Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 494K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,5%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,2%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 76 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,8%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.495

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εσυ πως τα πας με τις ελλεηνιδες???
παιζει κανα γκομενακι τωρα?
παντα παιζει γκομενακι τυπε,ελληνιδα η μη.για μενα ολα ιδια ειναι,αρκει να ειναι καλο το μουνι.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
παντα παιζει γκομενακι τυπε,ελληνιδα η μη.για μενα ολα ιδια ειναι,αρκει να ειναι καλο το μουνι.
καποτε ησουν ρωσσοπληκτος,τι επαθες τωρα,δεν σου καθησαν τα ρωσσιδια?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εγω δεν εχω προβλημα ειτε ειναι ρωσηιδα ή ελεηνιδα

αρκει να μην ζηταει σχεσεις και γαμο  :2funny: :2funny: :2funny:

δεν ειμαστε και για χορταση ρε δεσποινιδες.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
καποτε ησουν ρωσσοπληκτος,τι επαθες τωρα,δεν σου καθησαν τα ρωσσιδια?
οχι ρε,απλα η κοπελα δουλευει σε κρουαζιεροπλοιο,πηγα εκει 4 μηνακια,καλα ηταν,αλλα δεν γουσταρω να ειμαι ολη μερα σε ενα πλοιο.προτιμω τα ημερησια εδω.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
εγω δεν εχω προβλημα ειτε ειναι ρωσηιδα ή ελεηνιδα

αρκει να μην ζηταει σχεσεις και γαμο  :2funny: :2funny: :2funny:

δεν ειμαστε και για χορταση ρε δεσποινιδες.

Αυτεs παντα θα ζητανε..... :grin: :grin:

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
απλα αυτες που ερχονται εδω,ερχονται απο εξαναγκασμο,απο εξαθλιωση.αν δεις ρωσσιδες που ζουν στην μοσχα,θα παθεις καρδιακο επεισοδιο.καμια σχεση με τα κατακαθια που ερχονται εδω.θερμες ειναι ολες οι γυναικες,αρκει να βρεις το κουμπι τους.

Ποτέ δεν ήμουνα στη Ρωσσία για να ξέρω ακριβώς τι παίζει, όμως καμιά φορά και στη πουτάνα άμα της μιλήσεις ευγενικά μπορείς να καταλάβεις τι άνθρωπος είναι. Ρωσίδες νταλαβερίστικα αρκετές φορές στην Ελλάδα και στη Γερμανία, πουτάνες και μη. Έχει άλλο επίπεδο αυτός ο λαός, είναι πολύ προχωρημένοι σε πολλά πράγματα, στα γράμματα, στην τέχνη, στην επιστήμη, στον αθλητισμό κλπ. Ίσως βέβαια έχουν πολλά οικονομικά προβλήματα στη πατρίδα τους αλλά και εμείς δε πάμε πίσω. Τέλος πάντων. Στη Ρωσία δε πάω γιατί άμα φτάσω εκεί νομίζω ότι θα μείνω κιόλας, πάντως το σκέφτομαι καμιά φορά στα σοβαρά να τη κάνω.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Στη Ρωσία δε πάω γιατί άμα φτάσω εκεί νομίζω ότι θα μείνω κιόλας, πάντως το σκέφτομαι καμιά φορά στα σοβαρά να τη κάνω.
Θα μαγευτης τοσο πολυ,οχι μονο απο ο θεμα των γυναικων,αλλα και ολα τα αλλα,που πραγματι θα σκεφτης να ξαναρθης πισω,και εγω το σκεφτομε φιλε,ζης πολυ καλυτερα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ποτέ δεν ήμουνα στη Ρωσσία για να ξέρω ακριβώς τι παίζει, όμως καμιά φορά και στη πουτάνα άμα της μιλήσεις ευγενικά μπορείς να καταλάβεις τι άνθρωπος είναι. Ρωσίδες νταλαβερίστικα αρκετές φορές στην Ελλάδα και στη Γερμανία, πουτάνες και μη. Έχει άλλο επίπεδο αυτός ο λαός, είναι πολύ προχωρημένοι σε πολλά πράγματα, στα γράμματα, στην τέχνη, στην επιστήμη, στον αθλητισμό κλπ. Ίσως βέβαια έχουν πολλά οικονομικά προβλήματα στη πατρίδα τους αλλά και εμείς δε πάμε πίσω. Τέλος πάντων. Στη Ρωσία δε πάω γιατί άμα φτάσω εκεί νομίζω ότι θα μείνω κιόλας, πάντως το σκέφτομαι καμιά φορά στα σοβαρά να τη κάνω.
καλυτερα να τραβηξεις προς σλοβακια,ουγγαρια,τσεχια,που ειναι και στην ευρωπαικη ενωση,και ειναι πιο ζεστοι σαν λαος.

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Ποτέ δεν ήμουνα στη Ρωσσία για να ξέρω ακριβώς τι παίζει, όμως καμιά φορά και στη πουτάνα άμα της μιλήσεις ευγενικά μπορείς να καταλάβεις τι άνθρωπος είναι.
Ολους αν τους παρεις ζεστα και ομορφα θα καταλαβεις και τι ανθρωποι ειναι
ασχετα με την κοινωνικη η εθνικη η οτι αλλο θες βαλε θεση τους...

Larson

Μέγας
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.741
Πόντοι
4.587
Είναι αλήθεια ότι οι Ούγγροι, Τσέχοι , Σλοβάκοι, Πολωνοί κλπ είναι περισσότερο προς την δυτική κουλτούρα και πρέπει να πω ότι είναι και αυτά αξιόλογα κράτη (ξέρω μόνο την Ουγγαρία, Ρουμανία) αλλά θεωρώ ότι η Ρωσία είναι ποικιλόμορφη από πολιτισμό και ανθρώπους (όπως ανέφερα, οι γυναίκες τους είναι το κάτι άλλο) και πρέπει να έχει πολύ ενδιαφέρον ως κράτος. Να σας πω μόνο από την εμπειρία μου ότι όταν σπούδαζα στην τότε δυτική Γερμανία το 1990,  με τη κατάρρευση του ανατολικού μπλόκ είχαν έρθει κάτι γυναικάκια από τη Ρωσία,  που οι Γερμανίδες οι οποίες θεωρούταν πολύ όμορφες και είναι αλήθεια (όχι σα τη Μέρκελ) δεν έπιαναν μπάζα μπροστά τους. Δυστυχώς πολλά ρωσίδια μωρά γύρω στα 17 – 18 τα έφερναν τότε μαστροποί και έκαναν πεζοδρόμιο σε ένα πάρκινγκ τις νύχτες απέναντι από τη σχολή που σπούδαζα. Εκεί κατέφταναν  κάτι μπυροκοιλαράδες ματσό βρωμογερμανοί παιδόφιλοι και τα μπάζανε στα Μercedes για πήδημα για πενήντα μάρκα, εξευτελιστική τιμή τότε.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Είναι αλήθεια ότι οι Ούγγροι, Τσέχοι , Σλοβάκοι, Πολωνοί κλπ είναι περισσότερο προς την δυτική κουλτούρα και πρέπει να πω ότι είναι και αυτά αξιόλογα κράτη (ξέρω μόνο την Ουγγαρία, Ρουμανία) αλλά θεωρώ ότι η Ρωσία είναι ποικιλόμορφη από πολιτισμό και ανθρώπους (όπως ανέφερα, οι γυναίκες τους είναι το κάτι άλλο) και πρέπει να έχει πολύ ενδιαφέρον ως κράτος.
Ουγγαρια η χωρα του πορνο,Τσεχια ποσες τσεχες βρισκουμε στα ρδελα?Ρουμανια,παραγωγοι στριπερ,πορνων και κλεφτων,γενικο συμπερασμα ειναι στην πεινα,σαν και μας και λιγο χειροτερα,Η ρωσια δεν ειναι πια η χωρα που ξεραμε ολοι με των κοσμο να πειναη κλπ,το επιπεδο τους περα απο το μορφοτικο,κουλτουρας,πολιτισμου,και βιομηχανιας εχη ανεβη πολυ τα τελευταια χρονια,με αποτελεσμα οι μισθοι να ειναι ανταγωνιστικοι,και στην χωρα τους να εχουν το πλεονεκτημα οι περισσοτεροι να εχουν δικο τους σπιτι,εκει οι παντες εχουν χωραφια ,κηπους και ασχολουνται συνεχως οταν ειναι συνταξιουχοι,δλδ.εχουν αντικειμενο,ενω εμεις εχουμε τα καφενεια και τα καπι,οποσδηποτε οι γυναικες ειναι πολυ ωραιες αλλα προσεχουν και τον εαυτο τους,βλεπης απο 40+ που δεν ΣΥΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ με τις ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕς δικες μας.

Επισκέπτης

Συνημμένα

• 1678508.jpg
    1678508.jpg
    28,3 KB · Εμφανίσεις: 32

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom