Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 494K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,5%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,2%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 76 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,8%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.495

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
για πειτε οι γνωστες... τον τελευταιο καιρο παιζουμε με μια ρωσσιδουλα... απιστευτω κουκλι, γαμω τα παιδια στην παρεα και μπλα μπλα... αν και οταν βρισκομαστε, λιγο μπλα μπλα κανουμε  :grin: αλλα καταλαβαινετε τι εννοω.

Και πραγματικα αγριμι στο κρεββατι... ετσι ειναι ολες? Και δεν μιλαω για εκδειδομενη. μια κοπελα που εχω γνωρισει στο ασχετο ειναι. Δεν λεει οχι σε τιποτα (αλλα τιποτα ομως), αντιθετως ολο με ρωταει ποιες ειναι οι φαντασιωσεις μου, κανονιζουμε σκηνικα κλπ. Οσο για ορεξη για σεξ? Κανω ειδικη διατροφη  :grin: να αντεξω τις 5+ φορες καθε φορα μου συναντιωμαστε (στην 6η παιζει μονο ενα καλο - απ τα καλυτερα που μου'χουν κανει - τσιμπουκακι)...

Ξερω οτι δεν μπορεις να βαλεις ολους τους ανθρωπους σε ενα καζανι, αλλα σε γενικες γραμμες οι κοπελες απο Ρωσσια ειναι τοσο γαμω τα παιδια?

silvestros

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
για πειτε οι γνωστες... τον τελευταιο καιρο παιζουμε με μια ρωσσιδουλα... απιστευτω κουκλι, γαμω τα παιδια στην παρεα και μπλα μπλα... αν και οταν βρισκομαστε, λιγο μπλα μπλα κανουμε  :grin: αλλα καταλαβαινετε τι εννοω.

Και πραγματικα αγριμι στο κρεββατι... ετσι ειναι ολες? Και δεν μιλαω για εκδειδομενη. μια κοπελα που εχω γνωρισει στο ασχετο ειναι. Δεν λεει οχι σε τιποτα (αλλα τιποτα ομως), αντιθετως ολο με ρωταει ποιες ειναι οι φαντασιωσεις μου, κανονιζουμε σκηνικα κλπ. Οσο για ορεξη για σεξ? Κανω ειδικη διατροφη  :grin: να αντεξω τις 5+ φορες καθε φορα μου συναντιωμαστε (στην 6η παιζει μονο ενα καλο - απ τα καλυτερα που μου'χουν κανει - τσιμπουκακι)...

Ξερω οτι δεν μπορεις να βαλεις ολους τους ανθρωπους σε ενα καζανι, αλλα σε γενικες γραμμες οι κοπελες απο Ρωσσια ειναι τοσο γαμω τα παιδια?

Γενικα φαινεται να τους αρεσει πολυ το γαμησι και διαφερουν αρκετα απο τις δυτικες γυναικες.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Στις περισσοτερες περιπτωσεις ναι,ειπαμε τα δινουν ολα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

:S :S :S :S :S :S :S δεν παιζει.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
ειπα και γω αργησες,μαστερακο ωραιο αβαταρ εχης :grin: :grin: :grin:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Και δεν μιλαω για εκδειδομενη. μια κοπελα που εχω γνωρισει στο ασχετο ειναι.

Τι δουλεια κανει ?

Νεαρες Ρωσιδες στην Ελλαδα ειναι :
-Κορες Μαφιοζων επιχειρηματιων ,ψιλοαραχτες
-Καθαριστριες ,μπέϊμπυ σιτερ ,μαγειρισσες ,υπηρετριες κτλ
-Φοιτητριες κορες πλουσιων (ελαχιστες)
-Πουτανες ,βιζιτες ,μασατζουδες ,καμπαρετζουδες

Τι δουλεια κανει ?

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Τι δουλεια κανει ?

Τι δουλεια κανει ?
επισης υπαλληλοι καφενειων,καφετεριων,πιτσαριας,τωρα τελευταια και ντιλιβερη,κλπ.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.506
Πόντοι
216
επισης υπαλληλοι καφενειων,καφετεριων,πιτσαριας,τωρα τελευταια και ντιλιβερη,κλπ.

Ολες αυτες που λες, πως μπορεσαν και αποκτησαν μονιμη αδεια παραμονης στην ελλαδα? Με νομιμο τροπο? Πως;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
και εγω ονειρευομαι να παντρευτω καμια πλουσια,αλλα ενα φτωχαδακι εχω μεχρι στιγμης.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ολες αυτες που λες, πως μπορεσαν και αποκτησαν μονιμη αδεια παραμονης στην ελλαδα? Με νομιμο τροπο? Πως;
Ενδιαφερον ερωτηση κοολ,αυτο δεν σημαινη οτι εχουν ολες αδεια,ποιο παλια ειχε βγη ενας νομος για να κολανε συνεχως καποια ενσημα,να δειχνουν δηλ.οτι υπαρχη εργοδοτης αλλα δεν θυμαμαι τα χρονια που επρεπε να κολανε,παντως ειχε βγη νομος που τωρα ποια δεν νομιζω να ισχυη,παμε στο δευτερο σκελος,νομιμος γαμος η λευκος και τελος καποιες μειναν εγκυες και ετσι αποκταν δικαιωμα,αν η αναγνωριση γινη στις αρχες τις εγκυμοσυνης ακομα καλυτερα,επισης εχουν δικαιωμα 18 παραμονης,αν τις πιασουν χωρις χαρτια βεβαια γινετε δικαστηριο και παιρνουν παραταση μεχρι 18 μηνες με ενα καλο δικηγορο,μετα στο διαστημα αυτο γινετε ενας απο τους ανωτερω γαμους,επι πληρωμη ως επι το πλειστον και μονιμοποιουνται,επισης υπαρχη και η αλλη περιπτωση να παραμεινουν παρανομες και να αποχωρησουν μολις πετυχουν το στοχο τους,τωρα το θεμα της αποχωρησης ειναι αλλο θεμα.

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Τι δουλεια κανει ?

Τι δουλεια κανει ?

:birdman:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
ελα ντε,μαλλον για τον μαστερ δεν παιζη :grin: :grin: :grin:

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Φαντάσου πόσο κομπλεξάρες είναι..και μετά κράζετε τις ελλεεινίδες..
Κατσε κατσε..
Να σου εξηγησω τη διαφορα.
Η γυναικα γενικα ειναι ζηλιαρικος χαρακτηρας δεν το αμφισβητει κανενας αυτο.
Υπαρχει ομως μια τεραστια διαφορα που ξεχωριζει εναν απελευθερωμενο ανθρωπο κουλτουρας απο εναν αραβικο μουσουλμανικο υποκουλτουρας.
Στην περιπτωση που η ελληνιδα ζηλεψει, 9 στις 10 φορες δεν θα στο πει και θα σου κραταει μουτρα η θα προσποιειται οτι δεν τρεχει τιποτα με αποτελεσμα να μπερδευεσαι για τα αισθηματα της.Η συμπεριφορα αυτη επικρατει παρα πολυ εδω
Η πρωην Ρωσο-ουκρανο κατασταση ομως με το που παρει ειδηση οτι καποια θα θελε να σε κλεψει της ορμαει ειτε λεκτικα ειτε καποιες φορες και με κανα χαστουκι. Δεν μπορει να γινει πιο σαφες οτι σε θελει και παλευει για να μη σε χασει .
Γενικα οι ανθρωποι καλο θα ηταν να μην μπαινουν σε καλουπια η κατω απο  "ταμπελες".. νομιζω οτι θα βρεις απο ολων των τυπων τις συμπεριφορες και ειδικα αυτες που αναφερουμε εδω σε ολους τους λαους της γης .
Αν θες την αποψη μου δεν με εκφραζει καμια σταση . περισσοτερο θα με κερδισει η συμπεριφορα του στυλ απομακρυνεσαι λες στον αλλο οτι "αυτο και αυτο και αυτο που εγινε με πειραξε και με εκανε να ζηλεψω" παρα οι ακραιες αντιδρασεις.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Φαντάσου πόσο κομπλεξάρες είναι..και μετά κράζετε τις ελλεεινίδες..
Αλιντι δεν ειναι κομπλεξαρες,ειναι ντομπρες,οτι εχουν να σου πουν στο λενε,δεν κρυβοντε πισω απο το δακτυλο,αν σε θελουν σε διεκδικουν μεχρι τελους,αν δε σε θελουν στο ξεκοβουν απο την αρχη,απλως δεν γουσταρουν παραμυθια,εχουν δικιο αλλωστε γιατι δεν ειναι και στον τοπο τους και δεν τις εχουν κοροιδεψη ουκ ολιγες φορες.

The Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
197
Πόντοι
1
Συνάδελφοι,

Τυχαία είδα το θέμα που κουβεντιάζεται, και θα σας πω την γνώμη μου, με μία παροιμία.

"Παπούτσι από τον τόπο σου και ας είναι και μπαλωμένο"

και για να γίνω ποιο σαφής. Φίλες; Ναι, Γαμήσια; Ναι, Σχέση; Ναι (3 μήνες το μέγιστο), Οικογένεια; ΟΧΙ

Την γνώμη μου λέω και τίποτα παραπάνω, και ουδείς είναι υποχρεωμένος να συμφωνήσει.

Και για να μην παρεξηγηθώ. Όλες οι γυναίκες ανεξαρτήτως χρώματος και φυλής έχουν μεγάλη αξία  σαν άνθρωποι, και πάρα πολλές από αυτές είναι πάρα πολύ αξιολόγες. 

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Συνάδελφοι,

Τυχαία είδα το θέμα που κουβεντιάζεται, και θα σας πω την γνώμη μου, με μία παροιμία.

και γω θα σου πω μια παροιμια εκ πειρας,΄΄Στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι΄΄,γνωμη μου ετσι.

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Συνάδελφοι,

και για να γίνω ποιο σαφής. Φίλες; Ναι, Γαμήσια; Ναι, Σχέση; Ναι (3 μήνες το μέγιστο), Οικογένεια; ΟΧΙ

Την γνώμη μου λέω και τίποτα παραπάνω, και ουδείς είναι υποχρεωμένος να συμφωνήσει.

Και για να μην παρεξηγηθώ. Όλες οι γυναίκες ανεξαρτήτως χρώματος και φυλής έχουν μεγάλη αξία  σαν άνθρωποι, και πάρα πολλές από αυτές είναι πάρα πολύ αξιολόγες. 

Και όμως φίλε..

Ήταν συμφοιτητής μου στο ΤΕΙ Πειραιά μεγάλος,όταν εγώ ήμουν στα 20 αυτός ήταν 27..Και ήταν 2 χρόνια παντρεμένος με Ρωσίδα..Το κορίτσι ευγενέστατο,είχαν ένα πεντακάθαρο σπίτι,η κοπέλα έκανε μπαμ ότι τον αγαπούσε και αυτός να δεις αγαπη και υπομονή,της έμαθε ελληνικά από τα βιβλία του δημοτικού Η Γλώσσα μου..

Τώρα ο φίλος είναι σε Λογιστήριο εταιρίας και η κοπέλα εργάζεται στα Hondos Center αν θυμάμαι και είναι τέλια μαζί..

Ούτε όλες οι αλλοδαπές είναι πονηρές και πουτάνες ούτε οι δικές μας είναι τόσο καλές..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom