Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 495K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,5%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,2%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 76 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,8%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.495

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εγώ πιστεύω πως είναι ιδανικές σύντροφοι και σύζυγοι γιατί όχι για έναν έλληνα . Καταρχήν δεν έχουν την πονηρή ιδιοτέλεια που θα χουν άλλες. Ούτε το άστατο των λατινοαμερικάνων, ούτε το σνομπ και καλά και το φεμινιστικό των δυτικο-ευρωπαίων π.χ.
Και για την ελλάδα νομίζουν ότι είναι δε ξέρω και εγώ τι! Πιστεύω ότι ένας έλληνας θα είχε πλεονέκτημα με τέτοιες. Και όχι μόνο με μαυροκίτρινες από την ινδοκίνα αλλά και με κίτρινες απώ την άπω ανατολή, ακόμη και από την ιαπωνία ή την κορέα.
Το εχω συζητησει με συναδελφους που ειναι παντρεμενοι με ασιατισσες,τελικα ειναι αρκετοι ναυτικοι που εχουν παρει τετοιες.δεν υπαρχει ουτε ΕΝΑΣ που να το εχει μετανοιωσει η εχει να πει κατι κακο.Και ειναι παντρεμενοι με κορεατισσες,ιαπωνεζες,ενω υπαρχουν και αρκετοι ελληνες παντρεμενοι με ταυλανδες.

Επισκέπτης
τους ελληνες τους διακρινω σε τρεις κατηγοριες,τους κοκκινιστους που ελεγε ο παπαγιωργης,τους υποτακτικους-κας καρντ,και αυτους τους λιγους που τρεχουν να γλυτωσουν οσο ειναι καιρος ακομα!

Εσύ δεν είσαι έλληνας;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ειχα σχεση μολις ενα μηνα,με ταυλανδή,τυπε το ποσο ευχαριστημενος ημουν δεν μπορεις να φανταστεις.και δεν μιλαω για το σεξουαλικο μονο,μιλαω γενικα για την ολη συμπεριφορα.Μου εκανε τρομερη εντυπωση.Αλλα ετσι ειναι γενικα η ασιατικη κουλτουρα.
Και εγω συμφωνο μαζι σου και οπως εχεις δει εχω πολλες γκομενες σχιστοματες.Εκτος απο ολα τα αλλα που ειπες.Το μεγαλο τους πλεονεκτημα ειναι οτι αργουνε πολυ να γερασουνε!Αλλα υπαρχει και ενα μεγαλο μειονεκτημα:ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙς ΜΑΖΙ ΤΗς?ΜΟΓΓΟΛΑΚΙΑ!Οποτε για γαμο εγω της αποριπτω!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Και εγω συμφωνο μαζι σου και οπως εχεις δει εχω πολλες γκομενες σχιστοματες.Εκτος απο ολα τα αλλα που ειπες.Το μεγαλο τους πλεονεκτημα ειναι οτι αργουνε πολυ να γερασουνε!Αλλα υπαρχει και ενα μεγαλο μειονεκτημα:ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙς ΜΑΖΙ ΤΗς?ΜΟΓΓΟΛΑΚΙΑ!Οποτε για γαμο εγω της αποριπτω!

Μεγάλο λάθος κανεις σε αυτό. Και αυτό ήθελα να το πω. Με τη μίξη αυτή, κάνουμε και δώρο στις νέες γενιές. Αν έχετε δει ποτέ γκόμενες από μικτούς γάμους κιτρινο-λευκούς θα πάθετε πλάκα! Γενικά όταν αναμειγνύονται οι φυλές και τα αίματα το αποτέλεσμα είναι καλύτερο και υπάρχει βελτίωση.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
καμια σχεση τυπε,εχω δει παιδακια ταυλανδων με γερμανους,αγγλους,ειναι πολυ ομορφα.καλα δεν σου λεω αν δεις την κορη ενος συναδελφου μου,που εχει γυναικα κορεατισσα,το τι θα παθεις.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
καμια σχεση τυπε,εχω δει παιδακια ταυλανδων με γερμανους,αγγλους,ειναι πολυ ομορφα.καλα δεν σου λεω αν δεις την κορη ενος συναδελφου μου,που εχει γυναικα κορεατισσα,το τι θα παθεις.
Και εγω γνωριζω φιλο που πηρε κορεατισσα και το κοριτσακι ειναι πολυ ομορφο πραγματι!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μεγάλο λάθος κανεις σε αυτό. Και αυτό ήθελα να το πω. Με τη μίξη αυτή, κάνουμε και δώρο στις νέες γενιές. Αν έχετε δει ποτέ γκόμενες από μικτούς γάμους κιτρινο-λευκούς θα πάθετε πλάκα! Γενικά όταν αναμειγνύονται οι φυλές και τα αίματα το αποτέλεσμα είναι καλύτερο και υπάρχει βελτίωση.
Και'γω εχω δει τετοια παιδια.Συνηθως τα παιδια δεν εχουν Μογγολικο σκισημο ματιων αλλα τα εγγονια συνηθως ειναι εντελως Μογγολακια.Καλο ειναι να μην μπλεξεται το DNA με αυτες. :knockinb: οπως κανω κ'εγω αλλα οχι παιδια μαζι τους.Και γενικα Δε νομιζω να θελει κανεις στην εποχη μας να κανει τη μαλακια να παντρευτει :jerking:!Ειναι μεγα λαθος!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Και'γω εχω δει τετοια παιδια.Συνηθως τα παιδια δεν εχουν Μογγολικο σκισημο ματιων αλλα τα εγγονια συνηθως ειναι εντελως Μογγολακια.Καλο ειναι να μην μπλεξεται το DNA με αυτες. :knockinb: οπως κανω κ'εγω αλλα οχι παιδια μαζι τους.Και γενικα Δε νομιζω να θελει κανεις στην εποχη μας να κανει τη μαλακια να παντρευτει :jerking:!Ειναι μεγα λαθος!
To τελευταιο που ειπες ειναι το πιο σωστο απο ολλα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
φαντάσου τι πούτσα θα φάει ο ερευνητάκος μόλις δει την κόρη μου με την τζύμπρια.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Καλα αυτα που λες δημητρακι,αλλα ποτε να παντρευτη σε τι ηλικια δλδ.?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom