Νέα

Σχεση με παντρεμενο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 528
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
311
Πόντοι
26
Συγνώμη θα ξεχάσουμε κι ότι ξέρουμε. Εφόσον πας με παντρεμένο θες να του αφήνεις και σημάδια? Καλά κάνει και φυλάγεται ο άνθρωπος.

akosdi

Μέγας
Εγγρ.
14 Μαρ 2008
Κριτικές
71
Like
4.365
Πόντοι
4.821
Συναινετική σχέση με παντρεμένο έκανες, δεν στο έκρυψε, κανείς δεν ανάγκασε κανέναν.
Σύνελθε

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.267
Πόντοι
5.595
..αυτος εχει πετριά, λες... επειδη σου λεει το αυτονοητο... που σου λενε κ ολοι εδω μεσα...!!! :idiot:
Δεν  πας καλα κοπελια... 
Εφοσον επιλεγεις να εισαι με παντρεμενο.. δεχεσαι τα υπερ...(που σε σκιζει καλα :pipa3:..κλπ..) και τα κατα.. (οχι σημαδια..)

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Το θρεντ ανοίχτηκε για να μάς ανακοινωσει η τυπισα οτι τα μπλεξε με παντρεμενο και να καμαρωσει οχι για να γκρινιάξει που δεν μπορεί να του κάνει σημαδια...

Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
142
Πόντοι
0
Άκου να δεις τι μπορούμε να κάνουμε!
Κρατάς τον παντρεμένο για το σεξ, εφόσον σ αρέσει, και μπαίνουμε εμείς οι υπόλοιποι παίχτες του Bou, να μας κανεις όσα σημάδια θέλεις!
Ρόγα θες? Πιπιλιές θες? Σκαμπίλια θες? Κανένα πρόβλημα. Και του το κρατάς μυστικό, εμείς απλα θα πηδάμε, ούτε σημάδια θα σου κάνουμε ούτε τίποτα!
Fair???
:) :) :)

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
την τελευταια φορα που αρχισαμε να φιλιομαστε...εγω τον ρουφηξα με ενταση και εκεινος πεταχτηκε αμεσως να δει αν εκανα σημαδι..
εκει αρχισα να κατεβαζω καντηλια εγω και μανουριασαμε και εν τελει εγινε καβγας τρικουβερτος και αντι να με γαμησει χειροτερα εφυγε..

Και λίγα του έκανες.
Άκου να σηκωθεί πάνω στο sex να δει αν του έκανες σημάδι!
Έπρεπε να συνεχίσει να σε πηδάει  με ένταση μπρος πίσω, να σου ρίχνει δυνατές μπάτσες στον κώλο για να ξυπνούν τα αίματα, να σου δαγκώνει δυνατά τις ρώγες με πάθος, να σου βάζει τα δάκτυλα βαθιά στο στόμα για να μην μπορείς να πάρεις ανάσα από την ηδονή.
Καλά έκανες και τον έστειλες τον ξενέρωτο!   

CHEZBUSINESSMAN

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2017
Like
2
Πόντοι
0
και εμεις εχουμε σχεση με παντρεμενες αλλα ο καθενας πρεπει να ξερει τα ορια του. Περιορισμενος χρονος και ολα γινονται στα κρυφα.

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Καλησπερα πενταγιοτισσα το μικρο σου ονομα μαρια να φανταστω.Λυσε μου μια απορια αν μπορεις και μετα την δενω μονος μου:Τι σε ελκυει σε εναν παντρεμενο;

Δε με ελκυει τπτ σε ενα παντρεμενο..ειμαι ατομιστρια με την λανθασμενη εννοια του ορου και παω εκει που καψουρευομαι..τωρα αν η καψουρα μου τυχει να ειναι παντρεμενος τι να κανω..δε παω κοντρα στα ενστικτα μου..
πεφτω στη φωτια κ γινομαι παραναλωμα! :)

theots81

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2015
Κριτικές
1
Like
948
Πόντοι
86
Πενταγιώτισσα είσαι θερμή γυναίκα? Σου αρέσει το σφυροκόπημα??

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Δεκτες οι αποψεις σας. Εγω δεν εχω καμια ορεξη να καταστρεψω το γαμο κανενος..ουτε βλεψεις για αποκατασταση εχω..

Απο οτι βλεπω  ομως οι περισσοτεροι φοβαστε τα σημαδια.. και κυριως τη παντοφλα απτο σπιτι..

τοτε λοιπον φτιαχτε τα με τη Μαρια της γειτονιας και αφηστε μας εμας ησυχεςςς ;)

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Και λίγα του έκανες.
Άκου να σηκωθεί πάνω στο sex να δει αν του έκανες σημάδι!
Έπρεπε να συνεχίσει να σε πηδάει  με ένταση μπρος πίσω, να σου ρίχνει δυνατές μπάτσες στον κώλο για να ξυπνούν τα αίματα, να σου δαγκώνει δυνατά τις ρώγες με πάθος, να σου βάζει τα δάκτυλα βαθιά στο στόμα για να μην μπορείς να πάρεις ανάσα από την ηδονή.
Καλά έκανες και τον έστειλες τον ξενέρωτο! 

Αυτο λεω κ γω!

GREKO79

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2014
Κριτικές
5
Like
718
Πόντοι
86
Κ γιατι δεν βρισκεις εναν ελευθερο ν ξεσκιζεσαι με την ησυχια σου??

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Κατι σε ελκυει στον παντρεμενο. Και χρηματα θα έχει για να εχει όρεξη για γκομενιλικια οποτε παιζουν εξοδοι και δωρα και καλα θα γαμαει και χρονο για πολλά δε θα εχει οποτε δε θα σε πιέζει και σιγουρα σε εξιταρει το οτι "ανηκει" σε αλλη και της τον κλεβεις... Οχι οτι ειναι κακα ολα αυτα βεβαια...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
[size=30pt]Εγω αν θελεις αν ξερεις ως παντρεμενος ειχα αρκετες σχεσεις.[/size]

Και ολες τους, σεβαστηκαν το γεγονος οτι δεν επρεπε να αφηνουν σημαδια. Εκτος αν νομιζεις οτι εσυ εισαι η μονη παθιασμενη και ασυγκρατητη στο σεξ και δεν μπορεις να κρατηθεις. Μαλακιες. Απλως γουσταρεις να κανεις αυτο που θελεις, χωρις να υπολογιζεις αν ο αλλος θα εχει προβλημα. Τοσο απαραδεκτη. Τοσο ανωριμη.

Εσενα ο τυπος δεν σου χαλαει χατηρι, σε εχει στα οπα οπα, και τι ζητησε ο κακομοιρης? Να μην αφηνεις σημαδια. Ούτε σε αυτο δεν τον σεβαστηκες. Και του την λες κι απο πανω.

Και αντι να αναρωτηθεις για το ποσο συναισθηματικα ανωριμη και ανηλικη εισαι, πετας και εξυπναδες περι συντηρητισμου.
κυριος πανω απο ολα....

mallias78

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2012
Like
54
Πόντοι
0
Εγώ πάντως θα σου πέταγα τα μάτια εξω απο το γαμησι που θα σου έκανα

theots81

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2015
Κριτικές
1
Like
948
Πόντοι
86
Δηλαδή όποια κι αν είναι, όπως κι αν είναι, θα της πέταγες τα μάτια έξω??

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.402
Πόντοι
786
Εγώ πάντως θα σου πέταγα τα μάτια εξω απο το γαμησι που θα σου έκανα

εσύ, βρε, έχεις πολύ υψηλά στάνταρ, σύμφωνα με τις κριτικές που κάνεις
και οι φήμες λένε ότι η κοπέλα δεν θα μπορούσε να εργασθεί στο χώρο...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Δεκτες οι αποψεις σας. Εγω δεν εχω καμια ορεξη να καταστρεψω το γαμο κανενος..ουτε βλεψεις για αποκατασταση εχω..

Απο οτι βλεπω  ομως οι περισσοτεροι φοβαστε τα σημαδια.. και κυριως τη παντοφλα απτο σπιτι..

τοτε λοιπον φτιαχτε τα με τη Μαρια της γειτονιας και αφηστε μας εμας ησυχεςςς ;)
δεν παιζει να εισαι γκομενα 1000%.....σε κοβω πουστρονι με βαθεια ψυχολογικα και εντονο στρες που μπαινεις για να κανεις καβλαντα λιγουρια....αυτα φυσιολογικη γκομενα,ειδικα γκομενα που γουσταρει καψουρες γαμισια νο ματερ γουατ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ....αυτα για να μην ταιζετε το τρολλ ορισμενοι εδω μεσα....το πουστρονι με το νικ πενταγιω μπορει να συνεχισει την ψυχοθεραπεια του!στα παπαρια μας!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom