θα σου κάνω ιδιαιτερα ειχα γραψει λιγο καλυτερα, αλλα μη ξεροχυσεις παλι...και μη νομιζεις... στην εκθεση πανελληνιες 14,75 ειχα..
αχρηστη στο γραπτο λογο...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 500K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
τα παιδια ειχαν συναντηση σημερα και βγηκαν εξω και καλα κανουν αυτοι ειναι κοινωνικοι!!Καλα εδω,γυρισα απο μπανιο και αραξα σπιτι,που βγηκε παλι;;;
on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
θα σου κάνω ιδιαιτερα ειχα γραψει λιγο καλυτερα, αλλα μη ξεροχυσεις παλι...
θα προσπαθησω... μου ειναι δυσκολο βλεπεις οταν βλεπω καποιον που κατεχει κατι που δεν μπορω εγω.
τον γραπτο λογο!!!
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
εμενα προσωπικα δεν με αφορα τι κανουν οι αλλοι μεγεια τους με χαρα τους,θα αργησης δεν θα πας εξω που ελεγες μιας και τα ραντεβου τα κλεινουν οι αλλοι με πμ.?και γιατι ασχολησται με τα ποστ μου,τοση αξια εχουν?να της στελνεις με πιμι αν δεν θες να ασχολουμαστε με τα ποστ σου.
μεχρι και ραντεβουδακια στο μεην κλεινετε.
πολλα μελη πο δω μεσα βγαινουν αλλα τα ραντεβου τα κλεινουν με πιμι.
για να μην ασχολουνται τα αλλα μελη.
Επισκέπτης
το έχεις . αλλα ουσα σε αμυνα φαινεσαι εκ πρώτης όψεως απόλυτη επιθετικη με ρανίδες ειρωνείας και κατι τι απο παντογνωσίαθα προσπαθησω... μου ειναι δυσκολο βλεπεις οταν βλεπω καποιον που κατεχει κατι που δεν μπορω εγω.
τον γραπτο λογο!!!
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
το συγκεκριμένο μελος ουσα δεν είναι ??? εκτος αν μου διαφευγει κατικι άλλος περσόνας από δω
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
το συγκεκριμένο μελος ουσα δεν είναι ??? εκτος αν μου διαφευγει κατι
ναι καλέ
για την άμυνα το είπα, απορώ πού την είδες στα ποστ στα οποία αναφέρθηκες
Επισκέπτης
δεν ξέρω ,αλλα εχω την εντυπωση οτι εσεις οι γυναικες βρισκεστε,ουσες (μη γελάσεις) σε αμυνα σε ενα τετοιο σαιτ που η πλειοψηφία ειναι ανδρες και μερικές φορες προκειμενου να το αντιμετωπισετε, φαινεται στα γραφόμενά σαςναι καλέ
για την άμυνα το είπα, απορώ πού την είδες στα ποστ στα οποία αναφέρθηκες
Επισκέπτης
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
δεν ξέρω ,αλλα εχω την εντυπωση οτι εσεις οι γυναικες βρισκεστε,ουσες (μη γελάσεις) σε αμυνα σε ενα τετοιο σαιτ που η πλειοψηφεία ειναι ανδρες και μερικές φορες προκειμενοθ να το αντιμετωπισετε φαινεται στα γραφόμενα σας
δε γελάω με το ούσες καλέ, μου αρέσει
μμμμμ δεν ξέρω, τα οι-α-πο-δω-γα-μα-νε τους-α-πο-κει ξεπερνιούνται μετά το δημοτικό
όχι ότι πολλοί εδώ δεν έχουν ξεπεράσει το αγόρια ιππότες, κορίτσια μαύρες κότες, αλλά τώωωρα τι να λέμε, όποιος έχει όρεξη να πάει ξανά δημοτικό ας πάει
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
δυστηχως η εκπομπη ειναι ρωσικη καλυτερα παντως να βλεπουμε κανα μουνι απο τα φαιδουρια χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!
....Και ηθελα να εμβαθυνω στο νοημα...
Δεν βοηθαs παντωs
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
γιατι εχεις απορειες?....Και ηθελα να εμβαθυνω στο νοημα...
Δεν βοηθαs παντωs
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Mπορει να με ρωτησουνε την ....κεντρικη ιδεαγιατι εχεις απορειες?
Να μην ξερω?????
πισω από την οθόνη βγαίνουν τα απωθημένα του καθενος, φαντασου ο καημενακος που δουλευει στο γραφειο και του τα πρηζει η προισταμενη, θα ξεσπάσει πάνω σου ή σε οποια αλλη κοπέλα... αλλα συν το γεγονότι(συν με δοτικη δεν πάει?) ότι πίσω από την οθόνη ολοι είναι οι υπερτυποι ή υπερτυπισσεςδε γελάω με το ούσες καλέ, μου αρέσει
μμμμμ δεν ξέρω, τα οι-α-πο-δω-γα-μα-νε τους-α-πο-κει ξεπερνιούνται μετά το δημοτικό
όχι ότι πολλοί εδώ δεν έχουν ξεπεράσει το αγόρια ιππότες, κορίτσια μαύρες κότες, αλλά τώωωρα τι να λέμε, όποιος έχει όρεξη να πάει ξανά δημοτικό ας πάει
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 6K
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 187