Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 494K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,5%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,2%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 76 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,8%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.495

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Η ερώτησή σου έχει ρατσιστικά στοιχεία. Διαχωρίζεις λαούς λες και δεν υπάρχουν αγράμματες, ακαλλιέργητες, πουτάνες Γερμανίδες, Ιταλίδες κλπ και μορφωμένες, ματσωμένες, καλλιεργημένες Αλβανίδες, Ρουμάνες, Ρωσίδες κλπ κλπ.
Αν κρίνεις ανθρώπους με βάση τον τόπο προέλευσης και το χρώμα είσαι σε λάθος δρόμο. Αυτά όσον αφορά την πραγματική ζωή. Εκτός αν κρίνεις με βάση την συμπεριφορά των Ρουμάνων, Ρωσίδων κλπ στο μικρόκοσμο των μπουρδέλων και των studios όπου εκεί τα δείγματα δεν είναι αξιόπιστα για να αξιολογήσουν έναν λαό. 

Να ενας σοβαρος ανθρωπος. Προσωπικα υπαρχουν εθνικοτητες που δεν γουσταρω πχ Αλβανιδες, αλλα γενικα ειμαι ανοιχτος σε ανθρωπους καθε προελευσης. Τωρα το να κρινεις εναν λαο μεσα απο το πρισμα του αγοραιου ερωτα ειναι εντελως λαθος.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Μην παραμυθιάζεστε ρε παιδιά. Όλες οι ανατολικοτέτοιες είναι καλές μέχρι να πάρουν αυτό που θέλουν από σένα. Μετά να δείτε πως γίνονται και αυτές. Στην πραγματικότητα γουστάρουν τους συμπατριώτες τους και μόνο αυτούς σέβονται και παίρνουν στα σοβαρά, τους υπόλοιπους τους θεωρούν θύματα που θα τους παίξουν ως που να πετύχουν κάτι. Χαμηλό επίπεδο γενικά. Οπότε κάνεις το αντίστοιχο, παίρνεις αυτό που θες από αυτές και μετά δεν ασχολείσαι παραπάνω.
Ο κανονας λεη οτι υπαρχουν εξερεσης,εγω παντως τρια χρονια δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα,τωρα οσο αφορα τους συμπατριωτες μερικες εχουν φυγη απο την Ρωσσια,μονο και μονο απο την συμπεριφορα τους.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Εγώ καλά τα έχω σκεφτεί συναγωνιστή Sotirof. Τα φτιάχνουμε με ένα αλλοδαπό γκομενάκι που να ξέρει ελάχιστα ελληνικά για να μην μιλάμε και πολύ, οπότε θα έχουμε και λίγες προστριβές.
Δεν εχης αδικο,αλλα οι ατιμες ειναι σαν σφουγγαρια,μαθενουν πολυ γρηγορα :grin:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.177
Πόντοι
506
Ρε μάγκες χωρίς παρεξήγηση ...

Η σχέση με ανατολική δεν βγάζει κάτι το τριτοκλασσάτο , το παρακατιανό , το φτωχικό ;;;
(με κάποιες επιφυλάξεις ίσως για ουγγαρέζες,τσέχες και γκόμενες από χώρες των βαλτικών χωρών).

Θα νιώθατε άνετα έλληνας που ζει στην ελλάδα ,
να συστήνετε στην παρέα τη συνοδό σας και να λέτε είναι ....

Αλβανίδα/Βουλγάρα/Ουκρανέζα/Ρωσίδι/Πολωνέζα ;;;;;;;

...Πότε θα αποβάλλεις το ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ/ΔΥΤΙΚΟΕΥΡΩΠΑΊΚΟ σου κόμπλεξ?? Για τράβα στη Μόσχα να δεις πόσο τριτοκοσμικές είναι οι Μοσχοβίτισες...

Συνημμένα

• Sveta (Света).jpg
    Sveta (Света).jpg
    37,4 KB · Εμφανίσεις: 23
  • Dasha (Даша).jpg
    Dasha (Даша).jpg
    29,3 KB · Εμφανίσεις: 18

Επισκέπτης
...Πότε θα αποβάλλεις το ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ/ΔΥΤΙΚΟΕΥΡΩΠΑΊΚΟ σου κόμπλεξ?? Για τράβα στη Μόσχα να δεις πόσο τριτοκοσμικές είναι οι Μοσχοβίτισες...

Έχω υπόψη ένα περιστατικό που δεν το ξεχνάω.
Ξέρω έναν τύπο που έχει παντρευτεί Ρωσίδα.
Η τύπισα δεν έχει καμία σχέση με όσες είναι εδώ.
Την γνώρισε στην Αγία Πετρούπολη , επειδή πηγαίνει συχνά εκεί για δουλειές.
Είναι κόρη επιχειρηματία εκεί , δηλαδή πλούσια , αριστοκράτισσα και από τζάκι.
Τώρα ζει εδώ 6-7 χρόνια . Ρωσία πάει κανά μήνα το καλοκαίρι και λίγο το χειμώνα.

Η συγκεκριμένη σε κάποιες φάσεις που συνάντησε ζευγάρια ελλήνων με αρραβωνιαστικές ρωσίδες και έναν άλλο παντρεμένο με ουκρανέζα , έπαιρνε αμέσως τον άνδρα της και έφευγε! Το σκηνικό το έχω δει 3-4 φορές. Με το που βλέπει ρωσίδα/ουκρανέζα παίρνει τον άνδρα της και φεύγουν.
Ενώ γενικά είναι άψογη στη συμπεριφορά της και με καλούς τρόπους.

Κάποια στιγμή ρώτησα τον άντρα της.
Μου είπε ότι του έχει δηλώσει ξεκάθαρα,
ότι στην Ελλάδα δεν θέλει κανενα νταραβέρι με γυναίκες από τα "Μέρη της"
γιατί δεν γουστάρει κουβέντες με φτηνιάρες πουτάνες.

Δεν θέλει ούτε καλησπέρα μαζί τους ...

ποιός είναι ρατσιστής τώρα ....

εγώ ;;
αυτή ;;;

ή κάποια στατιστικά νούμερα;;;

Υ.Γ. τριτοκλασάτος & τριτοκοσμικός , δεν είναι ταυτόσημες λέξεις ...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Έχω υπόψη ένα περιστατικό που δεν το ξεχνάω.
Ξέρω έναν τύπο που έχει παντρευτεί Ρωσίδα.
Η τύπισα δεν έχει καμία σχέση με όσες είναι εδώ.
Την γνώρισε στην Αγία Πετρούπολη , επειδή πηγαίνει συχνά εκεί για δουλειές.
Είναι κόρη επιχειρηματία εκεί , δηλαδή πλούσια , αριστοκράτισσα και από τζάκι.
Τώρα ζει εδώ 6-7 χρόνια . Ρωσία πάει κανά μήνα το καλοκαίρι και λίγο το χειμώνα.

Η συγκεκριμένη σε κάποιες φάσεις που συνάντησε ζευγάρια ελλήνων με αρραβωνιαστικές ρωσίδες και έναν άλλο παντρεμένο με ουκρανέζα , έπαιρνε αμέσως τον άνδρα της και έφευγε! Το σκηνικό το έχω δει 3-4 φορές. Με το που βλέπει ρωσίδα/ουκρανέζα παίρνει τον άνδρα της και φεύγουν.
Ενώ γενικά είναι άψογη στη συμπεριφορά της και με καλούς τρόπους.

Κάποια στιγμή ρώτησα τον άντρα της.
Μου είπε ότι του έχει δηλώσει ξεκάθαρα,
ότι στην Ελλάδα δεν θέλει κανενα νταραβέρι με γυναίκες από τα "Μέρη της"
γιατί δεν γουστάρει κουβέντες με φτηνιάρες πουτάνες.

Δεν θέλει ούτε καλησπέρα μαζί τους ...

εγώ ;;
αυτή ;;;

ή κάποια στατιστικά νούμερα;;;

Υ.Γ. τριτοκλασάτος & τριτοκοσμικός , δεν είναι ταυτόσημες λέξεις ...

Στο πα ότι γενικά αυτές που έρχονται εδώ είναι ο κατιμάς της κοινωνίας τους, έχουν κακό όνομα σα να λέμε οι γύφτοι εδώ στην ελληνική κοινωνία. Στις δικές τους κοινωνίες είναι αλλιώς. Επίσης είναι πολύ διαφορετική η συμπεριφορά των αντρών τους προς αυτές από ότι εμάς των Ελλήνων και προς τις ντόπιες και προς αυτές.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

Αυτές μας τις ποστάρεις ως ωραίες αγαπητέ; :rolleyes:

Επισκέπτης
Επίσης είναι πολύ διαφορετική η συμπεριφορά των αντρών τους προς αυτές από ότι εμάς των Ελλήνων και προς τις ντόπιες και προς αυτές.

Οι Ρώσοι έχουν παράδοση να ρίχνουν στις γυναίκες τις μπουνιές τους.
Και άλλοι λαοί όμως , μόνο οι έλληνες είναι μαλάκες μουνόδουλοι ...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αρκετά καλή η άποψη σου συναγωνιστή. Αυτή όμως ισχύει περισσότερο  γι΄ αυτές που ζουν στην Ελλάδα. Όσο  γι΄ αυτές που είναι στην πατρίδα τους ισχύουν άλλες παράμετροι που αν δεν βιώσει κάποιος από κοντά δε μπορεί να βγάλει συμπέρασμα τι γίνεται. Στη Ρουμανία που ήμουνα πέρυσι διαπίστωσα ότι είναι ένα πολύ φτωχό κράτος χωρίς  όμως να είναι στην πραγματικότητα φτωχό (αφθονία ορυκτού πλούτου και βιομηχανία). Με όσους συναλλάχθηκα αφήναν το υπονοούμενο για να τους αφήσεις χρήματα που τελικά διαπίστωσα ότι αυτό είναι αυτονόητο και σχεδόν υποχρεωτικό για να κάνεις τη δουλεία σου. Μπορώ να πω ότι υπάρχει μεγάλη ανέχεια εκεί. Άρα καταλαβαίνουμε ότι το σκεπτικό των ρουμάνων και εδώ είναι πως θα αρπάξουν και τίποτα άλλο. Διαπίστωσα όμως ότι οι άνθρωποι εκεί είχαν και υψηλό δείκτη μορφωτικού επιπέδου.

Αυτές που ζουν εκεί είναι κοινωνίες που δεν έχουν γνωρίσει το φαινόμενο του δυτικο-ευρωπαικού εξαστισμού. Με μια λέξη > "Βλαχιά". Νοοτροπία χωριού- αρχοντοχωριατισμού. Σαν λαοί έχουν μια αγαθότητα, οι σλάβοι ειδικά ( ρουμάνοι είναι άλλη κατηγορία), και μια αγνότητα ίσως. Αλλά είναι κλειστές κοινωνίες, σα την Ελλάδα του 50 κάπως. Με το σοί το να το άλλο, να παντρευτεί το κορίτσι να κάνει παιδιά, ο άντρας αρχηγός κλπ.
Ακόμη και κάποιος πλούτος να υπάρχει εκεί, έχει συσσωρευτεί με τρόπους εντελώς ανορθόδοξους για τα δυτικά- ακόμη και ελληνικά- δεδομένα. Ισχύει πάντως ότι δεν εμπιστεύονται τον δυτικό-ξένο. Είναι κλειστοί, ξενοφοβικοί ίσως και πάντα θα έχουν μια ψυχρότητα. Όπως στον χωριάτη και στα παλάτια να τον πας, παντα του λείπει το χωριό, του, για εκεί, είναι, εκεί έχει μάθει, εκεί είναι μέσα στα νερά του.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Θα νιώθατε άνετα έλληνας που ζει στην ελλάδα ,
να συστήνετε στην παρέα τη συνοδό σας και να λέτε είναι ....
Αλβανίδα/Βουλγάρα/Ουκρανέζα/Ρωσίδι/Πολωνέζα ;;;;;;;
Δεν θα αισθανθείς άνετα αν απεναντί σου είναι πατσόλα Ελληνίδα ή Ελληνας ζηλιάρης που έχει εγκλωβιστεί με πατσόλα Ελληνίδα..
Οι Ρώσοι έχουν παράδοση να ρίχνουν στις γυναίκες τις μπουνιές τους.
Και άλλοι λαοί όμως ,
Και για αυτό είναι γαμάτοι και τους ευγνωμονούμε
μόνο οι έλληνες είναι μαλάκες μουνόδουλοι ...
..και δυστυχώς θα συνεχίσουν για πολύ ακόμα..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
...Μίλησε κι ο ειδικός...

Ε, ναι  παραδέχομαι πως δεν έχω καμιά special ειδίκευση  να εξασκώ το προσφιλές εθνικό σπορ ( ξέρετε... :jerking:) με εργαλεία εξάσκησης  :jerking: φωτογραφίες από μπαζο-σλαβόφατσες.

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
ε ρε κομπλεξ που τραβαει ο μαλακας ο ελληνας..........ο μορφωμενος,ο καλιεργημενος,ο πρωτευουσιανος,ο..ο...ο...ο 6υπερκομπλεξικος του πλανητη!!  :jerking: :jerking:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.177
Πόντοι
506

εγώ ;;
αυτή ;;;

...Και οι δυο ίδια φάρα είστε...Αυτή είναι κλασσική ψωνισμένη ψευτοαριστοκράτισσα (πιθανόν απ αυτές που ξεπήδησαν κατά χιλιάδες και εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση μετά την πτώση του καθεστώτος). Όσο για το ρατσισμό της, οφείλεται φυσικά σε ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ και ΖΗΛΕΙΑ (φοβάται μήπως καμιά "φτηνή" συμπατριώτισσά της "πουτάνα" τής φάει τον άντρα). Αυτό θα πρέπει να το καταλαβαίνεις, αν γνωρίζεις στοιχειωδώς την ψυχολογία μιας γυναίκας και δη ανατολικής (φημίζονται για τη ζήλεια τους). Όσο για στατιστική, ας μη μιλήσουμε καλύτερα, διότι το δείγμα σου είναι ΑΜΕΛΗΤΕΟ.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.485
Πόντοι
216
Ετσι οπως τα λεμε εδω ρε παίδες, ξερετε τι μου θυμήσατε?
Εκείνο το ανεπανάληπτο κομμάτι του Στράτου Διονυσίου:
' της γυναίκας η καρδία είναι μια άβυσσος, πότε κόλαση και πότε ο παράδεισος' !!!!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
...Και οι δυο ίδια φάρα είστε...Αυτή είναι κλασσική ψωνισμένη ψευτοαριστοκράτισσα (πιθανόν απ αυτές που ξεπήδησαν κατά χιλιάδες και εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση μετά την πτώση του καθεστώτος). Όσο για το ρατσισμό της, οφείλεται φυσικά σε ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ και ΖΗΛΕΙΑ (φοβάται μήπως καμιά "φτηνή" συμπατριώτισσά της "πουτάνα" τής φάει τον άντρα). Αυτό θα πρέπει να το καταλαβαίνεις, αν γνωρίζεις στοιχειωδώς την ψυχολογία μιας γυναίκας και δη ανατολικής (φημίζονται για τη ζήλεια τους). Όσο για στατιστική, ας μη μιλήσουμε καλύτερα, διότι το δείγμα σου είναι ΑΜΕΛΗΤΕΟ.
Πολυ σωστος,οταν η ρωσσιδα καψουρευτη και αγαπαη τον αντρα της δεν θελη καμια επαφη με τις αλλες οχι μονο λογω ζηλειας,αλλα και γιατι οι αντρες ειναι λιγοτεροι και οι γυναικες πολυ περισσοτερες,με αποτελεσμα να υπαρχη παντα ο φοβος μην τις τον φανε,και για αυτο γινετε αυτο,δεν υπαρχη ρατσισμος,κατα 90%ΓΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΗΤΕ ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΕς ΗΤΕ ΜΕ ΦΤΩΧΕΣ,τα εχουμε πη αυτα!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δεν θα αισθανθείς άνετα αν απεναντί σου είναι πατσόλα Ελληνίδα ή Ελληνας ζηλιάρης που έχει εγκλωβιστεί με πατσόλα Ελληνίδα..Και για αυτό είναι γαμάτοι και τους ευγνωμονούμε..και δυστυχώς θα συνεχίσουν για πολύ ακόμα..
σορυ ρε μαγκα αλλα με αυτην την νοοτροπια μια ζωη αγαμητοι θα μενετε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom