You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 494K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
εμένα μ αρέσουν, αλλά εσένα σου έχουν αφήσει απωθημένα από τα γαμήσια που σου ρίχνουν.....είναι πασιφανές αυτό....σου αρεσουν οι σκυλαραπες τελικα ε.γιαυτο μαχεσαι για να κερδισουν υπηκοοτητα τα πακιστανια.να εχεις εραστες.
να φτιαξεις το δικο σου ερωτικο μπολυγουντ με σενα την μοναδικη πρωταγωνστρια.μπραβο σε επικροτω.
Μαστερ 21 ,το 1995 χωρισε η Σλοβακια απο την Τσεχια .Ειχα παει στην Μπρατισλαβα και πηρα την 17 χρονη ,τοτε .Μετα ειχα παει Πραγα και πηρα...Ρωσσιδες κυρίως ! Τι να κανω ,αφου αυτες μου αρεσαν!τσεχοσλοβακια ηταν τοτε.και οταν ειπα οτι σου ειπα για σλοβακες,δεν εννοουσα οτι τις εμαθες απο μενα.σε ποια πολη πηγες;
Ειχα παρει και μια τσεχα 1.84 ,με ατελειωτα λεπτα ποδια ,για να τις τα γλυψεις ηθελες ...τρια ποτηρια νερο να πιεις προηγουμενως !
Τις παραπανω πηρα με ...οικονομικη ενισχυση !
Εβγαλα και απο καμακι μια τσεχουλα φοιτητρια ,αλλα δεν προλαβαινα να την ψησω και ετσι το βραδυ κοιμηθηκα αγκαλια με ρωσσιδουλα .Τελος αυτες οι εποχες .Τωρα χρειαζεται ταξειδι σε πολη στα ενδοτερα της ρωσσιας ,χωρις τουριστες.
madk4speed
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
ω ρε ασχημια...που θα παει θα παω καμια βολτα Ρωσια...
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
θελω να μου πεις τι καταλαβαινεις με το να ποσταρεις γκομενες που δεν θα δεις ουτε στον υπνο σου.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Μαστερ 21 ,το 1995 χωρισε η Σλοβακια απο την Τσεχια .Ειχα παει στην Μπρατισλαβα και πηρα την 17 χρονη ,τοτε .Μετα ειχα παει Πραγα και πηρα...Ρωσσιδες κυρίως ! Τι να κανω ,αφου αυτες μου αρεσαν!
Ειχα παρει και μια τσεχα 1.84 ,με ατελειωτα λεπτα ποδια ,για να τις τα γλυψεις ηθελες ...τρια ποτηρια νερο να πιεις προηγουμενως !
Τις παραπανω πηρα με ...οικονομικη ενισχυση !
Εβγαλα και απο καμακι μια τσεχουλα φοιτητρια ,αλλα δεν προλαβαινα να την ψησω και ετσι το βραδυ κοιμηθηκα αγκαλια με ρωσσιδουλα .Τελος αυτες οι εποχες .Τωρα χρειαζεται ταξειδι σε πολη στα ενδοτερα της ρωσσιας ,χωρις τουριστες.
α δλδ πριν το 95 η σλοβακία δεν υπήρχε.......
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
αστο αυτα που σου λεω εγω εχθες τα λες εσυ σημερα.εισαι βαρετος ο μεμος ειναι πιο αξιος αντιπαλος αλλα τον ερευνιτη δεν τον πιανει κανενας.εμένα μ αρέσουν, αλλά εσένα σου έχουν αφήσει απωθημένα από τα γαμήσια που σου ρίχνουν.....είναι πασιφανές αυτό....
κλααααααψεεεεεεεεεθελω να μου πεις τι καταλαβαινεις με το να ποσταρεις γκομενες που δεν θα δεις ουτε στον υπνο σου.
α ρε πλεζουρα, λειπεις ωρες ωρες
φαε τη σκονη μας περσονα!αστο αυτα που σου λεω εγω εχθες τα λες εσυ σημερα.εισαι βαρετος ο μεμος ειναι πιο αξιος αντιπαλος αλλα τον ερευνιτη δεν τον πιανει κανενας.
αααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαα
Ειναι συμπαθητικο παιδι ο Μαστερ 21 ,το καλοκαιρι θα τον παρω στην Κρητη ,στην Χερσοννησο ,για συνεργασια στο καμακι .Σας πληροφορω ,οτι την πεφτει σε γκομενες ανετα,και ας τον κραζετε.Μορει να ειναι μικρος ,αλλα εχει θαρρος και κανει καμακι .Τετοιους συμπαικτες χρειαζομαστε.δεν μπορεί να καταλάβει την ειρωνία και πολύπλοκα σχήματα λόγου ρε Ερευνητή, μην τον μπερδεύεις, νομίζει ότι τον επικροτείς
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
ποσο μαλακας εισαι τοτε ηταν μια χωρα ενωμενη.ενα κρατος.αστο αφου δεν καταλαβαινεις τι μπλεκεσαι.πηγαινε σε κανα τοπικ να βριζεις τους μπατσους.μονο για αυτα εισαι.α δλδ πριν το 95 η σλοβακία δεν υπήρχε.......
παντως οφειλεις να παραδεχθεις οτι ξερει τουλαχιστο να βριζει!ποσο μαλακας εισαι τοτε ηταν μια χωρα ενωμενη.ενα κρατος.αστο αφου δεν καταλαβαινεις τι μπλεκεσαι.πηγαινε σε κανα τοπικ να βριζεις τους μπατσους.μονο για αυτα εισαι.
30000 ποστς ειναι αυτα!
Υπηρχε η τσεχοσλοβακια .Το 1995 χωρισε σε Τσεχια και Σλοβακια.α δλδ πριν το 95 η σλοβακία δεν υπήρχε.......
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
μαλακια.οι σλοβακοι δεν ειναι ευχαριστημενοι με αυτο.οι τσεχοι εχουν καλυτερη κυβερνηση.και ειναι και πιο πλουσια σαν χωρα.και η μεταβαση στα ευρω τους εχει γονατισει.ενω οι τσεχοι εχουν ακομη την κορωνα τους.Υπηρχε η τσεχοσλοβακια .Το 1995 χωρισε σε Τσεχια και Σλοβακια.
Η πλακα ειναι οτιτον χωρισμο απο την ενωση την επιδιωξαν κυριως ...οι Σλοβακοι ! Το 1998 που ειχα παει ,με διαβεβαιωναν τι...καλα ειναι να ειναι ανεξαρτητη η χωρα τους .Ηλπιζαν τοτε οτι θα πανε καλα ,αλλα πηγαν πολυ χειροτερα απ΄'οτι φοβοντουσαν.μαλακια.οι σλοβακοι δεν ειναι ευχαριστημενοι με αυτο.οι τσεχοι εχουν καλυτερη κυβερνηση.και ειναι και πιο πλουσια σαν χωρα.και η μεταβαση στα ευρω τους εχει γονατισει.ενω οι τσεχοι εχουν ακομη την κορωνα τους.
Αποτελεσμα ,γαμας μουναρες σε πολυ καλες τιμες.
Καλο για μας.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
αν το παιζεις και γαμπρος,γαμας και κρατας και το παραδακι στην τσεπη.Η πλακα ειναι οτιτον χωρισμο απο την ενωση την επιδιωξαν κυριως ...οι Σλοβακοι ! Το 1998 που ειχα παει ,με διαβεβαιωναν τι...καλα ειναι να ειναι ανεξαρτητη η χωρα τους .Ηλπιζαν τοτε οτι θα πανε καλα ,αλλα πηγαν πολυ χειροτερα απ΄'οτι φοβοντουσαν.
Αποτελεσμα ,γαμας μουναρες σε πολυ καλες τιμες.
Καλο για μας.
Πρεπει να ξερεις ομως την γλωσσα.Αυτες που ξερουν αγγλικα ,δυσκολα τις παραμυθιαζεις.αν το παιζεις και γαμπρος,γαμας και κρατας και το παραδακι στην τσεπη.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
σωστοοοοοος!!Πρεπει να ξερεις ομως την γλωσσα.Αυτες που ξερουν αγγλικα ,δυσκολα τις παραμυθιαζεις.
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 2.357
Πρεπει να ξερεις ομως την γλωσσα.Αυτες που ξερουν αγγλικα ,δυσκολα τις παραμυθιαζεις.
ΓΙΑΤΙ να παραμυθιαζεις ?
Σου αρεσει να σε παραμυθιαζουν ?
Μην κανεις ποτε αυτο που δεν θες να σου κανουν κι ας στο εχουν κανει ηδη....
Ρε παιδια δεν σκοπευω να κανω παιδι. Χαλαρωστε. Ουτε χαζος ειμαι. Πρωτα θα γινουν αλλα πραγματα. Και αν ειμαστε μαζι στο μελλον βλεπουμε. Να ξεκαθαρισω πως η κοπελα δεν χρειαζεται γαμο για να παρει χαρτια να μεινει Ελλαδα.
Ωραια, μου αρεσει η περιπτωση σου, για να δουμε τα πραγματα οχι με το πρισμα της πιεσης γαμου λογω του οτι η κοπελα δεν εχει αδεια παραμονης κλπ. Οταν λοιπον η κοπελα μπορει να μενει οπου θελει στην ευρ.ενωση χωρις χαρτια, τοτε δεν υπαρχει το 'αναγκαστικο' θεμα γαμου.
Με ενδιαφερει η περιπτωση σου γιατι κι εγω δεν σκεφτομαι για γαμους, ουτε για παιδι, αλλα θελω μια μακροχρονια σχεση, με καποια που δεν θα εχει προβληματα με visa.
Αν εσυ δεν παρεις αποφαση ουτε για γαμο, ουτε για παιδι, τι λες, θα μεινει μαζι σου;
Πως το βλεπεις;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 6K
- Μόνιμο
- Απαντήσεις