Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 495K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,5%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,2%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 76 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,8%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.495
OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Βρέθηκα σε γάμο.
Μεταξύ των καλεσμένων,
3 χαραμοφάηδες κανακάρηδες ρεμπεσκέδες,
από αυτούς που ζούνε εισπράτωντας ενοίκια από ακίνητα της μάνας τους,
είναι παντρεμένοι με ανατολικές.

Τους έβαλαν όλους στο ίδιο τραπέζι.Εγω καθόμουν στο διπλανό.
Στο δικό μου τραπέζι , καθόταν ηλικωμένο ζευγάρι.
Ο παππούς , τρελή μορφή , μεγάλος γαμίκος στα νιάτα του.
Τον ξέρω από παλιά , τώρα είναι 80+.

Αφού κάτσαμε ,
ρίχνει μια ματιά στο διπλανό τραπέζι
και μου λέει:
"νόμισα ότι με είχαν στο διπλανό τραπέζι,
αλλά έκανα λάθος, σκέφθηκα ότι επειδή ήμουν πουτανιάρης νεότερος,
με εβαλαν να κάτσω στο ίδιο τραπέζι με τις ΠΟΥΤΑΝΕΣ ... "

Τα είπε όλα ο γέρος ...
Πως τα ξερης ολα,προφεσορας,ο παππους 80+ που ηταν γαμικος στα νειατα του,σε ποιο τραπεζι καθοταν στο δικο σου?

injustice

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Πάντως είναι τόσο εντυπωσιακό που όλες οι πρώην ανατολικές αγαπούν τόσο πολύ όλους τους έλληνες (τους άντρες εννοώ, όχι τις ελλεεινίδες).

Επισκέπτης
Βρέθηκα σε γάμο.
Μεταξύ των καλεσμένων,
3 χαραμοφάηδες κανακάρηδες ρεμπεσκέδες,
από αυτούς που ζούνε εισπράτωντας ενοίκια από ακίνητα της μάνας τους,
είναι παντρεμένοι με ανατολικές.

Τους έβαλαν όλους στο ίδιο τραπέζι.Εγω καθόμουν στο διπλανό.
Στο δικό μου τραπέζι , καθόταν ηλικωμένο ζευγάρι.
Ο παππούς , τρελή μορφή , μεγάλος γαμίκος στα νιάτα του.
Τον ξέρω από παλιά , τώρα είναι 80+.

Αφού κάτσαμε ,
ρίχνει μια ματιά στο διπλανό τραπέζι
και μου λέει:
"νόμισα ότι με είχαν στο διπλανό τραπέζι,
αλλά έκανα λάθος, σκέφθηκα ότι επειδή ήμουν πουτανιάρης νεότερος,
με εβαλαν να κάτσω στο ίδιο τραπέζι με τις ΠΟΥΤΑΝΕΣ ... "

Τα είπε όλα ο γέρος ...

Κοιτάξατε, λαμβάνετε ὡρισμένας κραυγαλέας περιπτώσεις καὶ προσπαθεῖτε νὰ ταῖς προσδώσητε κύρος γενικῆς ἀρχῆς. Παραβλέπετε βασικὰ σημεῖα, ἦτοι:

1. Οἱ γεννηθέντες τὴν δεκαετίαν τοῦ '60 Ἕλληνες ἀντεμετώπισαν εἰς τὴν ἐφηβείαν καὶ τὴν πρώτην νεότητα τεραστίαν ξηρασίαν εἰς τὸ θέμα τοῦ γενετησιασμοῦ. Ὅτε ἦσαν 25-27 ἐτῶν ἐπέδραμαν αἱ ἀνατολικαί. Εὑρέθησαν (εὑρέθημεν) εἰς τὴν θέσιν πεινῶντος εἰσελθῶντος αἴφνης εἰς τὸ πρόγευμα (brunch) τοῦ "Χίλτον". Δὲν ἦτο ὑψηλὴ μαγειρική, ἀλλ' ἦτο παρασάγγας ἀνώτερον τῶν γευμάτων τῆς φοιτητικῆς ἑστίας.

2. Αἱ Ῥωσσίδαι εἶναι αἱ ὡραιώτεραι γυναὶ τῆς ὑφηλίου. Ἡ ἠθικὴ των εἶναι ἀλλο θέμα.

3. Εἶναι ἐν γένει εὐφυέστεραι τῶν ἡμετέρων. ΔΕΝ εἶναι πλεόν μεμορφωμέναι διότι ἡ ἐκπαίδευσις ἐν Ῥωσσία συμπυκνοῦται κυρίως εἰς τὸν χρηματισμὸν τῶν ἐκπαιδευτικῶν.

4. Μολονότι εἶναι ὄντως κακαὶ σύζυγοι, εἶναι λίαν καλαὶ μητέραι. Οἰ λόγοι ἐπεσημάνθησαν εἰς προτέραν ἀνάρτησιν τοῦ ὑποφαινομένου.

5. Ἐν Ῥωσσία καὶ ἰδίᾳ ἐν ἐπαρχίᾳ αὐτῆς δὲν θὰ συναντήσητε διαφόρους γελοίους τύπους οἴτινες παρεπιδημοῦσι παρ' ἡμῖν ἐν ἀφθονίᾳ: "Ράστα", "Ἦμο", 80ούτεις μὲ πιλίσκον "τζόκεϋ", διακεκηρυγμένοι ὁμοφυλόφιλοι, "χὶπ - χὸπ" κ.τ.λ. ἐκεὶ δὲν θὰ ἐνοχλήσωσι τὸ ὀπτικὸν σας πεδίον.

Συνολικῶς ἡ σχέσις μετ' ἀνατολικῆς καὶ ἰδίᾳ Ῥωσσίδος δίδει εἰς τὸν μέσον Ἕλληνα ἄνδρα κατὰ κανόνα θετικὰς ἐμπειρίας.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Κοιτάξατε, λαμβάνετε ὡρισμένας κραυγαλέας περιπτώσεις καὶ προσπαθεῖτε νὰ ταῖς προσδώσητε κύρος γενικῆς ἀρχῆς. Παραβλέπετε βασικὰ σημεῖα, ἦτοι:

1. Οἱ γεννηθέντες τὴν δεκαετίαν τοῦ '60 Ἕλληνες ἀντεμετώπισαν εἰς τὴν ἐφηβείαν καὶ τὴν πρώτην νεότητα τεραστίαν ξηρασίαν εἰς τὸ θέμα τοῦ γενετησιασμοῦ. Ὅτε ἦσαν 25-27 ἐτῶν ἐπέδραμαν αἱ ἀνατολικαί. Εὑρέθησαν (εὑρέθημεν) εἰς τὴν θέσιν πεινῶντος εἰσελθῶντος αἴφνης εἰς τὸ πρόγευμα (brunch) τοῦ "Χίλτον". Δὲν ἦτο ὑψηλὴ μαγειρική, ἀλλ' ἦτο παρασάγγας ἀνώτερον τῶν γευμάτων τῆς φοιτητικῆς ἑστίας.

2. Αἱ Ῥωσσίδαι εἶναι αἱ ὡραιώτεραι γυναὶ τῆς ὑφηλίου. Ἡ ἠθικὴ των εἶναι ἀλλο θέμα.

3. Εἶναι ἐν γένει εὐφυέστεραι τῶν ἡμετέρων. ΔΕΝ εἶναι πλεόν μεμορφωμέναι διότι ἡ ἐκπαίδευσις ἐν Ῥωσσία συμπυκνοῦται κυρίως εἰς τὸν χρηματισμὸν τῶν ἐκπαιδευτικῶν.

4. Μολονότι εἶναι ὄντως κακαὶ σύζυγοι, εἶναι λίαν καλαὶ μητέραι. Οἰ λόγοι ἐπεσημάνθησαν εἰς προτέραν ἀνάρτησιν τοῦ ὑποφαινομένου.

5. Ἐν Ῥωσσία καὶ ἰδίᾳ ἐν ἐπαρχίᾳ αὐτῆς δὲν θὰ συναντήσητε διαφόρους γελοίους τύπους οἴτινες παρεπιδημοῦσι παρ' ἡμῖν ἐν ἀφθονίᾳ: "Ράστα", "Ἦμο", 80ούτεις μὲ πιλίσκον "τζόκεϋ", διακεκηρυγμένοι ὁμοφυλόφιλοι, "χὶπ - χὸπ" κ.τ.λ. ἐκεὶ δὲν θὰ ἐνοχλήσωσι τὸ ὀπτικὸν σας πεδίον.

Συνολικῶς ἡ σχέσις μετ' ἀνατολικῆς καὶ ἰδίᾳ Ῥωσσίδος δίδει εἰς τὸν μέσον Ἕλληνα ἄνδρα κατὰ κανόνα θετικὰς ἐμπειρίας.
Δεν θα διαφωνισω μαζι σας αγαπητε,απλα θα επισημανω οτι,δεν ειναι ολες ανηθικες η αμορφωτες,καιπρεπη να ξεκαθαρισουμε τον ορο Ανατολικες.Αλλο ρωσσιδες αλλο ανατολικες,στον δευτερο ορο περιλαμβανονται πολλες!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Ναι τύπε...Επειδή δε είχαν τηλεόραση, είχαν δωρεάν παιδεία στα πάντα, από  μπαλέτο, εώς μουσική, τέχνες, βιβλιοθοθήκες.
Θέατρα όχι Στεφανίδου. Να λέμε τα καλά

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Ναι τύπε...Επειδή δε είχαν τηλεόραση, είχαν δωρεάν παιδεία στα πάντα, από  μπαλέτο, εώς μουσική, τέχνες, βιβλιοθοθήκες.
και τωρα εχουν την πρωτη θεση στις πλαστικες επεμβασεις...

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Τα είπε όλα ο γέρος ...
Τύπε μου έσενα πρέπει να σε βάλουν πρόεδρο σε κανα σωματείο με Ελληνίδες που τους φάγαν τον άντρα οι αλλοδαπές.Ολες οι ξένες είναι πουτάνες κλπ. :grin:
Υπερβάλεις.Οι Ελληνίδες είναι εξίσου η και πιο ωραίες και επιλέον είναι και ηθικές...Αaa yeahhhh....

Επισκέπτης
Ναι τύπε...Επειδή δε είχαν τηλεόραση, είχαν δωρεάν παιδεία στα πάντα, από  μπαλέτο, εώς μουσική, τέχνες, βιβλιοθοθήκες.

Μὴ συγχέετε τὴν παιδείαν μὲ τὴν πρόσκτησιν διαφόρων κοινοτοπιῶν

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
μια χαρα τα εγραψε και καμια συγχυση δεν ειχε.μεσα στο πλαισιο της παιδειας και της καλλιεργειας ηταν αυτα που ανεφερε.εδω ελλαδα εχουμε κυριως εκπαιδευση και αυτην με οσες αμφιβολιες υπαροχυν για τα χαλια της παιδειας και λιγοτερη παιδεια και καλλιεργεια στους/ις ελληνες/ιδες εφηβους/ες.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Παιδια τρεχτε,ο σωτηρης λεει υπαρχουν χωρια μονο με γυναικες.δεν μπορει αληθεια θα ειναι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πάντως είναι τόσο εντυπωσιακό που όλες οι πρώην ανατολικές αγαπούν τόσο πολύ όλους τους έλληνες (τους άντρες εννοώ, όχι τις ελλεεινίδες).
κακα τα ψεματα.οι μεταναστριες απο αυτες τις χωρες,δεν ειναι με ελληνα απο αγαπη.απο αναγκη ειναι.οπως λεμε ο πνιγμενος απο τα μαλλια πιανεται.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

H δωρεάν πρόσβαση στην προς πρόσκτησιν κοινοτοπιών είναι καλύτερη από την έλλειψη. Στις Ελληνίδες αν ρωτήσεις τι είναι ο Τσέχωφ θα σου πουν αυτός που ζει στη Τσεχία. Μιλάμε τις Ρωσσίδες όχι τις Ανατολικές γενικά, αν και μπορώ να υποθέσω ότι σε Τσεχία, Ουγγαρία, Πολωνία υπήρχε επίπεδο

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Δὲν εἶναι μόνον τὸ σχετικῶς ὑψηλότερον εἰσόδημὰ των ὁ λόγος τῆς σπανίδος τῶν Ἑλληνίδων πορνῶν
Υπαινίσεσσαι οτι δεν ειναι  και αρκετα όμορφες για να αντέξουν τον ανταγωνισμό απλά επειδή τις έχεις απωθημένο που δε σου κάθονται...

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
γιατι δε κανουμε λιγο ποιο ρεαλιστικο το τοπικ?

Σχεσεις αλλοδαπων με ελληνες? ακομα και οι βουλγαρες που την πατησαν και πηραν κατι χουφταλα για να φανε τη συνταξη... ακομα και αυτες κοβουν λασπη... αχαχαχααααα πισω εχει η αχλαδα την ουρα  :2funny: :2funny:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
γιατι δε κανουμε λιγο ποιο ρεαλιστικο το τοπικ?

Σχεσεις αλλοδαπων με ελληνες? ακομα και οι βουλγαρες που την πατησαν και πηραν κατι χουφταλα για να φανε τη συνταξη... ακομα και αυτες κοβουν λασπη... αχαχαχααααα πισω εχει η αχλαδα την ουρα  :2funny: :2funny:
Ευτυχως σε αυτο ενεργησε το κρατος για μια φορα σωστα,για να δικαιουτε κατι μια γυναικα απο ενα γαμο και συγκεκριμενα αλδ.πρεπη να περαση πενταετια,για αυτο κοψανε λασπη,πολυ παπουδες τα φτυνανε πολυ νωριτερα και αυτες δεν περναν τιποτα!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
κακα τα ψεματα.οι μεταναστριες απο αυτες τις χωρες,δεν ειναι με ελληνα απο αγαπη.απο αναγκη ειναι.οπως λεμε ο πνιγμενος απο τα μαλλια πιανεται.
Ρε μπουμπουκο θα παψης να λες παπαριες,υπαρχουν αλδ.που δουλευουν και περνουν πολλα περισσοτερα απο τον μεσο ελληνα,αυτες πιανονται απο τα μαλλια οι εμεις?και κοιτα σε λιγο θα φευγουμε εμεις μεταναστες και θα πηγαινοιμε εκει για να σωθουμε,τουλαχιστον δεν θα εχουμε φραγκα,να ριχνουμε κανενα :2funny:!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
πσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ!!!!!!!!1
μαθε μου και εμενα πορνοδασκαλε μου τιν πορνογλοσα τον αρχεον χιστιδον να μιλαο και εγο ετσι πορνοδεσ!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
ξεροχινοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
Πορνιαρη μου καλημερα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom