Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 494K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,5%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,2%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 76 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,8%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.495

dinger

Μέγας
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Κριτικές
12
Like
468
Πόντοι
4.195
συναγωνιστες εσεις ως πιο εμπειροι με σχεσεις με κοπελες απο ανατολικο μπλοκ ποια η γνωμη σας για μολδαβες?σωστες η εχουν παρει πιο πολυ απο τις γειτονισσες ρουμανες (πουτανες... ;) ) .αξιζει να επιχειρησης σχεση με μολδαβη η οχι?

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
συναγωνιστες εσεις ως πιο εμπειροι με σχεσεις με κοπελες απο ανατολικο μπλοκ ποια η γνωμη σας για μολδαβες?σωστες η εχουν παρει πιο πολυ απο τις γειτονισσες ρουμανες (πουτανες... ;) ) .αξιζει να επιχειρησης σχεση με μολδαβη η οχι?
Δεν πιστευω οτι μοιαζουν στις γυφτορουμανες τυπε κανε την προσπαθεια,δεν χρειαζετε να ρωτας κανεναν,ο καθις θα σου λεη και αλλα πραγματα,δικιμαζης και τα συμπερασματα δικα σου!

Mortismortis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.992

Είναι και αυτές λίγο κουτοπόνηρες σαν τις ρουμάνες, αλλά σε πιο βλάχικη έκδοση.
Σε εμφάνιση, πάντως, περισσότερο με ρωσία μεριά μοιάζουν παρά με Ρουμανία.
Σε γενικές γραμμές μιλάω και πάντα από τις λίγες προσωπικές εμπειρίες, διότι σε κάθε εθνικότητα υπάρχουν και οι εξαιρέσεις από τους γενικούς κανόνες.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Να πω μια αληθινη ιστορια ενος φιλου μου...Εχω ενα φιλο ο οποιος ξεκινησε την ζωη του απο το περιστερι Αττικης.Φευγει για Αμερικη και παει σε σχολη πιλωτων.τελιωνει μια χαρα το παιδι και εκατσε και καποια χρονια και δουλευε σε αεροπορικες εκει με καλα φραγκα με τα citytours του και ολα κορβετες πηρε,οερρασε ζαχαρη.Ειχε πηδηξει και σχεδον πολλες αεροσυνοδοους.Μετα απο καποιο καιρο στελνει κατι cv στο ντουμπαι και τον παιρνουνε για να πεταει καργκο.Στο ντουμπαι συνεχισε μια ζωη καυλιαρικη με μουνια long term , μοντελα πολυτελειας και αεροσυνοδους....Μετα απο καμποσο καιρο αποφασισε να επιστρεψει στην Ελλαδα.Πουλησε και το διαμερισματου στο Ντουμπαι με τρελο κερδος το 2006 και ηρθε στην Ελλαδιτσα με καλο μετρητο και με ενα μηνιατικο των 15 χιλιαδων δολλαριων.Επιστεφει Ελλαδα το 2006 αγοραζει μια πολυτελη μεζονετα και ποιανει δουλεια στην Agean.Μια μερα λοιπον που παμε στα mcdonalds καμακωνει την Ταμια Αλβανιδα Αλλοδαπη και για να μην τα πολυλογω τα φτιαχνουνε την παντρευεται και κανουν και ενα παιδακι.Ελα μου ντε που το παιδακι τωρα εχει αρχισει και μιλαει και αλβανικα και ο δικος σου μου εχει ξυνισει.....Σκαει η γιαγια η αλβανιδα και τρελενεται....Πιστευω μαγκες οτι επειδη στην Ελλαδα υπαρχει ενα προβλημα με τους Αλβανους και κακως καλω θα ηταν να μην μπλεκουμε με Αλβανιδες...Τι λετε και πως σας φανηκε η ιστορια?

Mortismortis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.992
Αν η κοπέλα δεν ήταν Αλβανίδα, αλλά Γερμανίδα, θα είχε πρόβλημα ο φίλος σου το παιδί να μιλάει γερμανικά; Δεν νομίζω...

Αν το θέμα είναι πως το παιδί μιλάει και Αλβανικά, για εμένα δεν υφίσταται θέμα.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ε ρε φιλε υφισταται λιγο θεμα γιατι στην Ελλαδα υπαρχει ενα θεμα με τους Αλβανους ενω με τους γερμανους κανενα.Τα γερμανικα εινια μια γλωσσα που την μαθαινεις και σε ελληνικο σχολιο ως επιλογη για να καταλαβαινεις στο μελλον την καθε μερκελ.μπηκες?

dimitris..

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Να πω μια αληθινη ιστορια ενος φιλου μου...Εχω ενα φιλο ο οποιος ξεκινησε την ζωη του απο το περιστερι Αττικης.Φευγει για Αμερικη και παει σε σχολη πιλωτων.τελιωνει μια χαρα το παιδι και εκατσε και καποια χρονια και δουλευε σε αεροπορικες εκει με καλα φραγκα με τα citytours του και ολα κορβετες πηρε,οερρασε ζαχαρη.Ειχε πηδηξει και σχεδον πολλες αεροσυνοδοους.Μετα απο καποιο καιρο στελνει κατι cv στο ντουμπαι και τον παιρνουνε για να πεταει καργκο.Στο ντουμπαι συνεχισε μια ζωη καυλιαρικη με μουνια long term , μοντελα πολυτελειας και αεροσυνοδους....Μετα απο καμποσο καιρο αποφασισε να επιστρεψει στην Ελλαδα.Πουλησε και το διαμερισματου στο Ντουμπαι με τρελο κερδος το 2006 και ηρθε στην Ελλαδιτσα με καλο μετρητο και με ενα μηνιατικο των 15 χιλιαδων δολλαριων.Επιστεφει Ελλαδα το 2006 αγοραζει μια πολυτελη μεζονετα και ποιανει δουλεια στην Agean.Μια μερα λοιπον που παμε στα mcdonalds καμακωνει την Ταμια Αλβανιδα Αλλοδαπη και για να μην τα πολυλογω τα φτιαχνουνε την παντρευεται και κανουν και ενα παιδακι.Ελα μου ντε που το παιδακι τωρα εχει αρχισει και μιλαει και αλβανικα και ο δικος σου μου εχει ξυνισει.....Σκαει η γιαγια η αλβανιδα και τρελενεται....Πιστευω μαγκες οτι επειδη στην Ελλαδα υπαρχει ενα προβλημα με τους Αλβανους και κακως καλω θα ηταν να μην μπλεκουμε με Αλβανιδες...Τι λετε και πως σας φανηκε η ιστορια?
Pως μας φανηκε η ιστορια??? αληθινη....χεσε μας ρε μεγαλε που ο τυπος γαμουσε και εδερνε με αεροσυνοδους και μοντελα..και πηγε και πεντεφτηκε το αλμπανο απο τα μακ..

Mortismortis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.992
Pως μας φανηκε η ιστορια??? αληθινη....χεσε μας ρε μεγαλε που ο τυπος γαμουσε και εδερνε με αεροσυνοδους και μοντελα..και πηγε και πεντεφτηκε το αλμπανο απο τα μακ..
+1000

αλλά ας πούμε πως είναι αληθινή...

ε ρε φιλε υφισταται λιγο θεμα γιατι στην Ελλαδα υπαρχει ενα θεμα με τους Αλβανους ενω με τους γερμανους κανενα.Τα γερμανικα εινια μια γλωσσα που την μαθαινεις και σε ελληνικο σχολιο ως επιλογη για να καταλαβαινεις στο μελλον την καθε μερκελ.μπηκες?

Ε ρε φίλε αν δεν ήθελε να μιλάει αλβανικά το παιδί του φίλου σου, ας μην παντρευόταν Αλβανίδα!
Και επαναλαμβάνω, για εμένα δεν υφίσταται θέμα! Που είναι το πρόβλημα; πως μιλάει ακόμα μία γλώσσα το παιδί; Εκεί είναι το πρόβλημα; Το πρόβλημα θα είναι να μην πάρει τα κουσούρια των Αλβανών, όχι αν θα μιλάει αλβανικά το παιδί. και στην τελική, ευθύνη έχει κ ο πατέρας, δηλαδή ο φίλος σου, που δεν επέβλεπε την κατάσταση...

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ο φιλος μου φιλε πεταγε ο ανθρωπος ποια κατασταση να επεβλεπε απο τον αερα....?

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36

:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

Mortismortis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Κριτικές
13
Like
12
Πόντοι
1.992
ο φιλος μου φιλε πεταγε ο ανθρωπος ποια κατασταση να επεβλεπε απο τον αερα....?

Αυτός πέταγε, δικά του άτομα (μητέρα, πατέρα, αδέρφια) να βλέπουν το παιδί δεν είχε;

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Αυτός πέταγε, δικά του άτομα (μητέρα, πατέρα, αδέρφια) να βλέπουν το παιδί δεν είχε;

φιλε μην ψαχνεις τωρα δεν ειναι προβλημα μας αυτο.Το παιδι ηταν με την μανα την αλβανιδα και με την γιαγια του την αλβανιδα και μιλαγανε ολη μερα αλβανικα.Εγω ανεφερα ολο το περιστατικο για το πως ξενερωσε ο φιλος με την αλλοδαπη αλβανιδα.Τωρα ο τυπακος που λεει απο μοντελα και αεροσυνοδους εμπλεξε με μια αλβανιδα απο τα μακ μαλλον δεν εχει ερωτευτει ποτε στην ζωη του.Γιαμενα τα καλυτερα μουνια ειναι νουμερα ενα Τσεχες νουμερο δυο Σερβες νουμερο τρια Ρουμανες.Απο χαρακτηρα ας μιλησουν οι εμπειροι γιατι εγω μονο γαμαω σχεση δεν εχω κανει.....

dimitris..

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
φιλε μην ψαχνεις τωρα δεν ειναι προβλημα μας αυτο.Το παιδι ηταν με την μανα την αλβανιδα και με την γιαγια του την αλβανιδα και μιλαγανε ολη μερα αλβανικα.Εγω ανεφερα ολο το περιστατικο για το πως ξενερωσε ο φιλος με την αλλοδαπη αλβανιδα.Τωρα ο τυπακος που λεει απο μοντελα και αεροσυνοδους εμπλεξε με μια αλβανιδα απο τα μακ μαλλον δεν εχει ερωτευτει ποτε στην ζωη του.Γιαμενα τα καλυτερα μουνια ειναι νουμερα ενα Τσεχες νουμερο δυο Σερβες νουμερο τρια Ρουμανες.Απο χαρακτηρα ας μιλησουν οι εμπειροι γιατι εγω μονο γαμαω σχεση δεν εχω κανει.....
Αρχιδια μπλε μεγαλε...

caetano_italia

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Πουτσες μπλε και αρχιδια καλαβρεζικα,τυπε πες του οτι αν ξερει την γλωσσα η μανα την δινει στο παιδι..λογικο αφου ειναι ολη μερα μαζι με το παιδι,και καλα δηλαδη ο φιλος σου απο την χλιδα στο αμερικα και στο ντουμπαι κατεληξε να γκαστρωσει το αλμπανι απο τα μακ?ξερω γω..

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Συνηθησμενη τυπε,και οι ρωσσιδες μαθαινουν στα παιδια τους να μιλανε ρωσσικα και ελληνικα,τωρα θελης να μαθης το γιατι/γιατι εχουν δικαιωμα να γραψουν το παιδι και ρωσσο-ιδα πολιτη!Μαλιστα δλδ.τι σημαινη αυτο/οτι αμα φαη σουτ παη στην χωρα της περνη την διατροφη της και ολα μια χαρα!ισως το ιδιο ισχυη και για την αλβανια,τωρα με τοσα λεφτα ο τυπος να εκανε χοντομαλακια αλλα τελος παντων,γιατι οι αλβανιδες δεν βημιζονται για τρελλα κομματια!

Επισκέπτης
Γιαμενα τα καλυτερα μουνια ειναι νουμερα ενα Τσεχες νουμερο δυο Σερβες νουμερο τρια Ρουμανες.

Δεν μιλάς για ουγγαρέζες.
Μουνάρες που έχουν και δύο υπέροχα πλεονεκτήματα σε σχέση με όσες αναφέρεις:
1)Δεν είναι Βαλκάνιες!
2)Δεν είναι Σλάβες!!!!!!

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥΣ.

kantilanaftis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Δεν μιλάς για ουγγαρέζες.
Μουνάρες που έχουν και δύο υπέροχα πλεονεκτήματα σε σχέση με όσες αναφέρεις:
1)Δεν είναι Βαλκάνιες!
2)Δεν είναι Σλάβες!!!!!!

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ
ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥΣ.
Μαλιστα η χωρα του πορνο,αληθεια τυπε θα ηθελες να ειχες μια τετοια και το πρωι να γυριζη ταινιες η το βραδυ να κανη πιατσα?

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396

Επισκέπτης
Μαλιστα η χωρα του πορνο,αληθεια τυπε θα ηθελες να ειχες μια τετοια και το πρωι να γυριζη ταινιες η το βραδυ να κανη πιατσα?

Δηλαδή τσέχες, σέρβες και ρουμάνες υπερτερούν σε κάτι από ουγγαρέζες;;;
Στην ουγγαρία γυρίζονται όντως άπειρες τσόντες,
είναι χώρα του πορνό
αλλά από πουτάνες
έχει μικρότερη (προσοχή μικρότερη συγκριτικά, όχι μικρή)
αγορά πορνείας από τσεχία και ρουμανία.
Και οι τσιγγάνες της ουγγαρίας είναι ωραίες γυναίκες.
Της ρουμανίας είναι γύφτισσες.

Τώρα αν σε ενδιαφέρουν οι προσωπικές μου προτιμήσεις
δεν θα έκανα ποτέ σχέση με γυναικα από το πρώην ανατολικό μπλοκ.
Θα ντρεπόμουν να κυκλοφορώ μαζί της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom