sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Αφου εμεινες μεταξεταστεος ουτε την γλωσσα δεν εμαθες ακομαδεν μου δινεις τπτ...πώς να τα μαθω?
Αφου εμεινες μεταξεταστεος ουτε την γλωσσα δεν εμαθες ακομαδεν μου δινεις τπτ...πώς να τα μαθω?
Αφου εμεινες μεταξεταστεος ουτε την γλωσσα δεν εμαθες ακομα
μπαλσοι χουι καληνυχτα!kak nte la
μπαλσοι χουι καληνυχτα!
Εμεις το ευχομαστε,αλλα.......θα είμαι εγώ σταθερά δίπλα στα λεφτά της.
Νομιζεις εχει και αυτος,για να σου δωσει;δεν μου δινεις τπτ...πώς να τα μαθω?
Νομιζεις εχει και αυτος,για να σου δωσει;
πεστα λυκακι .ni kovaritze, sto eto tsesne vils
πεστα λυκακι .
ο σκατογκουγκλης σου ειπα δεν τα λεη παντα καλατο καταλαβες?
ο σκατογκουγκλης σου ειπα δεν τα λεη παντα καλα
ναι τα ρωσσιδια και σπαστα να τα λες τρελλενονται,βλεπουν το ενδιαφερον σου για αυτες και ανταποκρινονταιεσυ ομως καταλαβες τι εννοουσα!
ααααα θα παω να μαθω ρωσσικα...το αποφασισα!
min eisai toso sigouros den isxi panta exartate rossidaναι τα ρωσσιδια και σπαστα να τα λες τρελλενονται,βλεπουν το ενδιαφερον σου για αυτες και ανταποκρινονται
ναι τα ρωσσιδια και σπαστα να τα λες τρελλενονται,βλεπουν το ενδιαφερον σου για αυτες και ανταποκρινονται
Δεν θα διαφωνισω αλλα δεν μιλαω για ολα τα ρωσσιδια,μιλαω για τις απλες κοπελλες που ερχονται εδω επισκεψης η αυτες που εργαζονται σε κανονικες δουλειες!min eisai toso sigouros den isxi panta exartate rossida
Ναι βρε σε αυτο λεμε και οχι μονο .σε τι πραγμα ανταποκρινονται? εμεις σ'αυτο θελουμε
Ναι βρε σε αυτο λεμε και οχι μονο .
Ναι βρε σε αυτο λεμε και οχι μονο .
Καθε μερα απο κρητη ερχονται μονοημερες μπολικες,αλλα και απο κρουαζεροπλοια,οταν σας τα ελεγα δεν ακουγατεέτσι
τι νέα από'κει; έχουμε τπτ καλό?
Καθε μερα απο κρητη ερχονται μονοημερες μπολικες,αλλα και απο κρουαζεροπλοια,οταν σας τα ελεγα δεν ακουγατε