Μιλας παντα με τα δικα σου κριτιρια γιατι και ενας πολωνος η ενας ρωσσος η ενας βορειο ευρωπαιος μπορει να θεωρει τις μεσογειακες και τις λατινες πιο ομορφες και εκτος συναγωνισμου,,ομως γινεται ενα λαθος..ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΔΕ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΟΝΟ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΚΑΤΑΡΧΗΝ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....και γω τρελλαινομαι για κιρζικιες αν δε μπορω ομως να επικοινωνησω αν δε ταιριαζω,αν αν,αν,,κλπ συντομα θα βαρεθω και θα θελω μονο σεξ...που και αυτο θα ξεθωριασει...αυτο μπορει να συμβειμε οποιαδηποτε εθνικοτητα που θα κανεις σχεση...το θεμα ειναι απλο ειτε ταιριαζεις ειτε οχι...και ας ειναι και απο το ουαγκαντουκου,,,,Όχι ρε dom! Οι ελληνίδες είναι το νορμάλ θα έλεγα. Οι κανονικές, οι ωραίες, οι πιο άσχημες κλπ. Τα ποσοστά που βρίσκεις πχ σε Ιταλία, Ισπανία, Αμερική. ένας μέσος όρος.
Όπως και να το κάνουμε σε ομορφιά γυναικών χώρες όπως Ρωσία, Ουκρανια, Λετονία , υπερέχουν από τις παραπάνω χώρες. Αυτές είναι που έχουν πολύ όμορφες γυναίκες, και όχι οι άλλες άσχημες.
Και εγώ προσωπικά δεν θα ήθελα- για να αναφέρουμε το θέμα του θρεντ - για σχέση μια ανατολικο-τέτοια, αλλά μη τις αδικούμε κιόλας. Από εμφάνιση είναι εκτός συναγωνισμού.
Όπως π.χ. δε θα βρεις τα ίδια ταλέντα για ποδόσφαιρο στη Βραζιλία και στην Αυστρία, ή τα ίδια ταλέντα για μπάσκετ στη Σερβία και στην Αλγερία. Έτσι και δεν θα βρεις την ίδια γυνακεία ομορφιά στην Ρωσία, την Ελλάδα και το Μπαγκλαντές. Λογικά πράγματα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 494K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Μιλας παντα με τα δικα σου κριτιρια γιατι και ενας πολωνος η ενας ρωσσος η ενας βορειο ευρωπαιος μπορει να θεωρει τις μεσογειακες και τις λατινες πιο ομορφες και εκτος συναγωνισμου,,ομως γινεται ενα λαθος..ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΔΕ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΟΝΟ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΚΑΤΑΡΧΗΝ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....και γω τρελλαινομαι για κιρζικιες αν δε μπορω ομως να επικοινωνησω αν δε ταιριαζω,αν αν,αν,,κλπ συντομα θα βαρεθω και θα θελω μονο σεξ...που και αυτο θα ξεθωριασει...αυτο μπορει να συμβειμε οποιαδηποτε εθνικοτητα που θα κανεις σχεση...το θεμα ειναι απλο ειτε ταιριαζεις ειτε οχι...και ας ειναι και απο το ουαγκαντουκου,,,,
Αν ο Πολωνός ή ο Ρώσος κλπ ενδιαφερόταν για ελληνίδες θα προσπαθούσε να προσεγγίσει, θα ασχολούταν, αλλά δεν ασχολούνται καν. Και άλλοι βορειοευραπαίοι δεν πιστεύω να τρελαίνονται ιδιαίτερα. Τουλάχιστον όχι τόσο όσο οι νότιοι με τις βόρεις- ανατολικές. Ούτε ξέρω πχ περιπτώσεις ρώσος να παντρέυτηκε ελληνίδα ή πολωνός να συζεί με ελληνίδα ή Τσέχος κλπ.Αλλά για τις αντίθετες υπάρχουν πάρα πολλές. Οπότε και αυτό κάτι λέει. Τουλάχιστον δεν έχω κάποιο παράδειγμα από την προσωπική μου εμπειρία. Οι latin ίσως τους αρέσουν ως διαφορετικό πρότυπο .
Όσο για τα πρότυπα ομορφιάς τα δικά μου μάλλον συμπίπτουν με αυτά εκατομμυρίων άλλων στον κόσμο. Όπως και με αυτά που έχουν κυνηγοί μοντέλων κλπ. Τέσπα γούστα είναι αυτά.
Τα υπόλοιπα για μια σχέση ναι τα παμε προηγουμένως. Αυτονόητα. Αλλά και πάλι είναι θέμα ατομικών περιπτώσεων επίσης. Αλλά μια σχηματοποίηση όσο ναναι υπάρχει.
poppop
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.591
- Πόντοι
- 4.765
Εχει και κατι Αλβανούς και κάτι Ρουμάνους ήρωες που έχουν μπλέξει με κάτι ΕλληνίδεςΑν ο Πολωνός ή ο Ρώσος κλπ ενδιαφερόταν για ελληνίδες θα προσπαθούσε να προσεγγίσει, θα ασχολούταν, αλλά δεν ασχολούνται καν. Και άλλοι βορειοευραπαίοι δεν πιστεύω να τρελαίνονται ιδιαίτερα. Τουλάχιστον όχι τόσο όσο οι νότιοι με τις βόρεις- ανατολικές. Ούτε ξέρω πχ περιπτώσεις ρώσος να παντρέυτηκε ελληνίδα ή πολωνός να συζεί με ελληνίδα ή Τσέχος κλπ.Αλλά για τις αντίθετες υπάρχουν πάρα πολλές. Οπότε και αυτό κάτι λέει. Τουλάχιστον δεν έχω κάποιο παράδειγμα από την προσωπική μου εμπειρία.
Κι ομως εχω αρκετα παραδειγματα απο φιλες μου και πολυ ωραιες γυναικες που εχουν κανει σχεσεις και επιτυχημενες με βορειο ευρωπαιους...Αν μπεις στο αντιστοιχο ολλανδικο σαιτ με ιεροδουλες(εχω ποσταρει τα λινκς στο σημερινο σαιτ για το αλκμαρ),,με τη βοηθεια του google translation..(sta english)...θα διαβασεις τους αντιστοιχους ολλανδους χυστες ποσο τρελλαινονται για τις βαλκανιες και τις μεσογειακες...θελω να πω οτι αυτο που δε συνηθιζεις απο μικρο παιδι να βλεπεις παντα ελκυει..Ομως σκεψου οτι σε ολες αυτες τις χωρες υπαρχει ανεξαρτητοποιηση απο τα 18,2ο και οι κοπελες και οι αντρες ειναι πιο ελευθεροι σε σχεση με εδω...η ελληνιδα και 30 να παει δυσκολα θα φυγει απο το σπιτι της αν δεν εχει παντρευτει...δυστηχως αυτο συμβαινει και σε πολλους αντρες.Επισης τα κομπλεξ που τραβαμε σαν λαος εχει αντικτυπο και στις εργασιακες μας αλλα και στις προσωπικες μας σχεσεις...Αν δεν αποβληθουν αυτα πιστεψε με οτι ειναι πολυ δυσκολο να πρωχωρησει σχεση με λιγοτερο ακομπλεξαριστες εθνικοτητες αλλα και μεταξυ μας.
Εχει και κατι Αλβανούς και κάτι Ρουμάνους ήρωες που έχουν μπλέξει με κάτι Ελληνίδες
Που να γνωρισεις και τους ελληνες ηρωες που πανε με ελληνιδες...!!!.....και τους προκυπτουν αλβανιδες.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Κι ομως εχω αρκετα παραδειγματα απο φιλες μου και πολυ ωραιες γυναικες που εχουν κανει σχεσεις και επιτυχημενες με βορειο ευρωπαιους...Αν μπεις στο αντιστοιχο ολλανδικο σαιτ με ιεροδουλες(εχω ποσταρει τα λινκς στο σημερινο σαιτ για το αλκμαρ),,με τη βοηθεια του google translation..(sta english)...θα διαβασεις τους αντιστοιχους ολλανδους χυστες ποσο τρελλαινονται για τις βαλκανιες και τις μεσογειακες...θελω να πω οτι αυτο που δε συνηθιζεις απο μικρο παιδι να βλεπεις παντα ελκυει..Ομως σκεψου οτι σε ολες αυτες τις χωρες υπαρχει ανεξαρτητοποιηση απο τα 18,2ο και οι κοπελες και οι αντρες ειναι πιο ελευθεροι σε σχεση με εδω...η ελληνιδα και 30 να παει δυσκολα θα φυγει απο το σπιτι της αν δεν εχει παντρευτει...δυστηχως αυτο συμβαινει και σε πολλους αντρες.Επισης τα κομπλεξ που τραβαμε σαν λαος εχει αντικτυπο και στις εργασιακες μας αλλα και στις προσωπικες μας σχεσεις...Αν δεν αποβληθουν αυτα πιστεψε με οτι ειναι πολυ δυσκολο να πρωχωρησει σχεση με λιγοτερο ακομπλεξαριστες εθνικοτητες αλλα και μεταξυ μας.
Ναι γιατί όχι, δεν αντιλέγω. Αλλά δεν είναι κάτι το τόσο μαζικό. Τώρα κόμπλεξ λίγο πολύ κάθε κοινωνία , έχει, απλά στην Ελλάδα χτυπάει κόκκινο ο δείκτης! Αυτές οι βλκ! όμως! Παντού πάνω τους πέφτεις, τι σκατά , έχουν βαλθεί να κατακτήσουν τον κόσμο? Σα τους κακούς εβραίους ένα πράμα!
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
δεν ειναι περιεργο...ειναι οι μονες χωρες μαζικης παραγωγης εκδιδομενων με κοινοτικα διαβατηρια,,,!!!
Τώρα κατάλαβα γιατί... τους βάλανε στην Ε.Ε! Έλεγα και γω ρε παιδί μου...
maximilian
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2009
- Like
- 30
- Πόντοι
- 16
.Δεν δείχνει καμία αρνητική αντίδραση σε ωραίες γυναίκες γενικά.Δείχνει απέχθεια για τους συμπατριώτες της που ζουν στην ελλάδα.
Με πατσόλες εγκλωβίζονται μαλάκες, φτωχοί και άσχημοι.
Όσοι δεν είναι έτσι , δηλαδή βγάλουν φραγκάκια ,
εφόσον το θέλουν θα παντρευτούν μουνάρα ελληνίδα.
Μεταξύ μουνάρας ελληνίδας λοιπόν και ρωσίδι μουνάρας,
όποιος μπορεί να διαλέξει , διαλέγει το 1ο.
Στο 2ο θα πάει , όποιος δεν φτάνει το 1ο.
Το οποίο σημαίνει ότι κάπου υστερεί ο μάγκας.
Και αν είναι και μουνάρα η ξένη , πάει στο διάολο.
Γιατί μεταξύ μέτριας ελληνίδας και μέτριας ξένης,
σαφώς πάλι η μέτρια ελληνίδα υπερτερεί.
Σε μπάζο ξένη πάνε οι τελευταίοι των τελευταίων,
οι πιο καμμένοι του πάτου.
Αυτοί που έχουν να επιλέξουν μεταξύ του να σέρνονται όλη τους τη ζωή
σε δελα,κωλόμπαρα, πιάτσες και να παντρετούν μπάζο αλλοδαπή ....
Αγαπητέ φίλε Θεωρείς επιτυχημένο κάποιον που παντρεύεται μια όμορφη γυναίκα, «μουνάρα» κατά το χαρακτηρισμό σου, ενώ όσοι παντρεύτηκαν κάποια κοπέλα μέσου όρου ή ασκημούλα, «μπαζόλα» κατά το χαρακτηρισμό σου, είναι μαλάκες φτωχοί και άσκημοι?? Δηλάδή τη γυναίκα σου θα την επιλέξεςι αποκλειστικά βάσει εξωτερικής εμφάνισης?? Σου εξασφαλίζει η εξωτερική εμφάνιση ότι η γυναίκα σου θα είναι σωστή σύζυγος, σωστή μάνα, σωστή νοικοκυρά? Είσαι σίγουρος ότι η μουνάρα σου μετά το γάμο και μια πιθανή γέννα δεν θα μετατραπεί σε «μπαζόλα» ολκής? Και ξέρεις κάτι? Την ομορφότερη πουτάνα γκόμενα να πληρώσεις για να πηδήξεις αν η γυναίκα «δε λέει» τα λεφτά σου θα κλαις.
Μου δίνεις την εντύπωση ότι τη γυναίκα δίπλα σου τη θέλεις σαν αντικείμενο επίδειξης και επιβεβαίωσης της μαγκιάς σου.
Επίσης πως είσαι τόσο σίγουρος ότι μόνο οι αποτυχημένοι επιλέγουν να παντρευτούν ξένη? Γιατί συνεχίζεις να κρίνεις μια γυναίκα βάση της καταγωγής της? Δηλαδή αν η Ελληνίδα κατάγεται από το Σουφλί μειονεκτεί έναντι αυτής που κατάγεται από την Αθήνα? (τυχαίες επιλογές και οι δύο).
Όσον αφορά τη Ρωσίδα που απεχθάνεται τις συμπατριώτησές της, έστω αυτές που ζουν στην Ελλάδα, μήπως κουβαλάει συμπλέγματα κατωτερότητας και ανασφάλειας?
Δεν θα πέσω στη παγίδα να συγκρίνω την εξωτερική εμφάνιση των Ελληνίδων και των αλλοδαπών. Κάθε χώρα έχει το δικό της σωματότυπο και χαρακτηριστικά. Την ομορφιά πιο πολύ τη συνδέω με τη διαφορετικότητα. Είναι φυσικό μια Ρωσίδα στη Ρωσία να περνάει απαρατήρητη όταν δίπλα της υπάρχουν άλλες 1000 με παρόμοια χαρακτηριστικά αλλά να ξεχωρίζει στην Ελλάδα ή την Ιταλία όπως μια Ελληνίδα θα ξεχωρίσει αμέσως στη Ρωσία. Βέβαια υπάρχουν και αντικειμενικά όμορφες και άσκημες γυναίκες αυτό όμως που μας ενδιαφέρει είναι ο μέσος όρος.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
ολο μαλακιες ακουω.ακου γινεται καποιος αντρας επειδη γαμαει πουτανες.Για να εισαι αντρας τυπε,πρεπει να κερδιζεις ολοκληρωτικα την γκομενα.να την κανεις να λιωνει για παρτη σου,να σε σκεφτεται ολη μερα,να μην βλεπει την ωρα να χωθεις μεσα της,να υγραινεται οταν σκεφτεται το καβλι σου.αυτος ειναι ο πραγματικος αντρας,φιλε μου.το οτι πληρωνεις για να γαμας μια που απο μεσα της λεει αντε μαλακα τελειωνε,δεν σε κανει αντρα,λυπαμαι.Τα έχεις μπερδεμένα λίγο.
Οσοι προσπαθούν να γαμήσουν Ελληνίδες δεν έχουν γίνει άντρες επειδη δεν έχουν γαμήσει και συνηθως ούτε να ακούσουν δε θέλουν για πουτάνες.
Για αυτό και παραμένουν αγάμητοι καληνυχτάκηδες.
Οσοι πάλι έχουν γαμήσει γενικά πουτάνες τουρίστριες κλπ δεν ασχολούνται με Ελληνίδες.
Ετσι απλά.
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.189
- Πόντοι
- 506
ολο μαλακιες ακουω.ακου γινεται καποιος αντρας επειδη γαμαει πουτανες.Για να εισαι αντρας τυπε,πρεπει να κερδιζεις ολοκληρωτικα την γκομενα.να την κανεις να λιωνει για παρτη σου,να σε σκεφτεται ολη μερα,να μην βλεπει την ωρα να χωθεις μεσα της,να υγραινεται οταν σκεφτεται το καβλι σου.αυτος ειναι ο πραγματικος αντρας,φιλε μου.το οτι πληρωνεις για να γαμας μια που απο μεσα της λεει αντε μαλακα τελειωνε,δεν σε κανει αντρα,λυπαμαι.
...Άντε πήγαινε να πληρώσεις κανένα ταξί να πάει η (κωλο)ομάδα σου στο γήπεδο ρε τουρκόγυφτε. Που θα μας μιλήσεις και για γυναίκες. ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑ.
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Εδω γινετε παντα το εξης τραγικο,παντα συνδιαζουμε την σχεση με οτι ο αλλος πρεπη να εχη λεφτα για να εχη μια τετοια γκομενα οπως της φωτο,αν και εγω εχω καλυτερη χωρις να ειμαι ιδιοκτητης κεντρου και λεφτας,δλδ.για να εχης μια ελληνιδα ιδιας ας πουμε ομορφιας δεν πρεπη να εχης τα ιδια προσοντα,πρεπη να μην πω και παραπανω,αν εισαι εξυπνος και μπορεις να φερθης με σεβασμο και να βρης το κουμπι αυτον των γυναικων,σιγουρα περνας καλα χωρις να χρειαζετε να εισαι και πλουσιος,πρεπη να τις κανης να αισθανονται ασφαλης,ειναι ο χρυσος κανονας,αν το αισθανθουν τοτε κερδιζης βεβαια τα χρηματα παιζουν ρολο για ολες τις γυναικες του πλανητη,αλλα παν μετρο αριστο!!Για σχέσεις ελλήνων με αλλοδαπές δεν λέμε;
Υποθέτω ελλήνων της ελλάδας με αλλοδαπές.
Για ανατολικές πάντως τέτοιας εμφάνισης ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΛΛΑΔΑ,
απ'όσα έχω δει , σπάνια θα πάνε με έλληνα μπατήρη ή μισθωτό ή μέτριο εργαζόμενο.
Θα πάνε με τον ιδιοκτήτη του μπάρ που δουλεύουν,
με το αφεντικό του μαγαζιού που δουλεύουν ,
με 50άρη φραγκάτο κτλ.
Αν εσύ έχεις δει κανέναν έλληνα υπάλληλο , δάσκαλο , εργάτη
να έχει παντρευτεί τέτοια ρωσίδα ,στην ελλάδα , πάω πάσο .......
Επισκέπτης
Όπως και να το κάνουμε σε ομορφιά γυναικών χώρες όπως Ρωσία, Ουκρανια, Λετονία , υπερέχουν από τις παραπάνω χώρες. Αυτές είναι που έχουν πολύ όμορφες γυναίκες, και όχι οι άλλες άσχημες.
Εκτός της Ρωσίας, έχω πάει σε όλες τις υπόλοιπες χώρες
(ρωσία θα πήγαινα μόνο αν μπορούσα να έχω μαζί μου όπλο ή ένοπλη συνοδεία-αγαπάω τη ζωή μου πολύ).Πραγματικά έχουν μεγαλύτερο ποσοστό ωραίων γυναικών από την Ελλάδα
(που με τη σειρά της έχει περισσότερες ωραίες από την αίγυπτο ή το μεξικό).
Θεωρώ όμως , ότι τις περισσότερες ωραίες γυναίκες τις έχουν Νορβηγία (το απόλυτο νο1) και Σουηδία. Μακράν με τεράστια διαφορά.
Larson
Μέγας
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.741
- Πόντοι
- 4.587
Δεν θα πέσω στη παγίδα να συγκρίνω την εξωτερική εμφάνιση των Ελληνίδων και των αλλοδαπών. Κάθε χώρα έχει το δικό της σωματότυπο και χαρακτηριστικά. Την ομορφιά πιο πολύ τη συνδέω με τη διαφορετικότητα. Είναι φυσικό μια Ρωσίδα στη Ρωσία να περνάει απαρατήρητη όταν δίπλα της υπάρχουν άλλες 1000 με παρόμοια χαρακτηριστικά αλλά να ξεχωρίζει στην Ελλάδα ή την Ιταλία όπως μια Ελληνίδα θα ξεχωρίσει αμέσως στη Ρωσία. Βέβαια υπάρχουν και αντικειμενικά όμορφες και άσκημες γυναίκες αυτό όμως που μας ενδιαφέρει είναι ο μέσος όρος.
Σεβαστή άποψη
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Κατωτεροτητας οχι,ανασφαλειας και ζηλειας ναι!!!!Όσον αφορά τη Ρωσίδα που απεχθάνεται τις συμπατριώτησές της, έστω αυτές που ζουν στην Ελλάδα, μήπως κουβαλάει συμπλέγματα κατωτερότητας και ανασφάλειας?
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
Εκτός της Ρωσίας, έχω πάει σε όλες τις υπόλοιπες χώρες
(ρωσία θα πήγαινα μόνο αν μπορούσα να έχω μαζί μου όπλο ή ένοπλη συνοδεία-αγαπάω τη ζωή μου πολύ).Πραγματικά έχουν μεγαλύτερο ποσοστό ωραίων γυναικών από την Ελλάδα
(που με τη σειρά της έχει περισσότερες ωραίες από την αίγυπτο ή το μεξικό).
Θεωρώ όμως , ότι τις περισσότερες ωραίες γυναίκες τις έχουν Νορβηγία (το απόλυτο νο1) και Σουηδία. Μακράν με τεράστια διαφορά.
Άσχετο με το θέμα, αλλά η Ρωσία είναι κατά πολύ ασφαλέστερη των παραπάνω χωρών ( Ουκρανία κλπ) αλλά και από Σουδηία, Νορβηγία που έχουν κατακτηθεί κυριολεκτικά από μουσουλμάνους μετανάστες ( όπως και Βέλγιο, Ολλανδία κλπ)
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Ευστοχη αναφορα,πραγματι πολλοι μουσουλμανοι μεταναστες,αλλωστε πολλες αλδ.το τελευταιο διαστημα παντρευονται μουσουλμανους,π.χ.στην γειτονικη τουρκια πανω απο 20.000 ρωσσιδες εχουν παντρευτη τουρκους,πραγμα που αναγκασε τον Νεφμεντεφ να δηλωση οτι καταστρεφετε ο πολιτισμος και η κουλτουρα τις Ρωσσιας!!Άσχετο με το θέμα, αλλά η Ρωσία είναι κατά πολύ ασφαλέστερη των παραπάνω χωρών ( Ουκρανία κλπ) αλλά και από Σουδηία, Νορβηγία που έχουν κατακτηθεί κυριολεκτικά από μουσουλμάνους μετανάστες ( όπως και Βέλγιο, Ολλανδία κλπ)
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
Σωστη τοποθετηση,πρεπη πρωτα να εχης υποψιν τα βασικα πραγματα απο τον τοπο καταγωγης της αλδ.κουλτουρα ηθη εθιμα και γιατι οχι γλωσσα,ετσι θα αισθανετε ποιο ασφαλης και θα καταλαβη πως πραγματι ενδιαφερεσε για αυτην!!ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΔΕ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΟΝΟ Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΚΑΤΑΡΧΗΝ Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....και γω τρελλαινομαι για κιρζικιες αν δε μπορω ομως να επικοινωνησω αν δε ταιριαζω,αν αν,αν,,κλπ συντομα θα βαρεθω και θα θελω μονο σεξ...που και αυτο θα ξεθωριασει...αυτο μπορει να συμβειμε οποιαδηποτε εθνικοτητα που θα κανεις σχεση...το θεμα ειναι απλο ειτε ταιριαζεις ειτε οχι...και ας ειναι και απο το ουαγκαντουκου,,,,
Επισκέπτης
η Ρωσία είναι κατά πολύ ασφαλέστερη των παραπάνω χωρών ( Ουκρανία κλπ) αλλά και από Σουδηία, Νορβηγία που έχουν κατακτηθεί κυριολεκτικά από μουσουλμάνους μετανάστες
Στη Σουηδία δεν φοβάμαι να κυκλοφορήσω.
Έχω πάει πολλές φορές και οδικώς (1).
Πάκια υπάρχουν , αλλά σαφώς λιγότερα από την Αθήνα ή την Κηφισιά
και μάλλον δεν τα παίρνει για μαγκιές.
Άλλωστε επειδή γαμάνε και τα πάκια εκεί , τις τελευταίες σουηδέζες,
που είναι ανώτερες από τη Σταρ Πακιστάν, είναι πιο ήρεμα.
Σαφώς τα ίδια και καλύτερα και η Νορβηγία , που έχει ελάχιστα πάκια
(λιγότερα από την πλατεία κολωνακίου).
Για τη Ρωσία το έχω ακούσει από πολλούς που έχουν εμπειρίες εκεί
(μέχρι και διπλωμάτες).Ότι ασφαλής δεν είναι δηλαδή.
Τώρα ελεύθερη χώρα είμαστε,
αν κάποιος θεωρεί ότι είναι ασφαλής χώρα , ελεύθερα μπορεί να πάει,
να βγάζει το πορτοφόλι του να πληρώνει ,
να πάρει χύμα ταξί από το δρόμο ή το αεροδρόμιο , να βγεί νύχτα σε μπάρ κτλ κτλ κτλ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 6K
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 187