Επισκέπτης
Δικιο εχης τυπε,για θυμησε μας τον γιο του υπουργου που τον σκοτωσαν σαν σκυλι για λιγα ευρω σε ποια χωρα ηταν?
Αφού το λέει ο βολταίρος,
που είναι στις κλαδικές του ΠΑΣΟΚ από το 1981 !!!
Δικιο εχης τυπε,για θυμησε μας τον γιο του υπουργου που τον σκοτωσαν σαν σκυλι για λιγα ευρω σε ποια χωρα ηταν?
Προτείνετε λοιπόν τη Ρωσία σαν ασφαλή χώρα σε κάθε ενδιαφερόμενο.
Το ίδιο και τη Βραζιλία . Στο Ρίο δεν έχει κανένα φόβο κανείς.
Μπορεί να βγεί νύχτα και να μοστράρει το χρυσό του ρόλεξ
και το μάτσο με τα δολλάρια άφοβα.
Και φυσικά το ίδιο και στην αφρική.
Σε όλες τις αφρικάνικες χώρες , μπορεί ο κάθε ταξιδιώτης να κάνει το ίδιο,
με την ίδια ασφάλεια που θα το κάνει στο ... όσλο.
Μην τσουβαλιαζεις ολες τις χωρες της λατινικης αμερικης,και μην συγκρινεις με τις ιστοριες που σου ελεγε ο μπαμπας σου απο οταν ησουν μικρος,με το τωρα,καμια σχεση πλεον.Για Λατινική αμερική πάντως συμφωνείς , ότι σε σφάζουν για να σου πάρουν τα παπούτσια
και ρολόι casio ή swatch , δεν είναι ανάγκη να είναι ακριβότερο.
Για ρωσία , έχω ακούσει κάμποσους τύπους που έκατσαν πολύ καιρό εκεί, για δουλειά.
Τύποι που σε άλλες πόλεις , δεν άφηναν μπουρδέλα, στριπτιτζάδικο, χαμάμ, γαμιστρώνα, στριπ.
Στη ρωσία ήταν κότες.
Και όταν έχει κάτσει ο άλλος ένα χρόνο εκεί, ενώ ξέρεις ότι αλλού δεν άφηνε τρύπα,
τη γνώμη την παίρνεις στα σοβαρά !!!!
Με τους νεοναζί σίγουρα προσωπικά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα,
γιατί είμαι καστανόξανθος και ανοιχτόχρωμος.Αν είχα και μπλε μάτια
θα πέρναγα χαλαρά για ρώσος!
Από ΗΠΑ πολύ ασφαλές είναι το Λας Βέγκας!!! (δεν κάνω πλάκα , όλοι το λένε).
Περιμένω να μου κάτσει κανένα ... συνεδριάκι !!!!!!
Μην τσουβαλιαζεις ολες τις χωρες της λατινικης αμερικης,και μην συγκρινεις με τις ιστοριες που σου ελεγε ο μπαμπας σου απο οταν ησουν μικρος,με το τωρα,καμια σχεση πλεον.
Για Λατινική αμερική πάντως συμφωνείς , ότι σε σφάζουν για να σου πάρουν τα παπούτσια
και ρολόι casio ή swatch , δεν είναι ανάγκη να είναι ακριβότερο.
Για ρωσία , έχω ακούσει κάμποσους τύπους που έκατσαν πολύ καιρό εκεί, για δουλειά.
Τύποι που σε άλλες πόλεις , δεν άφηναν μπουρδέλα, στριπτιτζάδικο, χαμάμ, γαμιστρώνα, στριπ.
Στη ρωσία ήταν κότες.
Και όταν έχει κάτσει ο άλλος ένα χρόνο εκεί, ενώ ξέρεις ότι αλλού δεν άφηνε τρύπα,
τη γνώμη την παίρνεις στα σοβαρά !!!!
Με τους νεοναζί σίγουρα προσωπικά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα,
γιατί είμαι καστανόξανθος και ανοιχτόχρωμος.Αν είχα και μπλε μάτια
θα πέρναγα χαλαρά για ρώσος!
Από ΗΠΑ πολύ ασφαλές είναι το Λας Βέγκας!!! (δεν κάνω πλάκα , όλοι το λένε).
Περιμένω να μου κάτσει κανένα ... συνεδριάκι !!!!!!
Πάντως κάποια στατιστικά για την Ρωσία λένε άλλα νούμερα περί εγκληματικότητας.
π.χ.
Πάντως σα να ξεφύγαμε και μεις λίγο από το βασικό θέμα.
Στη ρωσια ποσο καιρο εχεις ζησει?....
Οι υπερβολές σιγουρα δε χρειάζονται αλλά συνηθως τους τύπους που γαμάνε εστω και με καπότα τους κοροιδεύουν οι καληνυχτάκηδες που δε γαμάνε καθόλου..
για πηγαινε ομονοια κατα τις 2,00,λαχανο σε φαγανε τα πρεζακια,ασε που σκωτονουν αστυνομικους για πλακα
για πηγαινε ομονοια κατα τις 2,00,λαχανο σε φαγανε τα πρεζακια,ασε που σκωτονουν αστυνομικους για πλακα,
Θα συμφωνησω μαζι σου,αλλα θα διαφωνισω για την ασφαλεια της Αθηνας.Έχεις περάσει ποτέ από την Ομόνοια και σου έχει συμβεί το οποιοδήποτε περιστατικό; Οι μαύρες γύρω απ'την Αισχύλου και την πλατεία θεάτρου είναι δέκα φορές πιο επικίνδυνες απ'ότι τα πρεζάκια της Ομόνοια υπήρξαν ποτέ. Κυκλοφορούσα για χρόνια μόνος ποδαράτο ίσως και στις πιο άσχημες περιοχές του κέντρου και ποτέ δεν είχα κανένα περιστατικό. Τελευταία δεν ισχύουν τα ίδια δεδομένα γιατί έχουν χειροτερέψει και αγριέψει κατά πολύ τα πράγματα, αλλά αν κανείς δεν είναι ηλίθιος να πηγαίνει από αφώτιστους πεζοδρόμους του μεταξουργείου όταν βλέπει ότι στα 200 μέτρα είναι στημένη μια αμφιβόλων προθέσεων δεκαμελής παρέα πακιστανών, ή έχει βγει έξω με το γαμπριάτικο ή είναι χέστης γιατί κι αυτό παίζει ρόλο, η Αθήνα ακόμα παραμένει μια εκ των ασφαλέστερων πρωτευουσών με ίσως πολύ λίγες εξαιρέσεις πρωτεύουσες της κεντρικής ευρώπης με μηδαμινή μετανάστευση και άψογο κοινωνικό κράτος, που σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν την σταθερά είτε για τις χώρες του ακραίου καπιταλισμού ή για τις χώρες του τρίτου κόσμου.
Και ναι εντελώς οφ τοπικ.
Δεν ξερω για ολα τα αλλα, αλλα τα καλυτερια γαμησια της ζωης μου τα εχω κανει με Ρωσιδα. Δεν το εκανε αγγαρεια, γουσταρε. Ηταν μαχιμη στο κρεβατι. Εβγαζε γουστα. Απο Ελληνιδες μονο 1 ηταν καλη στο κρεβατι(αλλα ειχε υπερβολικες απαιτησεις), ολες οι αλλες ψοφιες.
Αυτο φιλτατε σοτιροφ νομιζω οτι ισχυει για ολες τις φυλες του κοσμου, μιλας για ολες τις γυναικες!Ειπαμε τα ρωσσιδια αν σε θελουν στα δινουν ολα,και θελουν να ανηκης μονο σε αυτες.