Αλλα λιγοι γραφουν στο νετ (εννοω κωφους/ες) μηπως γραφεις και στο disabled.gr και σε ξερω;
οχι φιλε μου εκει ειμαι ταπεινο μελος μονο απλος ειχα μπει ειχα δει και πλεον διαβαζω τα νεσλετερς που κ που...
Αλλα λιγοι γραφουν στο νετ (εννοω κωφους/ες) μηπως γραφεις και στο disabled.gr και σε ξερω;
Σωστη τοποθετηση εντεχνου γραπτου λογου,συγχαρητηρια.με καλυψες πληρως και σε βρισκω αρκετα σωστη
Αν η κατάστασή του εμπόδιζε τη σχέση μας, φυσικά και όχι, δε θα συνέχιζα.
Βιάζεσαι πολύ να ανεβείς στο άλογό σου και να υπερασπιστείς τα αμεα και δεν βλέπεις τα πράγματα ψύχραιμα. Η απόφαση δεν είναι μόνο δική μου, είναι και δική του.
Εκείνος θα έχει πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα από εμένα στο να διαχειριστεί τη νέα κατάστασή του. Πρώτα θα την αποδεχτεί αυτός και μετά εγώ. Αυτή η διαδικασία είναι πάρα μα πάρα πολύ δύσκολη και για τους δύο, και χρειάζεται πάρα πολύ υπομονή και από τους δύο. Ο καθένας θα πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να αποδεχτεί την κατάσταση ΚΑΙ να συμπεριλάβει και τον άλλον σε αυτήν.
Όταν ο άλλος θα περνάει τη διαδικασία του να προσπαθεί να καταλάβει τι έγινε και να βρει τρόπο να το αντιμετωπίσει, το πιθανότερο είναι να παρατήσει τη σχέση του ή να την βλέπει σαν στήριγμα για να της τα φορτώνει όλα ή ευκαιρία να βγάζει όλη του την απογοήτευση, κάτι απόλυτα κατανοητό αλλά όχι σχέση.
Η αγάπη δεν τα ξεπερνά όλα, και σε μία σχέση έχουν και οι δύο ευθύνες. Όταν η νέα κατάσταση ταράζει τόσο τους ανθρώπους που ξεχνούν ότι έχουν σχέση (και τι σημαίνει σχέση) φυσικά και δεν θα οδηγήσει πουθενά.
Το να λες έξω από το χορό "η αγάπη τα νικά όλα, αυτοί που έχουν σχέση με άτομο που έγινε αμεα πρέπει να μένουν και να προσπαθούν" είναι υποκριτικό και δείχνει ότι τελικά βλέπεις τα αμεα με οίκτο. Όλοι οι άνθρωποι έχουν τα όριά τους, δεν θα τους υπαγορεύσει κανείς τις αποφάσεις τους, ούτε θα τους κρίνει τόσο εύκολα.
Και τα άτομα με ειδικές ανάγκες πρώτα θα δεχτούν τα ίδια τη νέα τους ζωή και κατάσταση και θα είναι ευτυχισμένα με αυτήν και μετά θα απαιτήσουν να τη δεχτεί κάποιος άλλος. Ακόμα και όταν τη δεχτούν, πάλι οι δυσκολίες θα είναι μεγάλες, και από κει και πέρα είναι θέμα ατόμου και αντοχών για να ξεπεραστούν.
Επίσης έχω δει ελληνικό ντοκιμαντέρ για την κώφωση, και πολλοί κωφοί εκεί είπαν ότι δε θα ήθελαν σχέση με άτομο που ακούει κανονικά, λόγω των δυσκολιών που θα είχε αυτή η σχέση σε πολλά επίπεδα.
Δεκτό και κατανοητό. Όπως το ίδιο ισχύει και για τα μη αμεα που το λένε αυτό.
:- :- :- :- :- :- :- :-
δεν εχω τι να πω...
το μονο που θα πω ειναι οτι ειναι εξαιρετικα δυσκολο να ζεις με ανθρωπο με ειδικες αναγκες....
και δεν εννοω με θεμα ακοης κτλ...
αλλα με αναπηρια στα ακρα...
δυσκολο πολυ αλλα οχι ακατορθωτο..
δεν ειχα ερωτικη τετοια σχεση...
αλλα εχω ζησει με ατομο με αναπηρια...
καλο κουραγιο κ στους δυο...
1.Tελικά είπε να κάτσει μέχρι να φύγει
1.
2.παμε αλλου γ σπαμ....
Ρε παδια τι φταινε κ αυτα τα ατομα;΄
Ετσι τους εκανε η φυση,δεν μπορουν να τ αλλαξουν!!!
Αυτο που μετραει ειναι η ψυχη,το σωμα(η οργανικη υλη φθειρεται με το
χρονο , αλλα η ψυχη ποτε!!
Ρε παδια τι φταινε κ αυτα τα ατομα;΄
Ετσι τους εκανε η φυση,δεν μπορουν να τ αλλαξουν!!!
Αυτο που μετραει ειναι η ψυχη,το σωμα(η οργανικη υλη φθειρεται με το
χρονο , αλλα η ψυχη ποτε!!
Αν ημουν με Ε.Α θα ημουν σε καποιο ιδρυμα,σε καταλαβαινω .και συ με ειδικες αναγκες εισαι.
Mην ασχολείσαι μαζί του, αυτός είναι ΑΓΑΜΗΕΑΑν ημουν με Ε.Α θα ημουν σε καποιο ιδρυμα,
αλλα βαζω στοιχημα οτι οταν βλεπεις α.μ.ε.α σε παινουν τα γελια!!
Το ξερεις ομως οτι ολα εδω πληρωνονται!!!