Νέα

Σχέση με άτομο με ειδικές ανάγκες-Α.Μ.Ε.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans76
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 89
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Δεν είναι μόνον αυτοί... μια στιγμή απροσεξίας... ένα ατύχημα, η "κακιά η ώρα" κ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ μπορεί να "μεταμορφωθεί" σε ΑΜΕΑ κ η ζωή του ν' αλλάξει για πάντα!
Γι' αυτό χρειάζονται κάθε δυνατή βοήθεια κ την συμπαράσταση ΟΛΩΝ μας!

σιγά...
σεβασμό στην αναπηρία τους χρειάζεται ώστε να μη δυσκολεύονται στην καθημερινή ζωή τους. Από κει και πέρα σιγά να μην κάνουμε και έρανους  :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν είναι άτομα ΣΕ ΑΝΑΓΚΗ, είναι άτομα που απλώς ζουν διαφορετικά από εμάς.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
δεν ξερω για σενα φιλε μου αλλα εγω εχω την ειδικη ικανοτητα να ακουω οτι θελω και οποτε θελω πραγμα πολυ σημαντικο ειδικα αμα εχεις ατομα που στα πρηζουν...

ναι ρε συ. δεν υποτιμω κανενα. Αλλα εσυ αισθανεσαι ΑΜΕΑ?
αν ναι, θα αισθανθεις καλυτερα αν καποιος σε πει ατομο με ειδικες ικανοτητες?

ειλικρινα, αν ακουσω απο ΑΜΕΑ οτι αυτο τους βοηθαει να αισθανονται καλυτερα και δεν νιωθουν οτι του κοροιδευω τοτε οκ, αλλαζω το λεξιλογιο μου.

Η λογικη μου ηταν οτι το μονο που διαχωριζει εναν σε αναπηρικο καροτσι απο μενα ειναι η δική του μη ικανοτητα να περπατησει. Αν τον πω "με ειδικες δεξιοτητες" νομιζω οτι θα γυρισει και θα μου πει "κοπελια, με δουλεύεις"??

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Ερωτηση κρισεως...

Ποιος γνωστος τηλεαστερας, σατυρικος συγγραφεας και ηθοποιος, ο οποιος ειναι καθετος και κατακεραυνωνει τους παντες σε θεματα κοινωνικης αλληλεγγυης....παρκαρει παντοτε την υπερπολυτελη BMW750 του, εξω απο το θεατρο που εμφανιζεται, επι της οδου πανεπιστημιου, πανω στη ραμπα για τα καροτσακια, εμποδιζοντας οχι μονο τα ΑΜΕΑ, αλλα ολο τον κοσμο ακομη και τα μεσα μαζικης μεταφορας να κυκλοφορησουν?
Αυτος ο ιδιος, αν πεσει στα χερια του κανα βιντεο με κανα μπατσο η βουλευτη να κανει το ιδιο, θα τον ξεσκισει τηλεοπτικα!
Για τον ιδιο βεβαια ισχυουν αλλοι κανονες...

Αυτο θα πει υποκρισια!

Το ιδιο κανουν και τα ΜΜΕ γενικοτερα!

Για τους "αλλους" ειναι επικριτικοι! Ρεπορταζ, καταγγελιες, κριτικη, κ.λ.π.
Εχει σκεφτει ομως ποτε κανεις, γιατι δεν εχει προσληφθει ποτε ενα ΑΜΕΑ να δουλεψει σε ενα τλεοπτικο σταθμο? Μηπως οι κατα τα αλλα "φιλανθρωποι" καναλαρχες πιστευουν οτι προσβαλει το κοινο η εμφανιση στο γυαλι ενος ΑΜΕΑ? Αυτο δεν ειναι ο ορισμος του ρατσισμου?

απολυτα συμφωνω σε ολα (κοιτα να δεις!!!)

aser79

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ωραια, ποιες ειναι οι ειδικες ικανοτητες που εχουν εκεινοι και δεν εχουν οι αλλοι άνθρωποι

Εγω δεν μιλησα για ειδικες ικανοτητες ουτε τα βλεπω ετσι, αυτο που ειπε ο leon23 που θεωρει ικανοτητα οτι δεν ακουει καποιον που του τα πρηζει για μενα στην δικη μου θεση δεν μου αρεσει (ξερεις ποσες φορες εχω μπει σε δυσκολη θεση)να μου λενε η να ζητανε κατι και εγω να μην καταλαβαινω και να νομιζουν οτι ειμαι  :uglystupid:

aser79

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
και υποτιτλους στο τελετξτ αν γινετε να βαλουμε !! στην αγγλια παταγα το μαγικο 888 στο τελετξτ και εβγαζε υποτιτλους για ολα ακομα και στις ειδησεις ειχανε οι πουστηδες.... εδω οι μαλακες στο σκαι τα μεταγλωτιζουν και μου σπανε τα νευρα...
υπομονη ερχονται σε λιγο καιρο τα ψηφιακα εκει ολα σιγα σιγα θα τα εχουμε  :P :S

aser79

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Θα το βαλω εδω περα, μια ερωτηση προς τους ιδιοκτητες μπουρδελον & studio. Ξερω οτι για να βαλεις ραμπα θελει αδεια αλλα μηπως γινεται τα καινουργια που θα ανοιξουν να την υπολογισετε και αυτην; Υπαρχουν και καποιοι που δεν μπορουν απο οικονομικης πλευρας να παρουν απο γραφειο και αρκετοι ζουν με τους δικους τους για να την φερουν σπιτι.

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Απο το θεμα σου καταλαβαινω οτι εισαι νεαρο ατομο με πλουσιο συναισθηματικο κοσμο........

Ελιωσα λεμε!!!!!

ΧΑχαχΑχΑχΑχα.....
χχαχΑχΑχΑχαχα......
χαΧαΧΑΧΑΧΑχαχΑχα...
χΑχαχαχΑχαχαχΑχα.......
.....ΧΑΧΑΧαΑχΑχαΧα!!!!!

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057

Επίσης, μπορείτε να εκτυπώσετε τα παρακάτω και να τα κολλάτε ή να τα αφήνετε ΜΟΝΟ στα παρμπρίζ των
αυτοκινήτων που έχουν παρκάρει σε διαβάσεις πεζών και αναπήρων!!

gaidarakos.gif

gaidarakos_old.gif

xestika.gif

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.882
Πόντοι
216
ναι ρε συ. δεν υποτιμω κανενα. Αλλα εσυ αισθανεσαι ΑΜΕΑ?
αν ναι, θα αισθανθεις καλυτερα αν καποιος σε πει ατομο με ειδικες ικανοτητες?

ειλικρινα, αν ακουσω απο ΑΜΕΑ οτι αυτο τους βοηθαει να αισθανονται καλυτερα και δεν νιωθουν οτι του κοροιδευω τοτε οκ, αλλαζω το λεξιλογιο μου.

Η λογικη μου ηταν οτι το μονο που διαχωριζει εναν σε αναπηρικο καροτσι απο μενα ειναι η δική του μη ικανοτητα να περπατησει. Αν τον πω "με ειδικες δεξιοτητες" νομιζω οτι θα γυρισει και θα μου πει "κοπελια, με δουλεύεις"??

καλημερα φιλε μου οχι δεν αισθανομαι αμεα ουτε αναπηρος, ισα ισα που μπορω να τα κανω ολα με το παραπανω, απλος ειπαμε δεν ακουω καλα! τωρα αν με πει καποιος αμεα σιγουρα θα με πειραξει γιατι ειναι κατι πιστευω που δεν μου ταιριαζει αν με γνωρισει καποιος θα με καταλαβει...

γενικος πιστευω σε κανεναν δεν αρεσει να του υπενθυμιζουν το προβλημα του εμεσα. Ο καλυτερος τροπος αντιμετοπισης αυτων των ανθρωπων ειναι να τους δοσεις την εντυπωση οτι δεν τρεχει τιποτα.

Ουτε οικτο θελουν αλλα ουτε λυπηση απλος κανονικη συμπριφορα και τπτ αλλο. Να αισθανονται και αυτοι νορμαλ...

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.882
Πόντοι
216
Εγω δεν μιλησα για ειδικες ικανοτητες ουτε τα βλεπω ετσι, αυτο που ειπε ο leon23 που θεωρει ικανοτητα οτι δεν ακουει καποιον που του τα πρηζει για μενα στην δικη μου θεση δεν μου αρεσει (ξερεις ποσες φορες εχω μπει σε δυσκολη θεση)να μου λενε η να ζητανε κατι και εγω να μην καταλαβαινω και να νομιζουν οτι ειμαι  :uglystupid:

πλακα κανω ρε το λεω εν μεσο σοβαρου και αστειου οπως συχνα συχνα μας λενε "α το ακουσες αυτο!!! οτι θες ακους μου φενετε".
Οντος ειναι σπαστικο οταν σου εξηγουνε κατι και δεν το καταλαβενεις και σε περνανε για χαζο!!! μου συμβαινει κα εμενα αυτο αλλα ειναι συνηθως ανθρωποι που δεν ξερουν το προβλημα μας οποτε τους δικαιολογω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom