Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 494K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,5%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,2%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 76 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,8%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.495
OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
- Και κατι ακομη που με απασχολει, ειναι το γνωστο, θεμα της γλωσσας. Για να ειμαι ειλικρινης, απο μια χωρα αχανη και μεγαλη σαν την ρωσια, δεν εχω απαιτησεις να ξερουν αγγλικα, αλλα απο χωρες-μελη της ευρωπαϊκης ενωσης, οπως πχ. ρουμανια, πολωνια κλπ, θεωρω τόσο αυτονόητο να ξερει μια νεα κοπελα αγγλικα! Στην ελλαδα, νομιζω ήδη απο δεκαετια 80, δεν υπαρχει παιδι που να μην πηγαινε φροντιστηριο αγγλικα!
Τελικα τι ισχυει με αυτο το θεμα;
Επισης εχε υποψιν σου,οτι αν σε πεταξουν στην θαλασσα και δεν ξερης μπανιο τι θα κανης?εντυπωση μου κανη ειδικα στις ρωσσιδες το ποσο γρηγορα μαθαινουν μια γλωσσα αμα θελουν,δλδ.οταν προκητε να πανε σε μια χωρα και να πετυχουν το στοχο τους,ειναι τελεια παπαγαλακια,μπορη να μην μιλαν αριστα,συνηθως μπερδευονται ειδικα στις καταληξης των ονοματων,αλλα καταφερνουν να συνενοουντε πολυ καλα,και ειναι σφουγγαρια και δυο και τρεις γλωσες,βεβαια ρολο παιζη και το υψηλο μορφωτικο επιπεδο που εχουν απο την χωρα τους και οτι πολλα γραμματα απο το αλφαβητο τους ταιριαζουν με το δικο μας.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
εντυπωση προκαλη στην ψηφοφορια,οτι οι ιταλιδες,σερβες,λατινες,ειναι σχετικα κοντα :rockon:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.506
Πόντοι
216
Ευπροσαρμοστες οι ρωσιδες οπως τα λες sotirof.
Ένα ακομη θετικό τους.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Αλλα απο την αλλη αν πραγματικα σου δωθουν τα δινουν ολα εκατο φορες περισοτερο απο οτι οι Εληνιδες! Τα παντα ! Απλα θελει Προσοχη! Υπαρχουν πολλες που απλα θελουν να σε γδυσουν!
πολυ σωστος :thumbsup:

bosikos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
οι γεωργιανες ειναι καλες ρε παιδια?

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
καλες απο ποια αποψη ομως?

Στο  :fuck2: όλες καλές είναι, άμα βρείς το κουμπί τους....! Στο όλο πακέτο πρέπει να επικεντρωθεί κάποιος, γιατί καλό είναι το σεξάκι, αλλά ΜΟΝΟ αυτό, δεν λέει.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Στο  :fuck2: όλες καλές είναι, άμα βρείς το κουμπί τους....! Στο όλο πακέτο πρέπει να επικεντρωθεί κάποιος, γιατί καλό είναι το σεξάκι, αλλά ΜΟΝΟ αυτό, δεν λέει.
Αυτο ακριβως εννοω,γιατι δεν εχουν σχεση ουτε στο στυλ,ουτε στην γλωσσα ουτε στα χαρακτηριστικα.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
σε σχεση με τις ρωσσιδες παντα.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
τι διαφορες εχουν δηλαδη??? :huh: :think:
δυσκολα θα βρης ξανθια γαλανοματα γεωργιανη,συνηθως δεν ειναι ψηλες,1,65αντε 1,70 απο αυτες που εχω δη και ξερω,επισης η γλωσσα ειναι λιγο διαφορετικη,οι ρωσσιδες ταξιδευουν ποιο πολυ ανα τον κοσμο,επισης ειναι ζηλιαρες και δημιουργουν σκηνες τακτικα.

bosikos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
δυσκολα θα βρης ξανθια γαλανοματα γεωργιανη,συνηθως δεν ειναι ψηλες,1,65αντε 1,70 απο αυτες που εχω δη και ξερω,επισης η γλωσσα ειναι λιγο διαφορετικη,οι ρωσσιδες ταξιδευουν ποιο πολυ ανα τον κοσμο,επισης ειναι ζηλιαρες και δημιουργουν σκηνες τακτικα.

το διαπίστωσα αυτό.. αλλα ρε παιδι μου ποιο ειναι το χαρακτηριστικο τους πχ οι ελληνιδες ειναι ψωναρες.. εχουν κατι συγκεκριμενο ???? σορρυ ρε παιδια αλλα δεν θελω να μπλεχτω σε τιποτα περιεργες καταστασεις γι αυτο ρωταω ...

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
το διαπίστωσα αυτό.. αλλα ρε παιδι μου ποιο ειναι το χαρακτηριστικο τους πχ οι ελληνιδες ειναι ψωναρες.. εχουν κατι συγκεκριμενο ???? σορρυ ρε παιδια αλλα δεν θελω να μπλεχτω σε τιποτα περιεργες καταστασεις γι αυτο ρωταω ...
οταν λες περιεργες τι εννοης?

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
σε περιεργες καταστασεις πλεκεσε με ολες τις γυναικες απο οπου και αν ειναι :grin:,απλως πρεπη να σεβαστης την κουλτουρα τους,πρεπη να ξεκινησης απο εκει,μετα ακολουθη το τρυπτιχο,να μην ταξης και δεν το κανης,να μην λοξοκοιτας παρουσια της,να εισαι σοβαρος,και μην ξεχνας αισθανονται ανασφαλης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom