Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 501K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,4%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,1%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 77 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,7%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.496

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
Μαγγες μετα απο 1 γαμο με σκανδιναυη κ μια μακροχρονια σχεση με ουκρανορουσλανα η δικη μου εμπειρια λεει..
ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΩΜΟΛΥΣΣΕΣ τις ανατολικες!!!!
ουδεμια σχεση με τις δυτικες,για κανα μπουρδελο καλες ειναι!!!
σας γραφω 2 μερες πριν φυγω απο ελλαδα για Νορβηγια οπου θα μετοικησω,εχοντας γνωρισει μια ντοπια μουναρα,καλο παιδι κ με φραγκα
ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΣΤΙΣ γαμοσοβιετικες,ΜΟΝΟ ΠΟΥΤΣΑ Κ ΞΥΛΟ ΡΙΧΤΕ ΤΟΥΣ!!!! :s&m_3:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:αν ειμαστε εμεις μαλακοκαυληδες, δεν φταινε τα κοριτσια....

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Μαγγες μετα απο 1 γαμο με σκανδιναυη κ μια μακροχρονια σχεση με ουκρανορουσλανα η δικη μου εμπειρια λεει..
σας γραφω 2 μερες πριν φυγω απο ελλαδα για Νορβηγια οπου θα μετοικησω,εχοντας γνωρισει μια ντοπια μουναρα,καλο παιδι κ με φραγκα

Ρε σεις γιατι γενικευετε? Εγω ημουν ανεργος και πηγαιναμε εξω και πληρωνε η κοπελα συνηθως...

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Εγώ καλά τα έχω σκεφτεί συναγωνιστή Sotirof. Τα φτιάχνουμε με ένα αλλοδαπό γκομενάκι που να ξέρει ελάχιστα ελληνικά για να μην μιλάμε και πολύ, οπότε θα έχουμε και λίγες προστριβές.
Στην νοηματικη :2funny:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Δεν μας ειπες γιατι χωρισες :grin: :grin: :grin:

MAD MAX(1)

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2005
Κριτικές
9
Like
367
Πόντοι
26
Δεν μας ειπες γιατι χωρισες :grin: :grin: :grin:
Γιατι καταντησε ελλεεινιδα κ σπασαρχιδο,νομιζε οτι με ειχε σιγουρο κ τωρα που εμαθε 'με ειδε με αλλη ξαφνικα με αγαπησε ξανα,αλλα τις εξηγησα οτι μολις φαει το επομενο καβλι θα ξεχασει..
στα παπαρια μου το τερπνον μετα του ωφελιμου το νεο μωρο τις ριχνει 1 κεφαλι λιωνει για τον Greek lover κ εχει κ φραγκα ΠΟΛΛΑ ΦΡΑΓΚΑ κ τα χωνει..
κ το κυριοτερο δεν ηρθε ελλαδα για καλύτερη ζωη,με οτι αυτο συνεπαγεται αλλα παω εγω σε αυτην..
Επισης σταματησα να ξεπαραδιαζομαι στα Στουντια.........

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.632
Πόντοι
216
Γιατι καταντησε ελλεεινιδα κ σπασαρχιδο,νομιζε οτι με ειχε σιγουρο κ τωρα που εμαθε 'με ειδε με αλλη ξαφνικα με αγαπησε ξανα,αλλα τις εξηγησα οτι μολις φαει το επομενο καβλι θα ξεχασει..
στα παπαρια μου το τερπνον μετα του ωφελιμου το νεο μωρο τις ριχνει 1 κεφαλι λιωνει για τον Greek lover κ εχει κ φραγκα ΠΟΛΛΑ ΦΡΑΓΚΑ κ τα χωνει..
κ το κυριοτερο δεν ηρθε ελλαδα για καλύτερη ζωη,με οτι αυτο συνεπαγεται αλλα παω εγω σε αυτην..

Τι εθνικοτητα εχει η καινουρια?

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Καλα να περνας φιλε,αλλα να κρατας μικρο καλαθι και να προσεχης,φιλικα!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Η νοηματική είναι η διεθνής και καλύτερη γλώσσα. Έριξα κάποτε γκόμενα Εγγλέζα  έτσι και με ερωτεύθηκε τρελλά.
Συμφωνω μαζι σου,και εγω εχω παη με εγγλεζα στην παραλια.3 λεξης ειπαμε ολες ολες,στο κλαμπακι αιλαβοιου,στην παραλια κισμυ και σεξ,αξεχαστη εμπειρια το καλοκαιρι σε φουλμουν,στην ξαπλωστρα :grin: :grin: :grin:

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.748
Πόντοι
4.587
Η δικιά μου εμπειρία με δεσμούς που είχα στο παρελθών και αναφέρομαι σε Γερμανίδες επειδή έζησα εκεί πολλά χρόνια, κατάλαβα ότι οι ξένες γουστάρουν πολύ τους Έλληνες και γενικά τους μεσογειακούς.  Όλα πάνε καλά όταν είσαι μαζί της, στην πατρίδα της και την αποδέχεσαι αυτήν και τις συνήθειες της στη πατρίδα της. Αυτές δίνονται πολύ με την προϋπόθεση ότι δεν είσαι αυταρχικός μαλάκας Έλληνας που δεν παίρνει από λόγια. Τουλάχιστον οι Γερμανίδες αν τους φερθείς πολιτισμένα τις κατέκτησες 100%. Το ίδιο ισχύει και για πολλές άλλες ευρωπαϊκές κοινωνίες. Το πρόβλημα θα προκύψει με τον επαναπατρισμό στην Ελλάδα. Η ξένη, αν είναι καψούρα μαζί σου πολύ πιθανών να σε ακολουθήσει κατά πόδας στο Γιουνανιστάν και θα κάνει χαρές με τον τρόπο ζωής τον απέραντο ήλιο με τις καταγάλανες θάλασσες και τα όμορφα νησιά της. Ωστόσο θα αρχίσουν να προκύπτουν προβλήματα καθημερινότητας που ούτε εμείς οι ίδιοι δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τις περισσότερες  φορές. Αυτό θα σημάνει για την ξένη αγαπητικιά μας το εισιτήριο επιστροφής στην πατρίδα της και κατ΄ επέκταση τη διάλυση της σχέσης. Εκτός άμα την ακολουθήσεις στην πολυπόθητη πατρίδα της, γιατί από τις πολλές μαλακίες που θα έχει βιώσει και δει εδώ η πατρίδα της θα γίνει πράγματι πολυπόθητη γι΄ αυτήν. Δεν είναι εύκολη η διατήρηση μιας σχέσης μεταξύ Έλληνα και ξένης ζώντας στην Ελλάδα. Μιλάω από τις ίδιες μου τις εμπειρίες που είχα στο παρελθών.    

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Παντα το δικο μας ειναι το σουπερ, και των αλλων ειναι μαλακια. Αθανατε Ελληνα....
Οπως λεω παντα, περι ορεξεως κολοκυθοπιτα. Οπως γουσταρει και οπως την βρισκει ο καθενας. Τους υπολοιπους θα ρωτησει?

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
...Α, τώρα μάλιστα...ψώνισες από σβέρκο...το πλεονέκτημα με τις ανατολικές είναι ότι τις ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΕΣΎ...Η Νορβηγίδα θα σε ΣΟΥΤΑΡΕΙ...
Η βορειες βγαζουν μια ψυχριλα,δεν ειναι ζεστες σαν της ανατολικες!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom