You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 494K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.191
- Πόντοι
- 506
Aυτη η βικτωρια ειναι τρελα......
...Μαστάρια για ΨΕΚΑΣΜΑ...
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Πάντως και με το μπαρδόν δηλαδή, αλλά τα βιντεάκια ή οι νεανίδες επί πληρωμή, πως ακριβώς συνάδουν με το παρόν θρεντ? Μήπως να τα βάζαμε όλα αυτά σε άλλο, καμιά συλλογή π.χ.? Γιατί άλλο περιμένει να δει κάποιος όταν το ανοίγει και άλλα βλέπει.
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
γεια σου αγαπητε ιπποτη,απλα γενικευτικε λιγο το θεμα,αλδ.ειναι ολα,ο ανατολ το παρακανε λιγο,ισως τα σχολια ηταν περιτα.Πάντως και με το μπαρδόν δηλαδή, αλλά τα βιντεάκια ή οι νεανίδες επί πληρωμή, πως ακριβώς συνάδουν με το παρόν θρεντ? Μήπως να τα βάζαμε όλα αυτά σε άλλο, καμιά συλλογή π.χ.? Γιατί άλλο περιμένει να δει κάποιος όταν το ανοίγει και άλλα βλέπει.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
γεια σου αγαπητε ιπποτη,απλα γενικευτικε λιγο το θεμα,αλδ.ειναι ολα,ο ανατολ το παρακανε λιγο,ισως τα σχολια ηταν περιτα.
Όχι γενικεύτηκε, άλλαξε θα έλεγα εδώ και κάμποσες σελίδες. Νομιζω καλύτερα θα ταν να ποστάρουμε τα βιντεάκια κλπ σε άλλα θέματα που υπάρχουν ήδη για αυτό το σκοπό. Για λόγους απλά να ευκολύνεται ο αναγνώστης.
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
ειμαι συμφωνως αγαπητε ιπποτη.Όχι γενικεύτηκε, άλλαξε θα έλεγα εδώ και κάμποσες σελίδες. Νομιζω καλύτερα θα ταν να ποστάρουμε τα βιντεάκια κλπ σε άλλα θέματα που υπάρχουν ήδη για αυτό το σκοπό. Για λόγους απλά να ευκολύνεται ο αναγνώστης.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
αντε παλι, παλαια μου τεχνη κοσκινο....
γιατι δεν τον μπαναρετε επιτελους τον ηλιθιο? το εχει καταντησει ΜΤV το νήμα! πείτε μου τι σχέση εχουνε τα τραγουδάκια με το θέμα του νήματος? Ελεος πια με τον καθε κατακαημένο!
Για να λέμε όμως και του στραβού το δίκιο, δε γράφει και κάνας άλλος κάτι. Επομένως τουλάχιστον ο σωτήροφ- ναι μεν δεν είναι στο θέμα το θρεντ, αλλά δίνει κάποιο "ερέθισμα" για να γράψουν οι άλλοι
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
μαντκ,απο τι στιγμη που το παιδι γενηθη εν ελλαδι με πατερα ελληνα ενοιτε δηλωνετε σαν ελληνοπουλο και αναγνωριζετε απο τον πατερα του υπογραφοντας τα σχετικα χαρτια στο νοσοκομειο,επειτα δηλωνετε στην φορολογικη δηλωση,και με αυτα τα στοιχεια στοιχεια και με αναλογες συνενοοισεις με τις πρεσβειες πηγαινεις και το βλεπεις.2.καποιος συναθλητης εγραψε οτι πινουν πολυ.ναι αλλα λογου ψυχους αλλα και οι τροφες που τρωνε εχουν λυπος γιατον ιδιο λογω,επισης το κανουν σε καμια κυριακατικη συνεστιαση,οπως και εμεις,επισεις αυτες εχουν ενα κολυμα,τον πρωτο που θα ερωτευτουν τον καψουρευονται με ολα τα επακολουθα δυσκολα το ξεπερνουν και ακομα και αν κανουν αλλη σχεση εχουν ομως το θαρρος και το λενε γιατι ειναι σπαθι στιν σχεσει τους και με τι σωστη συμπεριφορα και τρυφεροτητα το ξεπερνουν,θελουν τρυφεροτητα γιατι μεγαλονουν σε αυταρχικο περιβαλον και τρωνε ξυλο για αυτο ειναι σκληρες.και βγαζουν κριαδα.οταν ομως παρουν μπροστα και τις δωσουμε να καταλαβουν τι αισθανομαστε για εκεινες,τοτε η μηχανη παιρνει μπροστα και εχουμε ζωη χαρισαμενη,ειναι πολυ πιστες στο γαμο τους και για να αφησουν ενα αντρα πρεπει να τις εχη κανη τι ζωη κολαση.αυτα παιδες ειναι προσωπικες εμπειρειες και να τις πληρωσεις δεν τις μαθαινεις. 3.η δικαιοδοσια αναγνωρισης γινετε αμεσα με τι γενηση του παιδιου στην χωρα που γενιετε,δεν συμφερει κανεναν να μην αναγνωριστη τοπαιδι4.φυσικα βαλεντινε και ευχαριστω το θρεντ δεν το ανοιξα για να δειξω κατι,μια ανταλαγη αποψεων να γινετε μεταξυ μας για να μαθαινουμε πιο πολλα και να περναμε ολοι καλα, ακομα και τα παιδια που σκεφτονται να κανουν μια σχεση να ξερουν μερικα χρησιμα πραγματα αλλα ακομη και στα κοριτσια που παμε περα απο ιεριες ειναι και γυναικες και χρειαζονται να ακουν μια καλη κουβεντα,πιστευω οτι το εκτιμουν αυτο.Και αν εχεις κατι να προσθεσεις ευπροσδεκτο.και συνεχιζω με σχολια αλλων μελων,1. Προφανώς και ναι, αγαπητέ! Γιατί εκεί (π.χ. Ρωσία) δίνουν ιδιαίτερη σημασία στη συγκεκριμένη "ημέρα"!
Παρεμπιπτόντως, φίλε sotirof, είσαι "μέσα" στα περισσότερα που αναφέρεις στο thread που άνοιξες (παρότι αδρομερώς τα διάβασα) και εύγε σου!! 2.Αγαπητέ συναγωνιστή Sotirof αρχικά θερμά συγχαρητήρια για το theard που άνοιξες.. Οι απόψεις σου ταυτίζονται απόλυτα με τις δικές μου καθώς και οι εμπειρίες σου με αλλοδαπές.. Μετά το διαζύγιο μου αποφάσισα να μην ξανά δεσμευτώ με Ελληνίδα.. Δημιούργησα σχέση με Ρωσίδα που κράτησε 2 χρόνια και αν και δεν είμαι πια παιδάκι ούτε καν νεαρός, κατάφερε να μου αλλάξει ολόκληρη τη φιλοσοφία μου για τη ζωή.. Με έκανε να έχω πάλι ενδιαφέρον για τη ζωή κάτι που είναι πολύ σημαντικό όταν έχεις πατήσει τα δεύτερα άντα.. Το τελευταίο 3μηνο βρισκόμουνα στη Μολδαβία και πράγματι ο άντρας μετράει αλλιώς εκεί.. Ιδιαίτερα αν είσαι ευγενικός και τρυφερός με τις γυναίκες, σε κάνουν να νιώθεις βασιλιάς.. Ότι τους προσφέρεις, το εισπράτεις πολλαπλάσια.. Φυσικά και είναι σημαντικό να αποδεχτείς την νοοτροπία τους και την κουλτούρα τους αλλά και να μάθεις τη γλώσσα τους.. Και αυτό όχι για το δικό τους καλό αλλά για το δικό σου..
Εγώ έζησα μοναδικές στιγμές εκεί, (πράγματα που δεν τα είχα ζήσει ποτέ στο παρελθόν) και φυσικά αποφάσισα μέχρι τέλος του χρόνου να έχω μετακομίσει μόνιμα εκεί, συνδυάζοντας το φυσικά με μια επαγγελματική δραστηριότητα.. Μιας και λες για συνεισφορα ενα ελαχιστο δειγμα,εχης να μελετησης πολυ,για να εκφερης αποψη,οταν ιδη υπαρχουν αποψης αλλων μελων.
Παρεμπιπτόντως, φίλε sotirof, είσαι "μέσα" στα περισσότερα που αναφέρεις στο thread που άνοιξες (παρότι αδρομερώς τα διάβασα) και εύγε σου!! 2.Αγαπητέ συναγωνιστή Sotirof αρχικά θερμά συγχαρητήρια για το theard που άνοιξες.. Οι απόψεις σου ταυτίζονται απόλυτα με τις δικές μου καθώς και οι εμπειρίες σου με αλλοδαπές.. Μετά το διαζύγιο μου αποφάσισα να μην ξανά δεσμευτώ με Ελληνίδα.. Δημιούργησα σχέση με Ρωσίδα που κράτησε 2 χρόνια και αν και δεν είμαι πια παιδάκι ούτε καν νεαρός, κατάφερε να μου αλλάξει ολόκληρη τη φιλοσοφία μου για τη ζωή.. Με έκανε να έχω πάλι ενδιαφέρον για τη ζωή κάτι που είναι πολύ σημαντικό όταν έχεις πατήσει τα δεύτερα άντα.. Το τελευταίο 3μηνο βρισκόμουνα στη Μολδαβία και πράγματι ο άντρας μετράει αλλιώς εκεί.. Ιδιαίτερα αν είσαι ευγενικός και τρυφερός με τις γυναίκες, σε κάνουν να νιώθεις βασιλιάς.. Ότι τους προσφέρεις, το εισπράτεις πολλαπλάσια.. Φυσικά και είναι σημαντικό να αποδεχτείς την νοοτροπία τους και την κουλτούρα τους αλλά και να μάθεις τη γλώσσα τους.. Και αυτό όχι για το δικό τους καλό αλλά για το δικό σου..
Εγώ έζησα μοναδικές στιγμές εκεί, (πράγματα που δεν τα είχα ζήσει ποτέ στο παρελθόν) και φυσικά αποφάσισα μέχρι τέλος του χρόνου να έχω μετακομίσει μόνιμα εκεί, συνδυάζοντας το φυσικά με μια επαγγελματική δραστηριότητα.. Μιας και λες για συνεισφορα ενα ελαχιστο δειγμα,εχης να μελετησης πολυ,για να εκφερης αποψη,οταν ιδη υπαρχουν αποψης αλλων μελων.
Έχετε μεταβάλει το παρόν θρεντ σε προσωπική σας αντιπαράθεση.
Αυτή ΔΕΝ ενδιαφέρει τα άλλα μέλη που θέλουν να διαβάσουν και να γράψουν πράγματα σχετικά με τον τίτλο του θέματος.
Τα άσχετα ποστ σβήνονται, και αν συνεχίσετε θα φάτε και ποινή.
Αυτή ΔΕΝ ενδιαφέρει τα άλλα μέλη που θέλουν να διαβάσουν και να γράψουν πράγματα σχετικά με τον τίτλο του θέματος.
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
1.αφου ψαχνεσε βαλε τα σαιτ που αντεγραψα 2.οι γνωστες φυγαν απο κατι τυπους σαν και σενα,πανασχετους σαν εσενα με μηδενικη προσφορα και αποψη,3.δεν εκανες καμια ερωτηση για να απαντησω 4.λογω χαμηλου επιπεδου και γελαν ολοι μαζι σου δεν εχης καταλαβη ακομα,οτι το παρων νημα δεν απευθηνετε στην ρωσσια ασχετε,και εσυ επαναλαμβανης σαν παπια,οτι ειμαι προεδρος,και οχι εγω,και δεν εχω παη στην ρωσσια και πρασινα αλογα,αληθεια τι σχεση εχη μια σχεση με γυναικα εδω σε αυτο το νημα με την ρωσσια,για να πη καποιος μια αποψη πρεπη να υπαρχη και αλλη αποψη προς συζητηση,εσυ διατυμπανιζης,οτι ολοι εχουν σοβαρο προβλημα και θελουν γιατρο,εκτος απο σενα,εσυ που εισαι γνωστης,ξερης που πεφτη η ρωσσια?το υφακι το εχης εσυ και εισαι το μοναδικο μελος που μιλαη αθλια σε ολο το φορουμ,δεν σε παιζη κανενας στα αλλα θρεντ και ηρθες εδω να γεμισης το θρεντ με ηλιθιοτητες,και τελος δεν δινω συμβουλες,μια συζητηση ειναι ομαδικοι και οι αποψης ολων συζητησημες,αλλα απο τι στιγμη που δεν εχης αποψη για αυτο το θεμα μην συμμετεχης,γιατι οπου ποσταρης τα πηδας ολα,λοιπον και η ασχετοσινη σου φαινετε,τελος ποιος πρεπη να παη σε γιατρο φαινετε.θες να σου βαλω τα αρχικα ποστς απο τους γνωστες του θεματος τα οποια τα εγραψαν πριν απο σενα? Εισαι πολυ ατυχος!!! γιατι εγω τις πηγες και τις παραβολες τις ψαχνω! και φτανω στις πηγες! και εχω δει και ξερω μεχρι και απο ποια σαϊτς εχεις παρει και εχεις αντιγραψει τα παντα και ερχεσαι εδω και τα παρουσιαζεις σαν δικα σου!
το θεμα μου ειναι οτι απο τη στιγμη που εφυγαν ολοι αυτοι απο τους οποιους αντεγραφες και τα παρουσιαζες σαν δικα σου, εχεις καταγαμησει ολα τα θεματα για τις αλλοδαπες με βλακειες και τραγουδακια!
απολυτως φυσιολογικο απο τη μια, γιατι αν δεν υπαρχει τιποτε να αντιγραψεις, εσυ ο ιδιος ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΣΟΥ! εφυγαν (μαλλον καλυτερα εδιωξες) τους γνώστες και τωρα που δεν εχεις υλικο για να κοπιαρεις και να το ξαναπαρουσιαζεις σαν δικο σου, δεν εισαι ικανος να πεις το παραμικρο!!! και νομιζεις οτι δε σε εχουμε καταλαβει ποσο μεγαλος καραγκιοζης εισαι ρε νουμερο? Και δεν ειναι τυχαιο πως αποφευγεις σαν το διαολο το λιβανι τις ερωτησεις που σου κανω! γιατι ξερεις οτι θα εκτεθεις! Ουτε κατα που πεφτει η Ρωσια δεν ξερεις ρε νουμερο και εχεις το υφακι 100 καρδιναλιων! Ασχετε και ελλεϊνε αντιγραφεα των αλλων! Να πας να σε δει κανενας γιατρος! Εχεις σοβαρο προβλημα!
Αν ολη σου η ζωη λοιπον ρε καραμαλακα ειναι να διατυμπανιζεις οτι εισαι ο προεδρος της μαλακιας στο bourdela κανε τη χαρη στον εαυτο σου και αυτοκτονα! Αντε γαμησου λοιπον και σταματα για τελευταια φορα να γαμας τα θεματα! ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΑΜΑΣ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ! ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΕΣΥ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙς ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ!!! Αυτό που κανεις ειναι ΨΥΧΑΣΘΕΝΕΙΑ!
Εσύ, το χαβά σου.
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
θα συμφωνησω στο θεμα των ποστ,αλλα εγω ειμαι αμυνωμενος,και δεν κανω αντιπαραθεση,δλδ.καθε ενας μπορη να βριζη των αλλον στον φορουμ?συγνωμη δλδ.Έχετε μεταβάλει το παρόν θρεντ σε προσωπική σας αντιπαράθεση.
Για να επανελθουμε στο θεμα μας, κι οποιος ξερει κατι στ'αληθεια απο πραγματικες εμπειριες ας το πει:
- Ενα θεμα που με απασχολει ειναι το κατα ποσο οι αλλοδαπες, ανατολικου μπλοκ, ειναι δεκτικες στο να αφησουν τη χωρα τους. Για που; είτε ελλαδα, ειτε καποια αλλη χωρα της ευρωπης(ουτε εμεις δεν ξερουμε αν θα ειμαστε ελλαδα αυριο με τοσα που συμβαινουν). Το κανουν; Σε γενικες γραμμες μιλαω, γιατι φυσικα η καθεμια εχει τα γουστα της, καταλαβαινω οτι σε αλλες ταιριαζει η μεταναστευση και σε αλλες οχι. Αλλα γενικα, οι περισσοτερες, το κανουν ή οχι; Ή προτιμουν στη χωρα τους, για διαφορους(ποιους;) λογους; Εννοειτε μιλαω να μεταναστευσουν καπου/με καποιον, που να μπορουν μαζι να ζησουν αξιοπρεπως, πχ με ενα ικανοποιητικο εισοδημα απο τη δουλεια του αντρα ή κατι παρομοιο.
- Και κατι ακομη που με απασχολει, ειναι το γνωστο, θεμα της γλωσσας. Για να ειμαι ειλικρινης, απο μια χωρα αχανη και μεγαλη σαν την ρωσια, δεν εχω απαιτησεις να ξερουν αγγλικα, αλλα απο χωρες-μελη της ευρωπαϊκης ενωσης, οπως πχ. ρουμανια, πολωνια κλπ, θεωρω τόσο αυτονόητο να ξερει μια νεα κοπελα αγγλικα! Στην ελλαδα, νομιζω ήδη απο δεκαετια 80, δεν υπαρχει παιδι που να μην πηγαινε φροντιστηριο αγγλικα! Εκει, δεν ειναι το ιδιο; Περιμενω οτι θα ξερουν αγγλικα, ειδικα απο χωρες μελη-ΕΕ, κανω λαθος;
Σε διαφορα pm παντως σε social sites, εγω στελνω μηνυμα σε αγγλικα, κι αυτες στη μητρικη τους γλωσσα! Αυτο σημαινει οτι 'καταλαβαινουν' με καποιο τροπο το μηνυμα μου(προφανως το μεταφραζουν;), αλλα ομως προτιμουν να μιλανε τη μητρικη τους γλωσσα.
Τελικα τι ισχυει με αυτο το θεμα;
Αντε για να δουμε, να επανελθουμε με θεματα ουσιας στις σχεσεις με αλλοδαπες.
- Ενα θεμα που με απασχολει ειναι το κατα ποσο οι αλλοδαπες, ανατολικου μπλοκ, ειναι δεκτικες στο να αφησουν τη χωρα τους. Για που; είτε ελλαδα, ειτε καποια αλλη χωρα της ευρωπης(ουτε εμεις δεν ξερουμε αν θα ειμαστε ελλαδα αυριο με τοσα που συμβαινουν). Το κανουν; Σε γενικες γραμμες μιλαω, γιατι φυσικα η καθεμια εχει τα γουστα της, καταλαβαινω οτι σε αλλες ταιριαζει η μεταναστευση και σε αλλες οχι. Αλλα γενικα, οι περισσοτερες, το κανουν ή οχι; Ή προτιμουν στη χωρα τους, για διαφορους(ποιους;) λογους; Εννοειτε μιλαω να μεταναστευσουν καπου/με καποιον, που να μπορουν μαζι να ζησουν αξιοπρεπως, πχ με ενα ικανοποιητικο εισοδημα απο τη δουλεια του αντρα ή κατι παρομοιο.
- Και κατι ακομη που με απασχολει, ειναι το γνωστο, θεμα της γλωσσας. Για να ειμαι ειλικρινης, απο μια χωρα αχανη και μεγαλη σαν την ρωσια, δεν εχω απαιτησεις να ξερουν αγγλικα, αλλα απο χωρες-μελη της ευρωπαϊκης ενωσης, οπως πχ. ρουμανια, πολωνια κλπ, θεωρω τόσο αυτονόητο να ξερει μια νεα κοπελα αγγλικα! Στην ελλαδα, νομιζω ήδη απο δεκαετια 80, δεν υπαρχει παιδι που να μην πηγαινε φροντιστηριο αγγλικα! Εκει, δεν ειναι το ιδιο; Περιμενω οτι θα ξερουν αγγλικα, ειδικα απο χωρες μελη-ΕΕ, κανω λαθος;
Σε διαφορα pm παντως σε social sites, εγω στελνω μηνυμα σε αγγλικα, κι αυτες στη μητρικη τους γλωσσα! Αυτο σημαινει οτι 'καταλαβαινουν' με καποιο τροπο το μηνυμα μου(προφανως το μεταφραζουν;), αλλα ομως προτιμουν να μιλανε τη μητρικη τους γλωσσα.
Αντε για να δουμε, να επανελθουμε με θεματα ουσιας στις σχεσεις με αλλοδαπες.
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Αρχικως στοχος μεχρι προτινως ηταν,ερχομαστε ελλαδα,κανουμε μια γερη μπαζα,και μετα πισω,πολλες θελαν να ανοιξουν μια δουλεια,να παρουν ενα σπιτι η να μεγαλωσουν ενα παιδι,και αρκετες φορες αν γνωριζαν καποιον και τους αρεσε μπορουσαν να τον παντρευτουν και να γυρισουν πισω με αυτον μαζι.Σε καποιες ταιριαζη η μεταναστευση,σε αλλες οχι,συνηθως οι πολωνες,ρουμανες,βουλγαρες ειναι πιο ευκολο να μεινουν εδω,οι ρωσσιδες χαρακτηριζονται ανασφαλης και πρεπη να υπαρχουν ορισμενα κριτιρια.Φυσικα θα προτιμουσαν την χωρα τους,γιατι μην σου φαινετε περιεργο ζουν και με 300 ευρω ανετα,αν υποθεσουμε οτι ολοι σχεδον εχουν δικο τους σπιτι,κηπους χωραφια,θερμανση κλπ.ζουν μια χαρα και ας φαινετε σε μας περιεργο.Για να επανελθουμε στο θεμα μας, κι οποιος ξερει κατι στ'αληθεια απο πραγματικες εμπειριες ας το πει:
- Ενα θεμα που με απασχολει ειναι το κατα ποσο οι αλλοδαπες, ανατολικου μπλοκ, ειναι δεκτικες στο να αφησουν τη χωρα τους. Για που; είτε ελλαδα, ειτε καποια αλλη χωρα της ευρωπης(ουτε εμεις δεν ξερουμε αν θα ειμαστε ελλαδα αυριο με τοσα που συμβαινουν). Το κανουν; Σε γενικες γραμμες μιλαω, γιατι φυσικα η καθεμια εχει τα γουστα της, καταλαβαινω οτι σε αλλες ταιριαζει η μεταναστευση και σε αλλες οχι. Αλλα γενικα, οι περισσοτερες, το κανουν ή οχι; Ή προτιμουν στη χωρα τους, για διαφορους(ποιους;) λογους; Εννοειτε μιλαω να μεταναστευσουν καπου/με καποιον, που να μπορουν μαζι να ζησουν αξιοπρεπως, πχ με ενα ικανοποιητικο εισοδημα απο τη δουλεια του αντρα ή κατι παρομοιο
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
η μια γλωσσα που μαθαιναν στανταρ ηταν γερμανικα,την μεταφραση οπως και αρκετοι απο μας την κανουν στην μεταφραση του γκουγκλ,αλλα συνηθως δεν ειναι και ακριβης,μην ξεχνας και στην ευρωπη δεν θελουν να μιλανε την αγγλικη,ιταλια ,γαλλια πχ.- Και κατι ακομη που με απασχολει, ειναι το γνωστο, θεμα της γλωσσας. Για να ειμαι ειλικρινης, απο μια χωρα αχανη και μεγαλη σαν την ρωσια, δεν εχω απαιτησεις να ξερουν αγγλικα, αλλα απο χωρες-μελη της ευρωπαϊκης ενωσης, οπως πχ. ρουμανια, πολωνια κλπ, θεωρω τόσο αυτονόητο να ξερει μια νεα κοπελα αγγλικα! Στην ελλαδα, νομιζω ήδη απο δεκαετια 80, δεν υπαρχει παιδι που να μην πηγαινε φροντιστηριο αγγλικα! Εκει, δεν ειναι το ιδιο; Περιμενω οτι θα ξερουν αγγλικα, ειδικα απο χωρες μελη-ΕΕ, κανω λαθος;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 6K
- Μόνιμο
- Απαντήσεις