sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
καλως σε βρηκα ;)sotirof καλως ηλθες.
καλως σε βρηκα ;)sotirof καλως ηλθες.
Επισης εχε υποψιν σου,οτι αν σε πεταξουν στην θαλασσα και δεν ξερης μπανιο τι θα κανης?εντυπωση μου κανη ειδικα στις ρωσσιδες το ποσο γρηγορα μαθαινουν μια γλωσσα αμα θελουν,δλδ.οταν προκητε να πανε σε μια χωρα και να πετυχουν το στοχο τους,ειναι τελεια παπαγαλακια,μπορη να μην μιλαν αριστα,συνηθως μπερδευονται ειδικα στις καταληξης των ονοματων,αλλα καταφερνουν να συνενοουντε πολυ καλα,και ειναι σφουγγαρια και δυο και τρεις γλωσες,βεβαια ρολο παιζη και το υψηλο μορφωτικο επιπεδο που εχουν απο την χωρα τους και οτι πολλα γραμματα απο το αλφαβητο τους ταιριαζουν με το δικο μας.- Και κατι ακομη που με απασχολει, ειναι το γνωστο, θεμα της γλωσσας. Για να ειμαι ειλικρινης, απο μια χωρα αχανη και μεγαλη σαν την ρωσια, δεν εχω απαιτησεις να ξερουν αγγλικα, αλλα απο χωρες-μελη της ευρωπαϊκης ενωσης, οπως πχ. ρουμανια, πολωνια κλπ, θεωρω τόσο αυτονόητο να ξερει μια νεα κοπελα αγγλικα! Στην ελλαδα, νομιζω ήδη απο δεκαετια 80, δεν υπαρχει παιδι που να μην πηγαινε φροντιστηριο αγγλικα!
Τελικα τι ισχυει με αυτο το θεμα;
εχουν ομως αρνητικα και θετικα.Ευπροσαρμοστες οι ρωσιδες οπως τα λες sotirof.
Ένα ακομη θετικό τους.
πολυ σωστοςΑλλα απο την αλλη αν πραγματικα σου δωθουν τα δινουν ολα εκατο φορες περισοτερο απο οτι οι Εληνιδες! Τα παντα ! Απλα θελει Προσοχη! Υπαρχουν πολλες που απλα θελουν να σε γδυσουν!
δεν ειναι στο επιπεδο των ρωσσιδων,περισσοτερο οικογενειακο στυλ.οι γεωργιανες ειναι καλες ρε παιδια?
δεν ειναι στο επιπεδο των ρωσσιδων,περισσοτερο οικογενειακο στυλ.
καλες απο ποια αποψη ομως?οι γεωργιανες ειναι καλες ρε παιδια?
καλες απο ποια αποψη ομως?
Αυτο ακριβως εννοω,γιατι δεν εχουν σχεση ουτε στο στυλ,ουτε στην γλωσσα ουτε στα χαρακτηριστικα.Στο όλες καλές είναι, άμα βρείς το κουμπί τους....! Στο όλο πακέτο πρέπει να επικεντρωθεί κάποιος, γιατί καλό είναι το σεξάκι, αλλά ΜΟΝΟ αυτό, δεν λέει.
σε σχεση με τις ρωσσιδες παντα.
δυσκολα θα βρης ξανθια γαλανοματα γεωργιανη,συνηθως δεν ειναι ψηλες,1,65αντε 1,70 απο αυτες που εχω δη και ξερω,επισης η γλωσσα ειναι λιγο διαφορετικη,οι ρωσσιδες ταξιδευουν ποιο πολυ ανα τον κοσμο,επισης ειναι ζηλιαρες και δημιουργουν σκηνες τακτικα.τι διαφορες εχουν δηλαδη???
οι γεωργιανες ειναι καλες ρε παιδια?
για οικιακες βοηθοί μια χαρα ειναι.
δυσκολα θα βρης ξανθια γαλανοματα γεωργιανη,συνηθως δεν ειναι ψηλες,1,65αντε 1,70 απο αυτες που εχω δη και ξερω,επισης η γλωσσα ειναι λιγο διαφορετικη,οι ρωσσιδες ταξιδευουν ποιο πολυ ανα τον κοσμο,επισης ειναι ζηλιαρες και δημιουργουν σκηνες τακτικα.
οταν λες περιεργες τι εννοης?το διαπίστωσα αυτό.. αλλα ρε παιδι μου ποιο ειναι το χαρακτηριστικο τους πχ οι ελληνιδες ειναι ψωναρες.. εχουν κατι συγκεκριμενο ???? σορρυ ρε παιδια αλλα δεν θελω να μπλεχτω σε τιποτα περιεργες καταστασεις γι αυτο ρωταω ...
σε περιεργες καταστασεις πλεκεσε με ολες τις γυναικες απο οπου και αν ειναι ,απλως πρεπη να σεβαστης την κουλτουρα τους,πρεπη να ξεκινησης απο εκει,μετα ακολουθη το τρυπτιχο,να μην ταξης και δεν το κανης,να μην λοξοκοιτας παρουσια της,να εισαι σοβαρος,και μην ξεχνας αισθανονται ανασφαλης.το διαπίστωσα αυτό.. αλλα ρε παιδι μου ποιο ειναι το χαρακτηριστικο τους πχ οι ελληνιδες ειναι ψωναρες.. εχουν κατι συγκεκριμενο ???? σορρυ ρε παιδια αλλα δεν θελω να μπλεχτω σε τιποτα περιεργες καταστασεις γι αυτο ρωταω ...