Egeanboy
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2011
- Like
- 258
- Πόντοι
- 36
Υπάρχει και μια άλλη παράμετρος σε αυτή την ιστορία που την περάσαμε 6 σελίδες στα ψιλά!Το άνωθεν ανθρωπομοίασμα δεν βρήκε ότι κι ότι ...Αν λοιπόν η ίδια γκόμενα συναντούσε έναν Έλληνα ο οποίος της έλεγε πως είναι εθνικιστής και φανατικός με τη χώρα του τι θα έλεγε το ίδιο αυτό το ανθρωποειδές;διαβαστε τι γραφει μια κοπελα στο cosmopolitan
Γεια σας. Ειμαι 22 και εχω 2 χρονια σχεση με ενα παιδι απο την Αλβανια. Δεν ημουν ρατσιστρια και δεν ειχα κανενα προβλημα να προχωρησω μαζι του. Ειναι 3 χρονια πιο μεγαλος απο μενα. Το μονο θεματακι που υπηρχε ειναι οτι ειναι πολυ φανατικος και εθνικιστής με τη χωρα του. Δεν εδωσα σημασια ουτε σε αυτο γιατι καταλαβαινω οτι ειναι μακρια απο την πατρίδα του. Βεβαια ο φανατισμός του βγαίνει και αλλου οπως στο κρεβατι αλλα στο κρεβατι ολα επιτρεπονται. Στη σχεση μας ιδιαιτερα προβλήματα δεν υπαρχουν. Εχω σκεφτει ακομα και πιο σοβαρη σχεση μαζι του και το εχουμε συζητησει. Το θεμα ειναι οτι ειδα "τυχαια" μια συνομιλια με εναν φιλο του που χωρισε με μια κοπελα ελληνιδα επισης. Αναμεσα σε αυτα που ειπε ο δικος μου ηταν ατακες του στυλ "οι ελληνιδες ειναι για κρεβατι, οι αλβανιδες για πιο σοβαρα" και του το έλεγε συνέχεια και επεμενε. Δεν καταλαβαινω γιατι εχει αυτη τη λογικη και γιατι ειναι τοσο φανατικος. Πως μπορω να κανω σχεδια μαζι του αν εχει τέτοιες αποψεις?
Θα σας το πω εγώ ...ΕΙΣΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ....