Γλειφομουνι ειναι η αγαπημενη ηδονη των Ρωσσιδων.Χυνουν πολυ δυνατα ,πολλες φορες αρθρώνοντας "μάμουτσκααα ".
μεταφραση?
Γλειφομουνι ειναι η αγαπημενη ηδονη των Ρωσσιδων.Χυνουν πολυ δυνατα ,πολλες φορες αρθρώνοντας "μάμουτσκααα ".
αχαχαχα ακους περσονα!ναι ρε δεν ξερουν να γαμουν οι ρωσσοι.ηρθαν οι ρωσσιδες στον ελληναρα περσονα που εχει 30000 ποστ να βρουν το φως τους.
ναι ρε δεν ξερουν να γαμουν οι ρωσσοι.ηρθαν οι ρωσσιδες στον ελληναρα περσονα που εχει 30000 ποστ να βρουν το φως τους.
έτσι ακριβώς είναι φίλε...
για αυτό ασχολήσου με τις "ζουμερές", που είναι και στα κυβικά σου ;)
Μπόζε μόι ( θεέ μου) λενε οι ρωσσιδες ,οταν το στομα τους ...δεν κανει πιπα !Με γεματο στομα πως να μιλησουν ?μπόζε μόι πότε λένε;
εχει και αλλα 60000 με το αλλο του νικ !ναι ρε δεν ξερουν να γαμουν οι ρωσσοι.ηρθαν οι ρωσσιδες στον ελληναρα περσονα που εχει 30000 ποστ να βρουν το φως τους.
καλά το πας...ναι ρε δεν ξερουν να γαμουν οι ρωσσοι.ηρθαν οι ρωσσιδες στον ελληναρα περσονα που εχει 30000 ποστ να βρουν το φως τους.
πακιστανα εχεις χασει τα ελληνικα,δεν ξερεις ουτε σε ποιο ποστ απαντας.παενε ρε να καθαρισεις κανα παραθυρο στα φαναρια.η γυρνα στο πακισταν,ακομη καλυτερα.Καλα εισαι μεγαλος μαλακας. Δεν καταλαβαινεις καν τι λεμε μουσουλμανε καθυστερημενε λαθρομεταναστη
οϊ μανα΄μμεταφραση?
Μπόζε μόι ( θεέ μου) λενε οι ρωσσιδες ,οταν το στομα τους ...δεν κανει πιπα !Με γεματο στομα πως να μιλησουν ?
Δεν την εχει η βαβελ στο αλταβιστα ?μεταφραση?
ααααααααααααχαχαχχαχαχααχαχααααααααααααααααααααααααααοϊ μανα΄μ
που ρε στην φυλης;ασε δεν θελωκαλά το πας...
αμα τα φτάσεις μπορεί και να γαμήσεις εκεί που γάμησα εγώ.
γιοπτβοιμάτερ για να κλείοσουμε την κουβέντα μας όμορφα....
πακιστανα εχεις χασει τα ελληνικα,δεν ξερεις ουτε σε ποιο ποστ απαντας.παενε ρε να καθαρισεις κανα παραθυρο στα φαναρια.η γυρνα στο πακισταν,ακομη καλυτερα.
ητανε βλαχορωσσιδα η δικια μουααααααααααααχαχαχχαχαχααχαχαααααααααααααααααααααααααα
Πιο σωστα γιοπ τβαγιο ματ !καλά το πας...
αμα τα φτάσεις μπορεί και να γαμήσεις εκεί που γάμησα εγώ.
γιοπτβοιμάτερ για να κλείοσουμε την κουβέντα μας όμορφα....
ωπα,βρηκες την αδυναμια μου.ποιες παρθενες;που ειναι;Τραβα στο τζαμι για προσευχη ηλιθιε, μην χασεις τις 72 παρθενες.
ητανε βλαχορωσσιδα η δικια μου
αχαχαχαχαχααχαχαχαχαα
ωπα,βρηκες την αδυναμια μου.ποιες παρθενες;που ειναι;
μαλατζίετς μόι μπρατ.Πιο σωστα γιοπ τβαγιο ματ !