Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 494K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,5%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,2%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 76 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,8%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.495

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
γαματε αλοδαπα και αφηστε τις κλαψομουνες τισ δικεσ μασ να πηγαινουν 5 μαζι για καφε και μετα ομαδικο δαχτυλο :2funny: :2funny:

Ρε συ τι ειναι αυτο παλι? Κυκλοφορουν με κατι καμπριο, σε ομαδες των 3 εως 5 ατομων, αγαμητες πανε και αγαμητες επιστρεφουν. Προχθες που περιμενα την δικια μου παρατηρουσα αυτο το πραγμα...

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.268
Πόντοι
5.097
ξερεις τι θα μπορουσε να πει κάποια? (οχι, δεν ειναι δική μου γνωμη)
ότι πάτε και την πέφτετε στις ξινομούρες ενω κοριτσια σωστα, που λιώνουν για πάρτη σας τα σνομπάρετε.
το προβλημα ειναι ισως οτι εσεις βλεπεται το ποτηρι μισοαδειο και εμεις μισογεματο ισως καπου να εχεις δικιο αλλα μιλαμε για φλερτ μεταξυ αγνωστον.
να σου δωσω ενα παραδειγμα αν με σταματησεις να με ρωτησεις κατι θα σου απαντησω ενω αν σε σταματησω να σε ρωτησο εγω κατι θα το βαλεις στα ποδια,το παραδειγμα δεν ειναι προσωπικο ειναι γενικο.

spermsprayer

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
το εχεις ψαξει το αιτιο που τυφλωνεσαι;αλλο πιστευω οτι φταιει.ναι οκ.εχει μικρο κωλο η μανωλιδου.οποτε ειναι ασχημη. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

το βρήκες μικρέ - από τον .....ΜΙΚΡΟ (!!!!!!!!) κώλο της Μανωλίδου και των άλλων ελληνίδων τυφλώνομαι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

φαντάζομαι τι ελληνιδο-κώλους πηδάς για να βρίσκεις μικρό τον κώλο της Μανωλίδου, αξίζεις μετάλιο ανδρείας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Ρε συ τι ειναι αυτο παλι? Κυκλοφορουν με κατι καμπριο, σε ομαδες των 3 εως 5 ατομων, αγαμητες πανε και αγαμητες επιστρεφουν. Προχθες που περιμενα την δικια μου παρατηρουσα αυτο το πραγμα...
ΠΟΥΘΕΝΑ στην ευρωπη δεν συμβαινει αυτο .Ουτε σεξ κανουν ,ουτε δουλευουν ,σαν ψοφιμια ψωροφαντασμενα.

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Ναι δινουμε. Αν ειχατε αλλα μυαλα ολοι θα περναγαμε καλυτερα. Και δεν θα καναμε πλουσιες τις αλλοδαπες ιεροδουλες που ηρθαν Ελλαδα για να κονομησουν.

εγω τις συμπαθώ τις αλλοδαπές.
Θέλω να κονομήσουν κι αυτες τα προς το ζην.

εσυ έχεις αντίθετη άποψη?

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Ναι δεν ειστε ολες ξινες αλλα ειναι τόσες πολλες οι ξινες που σας εχουν χαλασει τη πιατσα. Ειναι οπως εμεις που μας χαλανε τη πιατσα κατι λιγουρια, και μας χαλανε καταστασεις και νομιζουν ολες οι ελληνιδες πως ολοι οι ελληνες ειναι μαλακες

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
το προβλημα ειναι ισως οτι εσεις βλεπεται το ποτηρι μισοαδειο και εμεις μισογεματο ισως καπου να εχεις δικιο αλλα μιλαμε για φλερτ μεταξυ αγνωστον.
να σου δωσω ενα παραδειγμα αν με σταματησεις να με ρωτησεις κατι θα σου απαντησω ενω αν σε σταματησω να σε ρωτησο εγω κατι θα το βαλεις στα ποδια,το παραδειγμα δεν ειναι προσωπικο ειναι γενικο.
Περιμενε λιγο και ερχεται το καλοκαιρακι .Ερχονται οι ξενες ,που δεν εχουν τους τοννους κομπλεξ που εχουν οι περισσοτερες εδω ,και ειναι και ωραιοτερες.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
στην αγγλια και αυτο?πριν την κινεζουλα η μετα? :2funny: :2funny: :2funny:

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
ξερεις τι θα μπορουσε να πει κάποια? (οχι, δεν ειναι δική μου γνωμη)
ότι πάτε και την πέφτετε στις ξινομούρες ενω κοριτσια σωστα, που λιώνουν για πάρτη σας τα σνομπάρετε.
λιωνουνε και καλα.μετα αρχιζει παλι η σπασαρχιδια

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Ναι δεν ειστε ολες ξινες αλλα ειναι τόσες πολλες οι ξινες που σας εχουν χαλασει τη πιατσα. Ειναι οπως εμεις που μας χαλανε τη πιατσα κατι λιγουρια, και μας χαλανε καταστασεις και νομιζουν ολες οι ελληνιδες πως ολοι οι ελληνες ειναι μαλακες
αφηστε τις ΞΙΝΕΣ και ασχοληθειτε με τις ΞΕΝΕΣ !

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.268
Πόντοι
5.097
ε δεν ειμαστε ολες ξινες γαμω! :tickedoff:
πες μου πως εισαι και τι κανεις τελος. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
θα φταει το λεμονακι στο ποτο τοτε απο εδω και περα θα την πεφτω σε γυναικα που παιρνει ποτο χωρις λεμονι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

εισαι προεδρας! :rockon:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.268
Πόντοι
5.097
σε ενα μεγαλο ποσοστο φταιμε και εμεις

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Οι ξενες ειναι πιο γυναικες τελος, αισθανονται γυναικες. Οι δικες μας αισθάνονται ενα μαλακομπουκομα

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

Ναι, συμβαίνει.
Κάποιος τους είπε ότι αν εισαι ευγενικη φαινεσαι σαν να ψάχνεσαι.
και αρκετοι θεώρησαν οτι αφου τους μιλησε η γκομενα πρεπει να τους κατσει κιολας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom