τι εννοεις μενει πανω της? Σα φυλαχτο? Δε πλενεται??
Αλλο και τουτο παλι..
πες της τουλαχιστον να δοκιμασει να το κανει μασκα προσωπου..τσιτωνει το δερμα και ειναι πλουσιο σε πρωτεινη
απο οταν εκοψα το καπνισμα αρχισα γυμναστηριο τρωω φρουτα ελα να δεις τι γλυκα
αφου οι κοπελες μου μου το ζητανε γιατι λεει ειναι τοσο γλυκα που δεν θελουν σοκολατα
true story
Δεν θα γαμησεις τύπε
Στο υπογραφω
ισχυει
σ αρεσανε ? δεν μ απαντησες ποτε ομως
Ε αφου διαφωνεις μαζι της, γιατι σε πειραζουν αυτα που της λεμε? Δεν σε καταλαβαινω ρε τύπεκαλησπέρα, μια ερώτηση - παρατήρηση για όλους έσας που κράζετε την κοπέλα που έκανε σχέση με παντρεμένο: αν λέμε τώρα ΑΝ ήταν άνδρας και έγραφε για γυναίκα παντρεμένη όλοι θα λέγατε άξιος κτσ. Δεν το παίζω πολιτικά ορθός απλά είναι θέμα προοπτικής. Και γώ δεν θα ήθελα να πάω πίσω στη γυναίκα μου με σημάδια - δαγκωνιές - γρατζουνιές κτσ γιατί θα γινόταν της πουτάνας το κάγκελο.
Μου προκαλεί εντύπωση όμως πόσο έτοιμα ορμάτε σε μια κοπέλα που λέει ανοικτά αυτό το οποίο όλοι διατυμπανίζετε εδώ μέσα (μπουρδελοσάιτ είναι): ότι της αρέσει να γαμιέται με τους δικους της όρους. Τώρα ούτε φίλος προσωπικός είμαι αλλά επείδη είχα τη τύχη να έχω παρομοιες φιλες με τις οποιές κρατάμε μια πόρτα ανοικτή για περιστασιακό πήδο οφείλω να δώσω εύσημα! Διαφωνώ με το να αφήνεις σημάδια στον άλλον Μαρία Πενταγιώτισσα πάντως γιατί θα έχει να λογοδοτήσει μετέπειτα.
ο 5 γιωτης τυπε καβλωνει με το κραξιμο....καλησπέρα, μια ερώτηση - παρατήρηση για όλους έσας που κράζετε την κοπέλα που έκανε σχέση με παντρεμένο: αν λέμε τώρα ΑΝ ήταν άνδρας και έγραφε για γυναίκα παντρεμένη όλοι θα λέγατε άξιος κτσ. Δεν το παίζω πολιτικά ορθός απλά είναι θέμα προοπτικής. Και γώ δεν θα ήθελα να πάω πίσω στη γυναίκα μου με σημάδια - δαγκωνιές - γρατζουνιές κτσ γιατί θα γινόταν της πουτάνας το κάγκελο.
Μου προκαλεί εντύπωση όμως πόσο έτοιμα ορμάτε σε μια κοπέλα που λέει ανοικτά αυτό το οποίο όλοι διατυμπανίζετε εδώ μέσα (μπουρδελοσάιτ είναι): ότι της αρέσει να γαμιέται με τους δικους της όρους. Τώρα ούτε φίλος προσωπικός είμαι αλλά επείδη είχα τη τύχη να έχω παρομοιες φιλες με τις οποιές κρατάμε μια πόρτα ανοικτή για περιστασιακό πήδο οφείλω να δώσω εύσημα! Διαφωνώ με το να αφήνεις σημάδια στον άλλον Μαρία Πενταγιώτισσα πάντως γιατί θα έχει να λογοδοτήσει μετέπειτα.
Ε αφου διαφωνεις μαζι της, γιατι σε πειραζουν αυτα που της λεμε? Δεν σε καταλαβαινω ρε τύπε
Εκτος αν εννοεις οτι επειδη ειναι κοπελα πρεπει να ειμαστε ευγενικοι
καλησπέρα, μια ερώτηση - παρατήρηση για όλους έσας που κράζετε την κοπέλα που έκανε σχέση με παντρεμένο: αν λέμε τώρα ΑΝ ήταν άνδρας και έγραφε για γυναίκα παντρεμένη όλοι θα λέγατε άξιος κτσ. Δεν το παίζω πολιτικά ορθός απλά είναι θέμα προοπτικής. Και γώ δεν θα ήθελα να πάω πίσω στη γυναίκα μου με σημάδια - δαγκωνιές - γρατζουνιές κτσ γιατί θα γινόταν της πουτάνας το κάγκελο.
απο οταν εκοψα το καπνισμα αρχισα γυμναστηριο τρωω φρουτα ελα να δεις τι γλυκα
το λες σε μενα που εχω σταματησει να φοραω το αρωμα μου οποτε βρισκομαστε για να μη περασει η μυρωδια πανω του..
Ε αφου διαφωνεις μαζι της, γιατι σε πειραζουν αυτα που της λεμε? Δεν σε καταλαβαινω ρε τύπε
Εκτος αν εννοεις οτι επειδη ειναι κοπελα πρεπει να ειμαστε ευγενικοι