Νέα

Σχέση με άτομο με ειδικές ανάγκες-Α.Μ.Ε.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans76
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 89
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Λαθος διατυπωση .... οχι ολοι

Τουλαχιστον ετσι θελω να πιστευω.....

Απλα θα μπορουσε κανεις να μαθει να επικοινωνει εφοσον το θελει
αντι να το προβαλει ως δικαιολογια ...

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Λαθος διατυπωση .... οχι ολοι

Τουλαχιστον ετσι θελω να πιστευω.....

Απλα θα μπορουσε κανεις να μαθει να επικοινωνει εφοσον το θελει
αντι να το προβαλει ως δικαιολογια ...

εστω γιατι εκεινος ειναι υποκριτης που ειπε οτι δεν θα μπορουσε να κανει σχεση με κωφαλαλη?

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.882
Πόντοι
216
θα σταθω σε αυτο, ο ορος κωφαλαλη ειναι ξεπερασμενος, τωρα μονο κωφοι η κωφους αποκαλουνται. Το οτι δεν μπορει να μιλησει δεν σημαινει και οτι ειναι αλαλη, αλλωστε η ομιλια παει πακετο με τα αφτια αν δεν ακουει πως θα εκπαιδευτει ο εγκεφαλος για να μιληση; Και τελος μαθε την νοηματικη για να συννενοησε μαζι τους.

μαγκες χερομαι που ανοιξατε αυτο τι θρεντ...

εχει δικιο ο φιλος οταν καποιος γενιεται κουφος τοτε ειναι καιι  λογικο να μην μαθει να μιλαει ... βεβαια αυτα γινοντουσαν παλια πλεον εχουν εξελιχθει τα πραγματα ... και μαθενουν τα παιδια και να μιλανε και να ακουνε με την βοηθεια κοχλιακων εμφυτευματων. Απλος πρεπει να γινει απο μικρη ηλικια γιατι μετα χανουν το τρενο...

θα σας πω για αλλη μια φορα οτι κ εγω ειμαι ενα τετοιος τυπος με προβληματα ακοης πολυ σοβαρα!!! βεβαια μου παρουσιαστικαν προσφατα οποτε εχω μαθει και να μιλαω και 2 ξενες γλωσσες απτεστα αλλα να διαμορφωσω και  χαρακτηρα ... που ειναι πολυ σημαντικο... Επισης γλιτωσα την κοινωνικη απομονωση και την γιουχα απο το σχολειο και τις μετεπειτα σπουδες μου επειδη ευτυχως ηρθε μετα το προβλημα. Μερικοι θα θυμαστε οτι ειχα ανοιξει και καποιο θρεντ για να βρω συμπαρασταση χωρις βεβαια μεγαλα αποτελεσματα.

Για να μην λεω πολλα θα σας πω μονο οτι απο τον καιρο που εχει παρουσιαστει αυτο οσο να ναι εχω χασει λιγη απο την πολυ αυτοπεποιθηση που ειχα αλλα δοξα το θεο μια χαρα τα καταφερνω με τα γκομενακια ...Καλυτερα και απο αυτους που δεν εχουν τετοια προβληματα. Βεβαια η αληθεια ειναι οτι τρως ευκολα χ απο κατι μαλακο γκομενες που νομιζουν οτι εισαι γκαγκα ... λολ Ολες οι γκομενες που ειχα ηταν νορμαλ δεν νομιζω οτι τις ενοχλει τοσο αυτο οσο το να εισαι αλλα πραγματα οπως μαλακας, μιζερος , ψευτης, καγκουρας κλπ... Θυμαμαι τον ευατο μου σε καταστασεις εκανα πισω μονος μου γιατι ηξερα οτι δεν με περνει και πολυ ...

Ειχα γνωρισει καποτε μια κοπελα που ειχε περιπου το ιδιο προβλημα αλλα πιο σοβαρο και τησ ειχα πει οτι μερικες φορες οταν παω σε εστιατορια με κοπελες δεν ακουω και πολυ τι λενε !!! και μου λεει καλυτερα οταν δεν ακους θα πετας ενα ποπο σοβαρα ,η κανα ελα ρε σοβαρα και για πες ... αυτο λεει θελουν οι γυναικες !! και οντος μαγκες πιανει χαχαχαχα

aser79

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
θα σας πω για αλλη μια φορα οτι κ εγω ειμαι ενα τετοιος τυπος με προβληματα ακοης πολυ σοβαρα!!! βεβαια μου παρουσιαστικαν προσφατα οποτε εχω μαθει και να μιλαω και 2 ξενες γλωσσες απτεστα αλλα να διαμορφωσω και  χαρακτηρα ... που ειναι πολυ σημαντικο... Επισης γλιτωσα την κοινωνικη απομονωση και την γιουχα απο το σχολειο και τις μετεπειτα σπουδες μου επειδη ευτυχως ηρθε μετα το προβλημα. Μερικοι θα θυμαστε οτι ειχα ανοιξει και καποιο θρεντ για να βρω συμπαρασταση χωρις βεβαια μεγαλα αποτελεσματα.

Ποιος περιμενε σε τετοιο site θα βρω τυπο σαν την παθηση μου, και εγω απο μικρη ηλικια εχασα την ακοη την εβγαλα με ακουστικα και τωρα με κοχλιακο ευτυχως εμαθα απο μικρος να μιλαω και δεν εχω προβληματα τωρα εκτος της ακοης.

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.882
Πόντοι
216
Ποιος περιμενε σε τετοιο site θα βρω τυπο σαν την παθηση μου, και εγω απο μικρη ηλικια εχασα την ακοη την εβγαλα με ακουστικα και τωρα με κοχλιακο ευτυχως εμαθα απο μικρος να μιλαω και δεν εχω προβληματα τωρα εκτος της ακοης.

και εγω με ακουστικα την βγαζω φιλε μου... χερομαι που σε γνωριζω και ελπιζω να εχουμε την ευκαιρια να πουμε πιο πολλα...ποτε μην λες ποτε!!! Υπαρχουν πολλα ατομα γυρω μας με το ιδιο προβλημα...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
θα σταθω σε αυτο, ο ορος κωφαλαλη ειναι ξεπερασμενος, τωρα μονο κωφοι η κωφους αποκαλουνται. Το οτι δεν μπορει να μιλησει δεν σημαινει και οτι ειναι αλαλη, αλλωστε η ομιλια παει πακετο με τα αφτια αν δεν ακουει πως θα εκπαιδευτει ο εγκεφαλος για να μιληση; Και τελος μαθε την νοηματικη για να συννενοησε μαζι τους.

εγώ έχω δει κωφούς να μιλάνε. Περίεργα μεν αλλά μιλούσαν κανονικά  :sunglasses:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
εστω γιατι εκεινος ειναι υποκριτης που ειπε οτι δεν θα μπορουσε να κανει σχεση με κωφαλαλη?
αυτό ούτε εγώ το έχω καταλάβει. Γιατί είναι κακό? Είναι δύσκολη η σχέση με αμεα, όποιο κι αν είναι το πρόβλημά του, δύσκολη και για τους δύο.

Προφανώς δεν έχουμε όλοι το ψυχικό μεγαλείο του αχαχούχα  :rolleyes: :rolleyes:

aser79

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
εγώ έχω δει κωφούς να μιλάνε. Περίεργα μεν αλλά μιλούσαν κανονικά  :sunglasses:
Ειναι αυτο που εγγραψα ποιο πανω η ομιλια παει πακετο με την ακοη, τα συγκεκριμενα θα εχουν κανει και λογοθεραπεια

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ειναι αυτο που εγγραψα ποιο πανω η ομιλια παει πακετο με την ακοη, τα συγκεκριμενα θα εχουν κανει και λογοθεραπεια

ναι, αυτό που ήθελα να πω είναι πως το ότι ήταν κωφοί εκ γενετής δεν τους εμπόδιζε να μιλάνε, μετά από πολλά μαθήματα με ειδικούς και μεγάλη προσπάθεια βέβαια.
Φυσικά δεν ήταν αυτός ο βασικός τρόπος επικοινωνίας τους, μια και δεν ήταν πολύ εύκολο να μιλάνε κανονικά, όμως τους διευκόλυνε πάρα πολύ στην καθημερινότητά τους.
Μου είχε φανεί πολύ παράξενο, να μην έχεις ακούσει ποτέ πώς είναι η φωνή σου και των άλλων αλλά να έχεις μάθει να μιλάς  :cheesy:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
αυτό ούτε εγώ το έχω καταλάβει. Γιατί είναι κακό? Είναι δύσκολη η σχέση με αμεα, όποιο κι αν είναι το πρόβλημά του, δύσκολη και για τους δύο.

Προφανώς δεν έχουμε όλοι το ψυχικό μεγαλείο του αχαχούχα  :rolleyes: :rolleyes:

επειδη εισαι ολιγον ειρων.....

απαντησε μου ατο ερωτημα που θα σου θεσω αν θες.... ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ

Εστω οτι εχεις βρει ενα παλικαρι οπως γουσταρεις εσυ και σου κανει
ολα τα κεφια.........

κανετε σχεση και ολα καλα......
πατε και για σοβαροτερα....... (γαμο κτλ) το συζητατε δηλαδη......

Ξαφνικα παθαινει ατυχημα και παθαινει ανεπανορθωτες ζημιες
η και απο εγκεφαλικο κτλ
ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ......

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ?

Παιχτουρας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2009
Κριτικές
37
Like
4
Πόντοι
296
επειδη εισαι ολιγον ειρων.....

απαντησε μου ατο ερωτημα που θα σου θεσω αν θες.... ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ

Εστω οτι εχεις βρει ενα παλικαρι οπως γουσταρεις εσυ και σου κανει
ολα τα κεφια.........

κανετε σχεση και ολα καλα......
πατε και για σοβαροτερα....... (γαμο κτλ) το συζητατε δηλαδη......

Ξαφνικα παθαινει ατυχημα και παθαινει ανεπανορθωτες ζημιες
η και απο εγκεφαλικο κτλ
ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ......

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ?
                                                                                                                          Τις εβαλες δυσκολα φιλε, συγνωμη για την παρεμβαση. :) :) :)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Αν η κατάστασή του εμπόδιζε τη σχέση μας, φυσικά και όχι, δε θα συνέχιζα.

Βιάζεσαι πολύ να ανεβείς στο άλογό σου και να υπερασπιστείς τα αμεα και δεν βλέπεις τα πράγματα ψύχραιμα. Η απόφαση δεν είναι μόνο δική μου, είναι και δική του.

Εκείνος θα έχει πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα από εμένα στο να διαχειριστεί τη νέα κατάστασή του. Πρώτα θα την αποδεχτεί αυτός και μετά εγώ. Αυτή η διαδικασία είναι πάρα μα πάρα πολύ δύσκολη και για τους δύο, και χρειάζεται πάρα πολύ υπομονή και από τους δύο. Ο καθένας θα πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να αποδεχτεί την κατάσταση ΚΑΙ να συμπεριλάβει και τον άλλον σε αυτήν.
Όταν ο άλλος θα περνάει τη διαδικασία του να προσπαθεί να καταλάβει τι έγινε και να βρει τρόπο να το αντιμετωπίσει, το πιθανότερο είναι να παρατήσει τη σχέση του ή να την βλέπει σαν στήριγμα για να της τα φορτώνει όλα ή ευκαιρία να βγάζει όλη του την απογοήτευση, κάτι απόλυτα κατανοητό αλλά όχι σχέση.

Η αγάπη δεν τα ξεπερνά όλα, και σε μία σχέση έχουν και οι δύο ευθύνες. Όταν η νέα κατάσταση ταράζει τόσο τους ανθρώπους που ξεχνούν ότι έχουν σχέση (και τι σημαίνει σχέση) φυσικά και δεν θα οδηγήσει πουθενά.

Το να λες έξω από το χορό "η αγάπη τα νικά όλα, αυτοί που έχουν σχέση με άτομο που έγινε αμεα πρέπει να μένουν και να προσπαθούν" είναι υποκριτικό και δείχνει ότι τελικά βλέπεις τα αμεα με οίκτο. Όλοι οι άνθρωποι έχουν τα όριά τους, δεν θα τους υπαγορεύσει κανείς τις αποφάσεις τους, ούτε θα τους κρίνει τόσο εύκολα.

Και τα άτομα με ειδικές ανάγκες πρώτα θα δεχτούν τα ίδια τη νέα τους ζωή και κατάσταση και θα είναι ευτυχισμένα με αυτήν και μετά θα απαιτήσουν να τη δεχτεί κάποιος άλλος. Ακόμα και όταν τη δεχτούν, πάλι οι δυσκολίες θα είναι μεγάλες, και από κει και πέρα είναι θέμα ατόμου και αντοχών για να ξεπεραστούν.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
                                                                                                                          Τις εβαλες δυσκολα φιλε, συγνωμη για την παρεμβαση. :) :) :)

Για πες εσύ την εύκολη απάντηση.
"η αγάπη υπερνικά όλα τα εμπόδια αγάπη μου, δε με νοιάζουν οι δυσκολίες"?
έξω από το χορό πολλά μπορούμε να λέμε...

aser79

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Εκείνος θα έχει πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα από εμένα στο να διαχειριστεί τη νέα κατάστασή του. Πρώτα θα την αποδεχτεί αυτός και μετά εγώ.

Η αγάπη δεν τα ξεπερνά όλα, και σε μία σχέση έχουν και οι δύο ευθύνες. Όταν η νέα κατάσταση ταράζει τόσο τους ανθρώπους που ξεχνούν ότι έχουν σχέση (και τι σημαίνει σχέση) φυσικά και δεν θα οδηγήσει πουθενά.

Δηλαδη στην ερωτηση που εκανε ο φιλος ποιο πανω αν ηταν το παιδι σου στην θεση του συντροφου σου αυτα θα απαντουσες τωρα; :huh:

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950

Βιάζεσαι πολύ να ανεβείς στο άλογό σου και να υπερασπιστείς τα αμεα και δεν βλέπεις τα πράγματα ψύχραιμα. Η απόφαση δεν είναι μόνο δική μου, είναι και δική του.

Εκείνος θα έχει πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα από εμένα στο να διαχειριστεί τη νέα κατάστασή του. Πρώτα θα την αποδεχτεί αυτός και μετά εγώ. Αυτή η διαδικασία είναι πάρα μα πάρα πολύ δύσκολη και για τους δύο, και χρειάζεται πάρα πολύ υπομονή και από τους δύο. Ο καθένας θα πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να αποδεχτεί την κατάσταση ΚΑΙ να συμπεριλάβει και τον άλλον σε αυτήν.
Όταν ο άλλος θα περνάει τη διαδικασία του να προσπαθεί να καταλάβει τι έγινε και να βρει τρόπο να το αντιμετωπίσει, το πιθανότερο είναι να παρατήσει τη σχέση του ή να την βλέπει σαν στήριγμα για να της τα φορτώνει όλα ή ευκαιρία να βγάζει όλη του την απογοήτευση, κάτι απόλυτα κατανοητό αλλά όχι σχέση.

Το να λες έξω από το χορό "η αγάπη τα νικά όλα, αυτοί που έχουν σχέση με άτομο που έγινε αμεα πρέπει να μένουν και να προσπαθούν" είναι υποκριτικό και δείχνει ότι τελικά βλέπεις τα αμεα με οίκτο. Όλοι οι άνθρωποι έχουν τα όριά τους, δεν θα τους υπαγορεύσει κανείς τις αποφάσεις τους, ούτε θα τους κρίνει τόσο εύκολα.

Και τα άτομα με ειδικές ανάγκες πρώτα θα δεχτούν τα ίδια τη νέα τους ζωή και κατάσταση και θα είναι ευτυχισμένα με αυτήν και μετά θα απαιτήσουν να τη δεχτεί κάποιος άλλος. Ακόμα και όταν τη δεχτούν, πάλι οι δυσκολίες θα είναι μεγάλες, και από κει και πέρα είναι θέμα ατόμου και αντοχών για να ξεπεραστούν.
Πολύ σωστά .
Υ.Γ. Έχει φάει καρπαζιά αυτός στο άβαταρ σου...Λυπήσου τον...  :2funny:

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
  ειμουν 26,σπουδαζα...,γνωριζω μια κοπελα απο τη παντειο 22 χρονων,φοιτητρια κοινωνικων επιστημων + δουλευε part time ως πωλητρια και αλλες φορες ως μοντελο σε γνωστο σχεδιαστη.περασαμε μερικες ομορφες στιγμες στα πλαισια "αρπαχτης",μαζευαμε και οι δυο εμπειριες τοτε.
  λιγα χρονια μετα,αυτη 28 εγω 32,συναντιομαστε τυχαια.ειμασταν free,ξεκιναμε σχεση,πιο σοβαρη αυτη τη φορα.στο πρωτο ραντεβου,περπαταγαμε χερακι χερακι,παρατηρω πως τρεμει και δε περπατα καλα.σκεφτομαι μηπως ειχε παθει κανα τρακαρισμα και εχει προβλημα με τη μεση της κλπ.μετα λιγες μερες μου ειπε πως στα 25 της,παρουσιαστηκε ενα προβλημα υγειας,κατι σαν σκληρηνση κατα πλακας αλλα πιο σπανιο,το ειχε απο τοτε που γεννηθηκε αλλα παρουσιαζεται μετα καποια στιγμη στη ζωη.ειχε ταλαιπωρηθει αφανταστα με χειρουργεια,ειδικες εξετασεις κλπ.  π.χ. της ειχαν τραβηξει υγρο απο το νωτιαιο μυελο με κατι συρριγες,χωρις ναρκωση,που ηταν φοβερα επιπονο.ουτε θεραπεια για να γινει καλα θα υπαρξει τις επομενες δεκαετιες ελεγε,η ιατρικη ειναι ακομη μακρυα στο να δωσει λυση να βρει θεραπεια.επαιρνε καποια φαρμακα καθημερινα και θα τα επαιρνε σε ολη τη ζωη της.θα εμενε στο ιδιο επιπεδο η θα χειροτερευε,δεν υπηρχε πιθανοτητα για βελτιωση.παιδια ηταν εξαιρετικα επικινδυνο να κανει και για αυτην και για το παιδι(κατα 99% ενας απο τους δυο δε θα επιβιωνε μετα τη γεννα).ηταν α.μ.ε.α. και δουλευε σε επιδοτουμενη θεση σε μια εταιρεια.οι προισταμενοι της και οχι μονο αυτοι,κατι ΔΙΠΟΔΑ ΜΕ ΡΟΥΧΑ,της φερονταν πολυ ασχημα,προσβλητικα κλπ.
κοπελα μορφωμενη,καλλιεργημενη,με πολυ καλο χαρακτηρα,πολυ πονεμενη,ανθρωπος πανω απο ολα και σε ολα.στο σεξ ηταν εξαιρετικη,περναγαμε πολυ ομορφα.καπου εμποδιζε η αναπηρια της,αλλα το ξεπερναγαμε ευκολα με συννενοηση.τη γνωρισα σε κατι φιλους μου και ολοι μου λεγανε να κοψω λασπη,θα καταστρεψω της ζωη μου.φυσικα τους εγραψα στα @@ μου.
στο 8μηνο της σχεσης,αρχισε να ζηταει επισημοποιηση(ειναι ελληνιδα αλλα οχι ελλεηνιδα) και εκει καπου αρχισε η αντιστροφη μετρηση...! καπου δεν αισθανομουν ετοιμος και χορτασμενος...καπου μου την εσπασε ως συνηθως που ανοιξε πρωτη το θεμα γαμου...καπου σκεφτηκα το προβλημα με τα παιδια(γιατι αλλωστε να προχωρησει στο μυστηριο κανεις...),αποφασισα να μη τη παιδευω,να μη της τρωω χρονο,να την αφησω σιγα σιγα να βρει το δρομο της μακρυα απο μενα και ετσι εγινε.
πριν απο μενα ειχε γνωρισει αρκετους αλλους,ειχε πολυ καλη εμφανιση και της κολαγαν ενα σωρο τυποι.το παραπονο της ηταν οτι την εβλεπαν μονο σα κορμι,πηδημα και αντε γεια μετα.
πολυ αξιολογη κοπελα για ανοιγμα σπιτιου,και νοικοκυρα και ολα της.μαλλον ειναι η πιο αξιολογη ελληνιδα που εχω γνωρισει ποτε μου ως χαρακτηρας και προσωπικοτητα.να'ναι καλα οπου και να'ναι...γιατι το αξιζει.τελικα σκεφτομαι πως αλλοι ειναι πραγματικα αναπηροι και οχι αυτοι που νομιζουμε.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Δηλαδη στην ερωτηση που εκανε ο φιλος ποιο πανω αν ηταν το παιδι σου στην θεση του συντροφου σου αυτα θα απαντουσες τωρα; :huh:

Α, η μητρική σχέση είναι το ίδιο με την ερωτική?

Η μητέρα φυσικά και δεν θα αφήσει το παιδί, όμως αυτό δε σημαίνει ότι η σχέση τους θα είναι καλή. Απλώς η γκόμενα/γυναίκα/σύντροφος θα φύγει από μια κακή σχέση. Και φυσικά και στη σχέση με τη μητέρα το βασικό θέμα είναι να δεχτεί ΠΡΩΤΑ το αμεα τη νέα κατάσταση, και η μητέρα να το δεχτεί μετά χωρίς οίκτο και ενοχές (όπως και η γκόμενα) αλλιώς και η σχέση του με αυτήν θα καταλήξει δυστυχισμένη. Παρατεταμένη, αλλά δυστυχισμένη.

Είμαι υπέρ της στήριξης και της φροντίδας φυσικά, αλλά θεωρώ μέγιστη υποκρισία να υπαγορεύουμε εμείς στον άλλον τα όρια των αντοχών του.

Και σε μία σχέση είναι δύο, έχουν και οι δύο ευθύνη. Στο επίπεδο της σχέσης δεν υπάρχουν θύτες και θύματα. Προσπαθούν και οι δύο πρώτα να είναι ισορροπημένα άτομα και μετά να συμπληρώσουν ο ένας τη ζωή του άλλου. Άμα δεν υπάρχει ισορροπία σε έναν από τους δύο, πάμε σε πολλά άλλα προβλήματα.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

με καλυψες πληρως και σε βρισκω αρκετα σωστη οχι σε ολα ομως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom