giovanni845
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2010
- Like
- 311
- Πόντοι
- 26
Συγνώμη θα ξεχάσουμε κι ότι ξέρουμε. Εφόσον πας με παντρεμένο θες να του αφήνεις και σημάδια? Καλά κάνει και φυλάγεται ο άνθρωπος.
την τελευταια φορα που αρχισαμε να φιλιομαστε...εγω τον ρουφηξα με ενταση και εκεινος πεταχτηκε αμεσως να δει αν εκανα σημαδι..
εκει αρχισα να κατεβαζω καντηλια εγω και μανουριασαμε και εν τελει εγινε καβγας τρικουβερτος και αντι να με γαμησει χειροτερα εφυγε..
Καλησπερα πενταγιοτισσα το μικρο σου ονομα μαρια να φανταστω.Λυσε μου μια απορια αν μπορεις και μετα την δενω μονος μου:Τι σε ελκυει σε εναν παντρεμενο;
Και λίγα του έκανες.
Άκου να σηκωθεί πάνω στο sex να δει αν του έκανες σημάδι!
Έπρεπε να συνεχίσει να σε πηδάει με ένταση μπρος πίσω, να σου ρίχνει δυνατές μπάτσες στον κώλο για να ξυπνούν τα αίματα, να σου δαγκώνει δυνατά τις ρώγες με πάθος, να σου βάζει τα δάκτυλα βαθιά στο στόμα για να μην μπορείς να πάρεις ανάσα από την ηδονή.
Καλά έκανες και τον έστειλες τον ξενέρωτο!
κυριος πανω απο ολα....[size=30pt]Εγω αν θελεις αν ξερεις ως παντρεμενος ειχα αρκετες σχεσεις.[/size]
Και ολες τους, σεβαστηκαν το γεγονος οτι δεν επρεπε να αφηνουν σημαδια. Εκτος αν νομιζεις οτι εσυ εισαι η μονη παθιασμενη και ασυγκρατητη στο σεξ και δεν μπορεις να κρατηθεις. Μαλακιες. Απλως γουσταρεις να κανεις αυτο που θελεις, χωρις να υπολογιζεις αν ο αλλος θα εχει προβλημα. Τοσο απαραδεκτη. Τοσο ανωριμη.
Εσενα ο τυπος δεν σου χαλαει χατηρι, σε εχει στα οπα οπα, και τι ζητησε ο κακομοιρης? Να μην αφηνεις σημαδια. Ούτε σε αυτο δεν τον σεβαστηκες. Και του την λες κι απο πανω.
Και αντι να αναρωτηθεις για το ποσο συναισθηματικα ανωριμη και ανηλικη εισαι, πετας και εξυπναδες περι συντηρητισμου.
;)Το θρεντ ανοίχτηκε για να μάς ανακοινωσει η τυπισα οτι τα μπλεξε με παντρεμενο και να καμαρωσει οχι για να γκρινιάξει που δεν μπορεί να του κάνει σημαδια...
Εγώ πάντως θα σου πέταγα τα μάτια εξω απο το γαμησι που θα σου έκανα
δεν παιζει να εισαι γκομενα 1000%.....σε κοβω πουστρονι με βαθεια ψυχολογικα και εντονο στρες που μπαινεις για να κανεις καβλαντα λιγουρια....αυτα φυσιολογικη γκομενα,ειδικα γκομενα που γουσταρει καψουρες γαμισια νο ματερ γουατ ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ....αυτα για να μην ταιζετε το τρολλ ορισμενοι εδω μεσα....το πουστρονι με το νικ πενταγιω μπορει να συνεχισει την ψυχοθεραπεια του!στα παπαρια μας!Δεκτες οι αποψεις σας. Εγω δεν εχω καμια ορεξη να καταστρεψω το γαμο κανενος..ουτε βλεψεις για αποκατασταση εχω..
Απο οτι βλεπω ομως οι περισσοτεροι φοβαστε τα σημαδια.. και κυριως τη παντοφλα απτο σπιτι..
τοτε λοιπον φτιαχτε τα με τη Μαρια της γειτονιας και αφηστε μας εμας ησυχεςςς ;)
κυριος πανω απο ολα....