The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.767
- Πόντοι
- 25.467
Ο Μουνοβαγονος να δινει στομα,μιας και ειναι μυροβλητης
Εξυπακούεται!
Ο Μουνοβαγονος να δινει στομα,μιας και ειναι μυροβλητης
Εγώ θα σου κάνω τον κώλο φινιστρίνι, και μετά αυτός θα σου κάνει το μουνί εξάτμιση από τριαξονικό.
χαλαρωσε ρε μπαρμπα. κωλο γαμανε οι πικεριστες κολωμπαραδες, εσυ εισαι για να γφραφεις καμια καμια μαλακια στο θεμα <οι χαζουλιδες και οι μικροτσουτσουνοι του μπου> και να ρουφας το τσαι σου πριν πας για υπνο :S :S
η να κανεις καμακι στην εριναλ που δεν θα σου κατσει ουτε τη δευτερα παρουσια
ασχετο στο διαγωνισμο του στεκα πως πας περνας ομιλο ?
άμα πάρεις όλο το χώρο σου να ξέρεις δεν θα περισσέψει σπιθαμή για τον άλλονφιλε αυτα που λες χαρακτηριζουν κατι γυναικουλες
εγω θελω να ταιριαξω με τον αλλον σαν φιλοι και σαν εραστες αλλιως δεν προχωραω
νοικοκυρουλα εγω δε γινομαι..
θελω το χωρο μου και καποιον που να εχει τις ιδιες αναγκες με εμενα
αν το βρω εχει καλως αν δε το βρω θα μεινω ελευθερη και θα απολαμβανω τον ερωτα
τράβα να τσιμπουκώσεις κάνα μαύρο τραβέλι με αφρικάνικο σκπυλαμέντο, και μην ασχολείσαι με θέματα που δεν μπορείς να καταλάβεις, από την ζημιά που σου έχει κάνει η σύφιλη.
να γαμησει θέλει ο άνθρωπος όχι να βάλει μάσκαρα και ρουζ για να πάει στη δουλειάΝα σου αγορασω ενα μεικ απ τοτε να καλυπτεις τις πιπιλιες..
Αααα ξεχασα..εσενα η ερωτικη σου ζωη ειναι τοσο νεροβραστη που εχεις να δεις πιπιλια απτο γυμνασιο..
μα τι ειναι αυτα που γραφεις δε γαμαω μαυρα τραβελια ουτε εχω συφιλη > > γαμαω φυλης και καμια συγγρου
εσυ γαμας καθολου η μονο ακομα και στα γεραματα :S :S
αλεκο αγορι μου.χαλαρωσε ρε μπαρμπα. κωλο γαμανε οι πικεριστες κολωμπαραδες, εσυ εισαι για να γραφεις καμια καμια μαλακια στο θεμα <οι χαζουλιδες και οι μικροτσουτσουνοι του μπου> και να ρουφας το τσαι σου πριν πας για υπνο :S :S
η να κανεις καμακι στην εριναλ που δεν θα σου κατσει ουτε τη δευτερα παρουσια για παραπανω δεν εισαι
ασχετο στο διαγωνισμο του στεκα πως πας περνας ομιλο ?
τυπε δεν τον έχουμε ακόμα παρασημοφορησει πως μας διέφυγεΓυναικα ειναι τύπε
Το εχει βεβαιωσει δημοσια μελος που πηγε μαζι της
άμα πάρεις όλο το χώρο σου να ξέρεις δεν θα περισσέψει σπιθαμή για τον άλλον
αλεκο αγορι μου.
γραφεις παντου τα ιδια και ζαλιζεις αφανταστα τα αξυριστα αρχιδια μας
χοντρόαν ηθελα να παω με παππου θα πηγαινα με τον Αλεξ!
φαουλ εκτος φασηςχοντρό
μα τοσο χοντρη ειναι ρε φιλε :S :S :S
και να φανταστεις οτι της εχω καμει καμακι
ευτυχως δε μου εκατσε..... αλλα δεν ειναι και η μονη :S :S :S
φιλε σου μιλισε κανενας εσενα τι ψαχνεις να ουμε κανα ραντεβου θανατου νυχτιατικα να ουμε
αντε δε μπορουμε να πουμε τη γνωμη μας δηλαδη ? :S :S :S
χοντρό
πως και δεν ανέβηκε πάνω στο εδώλιο να αυτοκτονησει ο χασοδικης άκου εκεί παππούςφαουλ εκτος φασης
εχει κανει ενστασηπως και δεν ανέβηκε πάνω στο εδώλιο να αυτοκτονησει ο χασοδικης άκου εκεί παππούς
πως και δεν ανέβηκε πάνω στο εδώλιο να αυτοκτονησει ο χασοδικης άκου εκεί παππούς