on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
Ποια η διαφορα επομενως? Το ιδιο πρεπει να προσεχεις με ολες. Ε αυτο το γνωριζω ετσι και αλλιως.
α γεια σου!
περισσοτερη προσοχη σε όσες ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ.
Ποια η διαφορα επομενως? Το ιδιο πρεπει να προσεχεις με ολες. Ε αυτο το γνωριζω ετσι και αλλιως.
α γεια σου!
περισσοτερη προσοχη σε όσες ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ.
σωστα τα λες φιλε αλλα χρειαζετε και υποδομη περα τις συμβιοσης θα χρειαστουν αρκετα πραγματα και χρηματα!!!!
Η κοπελα εχει καψουρευτει, ειναι και 28 χρονων, εχει ζησει και καποια ασχημα πραγματα στο παρελθον, και τωρα που βρηκε εναν ανθρωπο που της φερεται πολυ καλα φυσιολογικο ειναι να θελει να προχωρησει μαζι του.
Εγω ξερω γιατι βιαζεται, αλλα δεν θα σας πω λεπτομερειες.
σε μενα συμβαινη το αντιθετο αγαπητη θελω εγω οχι αυτη για να λεμε παντα οτι ολες σκεπτονται πονηρα και μην σκεφτητε να πειτε οτι τα λεω εξαιπιτιδες απλα συμβαινη!!!
Λεπτομερειες να μην πεις .....
η καψουρα ειναι κακος συμβουλος και οδηγει σε λαθη
χαλιναγωγησε οσο μπορεις την κατασταση να δεις κι αλλα πραγματα και μετα αποφασιζεις πιο ωριμα
ο γαμος και τα παιδια ειναι ιερα και πρεπει να τα σκεφτομαστε πολυ σοβαρα
Ηταν πολυ αγρια... αλλα τωρα εχει εξημερωθει καπως. Η υπαρξη μου στην ζωη της φαινεται πως την κανει καλυτερη απο αυτο που ειδα οταν την γνωρισα.
Ηταν πολυ αγρια... αλλα τωρα εχει εξημερωθει καπως. Η υπαρξη μου στην ζωη της φαινεται πως την κανει καλυτερη απο αυτο που ειδα οταν την γνωρισα.
απαντας οπως σε βολευη!!!!!συνήθως πονηρά σκεφτεται όποιος βιάζεται
ειπα αν ειναι άρρεν ή θυλη?
ελλην ή ιουδαίος?
Ειναι ομως 100% σιγουρο ότι μια ξένη δεν θα το έκανε αυτο ποτέ. Αρα εισαι σιγουρος ότι αυτο που βλέπεις τωρα θα ειναι για μια ζωή έτσι. Ακόμα και μετά το γάμο.
Ποια η γνώμη σου για τους ξένους άνδρες?
Μια ελληνιδα θα καθόταν ήσυχη και εξημερωμένη αν καταλάβαινε ότι έτσι θα ειχε πιθανότητες να σε τυλιξει. Θα σου κανε κι ενα παιδι για να σε "δεσει"
Μετα ομως θα θυμοταν τον παλιο-καλο εαυτο της.
Ειναι ομως 100% σιγουρο ότι μια ξένη δεν θα το έκανε αυτο ποτέ. Αρα εισαι σιγουρος ότι αυτο που βλέπεις τωρα θα ειναι για μια ζωή έτσι. Ακόμα και μετά το γάμο.
εγω άγγλο θέλω να παντρευτω.
Μια ελληνιδα θα καθόταν ήσυχη και εξημερωμένη αν καταλάβαινε ότι έτσι θα ειχε πιθανότητες να σε τυλιξει. Θα σου κανε κι ενα παιδι για να σε "δεσει"
Είναι ποτέ δυνατόν?
εγω άγγλο θέλω να παντρευτω.
τι σε κανει να πιστευεις οτι το παιδι δενη εναν αντρα?Μια ελληνιδα θα καθόταν ήσυχη και εξημερωμένη αν καταλάβαινε ότι έτσι θα ειχε πιθανότητες να σε τυλιξει. Θα σου κανε κι ενα παιδι για να σε "δεσει"