master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
καριολεςειναι συμμαχοι τυπε στον αγωνα κατα των φεμινιστριων
καριολεςειναι συμμαχοι τυπε στον αγωνα κατα των φεμινιστριων
καριολες
παντα παιζει γκομενακι τυπε,ελληνιδα η μη.για μενα ολα ιδια ειναι,αρκει να ειναι καλο το μουνι.εσυ πως τα πας με τις ελλεηνιδες???
παιζει κανα γκομενακι τωρα?
καποτε ησουν ρωσσοπληκτος,τι επαθες τωρα,δεν σου καθησαν τα ρωσσιδια?παντα παιζει γκομενακι τυπε,ελληνιδα η μη.για μενα ολα ιδια ειναι,αρκει να ειναι καλο το μουνι.
παντα παιζει γκομενακι τυπε,ελληνιδα η μη.για μενα ολα ιδια ειναι,αρκει να ειναι καλο το μουνι.
οχι ρε,απλα η κοπελα δουλευει σε κρουαζιεροπλοιο,πηγα εκει 4 μηνακια,καλα ηταν,αλλα δεν γουσταρω να ειμαι ολη μερα σε ενα πλοιο.προτιμω τα ημερησια εδω.καποτε ησουν ρωσσοπληκτος,τι επαθες τωρα,δεν σου καθησαν τα ρωσσιδια?
εγω δεν εχω προβλημα ειτε ειναι ρωσηιδα ή ελεηνιδα
αρκει να μην ζηταει σχεσεις και γαμο
δεν ειμαστε και για χορταση ρε δεσποινιδες.
δεν τα παω καλα με την μοναξια ρε...σε τυλιξανε και σενα....
σχεση τυπε? ποσο καιρο ?
καλως τον!!Αυτεs παντα θα ζητανε.....
ετσι σε θελωδεν τα παω καλα με την μοναξια ρε...
απλα αυτες που ερχονται εδω,ερχονται απο εξαναγκασμο,απο εξαθλιωση.αν δεις ρωσσιδες που ζουν στην μοσχα,θα παθεις καρδιακο επεισοδιο.καμια σχεση με τα κατακαθια που ερχονται εδω.θερμες ειναι ολες οι γυναικες,αρκει να βρεις το κουμπι τους.
Θα μαγευτης τοσο πολυ,οχι μονο απο ο θεμα των γυναικων,αλλα και ολα τα αλλα,που πραγματι θα σκεφτης να ξαναρθης πισω,και εγω το σκεφτομε φιλε,ζης πολυ καλυτερα.Στη Ρωσία δε πάω γιατί άμα φτάσω εκεί νομίζω ότι θα μείνω κιόλας, πάντως το σκέφτομαι καμιά φορά στα σοβαρά να τη κάνω.
καλυτερα να τραβηξεις προς σλοβακια,ουγγαρια,τσεχια,που ειναι και στην ευρωπαικη ενωση,και ειναι πιο ζεστοι σαν λαος.Ποτέ δεν ήμουνα στη Ρωσσία για να ξέρω ακριβώς τι παίζει, όμως καμιά φορά και στη πουτάνα άμα της μιλήσεις ευγενικά μπορείς να καταλάβεις τι άνθρωπος είναι. Ρωσίδες νταλαβερίστικα αρκετές φορές στην Ελλάδα και στη Γερμανία, πουτάνες και μη. Έχει άλλο επίπεδο αυτός ο λαός, είναι πολύ προχωρημένοι σε πολλά πράγματα, στα γράμματα, στην τέχνη, στην επιστήμη, στον αθλητισμό κλπ. Ίσως βέβαια έχουν πολλά οικονομικά προβλήματα στη πατρίδα τους αλλά και εμείς δε πάμε πίσω. Τέλος πάντων. Στη Ρωσία δε πάω γιατί άμα φτάσω εκεί νομίζω ότι θα μείνω κιόλας, πάντως το σκέφτομαι καμιά φορά στα σοβαρά να τη κάνω.
Ολους αν τους παρεις ζεστα και ομορφα θα καταλαβεις και τι ανθρωποι ειναιΠοτέ δεν ήμουνα στη Ρωσσία για να ξέρω ακριβώς τι παίζει, όμως καμιά φορά και στη πουτάνα άμα της μιλήσεις ευγενικά μπορείς να καταλάβεις τι άνθρωπος είναι.
Ουγγαρια η χωρα του πορνο,Τσεχια ποσες τσεχες βρισκουμε στα ρδελα?Ρουμανια,παραγωγοι στριπερ,πορνων και κλεφτων,γενικο συμπερασμα ειναι στην πεινα,σαν και μας και λιγο χειροτερα,Η ρωσια δεν ειναι πια η χωρα που ξεραμε ολοι με των κοσμο να πειναη κλπ,το επιπεδο τους περα απο το μορφοτικο,κουλτουρας,πολιτισμου,και βιομηχανιας εχη ανεβη πολυ τα τελευταια χρονια,με αποτελεσμα οι μισθοι να ειναι ανταγωνιστικοι,και στην χωρα τους να εχουν το πλεονεκτημα οι περισσοτεροι να εχουν δικο τους σπιτι,εκει οι παντες εχουν χωραφια ,κηπους και ασχολουνται συνεχως οταν ειναι συνταξιουχοι,δλδ.εχουν αντικειμενο,ενω εμεις εχουμε τα καφενεια και τα καπι,οποσδηποτε οι γυναικες ειναι πολυ ωραιες αλλα προσεχουν και τον εαυτο τους,βλεπης απο 40+ που δεν ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ με τις ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕς δικες μας.Είναι αλήθεια ότι οι Ούγγροι, Τσέχοι , Σλοβάκοι, Πολωνοί κλπ είναι περισσότερο προς την δυτική κουλτούρα και πρέπει να πω ότι είναι και αυτά αξιόλογα κράτη (ξέρω μόνο την Ουγγαρία, Ρουμανία) αλλά θεωρώ ότι η Ρωσία είναι ποικιλόμορφη από πολιτισμό και ανθρώπους (όπως ανέφερα, οι γυναίκες τους είναι το κάτι άλλο) και πρέπει να έχει πολύ ενδιαφέρον ως κράτος.
όταν σπούδαζα στην τότε δυτική Γερμανία το 1990,
Καλησπερα αγαπητε!!Β΄ σειρὰ ἐφεδρείας καὶ ὑμεῖς λοιπόν...
Χαίρετε!Καλησπερα αγαπητε!!