Αυτο φιλτατε σοτιροφ νομιζω οτι ισχυει για ολες τις φυλες του κοσμου, μιλας για ολες τις γυναικες!
Εγω επιτρεπεται να πω μια μεγαλη αληθεια κατα την ταπεινη μου γνωμη;;
Η Ελληνιδα μπορει να εχει τα κακα ολου του κοσμου, που σιγουρα δεν μας αρεσουν.. οπως το θεεικο που λενε ολες πλεον, {ααχχ ανδρες δεν υπαρχουν πλεον σαν τους παλιους που χτυπουσα το χερι στο τραπεζι, χαχαχαχχαχα, μακραν η μεγαλυτερη μαλακια της ελληνιδας<σ.σ. εννοουνε δεν υπαρχει πλουσιος κουκλος γαματος ελληνας να τις παρακαλαει κ να κλαιει για παρτυ τους!>
γιατι για τετοιον ψαχνουν ολες! ε και αν εχει ολα τα αλλα, ας μην ειναι πολυ φλουφλης κκανει οτι του λεμε μην τον βαρεθουμε, ας εχει κ λιγο τσαγανο κ να βαραει το χερι στο τραπεζι!χααχαχαχαχα!!!!!
ΛΟΙΠΟΝ συνεχιζω, μπορει να εχει ολα τα κακα του κοσμου αλλα δεν φταιει αυτη που θεωρει οτι κανει καλο σεξ(ενω δεν κανει), ενω στην ουσια ειναι κομπλεξικη κ σπανια βγαζει τον ερωτισμο της!
Για ολα αυτα βεβαια πιστευω οτι φταιει η μανουλα της και οι φιλες της, που της εχει μαθει οτι να μην κανει πολλα στο σεξ γιατι θα φαινεται στα ματακια του κομπλεξικου της γκομενου σαν πουτανα!
Δεν εχω παρει ποτε σχεδον επι πληρωμη, αλλα τα καλυτερα γαμησια δεν μου τα εχει κανει ρωσιδα, ουκρανη , πολωνεζα κλπ αλλοδαπη, αλλα ελληνιδες απελευθερωμενες, κ συνηθως μεγαλωμενες στο εξωτερικον.. κ το εσωτερικον βεβαια!!!
υ.γ. Ψηφισα Βραζιλιανα, Λατινα, θερμες γλυκες κ εχουν κ τον ανδρα κορωνα στο κεφαλι τους! σαν τις γιαπωνεζες αλλα πιο μεγαλοσωμες!!
υ.γ. φταιμε κ εμεις οι ελληναρες οι κομπλεξικοι πολλες φορες! σορρυ φελοουζ
!