Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Καλε ναι!!!
Χωρισε το παρτσακλο και τωρα ειναι ελευθερος για σοβαρή σχεση!
Λογικά θα είναι και φέτες ο τύπος, όχι σαν τους μπούληδες στο Ελλάντα.
Καλε ναι!!!
Χωρισε το παρτσακλο και τωρα ειναι ελευθερος για σοβαρή σχεση!
τι σε κανει να πιστευεις οτι το παιδι δενει εναν αντρα?
τι σε κανει να πιστευεις οτι το παιδι δενη εναν αντρα?
το οτι οι περισσότεροι άντρες που αγαπάνε τα παιδια τους θα έκαναν πολλές θυσίες για να μη μείνουν μακριά απο τα παιδια τους?
οποιος καταλαβε τι θελει να πει ο σωτος κερδιζει λουκουμα.[Παράθεση συγγραφέας = σχετικά με την οδική σύνδεση = topic = 82527.msg1805872 # msg1805872 date = 1271323168]
το οτι οι περισσότεροι άντρες που αγαπάνε τα παιδια τους θα έκαναν πολλές θυσίες για να μη μείνουν μακριά απο τα παιδια τους;
[/ Quote]αυτο μας εφαγε ακριβως επειδη ειμαστε σωστη εκει γινετε η αγρια εκμεταλευση για να μην παρεξηγηθω μιλαω εξ ιδιον βεβαια επειδη παντα θελω να εχω σωστη κριση δεν μου εχει συμβη με ξενη για να εχω μετρο συγκρισης αλλα ισως και κει μια απο τα ιδια επι τοιουτου θεματος!!!
καλημερα τα ιδια και γω μητσο.Kαλημερα!!! ενα βραδυ εληψα και τα κανατε πουτανα
οποιος καταλαβε τι θελει να πει ο σωτος κερδιζει λουκουμα.
Μην πιαστουμε και μαλακες ομως ε?
Εγω θα ελεγα να μην βιαζομαστε να πουμε "αφτη ειναι αλλιως..."βρε καντε ο,τι θετε.
Αλλα ριξτε μια ματια τι επαθαν οι γυρω και μη βιαζεστε τοσο πολυ να πειτε "εγω ειμαι αλλιώς"
Εγω θα ελεγα να μην βιαζομαστε να πουμε "αφτη ειναι αλλιως..."
κιαλο να πιαστεις ρε εχεις φτασει στο ταβανι πια.Μην πιαστουμε και μαλακες ομως ε?
To μόνο γυμνασμένο σ' αυτούς είναι ο λαιμός τους, είναι πολλά τα G άρηεντελώς!!!!
βρε καντε ο,τι θετε.
Αλλα ριξτε μια ματια τι επαθαν οι γυρω και μη βιαζεστε τοσο πολυ να πειτε "εγω ειμαι αλλιώς"
οσο ζεις μαθενεις..στα λογια μου ερχεσαι.
(αυτο το ελεγα πριν 2 σελιδες)
θα μαθεις ελληνικα?σπαμαρεις λεγοντας φανταστικες μαλακιες μου θυμισεις τον γκιουλιβερ και το ταξιδι της γης σε 80 ημερες!!!!!οποιος καταλαβε τι θελει να πει ο σωτος κερδιζει λουκουμα.
κιαλο να πιαστεις ρε εχεις φτασει στο ταβανι πια.