Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 495K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,5%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,2%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 76 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,8%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.495

fideboras

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2006
Κριτικές
9
Like
204
Πόντοι
36
Ε ναι αυτοννόητο..και οι Ελληνίδες φτωχούς σας θεωρούν και ντρέπονται να κυκλοφορούν μαζί σας ..μην κοιτάς που δεν το λέμε..

Εντάξει μαζέψου λίγο. Μαλλον ο γκόμενος σου έχει αποδειχτεί φλούφλης για αυτό και η πίκρα.

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Μόνοι σας παραδέχεστε οτι οι αλλοδαπές ντρέπονται να κυκλοφορούν μαζί σας ....όπως λέει παρακάτω ο Σωτηράκης..

ντρεπονται εκεινες να κυκλοφορησουν μαζι μας και οχι μονο ανατολικες αλλα οι περισσοτερες γυναικες ανατολης και ευρωπης,μας θεωρουν φτωχους πια ακομα αν περνουμε και 1000 ευρω,δυστηχως!

..κι εγώ συμπλήρωσα πως και οι Ελληνίδες το ίδιο.Τις Ελληνίδες όμως,όπως ισχυρίζεστε και οι ίδιοι, τις υποτιμάτε οπότε τι σας νοιάζει η άποψή τους?Την ίδια γνώμη που έχετε εσείς γι'αυτές ,έχουν κι αυτές για σας...δεδομένα και αυτοννόητα πράγματα.

Αιντε τώρα μαζέψτε την γλωσσίτσα σας που θα με βρίσετε κιόλας.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Μόνοι σας παραδέχεστε οτι οι αλλοδαπές ντρέπονται να κυκλοφορούν μαζί σας ....όπως λέει παρακάτω ο Σωτηράκης..

..κι εγώ συμπλήρωσα πως και οι Ελληνίδες το ίδιο.Τις Ελληνίδες όμως,όπως ισχυρίζεστε και οι ίδιοι, τις υποτιμάτε οπότε τι σας νοιάζει η άποψή τους?Την ίδια γνώμη που έχετε εσείς γι'αυτές ,έχουν κι αυτές για σας...δεδομένα και αυτοννόητα πράγματα.

Εγω που δεν εχω κανενα προβλημα με τις Ελληνιδες, και τις προτιμω απο τις Αμερικανες, ειμαι σε καλο δρομο; Θα καλοπαντρευτω; Θα ευτυχησω; Πειτε μου γιατι με πιεζουν απο το σπιτι να νοικοκυρευτω και θελω και επιπλεον βοηθεια στην στανη.

Ευχαριστω,

Αχιλλεας Μητροπουλος.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

καλα ετοιμασου για μπανιο εσυ

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Εγω που δεν εχω κανενα προβλημα με τις Ελληνιδες, και τις προτιμω απο τις Αμερικανες, ειμαι σε καλο δρομο; Θα καλοπαντρευτω; Θα ευτυχησω; Πειτε μου γιατι με πιεζουν απο το σπιτι να νοικοκυρευτω και θελω και επιπλεον βοηθεια στην στανη.

Ευχαριστω,

Αχιλλεας Μητροπουλος.
Αχιλλέα ναι είσαι σε σωστό δρομό αλλά.. σε λάθος θρεντ :grin:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
μια χαρα ειναι οι ελληνιδες. μην ειστε κομπλεξικοι. και παντα να στοχευεται κοριτσια με επιπεδο και αν ειναι δυνατον με χρηματα. ειναι οι ποιο προσγειωμενες.

καταστροφη ειναι οι ξεβρακωτες  πτωχες με τα χιλιαδες κομπλεξ που με μονο εφοδιο το αιδιον τους επιθυμουν να ξεφυγουν απο την καλυβα στην κοκκινια με οποιοδηποτε τιμημα. με αυτες καιλο ειναι να διασκεδασεις. να τις φερεις στον κοσμο αυτο για 10-15 μερες, να τις ξεζουμισεις και μετα να τις επαναφερες στην ζοφερη τους πραγματικοτητα.

οι ξενες - και δη οι απορες ανατολικες- ειναι για κακομοιρηδες ανικανους να διαχειριστουν θηλικο επι ισοις οροις.

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Αχιλλέα ναι είσαι σε σωστό δρομό αλλά.. σε λάθος θρεντ :grin:
Ευχαριστω πολυ κυρα Τενια μου...
URL]]

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
μια χαρα ειναι οι ελληνιδες. μην ειστε κομπλεξικοι. και παντα να στοχευεται κοριτσια με επιπεδο και αν ειναι δυνατον με χρηματα. ειναι οι ποιο προσγειωμενες.

καταστροφη ειναι οι ξεβρακωτες  πτωχες με τα χιλιαδες κομπλεξ που με μονο εφοδιο το αιδιον τους επιθυμουν να ξεφυγουν απο την καλυβα στην κοκκινια με οποιοδηποτε τιμημα. με αυτες καιλο ειναι να διασκεδασεις. να τις φερεις στον κοσμο αυτο για 10-15 μερες, να τις ξεζουμισεις και μετα να τις επαναφερες στην ζοφερη τους πραγματικοτητα.

οι ξενες - και δη οι απορες ανατολικες- ειναι για κακομοιρηδες ανικανους να διαχειριστουν θηλικο επι ισοις οροις.

σωστα αυτα που λες αλλα με την ψυχαναγκαστικη μανια που εχουν με το προξενια οι ελληνιδες ειναι σχεδον απιθανο να μπορεσεις να τις προσεγκισεις.Αυτα στον πραγματικο κοσμο οχι στις φιδιες που γραφουν ορισμενοι εδω μεσα οτι τους την πεφτουν τα μουνια στο δρομο κ στα μπαρ

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
σωστα αυτα που λες αλλα με την ψυχαναγκαστικη μανια που εχουν με το προξενια οι ελληνιδες ειναι σχεδον απιθανο να μπορεσεις να τις προσεγκισεις.Αυτα στον πραγματικο κοσμο οχι στις φιδιες που γραφουν ορισμενοι εδω μεσα οτι τους την πεφτουν τα μουνια στο δρομο κ στα μπαρ

ειναι ολα θεμα targeting. Αν βρεις την 35+ στα προθυρα της καταρευσης λογω ραφιου σαφως θα εχεις θεμα. παντα υπαρχει η σωστη γυναικα με το σωστο status.

Τωρα τελαυταια εχω ανακαλυψει και ενα segment φλεβα χρυσου. Χωρισμενες με παιδακι/ια. Ανεξάρτητες με τα φραγκακια τους (εργασια + διατροφη) και ανοικτες σε συμπληρωματικες εμπειριες με ανοικτα χαρτια.

και προσοχη στο χρυσο κανονα: μακρια απο απορες! ειναι η πηγη ολων των δεινων.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
ειναι ολα θεμα targeting. Αν βρεις την 35+ στα προθυρα της καταρευσης λογω ραφιου σαφως θα εχεις θεμα. παντα υπαρχει η σωστη γυναικα με το σωστο status.

Τωρα τελαυταια εχω ανακαλυψει και ενα segment φλεβα χρυσου. Χωρισμενες με παιδακι/ια. Ανεξάρτητες με τα φραγκακια τους (εργασια + διατροφη) και ανοικτες σε συμπληρωματικες εμπειριες με ανοικτα χαρτια.

και προσοχη στο χρυσο κανονα: μακρια απο απορες! ειναι η πηγη ολων των δεινων.

Κ που τις γνωριζεις?στον ιντερνετ μετα απο 3000 πμ κ αντς η στο δρομο μετα απο 5000 χιλιαδες πεσιματα? μετα απο τετοια ξεφτυλα σορρυ αλλα κ να μου κατσει η μουναρα θα ξενερωσω κ θα εχω γινει κ εγω συμπλεγματικος απο τις πολλες πιττες

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.203
Πόντοι
6.495
Χαχα! Μην το αντιμετωπίζεις ως "πίτα", δες το σαν χαβαλέ κι ό,τι κάτσει. Είναι εξακριβωμένο: ακόμα και πίτα να φας, καλύτερα θα περάσεις από το να στέκεσαι μουγκός και να κοιτάς τις περαστικές. Άσε που σε κάποια φάση αποκτάς ένα είδος ανοσίας (ενίοτε και ανοησίας) και δεν κολλάς πουθενά.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Κ που τις γνωριζεις?στον ιντερνετ μετα απο 3000 πμ κ αντς η στο δρομο μετα απο 5000 χιλιαδες πεσιματα? μετα απο τετοια ξεφτυλα σορρυ αλλα κ να μου κατσει η μουναρα θα ξενερωσω κ θα εχω γινει κ εγω συμπλεγματικος απο τις πολλες πιττες

απο τον κοινωνικο περιγυρο σαφως. απο γνωστους και φιλους. απο σχολεια/εκδηλωσεις/events. από την παραλια που θα δωσεις στο μωρο το κουβαδακι. γιατι οχι και (σπανια) απο το διαδυκτιο.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
τωρα που το σκεφτομαι δεν εχεις και αδικοειχα παει σε μια συνστηση την κυριακη χαμος απο κοσμο αρχισα χυμα και μιλαγα με καποιες γκομενες σε κατι ουρες που περιμενα αυτες ολες εδειχναν εκπληκτες  σαν να μην ξερανε να αντιδρασουνε καποιες θελανε μπλα μπλα σε καποια φαση ξενερωσα και εφυγα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.729
Πόντοι
25.467

Ex nihilo nihil fit.  :cool2:

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16

Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Ελληνίδες γαμάτες υπάρχουν όπως και ελληνίδες άστα να πάνε.

Αλλά και εμείς οι άντρες έχουμε τρελλές απαιτήσεις. Όλοι θέλουμε να τα φτιάξουμε με μοντέλα , οι κανονικές μας φαίνονται άσχημες.

Και άντε βγάλε άκρη , για αυτό η μοναξιά θερίζει.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Ελληνίδες γαμάτες υπάρχουν όπως και ελληνίδες άστα να πάνε.

Αλλά και εμείς οι άντρες έχουμε τρελλές απαιτήσεις. Όλοι θέλουμε να τα φτιάξουμε με μοντέλα , οι κανονικές μας φαίνονται άσχημες.

Και άντε βγάλε άκρη , για αυτό η μοναξιά θερίζει.
δεν ειναι ετσι ακριβως
βεβαια υπαρχουν και αντρες ψωνια αλλα δυστηχως οι γυναικες εδω υπερτερουν εχεις ακουσει ποτε τι θελουν οι γκομενες στο ελλαντα.
1) να εχεις κυκλο
2)να ντυνεσε με ακριβα ρουχα
3)να εχεις σπιτι περιουσια
4)να εχεις καλο αυτοκινητο
5)να εχεις δουλεια οχι οτι κιοτι αλλα μια που να δει κυρος στην γκομενα
6)να βγαζεις πολλα λεφτα
7)να εισαι πιστος σε αυτη αλλα αυτη οχι
8)να την βοηθας οικονομικα
9)  εχει τοσα ακομα που αμα συνεχισω δεν τελειωνο

κοιτα οι κοπελιες επρεπε να ειναι ανεξαρτητες και να μην θεουν τοσα πολλα αλλα και οσες ειναι ανεξαρτητες τα θελουν οποτε φαυλος κυκλος

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.203
Πόντοι
6.495
δεν ειναι ετσι ακριβως
βεβαια υπαρχουν και αντρες ψωνια αλλα δυστηχως οι γυναικες εδω υπερτερουν εχεις ακουσει ποτε τι θελουν οι γκομενες στο ελλαντα.
1) να εχεις κυκλο
6)να βγαζεις πολλα λεφτα

κοιτα οι κοπελιες επρεπε να ειναι ανεξαρτητες και να μην θεουν τοσα πολλα αλλα και οσες ειναι ανεξαρτητες τα θελουν οποτε φαυλος κυκλος

Να μην ψάχνεις για γκόμενα στα μπουζούκια και στο Κολωνάκι. Αυτές που ζητούν τα παραπάνω κάνουν μπαμ από χιλιόμετρα.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
δεν ειναι ετσι ακριβως
1) να εχεις κυκλο
6)να βγαζεις πολλα λεφτα

αυτα τα επιζητουν οι αφραγκες οπορτσουνιστριες. οι νορμαλ αναζητουν απλα επικοινωνια, επίπεδο και σιγουρια. και ενα καλο πηδηματακι σαφως.

η υπαρξη βεβαια καλου αυτοκινητου, εμφανισης και χρηματων σαφεστατα και διευρυνει αρκετα το target market και τα περιθωρια επιλογων αντιστοιχως. για να μην λεμε και μαλακιες.  :2funny:

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Να μην ψάχνεις για γκόμενα στα μπουζούκια και στο Κολωνάκι. Αυτές που ζητούν τα παραπάνω κάνουν μπαμ από χιλιόμετρα.
κοιτα σιγουρα υπαρχουν κοπελες που ειναι γαμω τα ατομα ελλινηδες δεν ειναι ολες χαλια αλλα απλα εγω δεν τις βρισκω .

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
δεν ειναι ετσι ακριβως
1) να εχεις κυκλο
6)να βγαζεις πολλα λεφτα

Καλά φίλε αυτά τα σκέφτονται μέχρι τα early 30s. Μετά ο χρόνος και το σίτεμα της προσγειώνει back to reality .....  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom