Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 494K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,5%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,2%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 76 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,8%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.495

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
σορυ ρε μαγκα αλλα με αυτην την νοοτροπια μια ζωη αγαμητοι θα μενετε.
Οχι ρε τύπε,τώρα με στενοχωράς να ούμε :'(...για πε πε εσύ που είσαι ladie's man κάνα μυστικό να μαθαίνουμε και εμείς οι μπάκουροι..
Για αυτο υπαρχουν και τα ρδελα :2funny:
..να πληρώσω να γαμήσω?  >:( Αυτά είναι για τους τελειωμένους...εγώ θέλω να τη κατακτήσω με το  :bigdick: σπαθί μου :booty:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Οχι ρε τύπε,τώρα με στενοχωράς να ούμε :'(...για πε πε εσύ που είσαι ladie's man κάνα μυστικό να μαθαίνουμε και εμείς οι μπάκουροι....να πληρώσω να γαμήσω?  >:( Αυτά είναι για τους τελειωμένους...εγώ θέλω να τη κατακτήσω με το  :bigdick: σπαθί μου :booty:
φιλε δεν ειμαι λαιντις μαν.αλλα σκεψου το λιγο,η λυση ειναι να χτυπαμε τις γυναικες μας;οι ρωσσοι το κανουν γιατι δεν εχουν δουλεια οι περισσοτεροι,γιατι πινουν ολη μερα,κατσε να συζητησεις με μια ρωσσιδα να δεις ποια ειναι η αληθεια.για αυτο καποιες εκτιμουν περισσοτερο τον ελληνα,γιατι ειναι πιο τρυφερος και σωστος απεναντι τους.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
φιλε δεν ειμαι λαιντις μαν.αλλα σκεψου το λιγο,η λυση ειναι να χτυπαμε τις γυναικες μας;οι ρωσσοι το κανουν γιατι δεν εχουν δουλεια οι περισσοτεροι,γιατι πινουν ολη μερα,κατσε να συζητησεις με μια ρωσσιδα να δεις ποια ειναι η αληθεια.για αυτο καποιες εκτιμουν περισσοτερο τον ελληνα,γιατι ειναι πιο τρυφερος και σωστος απεναντι τους.
Ρε τύπε με δουλεύεις?Αυτό  λέω και εγώ.Οτι εξαιτίας της συμπεριφοράς τους οι Ρωσίδες μας εκτιμούν περισσότερο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ρε τύπε με δουλεύεις?Αυτό  λέω και εγώ.Οτι εξαιτίας της συμπεριφοράς τους οι Ρωσίδες μας εκτιμούν περισσότερο.
τοτε ακυρο,μαλον σε μπερδεψα με καποιον που ελεγε σωστους τους ρωσσους που τις βαρανε  :S

Επισκέπτης
Αυτή είναι κλασσική ψωνισμένη ψευτοαριστοκράτισσα (πιθανόν απ αυτές που ξεπήδησαν κατά χιλιάδες και εκμεταλλεύτηκαν την κατάσταση μετά την πτώση του καθεστώτος). Όσο για το ρατσισμό της, οφείλεται φυσικά σε ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ και ΖΗΛΕΙΑ (φοβάται μήπως καμιά "φτηνή" συμπατριώτισσά της "πουτάνα" τής φάει τον άντρα).

Όσο για στατιστική, ας μη μιλήσουμε καλύτερα, διότι το δείγμα σου είναι ΑΜΕΛΗΤΕΟ.

Δεν νομίζω ότι είναι ψευτοαριστοκράτισσα.
Με δεδομένο ότι δεν είναι μικρή , είναι 37 χρονών περίπου,
σημαίνει ότι οι βάσεις στη ζωή της είχαν μπει , με το παλιό καθεστώς ,
αφού στην αλλαγή ήταν κάπου 15.Και με δεδομένη την εικόνα της, πράγματα που έχω ακούσει και δει , είχε υψηλό βιωτικό επίπεδο και πριν και μετά την αλλαγή του καθεστώτος (πολύ υψηλότερο μετά προφανώς).
Από εμφάνιση δε, είναι σε τέτοια επίπεδα , που δεν νομίζω ότι φοβάται καμία μουνάρα.
Μία μουναρα στα 37 της , είναι κάτι πολύ σπανιότερο από μία μουνάρα στα 20-25 (που μπορεί σε λίγα χρόνια να γίνει βόδι).Δεν δείχνει καμία αρνητική αντίδραση σε ωραίες γυναίκες γενικά.Δείχνει απέχθεια για τους συμπατριώτες της που ζουν στην ελλάδα.

Δεν θα αισθανθείς άνετα αν απεναντί σου είναι πατσόλα Ελληνίδα ή Ελληνας ζηλιάρης που έχει εγκλωβιστεί με πατσόλα Ελληνίδα.

Με πατσόλες εγκλωβίζονται μαλάκες, φτωχοί και άσχημοι.
Πρέπει να έχουν και τα 3 γνωρίσματα αυτά η τουλάχιστον τα δύο.
Όσοι δεν είναι έτσι , δηλαδή βγάλουν φραγκάκια ,
εφόσον το θέλουν θα παντρευτούν μουνάρα ελληνίδα.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι ο έλληνας που πήγε καλά επαγγελματικά
το να βρεί μουνάρα ελληνίδα στα 35
(αυτός 35 , η ελληνίδα πολυ μικρότερη)
είναι ... piece of cake ....

Μεταξύ μουνάρας ελληνίδας λοιπόν και ρωσίδι μουνάρας,
όποιος μπορεί να διαλέξει , διαλέγει το 1ο.
Στο 2ο θα πάει , όποιος δεν φτάνει το 1ο.
Το οποίο σημαίνει ότι κάπου υστερεί ο μάγκας.

Και αν είναι και μουνάρα η ξένη , πάει στο διάολο.
Γιατί μεταξύ μέτριας ελληνίδας και μέτριας ξένης,
σαφώς πάλι η μέτρια ελληνίδα υπερτερεί.

Σε μπάζο ξένη πάνε οι τελευταίοι των τελευταίων,
οι πιο καμμένοι του πάτου.
Αυτοί που έχουν να επιλέξουν μεταξύ του να σέρνονται όλη τους τη ζωή
σε δελα,κωλόμπαρα, πιάτσες και να παντρετούν μπάζο αλλοδαπή ....

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.187
Πόντοι
506
Δεν νομίζω ότι είναι ψευτοαριστοκράτισσα.
Με δεδομένο ότι δεν είναι μικρή , είναι 37 χρονών περίπου,
σημαίνει ότι οι βάσεις στη ζωή της είχαν μπει , με το παλιό καθεστώς ,
αφού στην αλλαγή ήταν κάπου 15.Και με δεδομένη την εικόνα της, πράγματα που έχω ακούσει και δει , είχε υψηλό βιωτικό επίπεδο και πριν και μετά την αλλαγή του καθεστώτος (πολύ υψηλότερο μετά προφανώς).
Από εμφάνιση δε, είναι σε τέτοια επίπεδα , που δεν νομίζω ότι φοβάται καμία μουνάρα.
Μία μουναρα στα 37 της , είναι κάτι πολύ σπανιότερο από μία μουνάρα στα 20-25 (που μπορεί σε λίγα χρόνια να γίνει βόδι).Δεν δείχνει καμία αρνητική αντίδραση σε ωραίες γυναίκες γενικά.Δείχνει απέχθεια για τους συμπατριώτες της που ζουν στην ελλάδα.

Με πατσόλες εγκλωβίζονται μαλάκες, φτωχοί και άσχημοι.
Πρέπει να έχουν και τα 3 γνωρίσματα αυτά η τουλάχιστον τα δύο.

Σε μπάζο ξένη πάνε οι τελευταίοι των τελευταίων,
οι πιο καμμένοι του πάτου.
Αυτοί που έχουν να επιλέξουν μεταξύ του να σέρνονται όλη τους τη ζωή
σε δελα,κωλόμπαρα, πιάτσες και να παντρετούν μπάζο αλλοδαπή ....

ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ, Ε?? ΠΟΣΟ?? Άντε τράβα εσύ με τις Ελεηνίδες (κάτι σαν κιεσένα τις κατήντησαν έτσι) και άσε μας εμάς με τις Ρωσίδες. Να δούμε ποιός θα περάσει καλύτερα...

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Μη δένετε κόμπο τίποτα.Ούτε όλες οι αλλοδαπές είναι πουτάνες ούτε όλες οι Ελληνίδες.Εξαρτάται τι κοινό θες.Αν κυνηγάς σα ξαλιγωμένος 18 χρονών κοριτσόπουλα ξέκωλα ε πουτανιά θα κάνουν δεν θα σε παντρευτούν.Αν ψάχνεις σοβαρή σωστή κοπέλα εκτός παρέας και όχι σε κάνα Μπουρνάζι θα βρεις κάποια στιγμή.

Και για τις αλλοδαπές υπάρχουν πολλές αξιόλογες.Αλλά δυστυχώς τις πιο πολλές αξιόλογες δεν τις τραβά η Ελλάδα..Δηλαδή τι έρχονται να βρουν εδώ;Αν είναι κάποια αλλοδαπή με δουλειά και πιστεύετε ότι αξίζει καλώς.Αν είναι κάποια με μεροκάματο μια στις τόσες ειδικά και αν είναι παράνομη στην Ελλάδα χωρίς χαρτιά μακρυά...

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Μη δένετε κόμπο τίποτα.Ούτε όλες οι αλλοδαπές είναι πουτάνες ούτε όλες οι Ελληνίδες.Εξαρτάται τι κοινό θες.Αν κυνηγάς σα ξαλιγωμένος 18 χρονών κοριτσόπουλα ξέκωλα ε πουτανιά θα κάνουν δεν θα σε παντρευτούν.Αν ψάχνεις σοβαρή σωστή κοπέλα εκτός παρέας και όχι σε κάνα Μπουρνάζι θα βρεις κάποια στιγμή.

Και για τις αλλοδαπές υπάρχουν πολλές αξιόλογες.Αλλά δυστυχώς τις πιο πολλές αξιόλογες δεν τις τραβά η Ελλάδα..Δηλαδή τι έρχονται να βρουν εδώ;Αν είναι κάποια αλλοδαπή με δουλειά και πιστεύετε ότι αξίζει καλώς.Αν είναι κάποια με μεροκάματο μια στις τόσες ειδικά και αν είναι παράνομη στην Ελλάδα χωρίς χαρτιά μακρυά...
+1

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Μη δένετε κόμπο τίποτα.

Για το πρωτο συμφωνουμε,για το δευτερο διαφωνουμε,υπαχουν αρκετες αξιολογες που ερχονται εδω γιατι εχουν στοχο,θα παλεψουν θα τον πετυχουν και μετα απο λιγο καιρο θα αποχωρησουν,,δεν συμενη παντα οτι οποια δεν εχη χαρτια ειναι παρανομη στην Ελλαδα,και οτι δεν υπαρχουν αξιολογες,υπαρχουν και πολλες,μην φοβομαστε να πουμε οτι μερικοι μονο και μονο για να τις πηδηξουν τους κολαν ενσημα,και αμα αρνηθουν δεν τις βαζουν,μερικες ειχαν χαρτια και για διαφορους λογους και με τους χαζους νομους που εχουμε εδω γιατι στην ευρωπη δεν συμβαινη το ιδιο,επισης χωρισμενες,και μερικες που εχουν χαρτια,αν δεν κολησουν ενσημα για καποιο διαστημα τα χανουν,μην τα βαζουμε ολα στο ιδιο καζανι!!!

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Για το πρωτο συμφωνουμε,για το δευτερο διαφωνουμε,υπαχουν αρκετες αξιολογες που ερχονται εδω γιατι εχουν στοχο,θα παλεψουν θα τον πετυχουν και μετα απο λιγο καιρο θα αποχωρησουν,,δεν συμενη παντα οτι οποια δεν εχη χαρτια ειναι παρανομη στην Ελλαδα,και οτι δεν υπαρχουν αξιολογες,υπαρχουν και πολλες,μην φοβομαστε να πουμε οτι μερικοι μονο και μονο για να τις πηδηξουν τους κολαν ενσημα,και αμα αρνηθουν δεν τις βαζουν,μερικες ειχαν χαρτια και για διαφορους λογους και με τους χαζους νομους που εχουμε εδω γιατι στην ευρωπη δεν συμβαινη το ιδιο,επισης χωρισμενες,και μερικες που εχουν χαρτια,αν δεν κολησουν ενσημα για καποιο διαστημα τα χανουν,μην τα βαζουμε ολα στο ιδιο καζανι!!!
τι στοχο εχουν ρε σωτηρη?
ποιες οι ευκαιριες που προσφερει η ελλαδα για μια αλλοδαπη εκτος απο πουτανοευκαιριες???

Επισκέπτης
Στοίβω το κεφάλι μου για να βρω λόγο για τον οποίο αξίζει κάποιος να παντρευτεί Ελληνίδα... όχι πως αξίζει κανείς να παντρευτεί γενικά... αλλά Ελληνίδα;
Διαφώτισέ με καλύτερα σε παρακαλώ γιατί από το post σου δεν βγάζω νόημα...

Επισκέπτης
Ἐπανάληψις:

Τῶν οἰκονομικῶν στοιχείων ὄντων ἰδίων (πτωχὴ Ἑλληνὶς ἐναντίον πτωχῆς Ρωσσίδος, πλουσία Ἑλληνὶς ἐναντίον πλουσίας Ρωσσίδος), ἡ Ρωσσίς ὑπερτερεῖ συντριπτικῶς.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
τι στοχο εχουν ρε σωτηρη?
ποιες οι ευκαιριες που προσφερει η ελλαδα για μια αλλοδαπη εκτος απο πουτανοευκαιριες???
Τα κανετε ολα ισωμα χωρις να σκεφτεστε τα βασικα για αυτο υστερητε και μετα κλαιγεστε,η πουτανοευκαιρια δεν εχη περαση τωρα,θα σου πω μερικους στοχους,μανα να σπουδαση το παιδι της,να τελειωση Πανεπιστημιο,να ανοιξη δουλεια στην χωρα της,σου ειπα μονο ελαχιστα,παμε στις ευκαιριες τωρα,μια μοσχοβιτισα και απο Αγια Πετρουπολι ειναι λιγο χλωμο να ερθη,εκη περνουν πανω απο 1600,οτα λεμε για ρωσια μιλαμε για κατι αχανες,σε μια πολι απομακρισμενη ενας μισθος 300-500,ειναι λιγος σε σχεση με την ελλαδα,εδω κανοντας δυο δουλεις π.χ λαντζα και μπεισιτερ το βραδυ,βγαζουν πανω απο 1200,σου μιλαω για νουμερα που γνωριζω πραγματικα,αρα λοιπον τον χρονο βγαζουν διπλα και τριπλα απο οτι στην χωρα τους,εμας δεν μας φαινονται για ευκαιριες γιατι απο τα γενοφασκια μας οι γονεις μας τα εχουν ετοιμα,αυτη ειναι μια μεγαλη διαφορα,οτι δεν υπαρχη ο στοχος το κινητρο δλδ.λεμε εχουμε το σπιτακι που μας πηρε ο μπαμπας εχουμε το αυτοκινητακι που μας πηρε ο μπαμπας γιτι μπηκαμε στην ταδε σχολη,εχουμε και την δουλεια που μας ανοιγη ο μπαμπας γιατι πηραμε το πτυχιο και ουτε καθε εξης,δεν πανε να πηδηχτουν ολα,οτι φαμε οτι πιουμε και οτι αρπαξη ο κολος μας.Δουλευουν 5-6 χρονακια και εχουν δικο τους μαγαζακι εκη και πανε μια χαρα,αλλες ποιο ξυπνιες σπουδαζουν και ολας το απογευμα σε μια σχολη π.χ κομμωτικης,μακιγιαζ κλπ.απλα θελω να σου πω οτι υπαρχη στοχος και οραμα,δεν λεω υπαρχουν και οι πορνες,αλλα αυτες ειναι καμενες,μην τις βαζουμε ολες στο ιδιο καζανι!!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ἐπανάληψις:

Τῶν οἰκονομικῶν στοιχείων ὄντων ἰδίων (πτωχὴ Ἑλληνὶς ἐναντίον πτωχῆς Ρωσσίδος, πλουσία Ἑλληνὶς ἐναντίον πλουσίας Ρωσσίδος), ἡ Ρωσσίς ὑπερτερεῖ συντριπτικῶς.
Θα συμφωνισω αγαπητε,οχι μονο για το θεμα ομορφιας αλλα και μορφωτικου επιπεδου!!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396

Παρτο λιγο αλλιως φιλε,τι μας λες δλδ.οποιος εχη φραγκα αγοραζη ελληνιδα,και σε ρωταω αν εχης ενα βαζακι μελι και διπλα ενα κουβα μελι,που θα βαλης το δαχτυλο?Για πηγαινε σε μια μουναρα ξενη να τις το πεξης λεφτας,φιλε αυτες δεν ειναι ελληνιδες κακομαθημενες,εχης να δωσης πολλες εξετασης,και τι να σε κανη εσενα μια μουναρα ξενη που βγαζη κανα 1500 και περναη μια χαρα,τωρα αν θελης να κανης τον κοκκινιστο σε μια ελληνιδα και να ξεχρεωνης το σμαρτακι της και τις πιστωτικες και τα δανεια για να πηδας μαγγια σου,γιατι για μας θεωρητε δουλεια,και που υπερτερη η μετρια ελληνιδα,η χειροτερη ρωσσιδα εχη τελειωση Πανεπιστημιο φιλε,αλλα ειπαμε......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom