Νέα

Σχεση με παντρεμενο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 528
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sfirokopos

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2012
Like
158
Πόντοι
6
ωχχ...κι εσυ τεκνον βρουτε;;

Συνημμένα

• download.jpg
    download.jpg
    7 KB · Εμφανίσεις: 9

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
λακη παω σε ενα ραντεβου για στραπωνιαρισμα ξεκινα το λογυδριο και μολις γυρισω τα ξαναλεμε  

Γράψε μας και κανένα review από τα τελευταία μυθιστορήματα της χρυσούλας δαμουλίδου ....

Νομίζω μόνο τέτοια review έγραφες.

Θα είναι χρήσιμα για νοικοκυρές που διαβάζουν το φόρουμ !!!!!

Βοηθουσε κι εκεινη με στραπωναρισματα  τελειωσα σχετικα γρηγορα.

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.028
Πόντοι
3.425
Μολις εγινα 28 και δεν εχω καμια προθεση να τον χωρισω απτη γυναικουλα του..
Αν ομως το σεξ ειναι νιανια θα τον χωρισω εγω! :)

μάλλον αυτό δείχνεις ότι επιδιώκεις...

Προς τί η σφραγίδα που θέλεις τα του αφήσεις?

prostixos2000

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Like
190
Πόντοι
6
Καλησπέρα σε όλους και σε όλες. Το ότι επέλεξες μια ερωτική σχέση με ένα παντρεμένο είχε τα ρίσκα του( ίσως και αυτό να σε καβλωνε περισσότερο), άρα ήξερες . Η πικρή αλήθεια αγαπητή μου είναι ότι η σχέση σας θα είναι μόνο σεξουαλικη μιας και ο εν λόγο κύριος από ότι κατάλαβα δεν έχει σκοπό να χαλάσει την οικογένεια του. Φαντάζομαι ότι αυτά που σου λέω τα έχετε συζητήσει ήδη. Νομίζω ότι αρχίζεις να τον ερωτεύεσαι  και θέλεις κάτι παραπάνω και μάλλον όπως προείπα δεν είναι διατεθειμένος να σου τα δώσει παρά από ένα καλό κρεβάτι. Γνώμη μου είναι ότι έχεις δυο λύσεις : α) Απολαμβάνεις το κρεβάτι μαζί του και όσο πάει αλλά ταυτόχρονα δεν λες όχι στα τυχερά σου. Β) Εάν σε πειράζει τόσο πολύ απλά βάζεις το βρακάκι σου και απλά φεύγεις και εάν σε γουστάρει ακόμα ας σε διεκδικήσει με ότι αυτό συνεπάγεται . Φιλάκια καυλα...

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Το τελευταιο καιρο εχω κανει σχεση με παντρεμενο..
Με προσεχει πολυ και δε μου χαλαει χατηρι το θεμα ειναι οτι εχει θεμα με τα σημαδια..

συνεχεια μου λεει να μην τον φιλαω στο λαιμο και γενικα να μην τον γρατσουναω και να μην τον δαγκωνω..
εμενα μαρεσει πολυ να τον δαγκωνω λιγακι οταν τον γλυφω στις ρογες και κατεβαινοντας προς τα κατω..
οπως και οταν τον φιλαω μαρεσει να του δαγκωνω τα χειλη...

την τελευταια φορα που αρχισαμε να φιλιομαστε...εγω τον ρουφηξα με ενταση και εκεινος πεταχτηκε αμεσως να δει αν εκανα σημαδι..
εκει αρχισα να κατεβαζω καντηλια εγω και μανουριασαμε και εν τελει εγινε καβγας τρικουβερτος και αντι να με γαμησει χειροτερα εφυγε..

Αυτη τη πετρια την εχετε ολοι οι παντρεμενοι?
Αν φοβαστε τοσο γτ ξενοπηδατε??
Μετρημενα τα ψωμια σας λεω γω..καιρος να βρω καποιον ελευθερο να απολαυσω και γω το σεξ σαν ανθρωποςς  :hi:

Μου βγάζει κακία και εγωισμό όλο αυτό και τίποτα άλλο, γιατί μικρή και αθώα δεν μου δείχνεις. Θέλεις να του κάνεις ζημιά επειδή ακριβώς είναι παντρεμένος, ή τον έχεις εντελώς γραμμένο και σε νοιάζει μόνο η πάρτη σου. Ότι και από τα δύο να ισχύει η σχέση αυτή είναι κυριολεκτικά και μεταφορικά για τον πούτσο. Δεν υπάρχει λόγος να προβληματίζεσαι, στην πρώτη περίπτωση την ξέρεις την απάντηση από μόνη σου και στην δεύτερη δεν έχει κανένα νόημα να προβληματίζεσαι, αφού μόνο η πάρτη σου σε νοιάζει έτσι και αλλιώς το τι είναι η δεν είναι ο άλλος είναι άσχετο. Γιατί η όλη σχέση θα καθοριστεί από το εγώ σου και τίποτα άλλο, ο παντρεμένος είναι απλά κομπάρσος σε αυτή την περίπτωση.

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
70.240
Πόντοι
12.056
Καταρχάς αν είχες έστω και μερική γνώση σύνταξης θα ήξερες ότι η προστακτική είναι μια έγκλιση που δηλώνει προσταγή, απαγόρευση, προτροπή, αποτροπή παραίνεση συγκατάθεση, ευχή ή κατάρα. Εσύ που λογικά έβγαλες το Δημοτικό και είσαι Έλλην, γνώστης της Ελληνικής γλώσσας,με δικαιώματά κτλ δεν ξέρεις την σημασία που φέρει η έκφρασή μου; Τι σκατά Έλληνας είσαι ρε μαγκάκο τότε; αν δεν ξέρεις στοιχειωδώς γραμματική και συντακτικό;

Οταν σε διαβαζω να γραφεις ετσι,γκαυλωνω λιγο παραπανω  :smitten: :gay:

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.280
Πόντοι
2.356
Καλησπέρα σε όλους και σε όλες. Το ότι επέλεξες μια ερωτική σχέση με ένα παντρεμένο είχε τα ρίσκα του( ίσως και αυτό να σε καβλωνε περισσότερο), άρα ήξερες . Η πικρή αλήθεια αγαπητή μου είναι ότι η σχέση σας θα είναι μόνο σεξουαλικη μιας και ο εν λόγο κύριος από ότι κατάλαβα δεν έχει σκοπό να χαλάσει την οικογένεια του. Φαντάζομαι ότι αυτά που σου λέω τα έχετε συζητήσει ήδη. Νομίζω ότι αρχίζεις να τον ερωτεύεσαι  και θέλεις κάτι παραπάνω και μάλλον όπως προείπα δεν είναι διατεθειμένος να σου τα δώσει παρά από ένα καλό κρεβάτι. Γνώμη μου είναι ότι έχεις δυο λύσεις : α) Απολαμβάνεις το κρεβάτι μαζί του και όσο πάει αλλά ταυτόχρονα δεν λες όχι στα τυχερά σου. Β) Εάν σε πειράζει τόσο πολύ απλά βάζεις το βρακάκι σου και απλά φεύγεις και εάν σε γουστάρει ακόμα ας σε διεκδικήσει με ότι αυτό συνεπάγεται . Φιλάκια καυλα...

και γιατι να μη του χαλασει το σπιτακι σαν κακια ζηλιαρα και εγωιστρια ελλεηνιδα? αυτη δε ρισκαρει κατι!
απλα απο εγωισμο και μονο για να μη νιωθει δευτεροκαβαντζα ειναι ολο αυτο. απο το πηδα πηδα αρχιζει να θελει κατι παραπανω. να γινει χαλιφω στη θεση της χαλιφισσας! κοπελια τη βλεπεις τη χαλιφισσα οτι δε φτουραει και εισαι η εναλλακτικη της. αυριο δε θα φτουρας ουτε εσυ!

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.160
Πόντοι
2.606
Ο Μπράμπους είχε δώσει ... αντρίκιο λόγο , ότι αν δεν έβγαινα mr malakas
δεν θα έμπαινε ξανά στο φόρουμ .

ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΔΡΑΣ, ΘΑ ΤΗΡΟΥΣΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ...

Αλλά είναι μερακλής ....
αν δεν ειχες νοημοσυνη σαρδελας στην αλμη θα καταλαβαινες οτι θα μπορουσα να ξαναμπω οποτε γουσταρα παλι με πρακτικες που εσυ εχεις υιοθετησει μην ξεχνας να μπαινεις σαν λακης2-3-5-55 σαν σουλα σαν αχμετ σαν φυλοβιος σαν φυλακοβιος και παει λεγοντας και να κανεις και τον ανηξερο πεστε μου ρε παιδια πως ανοιγω θρεντ πως κανω παραθεση.για τους παλιους βεβαια αυτα ειναι πις οφ κεικ και σε καταλαβαιναν στη βδομαδα.η αφελεια σου επισης, που συναδει της νοημοσυνης σου βεβαια,οριζει οτι ο πραγματικος λογος που σταματησα να γραφω ηταν ο διαγωνισμος μιστερ μαλακας ,που εσυ το κουτσο αλογο ουτε αυτον δεν μπορεσες να κερδισεις εστω γιατι τον τιτλο του επιτιμου μαλακα της καρδιας μας τον εχεις αβλεπι.το γιατι γραφτηκα σταματησα μονος μου και επανηρθα μονος μου ειναι τρια πραγματα που ουτε θα τα μαθεις ουτε σε αφορουν αυτο που σε αφορα ειναι οτι τωρα θα ξεκινησω να σε γλενταω παλι και εγω δεν ειμαι ο μπαρμαν λακη που σου κλεψε την γκομενα κατα τα λεγομενα σου  παντα στην πισινα κιολας ουτε καν στο μπαρ και πηγες και μυξοκλαιγοσουν στο αφεντικο του ουτε κανενα στροπελεκι απο αυτους που αρκετοι κυκλοφορουν εδω μεσα και τους πουλας προζα .εγω θα σου βγαλω την λεκιασμενη σου μπλουζα την μινερβα θα σου κατεβασω και την χεσμενη την βερμουδα και θα στο δωσω το ιντερνετικο σου το κωλαντερο στο χερι οπως παλια κι οσο για τα κοπι πειστ που κανεις  οι παλιοι παροικουντες την ιερουσαλημ του μπου ειναι σε θεση να ξερουν την πραγματικοτητα σε καθε περιπτωση  θα πρεπει να αποδειξεις οτι μπορεις να τα καταφερεις μαζι μου  ,ειδωμεν

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
αν δεν ειχες νοημοσυνη σαρδελας στην αλμη θα καταλαβαινες οτι θα μπορουσα να ξαναμπω οποτε γουσταρα παλι με πρακτικες που εσυ εχεις υιοθετησει μην ξεχνας να μπαινεις σαν λακης2-3-5-55
Τη μαλακία ότι σταμάτησες λόγω του διαγωνισμού ΤΗ ΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ,
barock , stekas και άλλοι !!!!!

ΑΝ ΘΕΣ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ... ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ QUOTE ....

τα γραπτα μένουν

Έμπαινα ως Lakis33.

Ο λογαριασμός διαγράφτηκε επειδή το ζήτησα.

Δεν έγραψα για  καιρό .

Ξαναμπήκα ως zeljiko και έγραφα αρκετό καιρό ...
ο λογαριασμός έγινε μπαν ...........

Μετά AΠO ΚΑΙΡΟ άρχισα να γράφω ως φυλόβιος !

Οι λογαριασμοί , ήταν διαδοχικοί και όχι ταυτόχρονοι .
Δεν υπήρξαν ταυτόχρονα.
Όσοι δεν είναι τυφλοί από την εμπάθεια και μπορούν να δουν την αλήθεια, ξέρουν βλέπουν.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.160
Πόντοι
2.606
Ο ανδρισμός σου παραμένει ίδιος ...

όπως και το ποσοστό αλήθειας ....

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΜΙΣΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ
ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΝΔΡΗ ΠΟΥΣΤΑΡΑ , ΓΑΜΗΜΕΝΗ , ΤΕΛΕΙΩΣ ΨΕΥΤΡΑ.

Έμπαινα ως Lakis33.

Δεν έγραψα για  καιρό .

Δεν υπήρξαν ταυτόχρονα.
Όσοι δεν είναι τυφλοί από την εμπάθεια και μπορούν να δουν την αλήθεια, ξέρουν βλέπουν.

Όσο γράφεις ψέμματα, δείχνεις ότι είσαι πιο πούστης από την πουστιά,
πιο άτιμος από την ατιμία
πιο άνανδρος από την ανανδρία
πιο ψεύτης από το ψέμμα.

Υ.Γ. Τη μαλακία ότι σταμάτησες λόγω του διαγωνισμού ΤΗ ΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ,

τα γραπτα μένουν
ευτυχως που μαζι με τα γραπτα εμεινες και εσυ εδω λακη τωρα ελπιζω να μην σε κολακευει που θα σε γαμαει ενας ατιμος  ανανδρος ψευτης θα πονας το ιδιο να ξερεις λακη γιατι θα ασελγισω στο κουφαρι σου λακη και ειναι κατι που ξερω να κανω καλα  :grin:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
ευτυχως που μαζι με τα γραπτα εμεινες και εσυ εδω λακη τωρα ελπιζω να μην σε κολακευει που θα σε γαμαει ενας ατιμος  ανανδρος ψευτης θα πονας το ιδιο να ξερεις λακη γιατι θα ασελγισω στο κουφαρι σου λακη και ειναι κατι που ξερω να κανω καλα  :grin:

Για καμιά πουτάνα έχεις γράψει ποτέ μωρή κουράδα ;
Έχεις πάει σε κανένα σχετικό ίδρυμα ;;;;
Κανά τζάδικο ;;;;;

Μόνο κριτική για τα βιβλία της χρυσούλας δαμουλίδου γράφεις εδώ μέσα ;;;;;

Έχεις γράψει και για μόδα ;;;;

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.160
Πόντοι
2.606
Κανά τζάδικο ;;;;;

λακη θα σε αφησω να φουσκωσεις σαν το παγωνι να  ριξεις μερικα τσιτατα να απλωσεις καμποσα σεντονια  και μετα θα σου γραψω κατι που κανεις αλλος εκτος απο εσενα και μονο δεν θα καταλαβει και τοτε θα αρχισουν να τρεμουν τα ποδαρακια σου λακη και να σε λουζει κρυος ιδρωτας λακη γιατι τον καιρο που ελειπα δεν ησουν αρκουντως προσεκτικος λακη δεν εγραφα αλλα διαβαζα  λακη  :grin:

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Τη μαλακία ότι σταμάτησες λόγω του διαγωνισμού ΤΗ ΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ,

τα γραπτα μένουν

Έμπαινα ως Lakis33.

Δεν έγραψα για  καιρό .

Δεν υπήρξαν ταυτόχρονα.

Mωρη Λερα εσυ εισαι??  :klapste:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.729
Πόντοι
25.467
Κανά τζάδικο ;;;;;

Έχει γράψει κριτική για σουσάδικο ο σκερβελές.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Έχει γράψει κριτική για σουσάδικο ο σκερβελές.

Βάλτε κάποια προειδοποίηση πριν από τέτοιες ενημερώσεις ....

Δεν λυπάστε τα γραφεία των άλλων ... το καθαρό πουκάμισο που πιθανόν φορούν για απογευματινή
στουντιό-τσαρκα ....

Μπουρδέλο έγινε το ένδυμα !!!!!!!!!!!

ΑΛΛΑ ΛΥΘΗΚΑ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ....

Μήπως πήγαν με κανένα γκρουπ αναγνωστριών της Δαμουλίδου
για σούσι ;;;;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.729
Πόντοι
25.467
Βάλτε κάποια προειδοποίηση πριν από τέτοιες ενημερώσεις ....

Δεν λυπάστε τα γραφεία των άλλων ... το καθαρό πουκάμισο που πιθανόν φορούν για απογευματινή
στουντιό-τσαρκα ....

Μπουρδέλο έγινε το ένδυμα !!!!!!!!!!!

ΑΛΛΑ ΛΥΘΗΚΑ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ ....

Μήπως πήγαν με κανένα γκρουπ αναγνωστριών της Δαμουλίδου
για σούσι ;;;;

Χειρότερα.

Στην πρεμιέρα του Ρένα, με τον Άυγουστο Κορτώ.  :gay:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom