The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.466
- Πόντοι
- 25.467
Mωρη Λερα εσυ εισαι??
Τζούς μαρή... Που θα πείς τον κ Λάκη, λέρα...
Mωρη Λερα εσυ εισαι??
Χειρότερα.
Στην πρεμιέρα του Ρένα, με τον Άυγουστο Κορτώ.
Το ότι δεν σε γαμάω, δεν χρειάζεται να το επαναλάβω.
Ισχύει .
Αρκεί που ειπώθηκε άπαξ.
μαρεσει που πηγες να με βγαλεις και πουστρακι μωρη σιχαμενη!
ο φιλος σου το αρχιδι ο Εκτορας τι κανει?
μαρεσει που πηγες να με βγαλεις και πουστρακι μωρη σιχαμενη!
ο φιλος σου το αρχιδι ο Εκτορας τι κανει?
To πρώτο είναι πιο σπάνιο το δεύτερο συμβαίνει συνήθως με τις ελληνίδεςΟι κυριλέ, μια χαρά τον παίρνουν από τον κώλο έχοντας ... πράξει τα δέοντα πριν !!!!!!!
Αυτές που μπαίνουν εδώ ... είναι υπόκοσμος. Οπότε μεταξύ άλλων , είναι και μερεντιάρες.
Άλλοι το είπαν.
Και είναι πιθανό .
Δεν γνωρίζω για τον Έκτορα !
Αν έρθει ... θα σε γλεντήσει !!!!
πως γινεται να ειμαι γυναικα κ πουστρακι?
θα μπορουσα να ειμαι λεσβια αλλα προτιμω τα αντρικα μορια..
οσο για τον Εκτορα θα μας κλασει τα αρχιδια κ επειδη δεν εχω εγω θα κλασει του Αλεξ!
Σαν της σμυνιτισες στο στρατό που το παίζουν μοιραίες γυναίκες
εσυ τυπε πρέπει να έχεις τελειώσει ψυχολόγος δεν εξηγείται..Aυτή μου θύμίζει τους μαλάκες στα Gay-Pride που και καλά βγαίνουν να διαδηλώσουν για τα δικαιώματα τους ενώ στην πραγματικότητα το μόνο που επιζητούν είναι επιβεβαίωση, Είναι ακριβώς σαν της τύππισες που σου λένε ότι πάχυναν και τρέμουν στην ιδέα μήπως το επιβεβαιβεώσεις..Σαν τους μαλάκες που ρωτάνε μετά το σεξ "σου άρεσε?" Σαν της σμυνιτισες στο στρατό που το παίζουν μοιραίες γυναίκες και έξω απ το στρατόπεδο είναι σαν την μούργα ..η τελευταία κάστα της κοινωνίας....
Και έχει και κάποιους από εσάς..που σαν "χρυσοί-συνδρομητές" της ταΐζεται τις ανασφάλειες την ίδια στιγμή που σε αλλά νήματα πουλάτε μαθήματα και θεωρία για αποφυγή και διαχείριση κρίσεων από Ελλεηνίδες.
Διαφωνώ για τις ένστολες.
Είναι άνω του ελλεηνιδικού μέσου όρου.
1)Έχει όριο ύψους.Δεν παίρνουν τάπες.
2)Έχει και όριο βάρους. Δεν παίρνουν σκρόφες.
αχαχχαχαχαχαχαχα κλαιω...Δεν ξέρω που και πότε πήγες στρατό πάντως εγώ εκεί που πήγα 2 μαζί αν τις έβαζες 1.60 δεν κάνανε.. Όσο για αυτό με τα κιλά.., άλλη μεγάλη πληγή..είχαμε κάτι φακλανοειδή ΑΑΑΛΛΟ πράμα....
Δεν ξέρω που και πότε πήγες στρατό πάντως εγώ εκεί που πήγα 2 μαζί αν τις έβαζες 1.60 δεν κάνανε..
Μιλάς για την προηγούμενη ... χιλιετία.
Εγώ μιλάω για τωρινά ταλέντα, όχι για το ντάλας και τη δυναστεία ...
αχαχχαχαχαχαχαχα κλαιω...
Εισαι ωραιος εσυAυτή μου θύμίζει τους μαλάκες στα Gay-Pride που και καλά βγαίνουν να διαδηλώσουν για τα δικαιώματα τους ενώ στην πραγματικότητα το μόνο που επιζητούν είναι επιβεβαίωση, Είναι ακριβώς σαν της τύππισες που σου λένε ότι πάχυναν και τρέμουν στην ιδέα μήπως το επιβεβαιβεώσεις..Σαν τους μαλάκες που ρωτάνε μετά το σεξ "σου άρεσε?" Σαν της σμυνιτισες στο στρατό που το παίζουν μοιραίες γυναίκες και έξω απ το στρατόπεδο είναι σαν την μούργα ..η τελευταία κάστα της κοινωνίας....
Και έχει και κάποιους από εσάς..που σαν "χρυσοί-συνδρομητές" της ταΐζεται τις ανασφάλειες την ίδια στιγμή που σε αλλά νήματα πουλάτε μαθήματα και θεωρία για αποφυγή και διαχείριση κρίσεων από Ελλεηνίδες.
Με επιστρατευεις να καθαρισω για σενα δηλαδη?πως γινεται να ειμαι γυναικα κ πουστρακι?
θα μπορουσα να ειμαι λεσβια αλλα προτιμω τα αντρικα μορια..
οσο για τον Εκτορα θα μας κλασει τα αρχιδια κ επειδη δεν εχω εγω θα κλασει του Αλεξ!