athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.641
- Πόντοι
- 12.756
Αν ειχες σχεση ομως;Προσωπικα οχι
Αν ειχες σχεση ομως;Προσωπικα οχι
Ναι αλλά ολο εδω κωλοτριβεσαι
Δεν εσβησα τιποτα, λάθος κάνειςναι αν ηταν 3 τα πουλακια δε θα εσβηνες το σχολιο σ..
Αν ειχες σχεση ομως;
ετσι πρεπει! Αλλα εχουμε μπλεξει εδω με τους γηραιους ..
Δεν εσβησα τιποτα, λάθος κάνεις
Δεν εχω οποτε να!!
ελα βλαμενε μη ξανοιγεσαι γιατι θα σε κανω ρομπα.....απο τα γραφομενα σου ευκολα αντιλαμβανεται κανεις οτι εισαι ειτε δυσμορφο πουστρακι με τρελα αποθημενα ειτε νεος πουστριγκος που την ψαχνει....αυτα που γραφεις ειναι ξεφτιλα για το παθος,την παρανομη καυλα,τη γυναικεια καψουρα κοντρα στις κοινωνικες νορμες(γυναικα κυνηγος δε νοειται ακομα )...ψαχνεις να βρεις τι νοημα και τι ηδονη εχει μια τετοια σχεση και αφου δεν μπορεις να τη ζησεις την πλαθεις ιστορια στο μπου .....ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΣ,ΟΥΤΕ ΜΑ ΟΥΤΕ ΣΟΥ......Η ΚΑΒΛΑ ΔΥΟ ΕΡΑΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΟΥΤΕ ΝΟΡΜΕΣ ΟΥΤΕ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΟΥΤΕ ΠΙΠΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΕΡΩΜΑΤΑ...Τραβα παραπερα τωρα τρολακι!ναι γτ εσυ εισαι πιο ηθικος!
παραλληριζεις το σαιτ των εκδιδομενων με την ηθικη εννοοντας τις εκδιδομενες ως ανηθικες.
Αυτο ειναι προσβολη για τις κοπελες και αν οντως πιστευεις οτι οι εκδιδομενες ειναι ανηθικες καλυτερα να αποχωρησεις απο το φορουμ.
Ε τι να γινει, καποιοι ανθρωποι εχουν και ντροπη
Εσυ μπορει να πηγαινεις στη δουλεια και με τα χυσια στη μουρη
Αλλά δεν ειναι ολοι ετσι
Αντε με τους ψευτοπροοδευτισμους του κωλου
Τι μου θύμησε! Έβγαινα με μία που έλεγε σε όλους ότι είναι εναντίον του γάμου, σε εμένα επέμενε πως αυτή δεν είναι καμιά γυναικούλα να ψοφάει να γίνει νοικοκυρούλα, εμένα με έλεγε συμβατικό κρυφοσυντηρητικό επειδή της είπα πως αν βρω την κατάλληλη θα παντρευτώ, έλεγε πως είναι μαζί μου για να περνάει καλά και μην τολμήσω και της το παίξω ερωτευμένος και της κάνω κανένα σκηνικό (εννοούσε καμιά πρόταση). Έλεγε σε όλους και ότι ήταν άθεη. Καρόιδευε και τις γυναίκες που στο γάμο φοράνε νυφικό.
Ένα καλοκαίρι ήμασταν μαζί, μετά για ένα χρόνο γαμιόμασταν στο φιλικό αραιά και πού. Μια ωραία μέρα με πήρε τηλέφωνο και κανόνισε να βρεθούμε για κάτι πολύ σοβαρό. Δεν ήρθε στο ραντεβού και την επόμενη μέρα μου έκοψε καλημέρες καλησπέρες γιατί το συζήτησαν με τον πρώην και αποφάσισαν να παντρευτούν. Παντρεύτηκε σε εκκλησία, με νυφικό, σήμερα έχει τρία παιδιά και διαφημίζει γάμο, παιδιά, οικογένεια στο προφίλ της στο Facebook.
Οπότε, όλα αυτά τα περί "Εγώ είμαι προχώ" τα ακούμε βερεσέ.
ελα βλαμενε μη ξανοιγεσαι γιατι θα κανω ρομπα.....απο τα γραφομενα σου ευκολα αντιλαμβανεται κανεις οτι εισαι ειτε δυσμορφο πουστρακι με τρελα αποθημενα ειτε νεος πουστριγκος που την ψαχνει....αυτα που γραφεις ειναι ξεφτιλα για το παθος,την παρανομη καυλα,τη γυναικεια καψουρα κοντρα στις κοινωνικες νορμες(γυναικα κυνηγος δε νοειται ακομα )...ψαχνεις να βρεις τι νοημα και τι ηδονη εχει μια τετοια σχεση και αφου δεν μπορεις να τη ζησεις την πλαθεις ιστορια στο μπου .....ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΣ,ΟΥΤΕ ΜΑ ΟΥΤΕ ΣΟΥ......Η ΚΑΒΛΑ ΔΥΟ ΕΡΑΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΟΥΤΕ ΝΟΡΜΕΣ ΟΥΤΕ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΟΥΤΕ ΠΙΠΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΕΡΩΜΑΤΑ...Τραβα παραπερα τωρα τρολακι!
Γυναικα ειναι τύπεελα βλαμενε μη ξανοιγεσαι γιατι θα σε κανω ρομπα.....απο τα γραφομενα σου ευκολα αντιλαμβανεται κανεις οτι εισαι ειτε δυσμορφο πουστρακι με τρελα αποθημενα ειτε νεος πουστριγκος που την ψαχνει....αυτα που γραφεις ειναι ξεφτιλα για το παθος,την παρανομη καυλα,τη γυναικεια καψουρα κοντρα στις κοινωνικες νορμες(γυναικα κυνηγος δε νοειται ακομα )...ψαχνεις να βρεις τι νοημα και τι ηδονη εχει μια τετοια σχεση και αφου δεν μπορεις να τη ζησεις την πλαθεις ιστορια στο μπου .....ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΣ,ΟΥΤΕ ΜΑ ΟΥΤΕ ΣΟΥ......Η ΚΑΒΛΑ ΔΥΟ ΕΡΑΣΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝΟΝΕΣ ΟΥΤΕ ΝΟΡΜΕΣ ΟΥΤΕ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΟΥΤΕ ΠΙΠΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΞΕΝΕΡΩΜΑΤΑ...Τραβα παραπερα τωρα τρολακι!
Αυτο με τα χυσια μου θυμισε οταν δουλευα βραδυ σε περιπτερο κ ηρθε γκομενα να παρει τσιγαρα κ βρωμαγε χυσια η αναπνοη της
Δεν μιλας σοβαραεγκυκλοπαιδικα να σ πω οτι τα χυσια ειναι αοσμα..
στην καλυτερη λεσβια με απυθμενο μισος για το γυναικειο φυλο...Γυναικα ειναι τύπε
Το εχει βεβαιωσει δημοσια μελος που πηγε μαζι της
εγκυκλοπαιδικα να σ πω οτι τα χυσια ειναι αοσμα..
χλωρινη σε νεροΔεν μιλας σοβαρα
Αμμωνια μυριζουν
Δεν μιλας σοβαρα
Αμμωνια μυριζουν
Το ιδιο λεμε, σωσταχλωρινη σε νερο