Νέα

Σχέση με άτομο με ειδικές ανάγκες-Α.Μ.Ε.Α.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans76
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 89
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Η εκφραση ατομα με ειδικες αναγκες πιστευω οτι δεν ειναι απολυτα σωστη

θα επρεπε να λεγονται.....

Ατομα με ειδικες ικανοτητες.....

aser79

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Εχει αλλαξει εδω και καιρο, τωρα λεγονται Ατομα με Αναπηρια (ΑμεΑ)

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

μαλακισμενες νεες λεξεις, εγω χρησιμοποιω την παλια
ποιες ειναι οι ειδικες τους ικανοτητες δηλαδη?
(με νετοιους νεοτερισμους αισθανομαι οτι κοροιδευω τους ανθρωπους, οπως και με την ονομασια των ΤΕΙ που ξαφνικα εγινε ΑΤΕΙ)

εχουν ειδικες αναγκες, χρειαζονται ειδικες ραμπες, χρειαζονται ηχητικη ειδοποιηση στα φαναρια κλπ κλπ

Επισκέπτης
(με νετοιους νεοτερισμους αισθανομαι οτι κοροιδευω τους ανθρωπους, οπως και με την ονομασια των ΤΕΙ που ξαφνικα εγινε ΑΤΕΙ)

εχουν ειδικες αναγκες, χρειαζονται ειδικες ραμπες, χρειαζονται ηχητικη ειδοποιηση στα φαναρια κλπ κλπ
συμφωνω με αυτο. ειδικες αναγκες εχουν..

ααα και χεσε με!  :2funny: ΑΤΕΙ γιναμε και προσθεθηκε κι ενα εξαμηνο  :rolleyes:

aser79

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0

Της ραμπες δεν της χρειαζονται μονο η αναπηρη αλλα και ηλικιωμενη, γυναικες με παιδια (καροτσι) κ.α. Ο ορος ειδικες αναγκες ειναι ξεπερασμενος αλλωστε ολα οσα γραφεις ειναι χρησιμα για ολους και οχι μονο για μια κατηγορια ατομων.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Της ραμπες δεν της χρειαζονται μονο η αναπηρη αλλα και ηλικιωμενη, γυναικες με παιδια (καροτσι) κ.α. Ο ορος ειδικες αναγκες ειναι ξεπερασμενος αλλωστε ολα οσα γραφεις ειναι χρησιμα για ολους και οχι μονο για μια κατηγορια ατομων.

ακριβως !!!

παντως βρισκω και την κλωνιτσα σωστη ...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Όχι που δε θα την έβρισκες...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τελικά με ποιους από όσους διαφωνούν μαζί σου διαφωνείς??  :2funny:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

ωραια, ποιες ειναι οι ειδικες ικανοτητες που εχουν εκεινοι και δεν εχουν οι αλλοι άνθρωποι

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.882
Πόντοι
216
και υποτιτλους στο τελετξτ αν γινετε να βαλουμε !! στην αγγλια παταγα το μαγικο 888 στο τελετξτ και εβγαζε υποτιτλους για ολα ακομα και στις ειδησεις ειχανε οι πουστηδες.... εδω οι μαλακες στο σκαι τα μεταγλωτιζουν και μου σπανε τα νευρα...

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.882
Πόντοι
216
εγω που εχω αυτο το προβλημα με την ακοη δεν εχω ζητησει τπτ απο το κρατος για αναπηριες και τετοια γιατι πολυ απλα δεν αισθανομαι αναπηρος !!! αν και θα παρω τωρα απαλαγη απο το στατο... Απο οτι εχω μαθει μπορω να ζητησω... λετε να το κανω αξιζει ? που σε βοηθαει αυτο και μην μου πειτε οτι οταν πας σε δημοσια υπηρεσια δεν περιμενεισ και τετοια γιατι να τα βρασω αυτα !!!

Επισκέπτης
και υποτιτλους στο τελετξτ αν γινετε να βαλουμε !! στην αγγλια παταγα το μαγικο 888 στο τελετξτ και εβγαζε υποτιτλους για ολα ακομα και στις ειδησεις ειχανε οι πουστηδες.... εδω οι μαλακες στο σκαι τα μεταγλωτιζουν και μου σπανε τα νευρα...

εχεις δικιο! μαλακια εντελωωωως...
και ειναι γελοιο, γτ σε καποιες εκπομπες το αντ1 που εβαζε (δεν ξερω αν το κανει ακομα) σε επαναληψη αργα το βραδυ, εβαζε και υποτιτλους. στην κανονικη προβολη τους, γτ δεν το εκανε??  :uglystupid: :uglystupid:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166

Μωρέ γίνεται, αλλά πρώτον ποιος ασχολείται, και δεύτερον ζήτημα να υπάρχουν 10 άτομα στη χώρα που να μπορούν να κάνουν λάιβ υποτιτλισμό... εδώ ούτε σε μια ταινία δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μικρά μικρά βήματα χρειάζονται, αρχίζουμε με τα απλά, πχ το σεβασμό στις ειδικές ράμπες, να μην τις κλείνουν τα αυτοκίνητα κτλ... μετά πάμε στα πιο μεγάλα  :2funny: :2funny:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
εγω που εχω αυτο το προβλημα με την ακοη δεν εχω ζητησει τπτ απο το κρατος για αναπηριες και τετοια γιατι πολυ απλα δεν αισθανομαι αναπηρος !!! αν και θα παρω τωρα απαλαγη απο το στατο... Απο οτι εχω μαθει μπορω να ζητησω... λετε να το κανω αξιζει ? που σε βοηθαει αυτο και μην μου πειτε οτι οταν πας σε δημοσια υπηρεσια δεν περιμενεισ και τετοια γιατι να τα βρασω αυτα !!!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.882
Πόντοι
216
ωραια, ποιες ειναι οι ειδικες ικανοτητες που εχουν εκεινοι και δεν εχουν οι αλλοι άνθρωποι

δεν ξερω για σενα φιλε μου αλλα εγω εχω την ειδικη ικανοτητα να ακουω οτι θελω και οποτε θελω πραγμα πολυ σημαντικο ειδικα αμα εχεις ατομα που στα πρηζουν...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Ρε παδια τι φταινε κ αυτα τα ατομα;
Ετσι τους εκανε η φυση, δεν μπορουν να τ αλλαξουν!!!

Δεν είναι μόνον αυτοί... μια στιγμή απροσεξίας... ένα ατύχημα, η "κακιά η ώρα" κ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ μπορεί να "μεταμορφωθεί" σε ΑΜΕΑ κ η ζωή του ν' αλλάξει για πάντα!
Γι' αυτό χρειάζονται κάθε δυνατή βοήθεια κ την συμπαράσταση ΟΛΩΝ μας!

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Γιατι ειναι γνωστο πως τα ΑΜΕΑ ειναι βρυκολακες και βλεπουν τηλεοραση μετα τις 3 το βραδυ!

Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ "ΔΗΘΕΝ" ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ! παρτε το χαμπαρι!

σε αυτο θα συμφωνισω

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ "ΔΗΘΕΝ" ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ! παρτε το χαμπαρι!

έτςς  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

όποιος τρέξει να το φωνάξει είναι ο μεγαλύτερος υποκριτής συνήθως...  :rolleyes:

Επισκέπτης
Δεν είναι μόνον αυτοί... μια στιγμή απροσεξίας... ένα ατύχημα, η "κακιά η ώρα" κ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ μπορεί να "μεταμορφωθεί" σε ΑΜΕΑ κ η ζωή του ν' αλλάξει για πάντα!
Γι' αυτό χρειάζονται κάθε δυνατή βοήθεια κ την συμπαράσταση ΟΛΩΝ μας!

οπως τα λες.
αλλα ειναι παπαρες οι περισσοτεροι ΄νορμαλ' . ποοοσα γελακια, σκουντηματα, και περιφρονητικα βλεμματα εχω δει απο μικρη.. σκατανθρωποι  :tickedoff: :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom