μπα ταγμενοι ηταν απο πριν![]()
![]()
![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
λες και απλά βρήκαν την ευκαιρία να το εκδηλωθούν
μπα ταγμενοι ηταν απο πριν![]()
![]()
![]()
σημερα θα χη ησυχια,μαζευτικατε παλι να πιετε και για μενα κατι καλα να περασετε!!!
φίλε ως προς τι η επίθεση που δεχτηκες δεν μπορω να τους καταλάβω καποιους...σημερα θα χη ησυχια,μαζευτικατε παλι να πιετε και για μενα κατι καλα να περασετε!!!
καλησπερα μπιλ τα παιδια βγηκαν εξω σημερα δεν θα δεις κανεναν,δεν ξερω αν μπουν αργα!τι κανεις?Καλησπερα προεδρε,οπως το περιμενα,ο Μακης εξαφανισμενος![]()
![]()
Μετα απο κραιπαλες δεν μπορει να συνελθει και χτες μου την ελεγε εμενα οτι κοιμαμαι πολυ και δεν αντεχω![]()
για ποια μιλας?φίλε ως προς τι η επίθεση που δεχτηκες δεν μπορω να τους καταλάβω καποιους...
δεν πρόσεξα καλα νομιζω οn the roadγια ποια μιλας?
δεν πρόσεξα καλα νομιζω οn the road
πηγαινε για ποτάκι θα αργήσεις επιθετικούλαεπειδη του ειπα οτι λεει καλημερες?
νταξ αβραμοπουλο τον ειπα, δεν τον ειπα καληνυχτακια.
πηγαινε για ποτάκι θα αργήσεις επιθετικούλα
αυτα είναι μάλλλον τα λεγόμενα εξωγλωσσικα χαρακτηριστικά, αλλα δεν μπορουν να περασουν μεσα απο την οθονη, αν του ελεγες το ιδιο από κοντα σιγουρα θα ηταν διαφορορεικά:-* :-* :-* :-* :-* :-*
να σαι καλα!
(δεν ξερω γιατι ακουγομαι επιθετικη, και οταν παλι λεω να πω καμια καλη κουβεντα λενε πως τους την πεφτω...
πφφφφφφφφφφφφφφφφ δεν το χω μαλλον)
μαλιστα λες στο αλλο θρεντ με τα μπαζα!!!δενεχω να πω πολλα πραγματα αυτοι με βριζαν και με λεγαν κολλημενο που εγραφα για τις ρωσσιδες οταν ασχοληθηκα με ελληνιδες και δ.ευρωπη με βρισαν παλι και ειπανε οτι οι δυτικες ειναι ιδιες και χειροτερες απο τις ελληνιδες,απλα πιστευω οτι εδω ο καθις με τα προβληματα που εχει ειναι μαγγια να τα χωση σε καποιον και να το παιξη υψηλη διανοηση,λυπαμε πραγματικα διοτι καποιοι θεωρουν οτι εισαι κοινωνικος να μιλας με ολους,εγω προσωπικα θεωρω οτι οταν εισαι μεσα στο σαιτ μπου δεν μπορεις να περιμενης φραστικο επιπεδο,και τελικα ολοι στην ουσια λενε τα δικα τους χωρις να συμφωνουν πουθενα!!δεν πρόσεξα καλα νομιζω οn the road
αυτα είναι μάλλλον τα λεγόμενα εξωγλωσσικα χαρακτηριστικά, αλλα δεν μπορουν να περασουν μεσα απο την οθονη, αν του ελεγες το ιδιο από κοντα σιγουρα θα ηταν διαφορορεικά
μαλιστα λες στο αλλο θρεντ με τα μπαζα!!!δενεχω να πω πολλα πραγματα αυτοι με βριζαν και με λεγαν κολλημενο που εγραφα για τις ρωσσιδες οταν ασχοληθηκα με ελληνιδες και δ.ευρωπη με βρισαν παλι και ειπανε οτι οι δυτικες ειναι ιδιες και χειροτερες απο τις ελληνιδες,απλα πιστευω οτι εδω ο καθις με τα προβληματα που εχει ειναι μαγγια να τα χωση σε καποιον και να το παιξη υψηλη διανοηση,λυπαμε πραγματικα διοτι καποιοι θεωρουν οτι εισαι κοινωνικος να μιλας με ολους,εγω προσωπικα θεωρω οτι οταν εισαι μεσα στο σαιτ μπου δεν μπορεις να περιμενης φραστικο επιπεδο,και τελικα ολοι στην ουσια λενε τα δικα τους χωρις να συμφωνουν πουθενα!!
θα ηθελα να παρακαλεσω να μην ασχολησται με τις καλημερες μου και τις καληνυχτες μου γιατι απευθηνονται στα φιλαρακια μου και αυτοι σε εμενα!!επειδη του ειπα οτι λεει καλημερες?
νταξ αβραμοπουλο τον ειπα, δεν τον ειπα καληνυχτακια.
καλησπερα μπιλ τα παιδια βγηκαν εξω σημερα δεν θα δεις κανεναν,δεν ξερω αν μπουν αργα!τι κανεις?
ειπες οτι ειμαι παραλιας κλπ.σε παρακαλω να μην ξανασχοληθεις μαζι μου,ευχαριστω!!οι μαλακεία ήνε ώτη ίσε κ ανωρθώγραφως...
γαμό τειν τραίλα μοθ δοιλαδί...
ειπες οτι ειμαι παραλιας κλπ.σε παρακαλω να μην ξανασχοληθεις μαζι μου,ευχαριστω!!
θα ηθελα να παρακαλεσω να μην ασχολησται με τις καλημερες μου και τις καληνυχτες μου γιατι απευθηνονται στα φιλαρακια μου και αυτοι σε εμενα!!