Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 494K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,5%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,2%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 76 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,8%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.495

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
...Τι μιλάς εσύ ρε ΒΛΑΚΑ?? Αφού από Ρωσίδες έχεις ΜΑΥΡΑ μεσάνυχτα...Καμιά ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ Ελεηνίδα θαχεις γαμήσει και αν.....
εχω γαμησει την μιση ευρωπη ανατολδενγαμι,μεξικανα,κουβανη,κινεζες,ταυλανδεζα,οποτε επετρεψε μου να ξερω πολλα περισσοτερα απο εσενα που το μονο που ξερεις απο γυναικα ειναι ρωσσιδες του 10ευρου... :grin:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.191
Πόντοι
506
εχω γαμησει την μιση ευρωπη ανατολδενγαμι,μεξικανα,κουβανη,κινεζες,ταυλανδεζα,οποτε επετρεψε μου να ξερω πολλα περισσοτερα απο εσενα που το μονο που ξερεις απο γυναικα ειναι ρωσσιδες του 10ευρου... :grin:

...Αυτό είπα κι εγώ ρε ΜΑΛΑΚΑ...ΚΩΛΟΓΥΦΤΙΣΣΕΣ έχεις γαμήσει...Καμιά πραγματική γυναίκα δεν έχεις...Άκου Κουβανές και Κινέζες...Πλάκα έχεις ρε ΞΕΦΤΙΛΑ...

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
για τις ρωσσιδες τα λες αυτα; :S :S :S για γαμησια καλες ειναι,για οικογενεια,ουτε λογος,μακρια.
οχι ρε μαστερακο,παλι δεν καταλαβες,η τελευταια παραγραφο αφορα τις ελληνιδες.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
κουλαρε μαστερακο,ενταξη και μεις πηγαμε με 41 διαφορετικες εθνικοτητες,πουτανες και μη,αλλα η ψυχη και το νιμου  της γυναικας ειναι αβυσσος, :grin: :grin: :grin:,να μην το υπολοιπο....

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ, ΠΑΛΙΟΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ...ΧΡΙΣΤΙΝΑ...ΜΟΣΧΑ...0079653788436...
Και το προσκυνάμε και το χώνουμε το τρακοσάρι. Από τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας προκύπτει ότι τα ρωσίδια δίκαια κατέχουν τη πρωτιά. Εγώ έχω να πω για τα ρωσίδια ότι είναι πολύ αξιόλογα τεμάχια(εμφανίσιμα των 24 καρατίων και σεξουαλιάρες) με αρκετά υψηλό επίπεδο μόρφωσης, πολύ υψηλότερο από αυτό του μέσου Έλληνα αλλά και άλλων δυτικοευρωπαίων. ΚΑΚΩΣ έχουν παρεξηγηθεί στην Ελλάδα ως καραπουτάνες του κερατά ενώ στη πραγματικότητα εμείς θέλουμε πολλά χρόνια για να τους φτάσουμε σαν λαός και ότι η ανέχεια των καταστάσεων που βιώνουν αυτές στη πατρίδα τους τις κάνει να ψάχνουν να βρούν κωλοδουλειές σε άλλα μέρη όπου τις εκμεταλεύονται άγρια και ρατσιστικά. Τέλος να προσθέσω ότι είναι θερμές γυναίκες απελευθερωμένες, γουστάρουν το σεξ το δείχνουν και καλά κάνουν. 

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Και το προσκυνάμε και το χώνουμε το τρακοσάρι. Από τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας προκύπτει ότι τα ρωσίδια δίκαια κατέχουν τη πρωτιά. Εγώ έχω να πω για τα ρωσίδια ότι είναι πολύ αξιόλογα τεμάχια(εμφανίσιμα των 24 καρατίων και σεξουαλιάρες) με αρκετά υψηλό επίπεδο μόρφωσης, πολύ υψηλότερο από αυτό του μέσου Έλληνα αλλά και άλλων δυτικοευρωπαίων. ΚΑΚΩΣ έχουν παρεξηγηθεί στην Ελλάδα ως καραπουτάνες του κερατά ενώ στη πραγματικότητα εμείς θέλουμε πολλά χρόνια για να τους φτάσουμε σαν λαός και ότι η ανέχεια των καταστάσεων που βιώνουν αυτές στη πατρίδα τους τις κάνει να ψάχνουν να βρούν κωλοδουλειές σε άλλα μέρη όπου τις εκμεταλεύονται άγρια και ρατσιστικά. Τέλος να προσθέσω ότι είναι θερμές γυναίκες απελευθερωμένες, γουστάρουν το σεξ το δείχνουν και καλά κάνουν. 
οσα δεν τα φτανη η αλεπου τα κανη κρεμασταρια,φυσικα και εχουν παρεξηγηθη,αλλα παταν σε αυτη την μικρη κατηγορια απο στιπερ και πουτανες και μαυριζουν τις υπολοιπες που ειναι αξιοπροσεχτες,και με μορφωση,απλα ειναι ενα πολυ καλο πακετο,για εναν ανδρα,και σε γενικες γραμμες παιρνας καλα μαζι τους.

Επισκέπτης
οσα δεν τα φτανη η αλεπου τα κανη κρεμασταρια,φυσικα και εχουν παρεξηγηθη,αλλα παταν σε αυτη την μικρη κατηγορια απο στιπερ και πουτανες και μαυριζουν τις υπολοιπες που ειναι αξιοπροσεχτες,και με μορφωση,απλα ειναι ενα πολυ καλο πακετο,για εναν ανδρα,και σε γενικες γραμμες παιρνας καλα μαζι τους.
:jerking: :jerking: :jerking:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
απλα αυτες που ερχονται εδω,ερχονται απο εξαναγκασμο,απο εξαθλιωση.αν δεις ρωσσιδες που ζουν στην μοσχα,θα παθεις καρδιακο επεισοδιο.καμια σχεση με τα κατακαθια που ερχονται εδω.θερμες ειναι ολες οι γυναικες,αρκει να βρεις το κουμπι τους.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
απλα αυτες που ερχονται εδω,ερχονται απο εξαναγκασμο,απο εξαθλιωση.αν δεις ρωσσιδες που ζουν στην μοσχα,θα παθεις καρδιακο επεισοδιο.καμια σχεση με τα κατακαθια που ερχονται εδω.θερμες ειναι ολες οι γυναικες,αρκει να βρεις το κουμπι τους.
καμια δεν ερχετε απο εξαναγκασμο,θελουν και ερχονται γιατι εχουν στοχους,στη Μοσχα μαστερακο οι μισθοι ειναι απο 1000 και πανω,τι να θουν να κανουν εδω,εμεις σε λιγο 592 ευρω ο μισθος της νεολαιας και του μελοντος,λκαι αυτες που ειναι εδω θα την κανουν σε λιγο,μεταξι μας βλεπω με 10 ευρω,τα παντα ολα :grin: :grin: :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

το κουμπι των ελλεηνιδων εχει χαλασει εδω και καιρο τυπε.... θελει ανακατασκευη
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

σκουριασε

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
το κουμπι των ελλεηνιδων εχει χαλασει εδω και καιρο τυπε.... θελει ανακατασκευη
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

σκουριασε
το φτιαχνω εγω ρε,αλλα δεν μπορω σε ολλες,βαλτε και εσεις κανα χερακι.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
το φτιαχνω εγω ρε,αλλα δεν μπορω σε ολλες,βαλτε και εσεις κανα χερακι.

τυπε ξαναστειλτο στην αντιπροσωπεια το τεμαχιο (στην μανα της) να την φτιαξει και μετα  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom