LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Kαι βορειοκερκυραίεςΔεν εχει ρε φυλε,ολες δηλωνουν ρουμανες και βουλγαρες....
Kαι βορειοκερκυραίεςΔεν εχει ρε φυλε,ολες δηλωνουν ρουμανες και βουλγαρες....
στο ιδιο με την δικη σου μανα και αδελφη.νταραβεριζεσαι και με αλβανους ρε πακη;εχετε ιδια θρησκεια γιαυτο ε?
μαλον ειναι και η ΜΟΝΗ γυναικα που γνωρισες ποτε πακη.Με ρωσιδα ναι, ειναι η ΠΙΟ γυναικα που γνωρισα ποτε.
Kαι βορειοκερκυραίες
τοτε πάμε πάλι.
"και πως θα δεχτεις τα παιδια σου να μην ειναι 100% ελληνες?
πως μπορεις να θεωρεις κατώτερους τους μισους έλληνες απο γειτονικούς τους λαούς?"
γιατι εβαλες αλβανους ρε να δουλευουν στο σπιτι σου;ποιος σε αναγκασε;ρε οι πακιστανοι χτιζουν σπιτια στην ελλαδα που φτασαμεεεεεΡε βλαμμενε αφου η οικοδομη ειναι γεματη απο ομοεθνεις σου αλβανους. Αναγκαστικα αλβανοι δουλευαν στα μπετα στο σπιτι μου. Και πιστευουν κιολας πως οι ελληνιδες ειναι πουτανες ενω οι δικες τους ειναι καλες...
γιατι εβαλες αλβανους ρε να δουλευουν στο σπιτι σου;ποιος σε αναγκασε;ρε οι πακιστανοι χτιζουν σπιτια στην ελλαδα που φτασαμεεεεε
ποιος φταιει???Τα συνεργεια οικοδομων πλεον απαρτιζονται απο αλλοδαπους εργατες. Εδω και χρονια
δηλ.τι θες να πεις και τα παιδια αλλοδαπων που γενιουνται στην ελλαδα και μορφονονονται σε ελληνικα σχολεια δεν ειναι ελληνοπουλα?τοτε πάμε πάλι.
"και πως θα δεχτεις τα παιδια σου να μην ειναι 100% ελληνες?
πως μπορεις να θεωρεις κατώτερους τους μισους έλληνες απο γειτονικούς τους λαούς?"
ποιος φταιει???
Να πληρωσουν τα μουνακια οι εργολαβοι σωστα μεροκαματα να παμε οι Ελληνες να δουλεψουμε..
ει αλλαχτε θρεντ!
το εχω πει εδω και παρα πολυ ωρα αυτο
Γαμω-αλβανε μας χαλας το thread παρε τον πουλο και φυγε.
δηλ.τι θες να πεις και τα παιδια αλλοδαπων που γενιουνται στην ελλαδα και μορφονονονται σε ελληνικα σχολεια δεν ειναι ελληνοπουλα?
εγω παντως το λεω παντα γι αυτον που εχω διπλα μου.βρε καντε ο,τι θετε.
Αλλα ριξτε μια ματια τι επαθαν οι γυρω και μη βιαζεστε τοσο πολυ να πειτε "εγω ειμαι αλλιώς"
δηλ.τι θες να πεις και τα παιδια αλλοδαπων που γενιουνται στην ελλαδα και μορφονονονται σε ελληνικα σχολεια δεν ειναι ελληνοπουλα?
ασε ρε μητσο ο νεοελληνας εχει μαθει στην καλοπεραση.να σηκωθει τωρα απτην καρεκλα στην καφετερια για να παει οικοδομη;ποιος φταιει???
Να πληρωσουν τα μουνακια οι εργολαβοι σωστα μεροκαματα να παμε οι Ελληνες να δουλεψουμε..
αλλα δεν το κάνεις.
τι να κανω δηλαδη ?
για πες εσυ που τα ξερεις ΟΛΑ....