Νέα

Σχεση με παντρεμενο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 528
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

paperscore

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Μόνο εδώ μέσα θα μπορούσε να το παίξει γκόμενα αυτό το μαστοδοντο...

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.419
Πόντοι
3.936
παυλινα?? σοκολατινα??
κανεις κλυσμα οταν δινεις κωλο ??
Ελληνίδα και κλύσμα ;; πράγμα αρκετά σπάνιο. Μια χεσούμπα το πολύ πριν το ραντεβού, και όποιον πάρει ο χάρος!  :cool2:

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.028
Πόντοι
3.425
Η ιστορία με παντρεμένους και ελεύθερες 30αρες (ή κάπου εκεί γύρω...) επαναλαμβάνεται σχεδόν κάθε φορά.

Γεγονότα που έχω ζήσει και παρακολουθώ σε φίλους που δεν βάζουν μυαλό , βλέπετε το μουνί σέρνει καράβι... , να τα βιώνουν.

Πενταγιώτισα , δίκιο έχεις αλλά και ο τύπος επίσης από την πλευρά του. Ξέρω ότι είναι δύσκολο σε μια γυναίκα να αποδεχτεί ότι ο παντρεμένος με τον οποίο ζει μοναδικές ερωτικές στιγμές, οτι φεύγει από κοντά σου και πάει να πηδήξει και την γυναίκα του. Ότι θέλει να κρατήσει και το γάμο του...

Δύσκολα πράγματα , ας μην κρυβόμαστε. Δεν μπορεί να κανείς να τα διαχειριστεί εύκολα.

Γι αυτό είπα στην αρχή , δεν βάζουμε μυαλό, μας αρέσει το μουνί και μπλεκόμαστε στα πόδια γυναικών ελεύθερων, οι οποίες έχουν κάθε δικαίωμα να διεκδικούν την αποκλειστικότητα του γαμιά - παντρεμένου.

Κι ας είχαν υποσχεθεί στην αρχή ότι δεν τις νοιάζει που μπαίνουν σε περιπέτεια με παντρεμένο.

Ας πρόσεχες φίλε.

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.028
Πόντοι
3.425
όσο για σένα pendagiotisa , τί θες τη σχέση με τον παντρεμένο...

τα θέλει κι εσένα ο κωλαράκος σου...μην παραπονιέσαι.

OP
OP
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
Η ιστορία με παντρεμένους και ελεύθερες 30αρες (ή κάπου εκεί γύρω...) επαναλαμβάνεται σχεδόν κάθε φορά.

Γεγονότα που έχω ζήσει και παρακολουθώ σε φίλους που δεν βάζουν μυαλό , βλέπετε το μουνί σέρνει καράβι... , να τα βιώνουν.

Πενταγιώτισα , δίκιο έχεις αλλά και ο τύπος επίσης από την πλευρά του. Ξέρω ότι είναι δύσκολο σε μια γυναίκα να αποδεχτεί ότι ο παντρεμένος με τον οποίο ζει μοναδικές ερωτικές στιγμές, οτι φεύγει από κοντά σου και πάει να πηδήξει και την γυναίκα του. Ότι θέλει να κρατήσει και το γάμο του...

Δύσκολα πράγματα , ας μην κρυβόμαστε. Δεν μπορεί να κανείς να τα διαχειριστεί εύκολα.

Γι αυτό είπα στην αρχή , δεν βάζουμε μυαλό, μας αρέσει το μουνί και μπλεκόμαστε στα πόδια γυναικών ελεύθερων, οι οποίες έχουν κάθε δικαίωμα να διεκδικούν την αποκλειστικότητα του γαμιά - παντρεμένου.

Κι ας είχαν υποσχεθεί στην αρχή ότι δεν τις νοιάζει που μπαίνουν σε περιπέτεια με παντρεμένο.

Ας πρόσεχες φίλε.

Μολις εγινα 28 και δεν εχω καμια προθεση να τον χωρισω απτη γυναικουλα του..
Αν ομως το σεξ ειναι νιανια θα τον χωρισω εγω! :)

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ελληνίδα και κλύσμα ;; πράγμα αρκετά σπάνιο. Μια χεσούμπα το πολύ πριν το ραντεβού, και όποιον πάρει ο χάρος!  :cool2:

Εδώ υπερβάλεις.
Οι κυριλέ, μια χαρά τον παίρνουν από τον κώλο έχοντας ... πράξει τα δέοντα πριν !!!!!!!

Αυτές που μπαίνουν εδώ ... είναι υπόκοσμος. Οπότε μεταξύ άλλων , είναι και μερεντιάρες.
Τα υπόλοιπα μειονεκτήματά τους, είναι μεγαλύτερα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εδώ υπερβάλεις.
Οι κυριλέ, μια χαρά τον παίρνουν από τον κώλο έχοντας ... πράξει τα δέοντα πριν !!!!!!!

Αυτές που μπαίνουν εδώ ... είναι υπόκοσμος. Οπότε μεταξύ άλλων , είναι και μερεντιάρες.
Τα υπόλοιπα μειονεκτήματά τους, είναι μεγαλύτερα.
μιλησε μας για τις ξεκωλιαρες κυριλέ που δήθεν γαμας και μετα ειναι κυριες επειδη δεν μπαινουν εδω κι ας ξεκολιαζονται με ενα παπαρα σαν εσενα  :2funny: :2funny:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606

Προστακτική, στα ρεζίλια του υποκόσμου σου.
Ξέρεις ... τους χτικιάρηδες των 58kgr και 1.61 με τα μαύρα κολλητά και μαύρα/κόκκινα all star
και t shirt με τον Τσε (σκατά στον τάφο του) που το μόνο που έχουν είναι ... φουλ THC .

Αααααα ρε να ήμουν moderator.
Καμία μη επαγγελματίας δεν θα πάταγε.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.160
Πόντοι
2.606
ποιος ητανε ρε ενας που τον ειχανε κανει μοντερειτεντ κατω απο το νικ του και νομιζε ειχε παρει αξιωμα  :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Προστακτική, στα ρεζίλια του υποκόσμου σου.
Ξέρεις ... τους χτικιάρηδες των 58kgr και 1.61 με τα μαύρα κολλητά και μαύρα/κόκκινα all star
και t shirt με τον Τσε (σκατά στον τάφο του) που το μόνο που έχουν είναι ... φουλ THC .

Αααααα ρε να ήμουν moderator.
Καμία μη επαγγελματίας δεν θα πάταγε.
Καταρχάς αν είχες έστω και μερική γνώση σύνταξης θα ήξερες ότι η προστακτική είναι μια έγκλιση που δηλώνει προσταγή, απαγόρευση, προτροπή, αποτροπή παραίνεση συγκατάθεση, ευχή ή κατάρα. Εσύ που λογικά έβγαλες το Δημοτικό και είσαι Έλλην, γνώστης της Ελληνικής γλώσσας,με δικαιώματά κτλ δεν ξέρεις την σημασία που φέρει η έκφρασή μου; Τι σκατά Έλληνας είσαι ρε μαγκάκο τότε; αν δεν ξέρεις στοιχειωδώς γραμματική και συντακτικό;

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
ποιος ητανε ρε ενας που τον ειχανε κανει μοντερειτεντ κατω απο το νικ του και νομιζε ειχε παρει αξιωμα  :2funny:

Μία άνανδρη πούστρα ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΑ MR MALAKAS
δεν θα ξαναεμπαινε ποτέ ;;;;

Ποιά ήταν ;;;

Μη χαλιέσαι μπράμπους.
Οι άνδρες έχουν λόγο.

Δεν σε ενδιαφέρει αυτό .

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.160
Πόντοι
2.606
Μία άνανδρη πούστρα ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΑ MR MALAKAS
δεν θα ξαναεμπαινε ποτέ ;;;;

Ποιά ήταν ;;;

Μη χαλιέσαι μπράμπους.
Οι άνδρες έχουν λόγο.

Δεν σε ενδιαφέρει αυτό .
λακη παιξε  με την ερη που τα βολευεις λιγο και κανε μας να γελαμε και μην πας στα πιο δυσκολα που η ιστορια εδειξε οτι δεν τα καταφερνεις

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Ο Μπράμπους είχε δώσει ... αντρίκιο λόγο , ότι αν δεν έβγαινα mr malakas
δεν θα έμπαινε ξανά στο φόρουμ .

ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΝΔΡΑΣ, ΘΑ ΤΗΡΟΥΣΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ...

Αλλά είναι μερακλής ....

[size=18pt] Βοηθουσε κι εκεινη με στραπωναρισματα  τελειωσα σχετικα γρηγορα. [/size]

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
ποιος ητανε ρε ενας που τον ειχανε κανει μοντερειτεντ κατω απο το νικ του και νομιζε ειχε παρει αξιωμα  :2funny:

Υποθέτω ότι είναι ο ίδιος με εκείνον που αντί για αληθινές ανδρικές μονομαχίες με ξίφος,
προτιμούσε κάτι αδερφίστικα παλιοσιδερικά... :grin:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.160
Πόντοι
2.606
λακη παω σε ενα ραντεβου για στραπωνιαρισμα ξεκινα το λογυδριο και μολις γυρισω τα ξαναλεμε  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom