axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
σε καταλαβαινω .και συ με ειδικες αναγκες εισαι.
ΝΤΡΟΠΗ .........
σε καταλαβαινω .και συ με ειδικες αναγκες εισαι.
Η εκφραση ατομα με ειδικες αναγκες πιστευω οτι δεν ειναι απολυτα σωστη
θα επρεπε να λεγονται.....
Ατομα με ειδικες ικανοτητες.....
Η εκφραση ατομα με ειδικες αναγκες πιστευω οτι δεν ειναι απολυτα σωστη
θα επρεπε να λεγονται.....
Ατομα με ειδικες ικανοτητες.....
συμφωνω με αυτο. ειδικες αναγκες εχουν..μαλακισμενες νεες λεξεις, εγω χρησιμοποιω την παλια
ποιες ειναι οι ειδικες τους ικανοτητες δηλαδη?
(με νετοιους νεοτερισμους αισθανομαι οτι κοροιδευω τους ανθρωπους, οπως και με την ονομασια των ΤΕΙ που ξαφνικα εγινε ΑΤΕΙ)
εχουν ειδικες αναγκες, χρειαζονται ειδικες ραμπες, χρειαζονται ηχητικη ειδοποιηση στα φαναρια κλπ κλπ
μαλακισμενες νεες λεξεις, εγω χρησιμοποιω την παλια
ποιες ειναι οι ειδικες τους ικανοτητες δηλαδη?
(με νετοιους νεοτερισμους αισθανομαι οτι κοροιδευω τους ανθρωπους, οπως και με την ονομασια των ΤΕΙ που ξαφνικα εγινε ΑΤΕΙ)
εχουν ειδικες αναγκες, χρειαζονται ειδικες ραμπες, χρειαζονται ηχητικη ειδοποιηση στα φαναρια κλπ κλπ
Της ραμπες δεν της χρειαζονται μονο η αναπηρη αλλα και ηλικιωμενη, γυναικες με παιδια (καροτσι) κ.α. Ο ορος ειδικες αναγκες ειναι ξεπερασμενος αλλωστε ολα οσα γραφεις ειναι χρησιμα για ολους και οχι μονο για μια κατηγορια ατομων.
Της ραμπες δεν της χρειαζονται μονο η αναπηρη αλλα και ηλικιωμενη, γυναικες με παιδια (καροτσι) κ.α. Ο ορος ειδικες αναγκες ειναι ξεπερασμενος αλλωστε ολα οσα γραφεις ειναι χρησιμα για ολους και οχι μονο για μια κατηγορια ατομων.
και υποτιτλους στο τελετξτ αν γινετε να βαλουμε !! στην αγγλια παταγα το μαγικο 888 στο τελετξτ και εβγαζε υποτιτλους για ολα ακομα και στις ειδησεις ειχανε οι πουστηδες.... εδω οι μαλακες στο σκαι τα μεταγλωτιζουν και μου σπανε τα νευρα...
και υποτιτλους στο τελετξτ αν γινετε να βαλουμε !! στην αγγλια παταγα το μαγικο 888 στο τελετξτ και εβγαζε υποτιτλους για ολα ακομα και στις ειδησεις ειχανε οι πουστηδες.... εδω οι μαλακες στο σκαι τα μεταγλωτιζουν και μου σπανε τα νευρα...
εγω που εχω αυτο το προβλημα με την ακοη δεν εχω ζητησει τπτ απο το κρατος για αναπηριες και τετοια γιατι πολυ απλα δεν αισθανομαι αναπηρος !!! αν και θα παρω τωρα απαλαγη απο το στατο... Απο οτι εχω μαθει μπορω να ζητησω... λετε να το κανω αξιζει ? που σε βοηθαει αυτο και μην μου πειτε οτι οταν πας σε δημοσια υπηρεσια δεν περιμενεισ και τετοια γιατι να τα βρασω αυτα !!!
ωραια, ποιες ειναι οι ειδικες ικανοτητες που εχουν εκεινοι και δεν εχουν οι αλλοι άνθρωποι
Ρε παδια τι φταινε κ αυτα τα ατομα;
Ετσι τους εκανε η φυση, δεν μπορουν να τ αλλαξουν!!!
Γιατι ειναι γνωστο πως τα ΑΜΕΑ ειναι βρυκολακες και βλεπουν τηλεοραση μετα τις 3 το βραδυ!
Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ "ΔΗΘΕΝ" ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ! παρτε το χαμπαρι!
δεν ξερω για σενα φιλε μου αλλα εγω εχω την ειδικη ικανοτητα να ακουω οτι θελω και οποτε θελω πραγμα πολυ σημαντικο ειδικα αμα εχεις ατομα που στα πρηζουν...
Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ "ΔΗΘΕΝ" ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ! παρτε το χαμπαρι!
Δεν είναι μόνον αυτοί... μια στιγμή απροσεξίας... ένα ατύχημα, η "κακιά η ώρα" κ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ μπορεί να "μεταμορφωθεί" σε ΑΜΕΑ κ η ζωή του ν' αλλάξει για πάντα!
Γι' αυτό χρειάζονται κάθε δυνατή βοήθεια κ την συμπαράσταση ΟΛΩΝ μας!