Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 494K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,5%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,2%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 76 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,8%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.495

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
Δηλαδή τσέχες, σέρβες και ρουμάνες υπερτερούν σε κάτι από ουγγαρέζες;;;
Στην ουγγαρία γυρίζονται όντως άπειρες τσόντες,
είναι χώρα του πορνό
αλλά από πουτάνες
έχει μικρότερη (προσοχή μικρότερη συγκριτικά, όχι μικρή)
αγορά πορνείας από τσεχία και ρουμανία.
Και οι τσιγγάνες της ουγγαρίας είναι ωραίες γυναίκες.
Της ρουμανίας είναι γύφτισσες.

Τώρα αν σε ενδιαφέρουν οι προσωπικές μου προτιμήσεις
δεν θα έκανα ποτέ σχέση με γυναικα από το πρώην ανατολικό μπλοκ.
Θα ντρεπόμουν να κυκλοφορώ μαζί της.
  Γιατί ρε φίλε? Υπάρχουν και ρωσίδες (π.χ.) και ωραίες και ... σοβαρές.

Επισκέπτης
[/b]   Γιατί ρε φίλε? Υπάρχουν και ρωσίδες (π.χ.) και ωραίες και ... σοβαρές.

Ο lakis φοβάται μην έχει κομουνιστικά κατάλοιπα η οικογένεια της Ρωσίδας και τον αλλοτριώσει.Ο Λάκης φοβάται και τον ίσκιο του!Δεν πειράζει Λάκη,βρες Αγγλίδα,βέρα,όχι Ουαλή κλπ,με πατέρα να έχει τη Θάτσερ στο Σαλόνι  :2funny:

Επισκέπτης
Συνηθησμενη τυπε,και οι ρωσσιδες μαθαινουν στα παιδια τους να μιλανε ρωσσικα και ελληνικα,τωρα θελης να μαθης το γιατι/γιατι εχουν δικαιωμα να γραψουν το παιδι και ρωσσο-ιδα πολιτη!Μαλιστα δλδ.τι σημαινη αυτο/οτι αμα φαη σουτ παη στην χωρα της περνη την διατροφη της και ολα μια χαρα!ισως το ιδιο ισχυη και για την αλβανια,τωρα με τοσα λεφτα ο τυπος να εκανε χοντομαλακια αλλα τελος παντων,γιατι οι αλβανιδες δεν βημιζονται για τρελλα κομματια!

Φίλος μου έχει παντρευτεί Πολωνέζα.Εξαιρετική κοπέλα και σε εμφάνιση και σε χαρακτήρα.Έχουν 2 παιδιά και φυσικά τα παιδάκια μιλάνε και Ελληνικά και Πολωνικά.Φυσικά τους έμαθε Πολωνικά,να μπορούν να μιλήσουν με τη γιαγιά τους και τον παππού τους που δεν ξέρουν Αγγλικά-όπως και τα παιδάκια μιας και είναι μικρά ακόμα-όταν πάνε στην Πολωνία για διακοπές.Πού είναι το κακό δηλαδή;
Όσον αφορά αυτό "αφού του τα φάει" είναι αστείο επιχείρημα.Έχουμε δει και τις Ελληνίδες.Κάποιες μάλιστα,έχω παραδείγματα συγγενών,αφού έκαναν παιδί τον κύριο τον έδιωξαν.Ένας συγγενής μου δεν έχει δει ακόμα το παιδί και είναι 1,5 έτους.Ούτε στην κλινική δεν τον άφησαν να πάει,και είναι στα δικαστήρια.
Είναι να μη σου τύχει καριόλα,και ότι εθνικότητας να είναι καριόλα θα παραμένει.

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
Φίλος μου έχει παντρευτεί Πολωνέζα.Εξαιρετική κοπέλα και σε εμφάνιση και σε χαρακτήρα.Έχουν 2 παιδιά και φυσικά τα παιδάκια μιλάνε και Ελληνικά και Πολωνικά.Φυσικά τους έμαθε Πολωνικά,να μπορούν να μιλήσουν με τη γιαγιά τους και τον παππού τους που δεν ξέρουν Αγγλικά-όπως και τα παιδάκια μιας και είναι μικρά ακόμα-όταν πάνε στην Πολωνία για διακοπές.Πού είναι το κακό δηλαδή;
Όσον αφορά αυτό "αφού του τα φάει" είναι αστείο επιχείρημα.Έχουμε δει και τις Ελληνίδες.Κάποιες μάλιστα,έχω παραδείγματα συγγενών,αφού έκαναν παιδί τον κύριο τον έδιωξαν.Ένας συγγενής μου δεν έχει δει ακόμα το παιδί και είναι 1,5 έτους.Ούτε στην κλινική δεν τον άφησαν να πάει,και είναι στα δικαστήρια.
Είναι να μη σου τύχει καριόλα,και ότι εθνικότητας να είναι καριόλα θα παραμένει.
        :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

ΠΙΡΙΝΙΚΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Like
4
Πόντοι
1

[/quote]ετσι ακριβως ειναι.. :)

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Δηλαδή τσέχες, σέρβες και ρουμάνες υπερτερούν σε κάτι από ουγγαρέζες;;;
Στην ουγγαρία γυρίζονται όντως άπειρες τσόντες,
είναι χώρα του πορνό
αλλά από πουτάνες
έχει μικρότερη (προσοχή μικρότερη συγκριτικά, όχι μικρή)
αγορά πορνείας από τσεχία και ρουμανία.
Και οι τσιγγάνες της ουγγαρίας είναι ωραίες γυναίκες.
Της ρουμανίας είναι γύφτισσες.

Τώρα αν σε ενδιαφέρουν οι προσωπικές μου προτιμήσεις
δεν θα έκανα ποτέ σχέση με γυναικα από το πρώην ανατολικό μπλοκ.
Θα ντρεπόμουν να κυκλοφορώ μαζί της.
Δεν ειπα κατι για τις ουγγαρεζες λακη,αλλα δυστηχως δεν μπορη πια να ντρεπεσε εσυ να τις κυκλοφορης,ντρεπονται εκεινες να κυκλοφορησουν μαζι μας και οχι μονο ανατολικες αλλα οι περισσοτερες γυναικες ανατολης και ευρωπης,μας θεωρουν φτωχους πια ακομα αν περνουμε και 1000 ευρω,δυστηχως!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Και αληθηα λες!

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Δεν ειπα κατι για τις ουγγαρεζες λακη,αλλα δυστηχως δεν μπορη πια να ντρεπεσε εσυ να τις κυκλοφορης,ντρεπονται εκεινες να κυκλοφορησουν μαζι μας και οχι μονο ανατολικες αλλα οι περισσοτερες γυναικες ανατολης και ευρωπης,μας θεωρουν φτωχους πια ακομα αν περνουμε και 1000 ευρω,δυστηχως!
Ε ναι αυτοννόητο..και οι Ελληνίδες φτωχούς σας θεωρούν και ντρέπονται να κυκλοφορούν μαζί σας ..μην κοιτάς που δεν το λέμε..

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ε ναι αυτοννόητο..και οι Ελληνίδες φτωχούς σας θεωρούν και ντρέπονται να κυκλοφορούν μαζί σας ..μην κοιτάς που δεν το λέμε..
Η διαφορα σε σχεση με τις ξενες ειναι οτι εισασταν φτωχες και θα παραμεινετε φτωχες,οσο αφορα το μυαλο,ως προς το σωμα παιζη γιατι τωρα με την κριση θα υπαρξουν σημαδια βελτιωσης,θα κοπη δλδ.το πολυ φαγητο! :grin:!

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Η διαφορα σε σχεση με τις ξενες ειναι οτι εισασταν φτωχες και θα παραμεινετε φτωχες,οσο αφορα το μυαλο,ως προς το σωμα παιζη γιατι τωρα με την κριση θα υπαρξουν σημαδια βελτιωσης,θα δλδ.το πολυ φαγητο! :grin:!
Για να είσαι άξιος να κρίνεις το μυαλό ,θα πρέπει να έχεις πρώτα .Δεν έχω διακρίνει κάτι τέτοιο απο τα ποστ σου ,οπότε άκυρη η διαπίστωση.
  Όσον αφορά το σώμα και την εμφάνιση ,πες τα στις ξεβράκωτες βλαχάρες που κάνεις παρέα αυτά,διότι εγώ βάζω κάτω 100 απο δαύτες σε εμφάνιαη.
Αιντε έχετε ανοιξει πάλι το στοματάκι σας και δεν ξέρετε τι λέτε εδώ μέσα.

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.790
Πόντοι
496

Δλδ..εσεις (Ελληνιδες) ειστε ολες πλουσιες, οποτε εμεις (Ελληνες) πρεπει να ντρεπομαστε που, αν και φτωχοι, μας κυκλοφορείτε...λες και ζουμε σε διαφορετικες χωρες :uglystupid: :jerking:
Αι σοβαρευτειτε λιγο... :s&m_3:

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Δλδ..εσεις (Ελληνιδες) ειστε ολες πλουσιες, οποτε εμεις (Ελληνες) πρεπει να ντρεπομαστε που, αν και φτωχοι, μας κυκλοφορείτε...λες και ζουμε σε διαφορετικες χωρες :uglystupid: :jerking:
Αι σοβαρευτειτε λιγο... :s&m_3:
Εσύ σοβαρεψου και μάθε να συζητάς σωστά.Η απάντηση που παρέθεσες ήταν απάντηση στα λεγόμενα του σωτηρωφ οτι δεν τους κοιτάνε οι ξένες διότι τους βλέπουν φτωχούς.Και οι ελληνίδες το ίδιο του απάντησα.
Μην ανακατευθύνεις την συζήτηση όπως σε βολεύει,δείχνει το λιγότερο ανοησία.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66

Ta αγαπημένα σου Π+Λ+Β J      τ  έ λ ο ς    :think:  τώρα κοιταξε να αλλάξεις γούστα  ;) :2funny: :2funny: :2funny:

χαλάρωσε baby

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.790
Πόντοι
496
Ta αγαπημένα σου Π+Λ+Β J      τ  έ λ ο ς    :think:  τώρα κοιταξε να αλλάξεις γούστα  ;) :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny:

Το σχολιο του φιλου που παραθετω, η απαντηση μου... :grin: :cheesy:

Δε ξερω αν εισαι δεσμευμενη ή οχι και δεν μ'απασχολει κιολας, παντως με τα μυαλα που κουβαλατε γενικοτερα (Ελληνιδες) σας περιμενει τρελο ραφι... :rolleyes:
Εφοδιαστειτε λοιπον με γυαλιστικα, σφουγαροπανα και αλλα καθαριστικα για να το κρατατε καθαρο  :2funny:

bosikos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
ρε μάγκες οι γεωργιανές είναι γενικά συντηρητικες και της εκκλησίες ή μόνο εγώ έπεσα σε περίπτωση ? :tickedoff: :headbang:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Και με ποιους κυκλοφορούν δηλαδή οι Ελληνίδες;Με τίποτα γόητες του Hollywood ή πολυεκατομμυριούχους με μάνσιον;

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Για να είσαι άξιος να κρίνεις το μυαλό ,θα πρέπει να έχεις πρώτα .Δεν έχω διακρίνει κάτι τέτοιο απο τα ποστ σου ,οπότε άκυρη η διαπίστωση.
 Όσον αφορά το σώμα και την εμφάνιση ,πες τα στις ξεβράκωτες βλαχάρες που κάνεις παρέα αυτά,διότι εγώ βάζω κάτω 100 απο δαύτες σε εμφάνιαη.
Αιντε έχετε ανοιξει πάλι το στοματάκι σας και δεν ξέρετε τι λέτε εδώ μέσα.
Εξακολουθης να επιβεβαιωνης τα λεγομενα μου,αλλωστε αν εισαι τοσο ωραια οπως λες,εισαι μερα νυχτα μεσα σε ενα μπουρδελοσαιτ για αντρες,γιατι?προφανως για να κρυβης τα κομπλεξ σου και να συμπεριφερεσε χαζα νομιζωντας οτι πουλας μαγγια και υφος,πλαστικη μπαρμπι,τουλαχιστον εγω με τις βλαχαρες  παιρνω καλα,εσυ βαλε κανα ποστακι παραπανω μιας και ξαναρχισες απο την αρχη!Μια γυναικα με επιπεδο δεν βαζη τον ξυπασμενο κωλο της για αβαταρ,μαλλον εσυ δεν ξερης που εισαι και τι λες κυρα μου,και μην προσπαθης να αποσπασης σεβασμο οταν δεν σεβεσε τον εαυτο σου!!!

Επισκέπτης
Δεν ειπα κατι για τις ουγγαρεζες λακη,αλλα δυστηχως δεν μπορη πια να ντρεπεσε εσυ να τις κυκλοφορης,ντρεπονται εκεινες να κυκλοφορησουν μαζι μας

Τα ξανάπαμε ρε αρχηγέ ,
τα ίδια θα λέμε;;;

Οι σοβαρές γυναίκες , όλων των εθνικοτήτων
κατά κανόνα, κάθονται στη χώρα τους.

Οι ανατολικές που ξενιτεύονται μόνες τους
στα 17,18,20,22 συνήθως εκεί που πάνε (π.χ. ελλάδα)
όλα και κάποια δουλειά θα κάνουν σχετική με ψωλές,
χύσια, κονσομασιόν , στριπ ,φραπεδο-μασάζ κτλ

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Ντάξει παλικάρι μπάστα, χαλάρωσε. Που ντρέπονται κιόλας να κυκλοφορήσουν και μαζί μας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom