Νέα

Σχεση με παντρεμενο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 528
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
Εγώ θα σου κάνω τον κώλο φινιστρίνι,  και μετά αυτός θα σου κάνει το μουνί εξάτμιση από τριαξονικό. :)

χαλαρωσε ρε μπαρμπα. κωλο γαμανε οι πικεριστες κολωμπαραδες, εσυ εισαι για να γραφεις καμια καμια μαλακια στο θεμα <οι χαζουλιδες και οι μικροτσουτσουνοι του μπου> και να ρουφας το τσαι σου πριν πας για υπνο :S :S
η να κανεις καμακι στην εριναλ που δεν θα σου κατσει ουτε τη δευτερα παρουσια :2funny: :2funny: για παραπανω δεν εισαι

ασχετο στο διαγωνισμο του στεκα πως πας περνας ομιλο ?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.767
Πόντοι
25.467
χαλαρωσε ρε μπαρμπα. κωλο γαμανε οι πικεριστες κολωμπαραδες, εσυ εισαι για να γφραφεις καμια καμια μαλακια στο θεμα <οι χαζουλιδες και οι μικροτσουτσουνοι του μπου> και να ρουφας το τσαι σου πριν πας για υπνο :S :S
η να κανεις καμακι στην εριναλ που δεν θα σου κατσει ουτε τη δευτερα παρουσια :2funny: :2funny:

τράβα να τσιμπουκώσεις κάνα μαύρο τραβέλι με αφρικάνικο σκπυλαμέντο, και μην ασχολείσαι με θέματα που δεν μπορείς να καταλάβεις, από την ζημιά που σου έχει κάνει η σύφιλη.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.189
Πόντοι
2.606
φιλε αυτα που λες χαρακτηριζουν κατι γυναικουλες
εγω θελω να ταιριαξω με τον αλλον σαν φιλοι και σαν εραστες αλλιως δεν προχωραω
νοικοκυρουλα εγω δε γινομαι..
θελω το χωρο μου και καποιον που να εχει τις ιδιες αναγκες με εμενα
αν το βρω εχει καλως αν δε το βρω θα μεινω ελευθερη και θα απολαμβανω τον ερωτα
άμα πάρεις όλο το χώρο σου να ξέρεις δεν θα περισσέψει σπιθαμή για τον άλλον  :grin:

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
τράβα να τσιμπουκώσεις κάνα μαύρο τραβέλι με αφρικάνικο σκπυλαμέντο, και μην ασχολείσαι με θέματα που δεν μπορείς να καταλάβεις, από την ζημιά που σου έχει κάνει η σύφιλη.

μα τι ειναι αυτα που γραφεις δε γαμαω μαυρα τραβελια ουτε εχω συφιλη >:( >:(  γαμαω φυλης και καμια συγγρου :rockon:

εσυ γαμας καθολου η μονο :jerking: ακομα και στα γεραματα :S :S

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.189
Πόντοι
2.606
Να σου αγορασω ενα μεικ απ τοτε να καλυπτεις τις πιπιλιες..
Αααα ξεχασα..εσενα η ερωτικη σου ζωη ειναι τοσο νεροβραστη που εχεις να δεις πιπιλια απτο γυμνασιο..
να γαμησει θέλει ο άνθρωπος όχι να βάλει μάσκαρα και ρουζ για να πάει στη δουλειά

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.767
Πόντοι
25.467
μα τι ειναι αυτα που γραφεις δε γαμαω μαυρα τραβελια ουτε εχω συφιλη >:( >:(  γαμαω φυλης και καμια συγγρου :rockon:

εσυ γαμας καθολου η μονο :jerking: ακομα και στα γεραματα :S :S

Να σε πάω μια βόλτα στο Λυκαβηττό  με το τρίκυκλο, να διαπιστώσεις από μόνος σου; :)

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.006
Πόντοι
606
χαλαρωσε ρε μπαρμπα. κωλο γαμανε οι πικεριστες κολωμπαραδες, εσυ εισαι για να γραφεις καμια καμια μαλακια στο θεμα <οι χαζουλιδες και οι μικροτσουτσουνοι του μπου> και να ρουφας το τσαι σου πριν πας για υπνο :S :S
η να κανεις καμακι στην εριναλ που δεν θα σου κατσει ουτε τη δευτερα παρουσια :2funny: :2funny: για παραπανω δεν εισαι

ασχετο στο διαγωνισμο του στεκα πως πας περνας ομιλο ?
αλεκο αγορι μου.
γραφεις παντου τα ιδια και ζαλιζεις αφανταστα τα αξυριστα αρχιδια μας  :hi:

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
άμα πάρεις όλο το χώρο σου να ξέρεις δεν θα περισσέψει σπιθαμή για τον άλλον  :grin:

μα τοσο χοντρη ειναι ρε φιλε :S :S :S
και να φανταστεις οτι της εχω καμει καμακι :headbang: :headbang:
ευτυχως δε μου εκατσε..... αλλα δεν ειναι και η μονη :S :S :S

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16
αλεκο αγορι μου.
γραφεις παντου τα ιδια και ζαλιζεις αφανταστα τα αξυριστα αρχιδια μας  :hi:

φιλε σου μιλισε κανενας εσενα τι ψαχνεις να ουμε κανα ραντεβου θανατου νυχτιατικα να ουμε

αντε δε μπορουμε να πουμε τη γνωμη μας δηλαδη ? :S :S :S

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.767
Πόντοι
25.467
φιλε σου μιλισε κανενας εσενα τι ψαχνεις να ουμε κανα ραντεβου θανατου νυχτιατικα να ουμε

αντε δε μπορουμε να πουμε τη γνωμη μας δηλαδη ? :S :S :S

Άστα αυτά ρε Αλεκούκο... Αυτά τα ραντεβού, είναι για άντρες. Δεν κάμουν για εσένα που είσαι ευαίσθητη ψυχούλα. :)

Έλα να σε πάω μια βόλτα με το τρίκυκλο στο Λυκαβηττό. Και μην φοβάσαι. Δεν θα σε πονέσω. Γέρικη και ζαρωμένη την έχω. Πόσο πιά να σε ζορίσει;;; :)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.767
Πόντοι
25.467
πως και δεν ανέβηκε πάνω στο εδώλιο να αυτοκτονησει ο χασοδικης άκου εκεί παππούς  :2funny:

Ντροπή να τον λοιδορείτε. Δεν βλέπετε που σταμάτησε να γράφει από το σοκ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom