Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 494K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,5%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,2%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 76 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,8%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.495
OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Αυτο φιλτατε σοτιροφ νομιζω οτι ισχυει για ολες τις φυλες του κοσμου, μιλας για ολες τις γυναικες!

Εγω επιτρεπεται να πω μια μεγαλη αληθεια κατα την ταπεινη μου γνωμη;;
Η Ελληνιδα μπορει να εχει τα κακα ολου του κοσμου, που σιγουρα δεν μας αρεσουν.. οπως το θεεικο που λενε ολες πλεον, {ααχχ ανδρες δεν υπαρχουν πλεον σαν τους παλιους που χτυπουσα το χερι στο τραπεζι, χαχαχαχχαχα, μακραν η μεγαλυτερη μαλακια της ελληνιδας<σ.σ. εννοουνε δεν υπαρχει πλουσιος κουκλος γαματος ελληνας να τις παρακαλαει κ να κλαιει για παρτυ τους!>
γιατι για τετοιον ψαχνουν ολες! ε και αν εχει ολα τα αλλα, ας μην ειναι πολυ φλουφλης κκανει οτι του λεμε μην τον βαρεθουμε, ας εχει κ λιγο τσαγανο κ να βαραει το χερι στο τραπεζι!χααχαχαχαχα!!!!!
ΛΟΙΠΟΝ  συνεχιζω, μπορει να εχει ολα τα κακα του κοσμου αλλα δεν φταιει αυτη που θεωρει οτι κανει καλο σεξ(ενω δεν κανει), ενω στην ουσια ειναι κομπλεξικη κ σπανια βγαζει τον ερωτισμο της!
Για ολα αυτα βεβαια πιστευω οτι φταιει η μανουλα της και οι φιλες της, που της εχει μαθει οτι να μην κανει πολλα στο σεξ γιατι θα φαινεται στα ματακια του κομπλεξικου της γκομενου σαν πουτανα!

Δεν εχω παρει ποτε σχεδον επι πληρωμη, αλλα τα καλυτερα γαμησια δεν μου τα εχει κανει ρωσιδα, ουκρανη , πολωνεζα κλπ αλλοδαπη, αλλα ελληνιδες απελευθερωμενες, κ  συνηθως μεγαλωμενες στο εξωτερικον.. κ το εσωτερικον βεβαια!!! :)

υ.γ. Ψηφισα Βραζιλιανα, Λατινα, θερμες γλυκες κ εχουν κ τον ανδρα κορωνα στο κεφαλι τους! σαν τις γιαπωνεζες αλλα πιο μεγαλοσωμες!!
υ.γ. φταιμε κ εμεις οι ελληναρες οι κομπλεξικοι πολλες φορες! σορρυ φελοουζ :rolleyes:!
Σου υπενθημιζω το ρητο,οτι ο ανδρας θελη την γυναικα πουτανα στο κρεβατι και κυρια εξω :grin:.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
[quote author=Pink_floyd link=topic=82527.msg2735432#msg2735432 date=1302481311

Καλο ειναι σε μια οποιαδηποτε ξενη χωρα αν εισαι μονος χωρις καποιον ντοπιο γνωστο, να μην πολυκυκλοφορεις μονος σου οπου να ναι. αποψη μου
[/quote]
Συμφωνω απολυτα,υπαρχη και η παροιμια οποιος την νυχτα περπατη λασπες και σκα.. πατη :2funny:

dnmntpns

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Σου υπενθημιζω το ρητο,οτι ο ανδρας θελη την γυναικα πουτανα στο κρεβατι και κυρια εξω :grin:.

axaxaxa ναι ετσι λεμ(ν)ε, αν ομως του κανει κεφαλοκλειδωμα κ καποιο αναποδο πολυελαιου να σου πω γι ποτε του μπαινουν ψηλλοι στα αυτια του κ αρχιζει κ το σκεφτεται κ το συζηταει με τους φιλους του ...( ρε γαμωτο καλο κοριτσι η ελενιτσα, κ απο σπιτι, κ γλυκουλα, αλλα εχει κανει πολλα χιλιομετρα κ ξερει πολλα.., μαλλον δεν κανει για σοαβρη σχεση, μαλλον για ξεπετες ειναι) χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!

εγω προσωπικα, εαν δεν το εχετε καταλαβει αυτες γουσταρω, κ οχι τις σιγανοπαπαδιτσο _νιτσες! :tickedoff: :rockon: :rockon:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
axaxaxa ναι ετσι λεμ(ν)ε, αν ομως του κανει κεφαλοκλειδωμα κ καποιο αναποδο πολυελαιου να σου πω γι ποτε του μπαινουν ψηλλοι στα αυτια του κ αρχιζει κ το σκεφτεται κ το συζηταει με τους φιλους του ...( ρε γαμωτο καλο κοριτσι η ελενιτσα, κ απο σπιτι, κ γλυκουλα, αλλα εχει κανει πολλα χιλιομετρα κ ξερει πολλα.., μαλλον δεν κανει για σοαβρη σχεση, μαλλον για ξεπετες ειναι) χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!

εγω προσωπικα, εαν δεν το εχετε καταλαβει αυτες γουσταρω, κ οχι τις σιγανοπαπαδιτσο _νιτσες! :tickedoff: :rockon: :rockon:
Συμφωνω μαζι σου,σιγανοπαπαδιες μου θυμιζουν κομοδινα και τυπισσες που ψαχνουν για εργατη :2funny:

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ἐπανάληψις:

Τῶν οἰκονομικῶν στοιχείων ὄντων ἰδίων (πτωχὴ Ἑλληνὶς ἐναντίον πτωχῆς Ρωσσίδος, πλουσία Ἑλληνὶς ἐναντίον πλουσίας Ρωσσίδος), ἡ Ρωσσίς ὑπερτερεῖ συντριπτικῶς.
Πολυ σωστα,και οχι μονο.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
...Πότε θα αποβάλλεις το ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ/ΔΥΤΙΚΟΕΥΡΩΠΑΊΚΟ σου κόμπλεξ?? Για τράβα στη Μόσχα να δεις πόσο τριτοκοσμικές είναι οι Μοσχοβίτισες...
Ακριβως.............                                                                                           

Επισκέπτης
Ακριβως.............                                                                                            

Ρε μάστορα , είναι σοβαρές γκόμενες αυτές του βίντεο;;;
Είναι ντύσιμο αυτό;;;
Μαλλί-βάψιμο;;;;;;;

Και μιλάμε για πρωτευουσιάνες μοσχοβίτισες έτσι;;;;
Στα χωριά δηλ. πως θα είναι;;;;
Εχουν σχέση αυτές με τις μοντέλες playboy-penthouse-metart κτλ
που βάζατε παραπάνω;;;;;;;;

Οι γκόμενες στην Αυτοκίνηση του 1988 που πήγαινα
ήταν τότε πολύ καλύτερες από αυτές σήμερα (του βίντεο που έβαλες).
Μη σου πως και της barbarela του 1986 (ξεκίνημα της καριέρας μου) ...
Για τις γκόμενες του wild rose του 1990 , δεν το συζητώ καν .

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Ρε μάστορα , είναι σοβαρές γκόμενες αυτές του βίντεο;;;
Είναι ντύσιμο αυτό;;;
Μαλλί-βάψιμο;;;;;;;

Και μιλάμε για πρωτευουσιάνες μοσχοβίτισες έτσι;;;;
Στα χωριά δηλ. πως θα είναι;;;;
Εχουν σχέση αυτές με τις μοντέλες playboy-penthouse-metart κτλ
που βάζατε παραπάνω;;;;;;;;

Οι γκόμενες στην Αυτοκίνηση του 1988 που πήγαινα
ήταν τότε πολύ καλύτερες από αυτές σήμερα (του βίντεο που έβαλες).
Μη σου πως και της barbarela του 1986 (ξεκίνημα της καριέρας μου) ...
Για τις γκόμενες του wild rose του 1990 , δεν το συζητώ καν .
Και πιος ειπε οτι συμφωνω με οτι βαζουν οι αλλοι,απλα επικροτω,εγω προτιμω το απλό και οχι το γλυφαδιωτικο στυλ.σχεσης κανης με απλες γυναικες,τα μοντελα ειναι για ιδιοκτητες νυχτερινων μαγαζιων κλπ.εσυ το ειπες!

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16

ετσι, μεγαλε sotirof!! εδω τα ειχε πει ο τεραστιος Ζαχος Χ. και θα προσπαθησει ο λακις να μας αλλαξει γνωμες??
Μεινετε με τις μπαζολες σας και αφηστε εμας με τις ''αλλοδαπες''!! μπουαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!

df

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
δεν ξερω αν εχει ηδη αναφερθει αλλα το ασμα ειναι απαιχτο...

Επισκέπτης
Μεινετε με τις μπαζολες σας και αφηστε εμας με τις ''αλλοδαπες''!! μπουαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!

Και αναφερόταν σε αλβανά , βουλγάρες κτλ;
Γιατί για κάτι γαλλίδες , γερμανίδες , σουηδέζες κτλ έχω υπόψη μου να κάρφωνε ο συγκεκριμένος. Τουλάχιστον πριν τα 80 ....

Πάρτε το χαμπάρι ρε.
Τα ανατολικά γκομενάκια , ειδικά τα συνηθισμένα ,
είναι φθηνή λύση ανάγκης.
Είναι σαν το ρδέλο και τα lada.
Πολλοί τα χρησιμοποιούν από ανάγκη ,
αλλά κανείς δεν καμαρώνει γι'αυτά.

(Τα Hyper εμφάνισης ρωσίδια και λοιπά ανατολικά , είναι άλλη περίπτωση.
Όταν η εμφάνιση είναι Hyper , η εθνικότητα παύει να έχει σημασία.
Αυτοί όμως που χτυπάνε Hyper-Ρωσίδια , τρώνε και Hyper-Ελληνίδες-Σουηδέζες ktl ktl ktl).

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
:s&m_3: :s&m_3:
καλησπερα συναγωνιστές.

Τα μωρά απο ΡΩΣΙΑ είναι απαιχτα και καθόλου λύση ανάγκης.

Είναι γυναικάρες σε όλους τους τομείς σε αντίθεση με τις ηλίθιες δικές μας.

Γενικά στο ανατολικό μπλόκ η γυναίκα ξέρει το ρόλο της .

Μερικοί απο εμας τις κακομαθαμε λίγο αλλά οι βάσεις ειναι καλές.

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
]
Γιατί για κάτι γαλλίδες , γερμανίδες , σουηδέζες κτλ έχω υπόψη μου να κάρφωνε ο συγκεκριμένος. Τουλάχιστον πριν τα 80 ....

αναφεροταν για το ανατολικο μπλοκ και ΕΙΔΙΚΑ για την μεγαλη ρωσια! ο συγκεκριμενος εσκιζε επανελειμενα ρωσιδια!! διαβασε κανα βιβλιο του....

[/quote]

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396

Πάρτε το χαμπάρι ρε.
Τα ανατολικά γκομενάκια , ειδικά τα συνηθισμένα ,
είναι φθηνή λύση ανάγκης.
Είναι σαν το ρδέλο και τα lada.
Πολλοί τα χρησιμοποιούν από ανάγκη ,
αλλά κανείς δεν καμαρώνει γι'αυτά.

(Τα Hyper εμφάνισης ρωσίδια και λοιπά ανατολικά , είναι άλλη περίπτωση.
Όταν η εμφάνιση είναι Hyper , η εθνικότητα παύει να έχει σημασία.
Αυτοί όμως που χτυπάνε Hyper-Ρωσίδια , τρώνε και Hyper-Ελληνίδες-Σουηδέζες ktl ktl ktl).
Οι Ελληνιδες ειναι λυση αναγκης αν καταφερουν να λυσουν τα ψυχολογικα τους,σε διαφορετικη περιπτωση αν ειναι να πηδας και να εισαι υπηρετης με γεια σου με χαρα σου.

Επισκέπτης

1. Ἡ γυνὴ τῆς ζωῆς τοῦ Ἀρχηγοῦ κατήγετο ἐκ Μαυροβουνίου

2. Αἱ Ρωσσίδαι εἶναι αἱ ὡραιώτεραι γυναὶ τῆς ὑφηλίου. Θὰ ἦσαν καὶ αἱ ἡδυπαθέστεραι ἐᾶν δὲν ὑπήρχαν αἱ Νοτιοαμερικανίδαι Εὐρωπαϊκῆς καταγωγῆς.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
2. Αἱ Ρωσσίδαι εἶναι αἱ ὡραιώτεραι γυναὶ τῆς ὑφηλίου. Θὰ ἦσαν καὶ αἱ ἡδυπαθέστεραι ἐᾶν δὲν ὑπήρχαν αἱ Νοτιοαμερικανίδαι Εὐρωπαϊκῆς καταγωγῆς.
Πολυ σωστος,αλλα η αληθεια ειναι παντου υπαρχουν ομορφες γυναικες,αλλα το πακετο που εχουν οι ρωσσιδες αρκετες φορες ειναι καταπληκτικο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom