Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 494K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,5%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,2%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 76 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,8%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.495

Επισκέπτης
Δικιο εχης τυπε,για θυμησε μας τον γιο του υπουργου που τον σκοτωσαν σαν σκυλι για λιγα ευρω σε ποια χωρα ηταν?

Στο Μεξικό ... εεε ...Στη ... Νορβηγία !!!!
Αφού το λέει ο βολταίρος,
που είναι στις κλαδικές του ΠΑΣΟΚ από το 1981 !!!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Προτείνετε λοιπόν τη Ρωσία σαν ασφαλή χώρα σε κάθε ενδιαφερόμενο.
Το ίδιο και τη Βραζιλία . Στο Ρίο δεν έχει κανένα φόβο κανείς.
Μπορεί να βγεί νύχτα και να μοστράρει το χρυσό του ρόλεξ
και το μάτσο με τα δολλάρια άφοβα.
Και φυσικά το ίδιο και στην αφρική.
Σε όλες τις αφρικάνικες χώρες , μπορεί ο κάθε ταξιδιώτης να κάνει το ίδιο,
με την ίδια ασφάλεια που θα το κάνει στο ... όσλο.

Άμα μοστράρεις χρυσό ρόλεξ και δολλάρια όχι στο Όσλο, και στη Γροιλανδία να πας, θα σε ξαφρίσουν και σένα μαζί.
Τώρα για το αν η Ρωσία είναι ασφαλής , σίγουρα είναι πιο ασφαλής από κάθε ευρωπαική χώρα, ( και την Ελλάδα εννοείται). Σε μια ρωσική πόλη περπατάς πολύ πιο άφοβα, από Παρίσι, Λονδίνο κλπ. Και φυσικά σίγουρα και Όσλο , Μάλμε κλπ όπου εκεί βρίθουν τα γκέτο. Μάλιστα αν είναι και μικρή επαρχιακή πόλη, είναι ιδιαίτερα βαρετή, δίχως σασπένς.
Και σίγουρα αρκετά ανετότατα ας πούμε από την Pasadena ή το L.A. downtown που έχω περπατήσει .

Οι μόνες χώρες ίσως που είναι ασφαλέστερες στο θέμα εγκληματικότητα του δρόμου από την Ρωσία είναι η Β. Κορέα ή καμιά Κίνα και χώρες όπως Σ.Αραβία, Κουβέιτ, Μπαχρέιν, Ιράν, Ισραήλ ( εκεί έχουμε άλλα προβλήματα ασφάλειας) κλπ. Ο λόγος είναι απλός. Η αστυνομία πανταχού παρούσα και ο νόμος πολύ αυστηρός που τηρείται. Τώρα αν πας στην Μόσχα των 15 000 000 λογικό να συμβαίνουν περιστατικά όμως είναι λιγότερα από ότι σε άλλες μεγάλες πόλεις.

Μη λέτε ότι θέλετε και μάλιστα επιμένετε. Ή τουλάχιστον φροντίστε να διασταυρώσετε κάτι πριν το αμολήσετε.

Επισκέπτης
Αρχηγέ μου , στη ρωσία όπως είπα δεν έχω πάει.
Δεν πρόκειται να πάω ποτέ για την ακρίβεια, γιατί -όπως ξαναείπα- αγαπάω πολύ τη ζωή μου.
Τα ίδια και για τη λατινική αμερική.

Με χρυσα ρολόγια κυκλοφορώ μόνιμα την τελευταία 5ετία.
Και στην αθήνα.Και σε γαμιστρώνες-χοτέλ πάω και σε μασατζίδικα και στο μετρό μπαίνω
και ταξί νύχτα παίρνω μόνος μου και πιωμένος.
Τα ίδια και σε ταξίδια ευρώπη και ΗΠΑ.
Και δεν μου την έχει πέσει ποτέ κανείς πουθενά.
Προφανώς παίζει ρόλο το παρουσιαστικό και οι διαστάσεις και η ηλικία (1,96 - 100 κιλά +δείχνω 5-6 χρόνια μικρότερος).

Το LA που λες είναι ιδιαίτερη περίπτωση μπουρδέλου.
Αλλά ... κανείς δεν περπατάει στο LA!!!
Πως την είδες εσύ και βγήκες τσάρκα ποδαράτος;;
Είναι αποκλειστικά πόλη του ΙΧ.

Για ρωσία (αν και δεν έχω πάει επαναλαμβάνω) έχω ακούσει τα χειρότερα.
Η Μόσχα και η Αγία Πετρούπολη επειδή είναι τουριστικές , μάλλον είναι πιο κυριλέ.
Ενδεχομένως να είναι σε ευρωπαικά επίπεδα ή τουλάχιστον να δείχνουν.
Η υπόλοιπη χώρα όμως;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Να μιλήσουμε και για ουκρανία;;;;
Σφαγη.

Το παρίσι και το λονδίνο έχουν μαζέψει πολλά σκατά.
Οι άλλες ευρωπαικές πρωτεύουσες όμως, οι γερμανικές πόλεις οι μεγάλες (φραγκφούρτη βερολίνο , λειψία, μόναχο) , η μαδρίτη , η λισαβώνα , η βιένη είναι ασφαλείς πόλεις
(όσο ασφαλής μπορεί να είναι μια πόλη).

Το Ριο , το Μέξικο Σίτυ , η Μαριούπολη δεν έχουν φήμη ασφαλούς πόλης.
Το ότι έχει πάει κάποιος και δεν τον έσφαξαν, δεν σημαίνει ότι είναι ασφαλής πόλη.
Θα πρότεινες σε κάποιο ξαδελφάκι 19 ετών να πάει στη ρωσία και να κάνει τα κόλπα που κάνει εδώ με την παρέα του;;;

μην λέμε αρλούμπες και πάρουμε κόσμο στο λαιμό μας !

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ασε την Ουκρανία. Κοίτα όλη η μούργα από αυτές τις χώρες καταρχάς έχει πάει έξω. Η Ρωσία επαναλαμβάνω είναι ιδιαίτερα ασφαλής. Για Ευρώπη έχεις δίκιο αρκετά ασφαλής η Βιέννη, όπως θα έλεγα και η Λουμπλιάνα ή η Μπρατισλάβα, Πράγα αλλά και οι πολωνικές πόλεις. Για τις υπόλοιπες θα έλεγα ότι υπάρχουν αρκετοί κίνδυνοι.
Στην Ρωσία δεν κινείται φύλλο. Εξάλλου μη νομίζεις πως θα είσαι ο μοναδικός που έχει ρόλεξ εκεί, ούτε θα εντυπωσιαστούν ιδιαίτερα άμα το δουν. Τώρα αν άκουσες τα χειρότερα, άκου και εδώ μια άλλη άποψη, δε μπορώ να καταλάβω γιατί δέχεσαι τις μεν και όχι τις δε. Και @@ τουριστικές είναι, και οι δύο, ο  τουρισμός εκεί είναι υποτυπώδης ( ακριβά, βίζες, κλπ )

Στο L.A. δεν έκανα και περιήγιση του κέντρου μετα πόδια, αλλά χρειάστηκε να περπατήσω να κάνω μια απόσταση με τα πόδια σε κάποια σημεία ( σταθμός Pico έξω από το Staples Center και προς τα μέσα, γενικά το downtown είναι αδιάφορο) αλλά και στα ανατολικά σε ένα μεξικάνικο εστιατόριο. Εκεί όντως δεν είναι να πας με τα πόδια για πολύ, πας γυρεύοντας!
Όσο για το Ι.Χ. ναι, γιατί το μετρό είναι πολύ μικρό , ενώ το να πάρεις λεωφορείο, ειδικά βραδινές ώρες , πρέπει να το λέει η καρδιά σου!

Πάντως εδώ και Τιχουάνα είχα στο κόλπο να πάω χαχα! Κάποια στιγμή θα το επιχειρήσω.
Ρωσία πάντως δε κουνιέται φύλλο. Η εγκληματικότητα είναι πολύ μικρή. Θα έλεγα ότι κινδυνεύεις κάπως αν είσαι λίγο μαυριδερός , μη πέσεις σε νεοναζί, αλλά και πάλι έχει κοπάσει αυτό το φαινόμενο. Καμία, απολύτως καμία σχέση η Ρωσία με τη λατινική αμερική.

Επισκέπτης
Για Λατινική αμερική πάντως συμφωνείς , ότι σε σφάζουν για να σου πάρουν τα παπούτσια
και ρολόι casio ή swatch , δεν είναι ανάγκη να είναι ακριβότερο.

Για ρωσία , έχω ακούσει κάμποσους τύπους που έκατσαν πολύ καιρό εκεί, για δουλειά.
Τύποι που σε άλλες πόλεις , δεν άφηναν μπουρδέλα, στριπτιτζάδικο, χαμάμ, γαμιστρώνα, στριπ.
Στη ρωσία ήταν κότες.

Και όταν έχει κάτσει ο άλλος ένα χρόνο εκεί, ενώ ξέρεις ότι αλλού δεν άφηνε τρύπα,
τη γνώμη την παίρνεις στα σοβαρά !!!!

Με τους νεοναζί σίγουρα προσωπικά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα,
γιατί είμαι καστανόξανθος και ανοιχτόχρωμος.Αν είχα και μπλε μάτια
θα πέρναγα χαλαρά για ρώσος!

Από ΗΠΑ πολύ ασφαλές είναι το Λας Βέγκας!!! (δεν κάνω πλάκα , όλοι το λένε).
Περιμένω να μου κάτσει κανένα ... συνεδριάκι !!!!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Για Λατινική αμερική πάντως συμφωνείς , ότι σε σφάζουν για να σου πάρουν τα παπούτσια

Για ρωσία , έχω ακούσει κάμποσους τύπους που έκατσαν πολύ καιρό εκεί, για δουλειά.
Τύποι που σε άλλες πόλεις , δεν άφηναν μπουρδέλα, στριπτιτζάδικο, χαμάμ, γαμιστρώνα, στριπ.
Στη ρωσία ήταν κότες.

Και όταν έχει κάτσει ο άλλος ένα χρόνο εκεί, ενώ ξέρεις ότι αλλού δεν άφηνε τρύπα,

Μην τσουβαλιαζεις ολες τις χωρες της λατινικης αμερικης,και μην συγκρινεις με τις ιστοριες που σου ελεγε ο μπαμπας σου απο οταν ησουν μικρος,με το τωρα,καμια σχεση πλεον.

Επισκέπτης
Μην τσουβαλιαζεις ολες τις χωρες της λατινικης αμερικης,και μην συγκρινεις με τις ιστοριες που σου ελεγε ο μπαμπας σου απο οταν ησουν μικρος,με το τωρα,καμια σχεση πλεον.

Οι τύποι που σου λέω και οι ιστορίες από ρωσία είναι μέχρι 5ετίας.
Έχω έναν (κολλητό) που είναι ακόμη εκεί.
Καμία σχέση με πατεράδες λοιπόν.
Άσχετα αν όταν εγώ γαμούσα πουτάνες, (τις πρώτες μου)
ο δικός σου πατέρας δεν είχε αρχίσει ακόμη το γαμήσι
και έκανε προπονήσεις ...  :jerking: :jerking: :jerking: :cum: :cum: :cum:
:birdman:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Στη ρωσία ήταν κότες.

Λατινική Αμερική δεν μπορώ να σου πω γιατί δεν έχω πάει ποτέ.
Οι άλλοι που λες στην Ρωσία μάλλον οι ίδιοι από ανασφάλεια δεν πολυκυκλοφορούσαν. Είναι χώρα κάπως ασυνήθιστη και φαίνεται αφιλόξενη και βαριά. Είναι και το ζήτημα της γλώσσας. Εξάλλου εκεί μπουρδέλα δεν υπάρχουν , μόνο σαλόν που τα βρίσκεις από γνωστό. Και γενικά ο αγοραίος έρωτας είναι υποτυπώδης. Είναι γενικά μια κλειστή κοινωνία που ομφαλοσκοπεί και δε θέλει πολλά πολλά με ξένους.
Είναι και το ζήτημα ότι απαγορεύεται ( ο αγοραίος έρωτας) , οπότε μπορεί να μπλέξεις και με την αστυνομία. Ανετότατα κυκλοφορείς, και η αστυνομία εκεί δεν αστειέυεται καθόλου. Σαν την Ελλάδα του 50 είναι κάπως. Πατρίς, ορθοδοξία, οικογένεια, αστυνομία ισχυρή, μιλιταρισμός κλπ. Οι φιλοι σου
( γενικά έχουν την τάση να λένε οι έλληνες διάφορες ιστορίες με δράκους όταν πηγαίνουν κάπου ώστε να εντυπωσιάσουν) ίσως τα έλεγαν έτσι για να το παίξουν ήρωες, και " ουάου σε τι επικίνδυνο μέρος πήγαμε αλλά δε μασάμε, παιδιά μη πάτε αυστηρά για λίγους" κλπ. Ίσως λέω αλλά το χω δει το έργο και συνηθίζεται να γίνεται.
Ακόμη και η Σόφια  πάντως μπορώ να πω πως είναι ασφαλής και δε νομίζω κάποιος από τα πολλά μέλη εδώ στο φόρουμ που έχουν πάει να αντιμετώπισε ποτέ κάτι.  Η Αθήνα είναι πολύ πιο risky από τέτοια θέματα.

Πάντως σα να ξεφύγαμε και μεις λίγο από το βασικό θέμα. :cheesy:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Πάντως κάποια στατιστικά για την Ρωσία λένε άλλα νούμερα περί εγκληματικότητας.

π.χ.

Κοίταξε δες και τους λόγους για τους οποίους γίνεται. Αυτά γίνονται ανάμεσα σε κυκλώματα κλπ.Ή  π.χ. περιπτώσεις όπως  την Πολιτκόφσκαγια. Ή βάλε περιοχές όπως η Τσετσενία κλπ που εκεί γίνονται διάφορα και πέρα από τον πόλεμο. Εμείς λέμε αν ο μέσος πολίτης κινδυνεύει να περπατήσει στο δρόμο κλπ .

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Πάντως σα να ξεφύγαμε και μεις λίγο από το βασικό θέμα. :cheesy:

Ε κι εσυ ασχολεισαι με σοβαρο ατομο.. δεν εχει ιδεα και παριστανει τον παντωγνωστη

Συμφωνω με το ποστ σου περι εγκληματικοτητας.

Καλο ειναι σε μια οποιαδηποτε ξενη χωρα αν εισαι μονος χωρις καποιον ντοπιο γνωστο, να μην πολυκυκλοφορεις μονος σου οπου να ναι. αποψη μου

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Στη ρωσια ποσο καιρο εχεις ζησει?....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Στη ρωσια ποσο καιρο εχεις ζησει?....

Ποιον εμένα λες? ή τον λάκη? Δε με ενδιαφέρει μορέ να κάνω διατριβή και κοινωνιολογική μελέτη γίνεται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης. Ως επισκέπτης πιάσαμε το θέμα, είναι ασφαλές να πας ή όχι? Εκεί σταματάει και τελειώνει το ενδιαφέρον μου. Και γνωρίζω άτομα που έχουν " χτενίσει" και άλλες χώρες ακόμη πιο περίεργες από άκρη σε άκρη, ασφαλέστατα - και φτηνά :cheesy:
Τώρα τα στατιστικά περί φόνων δεν αγγίζουν τον μέσο επισκέπτη, διότι π.χ για την Ρωσία βάζουν μέσα τις βόμβες που βάζει ο τάδε πολέμαρχος στον αντίπαλό του στην Τσετσενία και το Νταγκεστάν , ή σκηνικά τύπου Μπεσλάν και εκτοξεύουν τον αριθμό , ή διάφορα ξεκαθαρίσματα. Δεν είναι ότι περπατάς στο δρόμο και πέφτει πιστολίδι , ή σου βάζουν το λεπίδι στο λαιμό και σε ξαφρίζουν. Από τέτοια δεν έχει ένας επισκέπτης να φοβάται πιστεύω.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Μου αρεση που μιλατε για την εγκληματικοτητα στις αλλες χωρες,για πηγαινε ομονοια κατα τις 2,00,λαχανο σε φαγανε τα πρεζακια,ασε που σκωτονουν αστυνομικους για πλακα,τι συζητατε,ειστε ολοι οφ τοπικ,για σχεσεις λεμε,οποιος δεν γουσταρη η δεν εχη τιποτα σοβαρο να πη,ας μην λεη μπουρδες,σε λιγο θα πουμε και για δοξολογιες. :grin:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Οι υπερβολές σιγουρα δε χρειάζονται αλλά συνηθως τους τύπους που γαμάνε εστω και με καπότα τους κοροιδεύουν οι καληνυχτάκηδες που δε γαμάνε καθόλου..
:thumbsup:

Επισκέπτης
για πηγαινε ομονοια κατα τις 2,00,λαχανο σε φαγανε τα πρεζακια,ασε που σκωτονουν αστυνομικους για πλακα

Aθήνα , παρόλη την κατάντια της, χλωμό το κόβω να φάνε νέο άνδρα, για πλάκα.
Για γυναικα δεν το συζητάμε. Αν περάσει νύχτα, θα της κάνουν το κωλάντερο σιφώνι.
Και αν περάσει καμιά γριά ή γεροντάκος μπορεί να κόψουν τα αφτιά της γριάς για να της πάρουν τα σκουλαρίκια και τη βέρα του γέρου να του τη βγάλουν μαζί με το δάχτυλο.
Αλλά αν είσαι άνδρας νέος και γεροδεμένος σχετικά,
θεωρώ απίθανο να σε επιλέξουν για στόχο, γιατί κωλώνουν, ειδικά τα πρεζόνια,
που είναι ανάπηρα.
Εγώ προσωπικά λόγω ύψους και διαστάσεων έχω δει ότι ψαρώνω πολύ κόσμο
και δεν πλησιάζει κανείς.Εδώ που δεν βγαίνουν όπλα για πλάκα.

Στο Ρίο , που σε γαζώνει ο άλλος με το Μ16 στο φανάρι , είναι άλλο θέμα.

Durgā

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
για πηγαινε ομονοια κατα τις 2,00,λαχανο σε φαγανε τα πρεζακια,ασε που σκωτονουν αστυνομικους για πλακα,

Έχεις περάσει ποτέ από την Ομόνοια και σου έχει συμβεί το οποιοδήποτε περιστατικό; Οι μαύρες γύρω απ'την Αισχύλου και την πλατεία θεάτρου είναι δέκα φορές πιο επικίνδυνες απ'ότι τα πρεζάκια της Ομόνοια υπήρξαν ποτέ. Κυκλοφορούσα για χρόνια μόνος ποδαράτο ίσως και στις πιο άσχημες περιοχές του κέντρου και ποτέ δεν είχα κανένα περιστατικό. Τελευταία δεν ισχύουν τα ίδια δεδομένα γιατί έχουν χειροτερέψει και αγριέψει κατά πολύ τα πράγματα, αλλά αν κανείς δεν είναι ηλίθιος να πηγαίνει από αφώτιστους πεζοδρόμους του μεταξουργείου όταν βλέπει ότι στα 200 μέτρα είναι στημένη μια αμφιβόλων προθέσεων δεκαμελής παρέα πακιστανών, ή έχει βγει έξω με το γαμπριάτικο ή είναι χέστης γιατί κι αυτό παίζει ρόλο, η Αθήνα ακόμα παραμένει μια εκ των ασφαλέστερων πρωτευουσών με ίσως πολύ λίγες εξαιρέσεις πρωτεύουσες της κεντρικής ευρώπης με μηδαμινή μετανάστευση και άψογο κοινωνικό κράτος, που σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν την σταθερά είτε για τις χώρες του ακραίου καπιταλισμού ή για τις χώρες του τρίτου κόσμου.

Και ναι εντελώς οφ τοπικ.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Έχεις περάσει ποτέ από την Ομόνοια και σου έχει συμβεί το οποιοδήποτε περιστατικό; Οι μαύρες γύρω απ'την Αισχύλου και την πλατεία θεάτρου είναι δέκα φορές πιο επικίνδυνες απ'ότι τα πρεζάκια της Ομόνοια υπήρξαν ποτέ. Κυκλοφορούσα για χρόνια μόνος ποδαράτο ίσως και στις πιο άσχημες περιοχές του κέντρου και ποτέ δεν είχα κανένα περιστατικό. Τελευταία δεν ισχύουν τα ίδια δεδομένα γιατί έχουν χειροτερέψει και αγριέψει κατά πολύ τα πράγματα, αλλά αν κανείς δεν είναι ηλίθιος να πηγαίνει από αφώτιστους πεζοδρόμους του μεταξουργείου όταν βλέπει ότι στα 200 μέτρα είναι στημένη μια αμφιβόλων προθέσεων δεκαμελής παρέα πακιστανών, ή έχει βγει έξω με το γαμπριάτικο ή είναι χέστης γιατί κι αυτό παίζει ρόλο, η Αθήνα ακόμα παραμένει μια εκ των ασφαλέστερων πρωτευουσών με ίσως πολύ λίγες εξαιρέσεις πρωτεύουσες της κεντρικής ευρώπης με μηδαμινή μετανάστευση και άψογο κοινωνικό κράτος, που σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν την σταθερά είτε για τις χώρες του ακραίου καπιταλισμού ή για τις χώρες του τρίτου κόσμου.

Και ναι εντελώς οφ τοπικ.
Θα συμφωνησω μαζι σου,αλλα θα διαφωνισω για την ασφαλεια της Αθηνας.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Δεν ξερω για ολα τα αλλα, αλλα τα καλυτερια γαμησια της ζωης μου τα εχω κανει με Ρωσιδα. Δεν το εκανε αγγαρεια, γουσταρε. Ηταν μαχιμη στο κρεβατι. Εβγαζε γουστα. Απο Ελληνιδες μονο 1 ηταν καλη στο κρεβατι(αλλα ειχε υπερβολικες απαιτησεις), ολες οι αλλες ψοφιες.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

dnmntpns

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ειπαμε τα ρωσσιδια αν σε θελουν στα δινουν ολα,και θελουν να ανηκης μονο σε αυτες.
Αυτο φιλτατε σοτιροφ νομιζω οτι ισχυει για ολες τις φυλες του κοσμου, μιλας για ολες τις γυναικες!

Εγω επιτρεπεται να πω μια μεγαλη αληθεια κατα την ταπεινη μου γνωμη;;
Η Ελληνιδα μπορει να εχει τα κακα ολου του κοσμου, που σιγουρα δεν μας αρεσουν.. οπως το θεεικο που λενε ολες πλεον, {ααχχ ανδρες δεν υπαρχουν πλεον σαν τους παλιους που χτυπουσα το χερι στο τραπεζι, χαχαχαχχαχα, μακραν η μεγαλυτερη μαλακια της ελληνιδας<σ.σ. εννοουνε δεν υπαρχει πλουσιος κουκλος γαματος ελληνας να τις παρακαλαει κ να κλαιει για παρτυ τους!>
γιατι για τετοιον ψαχνουν ολες! ε και αν εχει ολα τα αλλα, ας μην ειναι πολυ φλουφλης κκανει οτι του λεμε μην τον βαρεθουμε, ας εχει κ λιγο τσαγανο κ να βαραει το χερι στο τραπεζι!χααχαχαχαχα!!!!!
ΛΟΙΠΟΝ  συνεχιζω, μπορει να εχει ολα τα κακα του κοσμου αλλα δεν φταιει αυτη που θεωρει οτι κανει καλο σεξ(ενω δεν κανει), ενω στην ουσια ειναι κομπλεξικη κ σπανια βγαζει τον ερωτισμο της!
Για ολα αυτα βεβαια πιστευω οτι φταιει η μανουλα της και οι φιλες της, που της εχει μαθει οτι να μην κανει πολλα στο σεξ γιατι θα φαινεται στα ματακια του κομπλεξικου της γκομενου σαν πουτανα!

Δεν εχω παρει ποτε σχεδον επι πληρωμη, αλλα τα καλυτερα γαμησια δεν μου τα εχει κανει ρωσιδα, ουκρανη , πολωνεζα κλπ αλλοδαπη, αλλα ελληνιδες απελευθερωμενες, κ  συνηθως μεγαλωμενες στο εξωτερικον.. κ το εσωτερικον βεβαια!!! :)

υ.γ. Ψηφισα Βραζιλιανα, Λατινα, θερμες γλυκες κ εχουν κ τον ανδρα κορωνα στο κεφαλι τους! σαν τις γιαπωνεζες αλλα πιο μεγαλοσωμες!!
υ.γ. φταιμε κ εμεις οι ελληναρες οι κομπλεξικοι πολλες φορες! σορρυ φελοουζ :rolleyes:!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom