παρε 2 και θα καληνυχτησω!!
οκ
παρε 2 και θα καληνυχτησω!!
θα το εγραφα αλλα χωρις την υπογεγραμμενη φαινεται γυμνούλι το καημενο κια δεν του πάει
διαβάζουμε Ντινο και Μποντλαιρ?Μην καταργείτε την υπογεγραμμένη
ιδίως κάτω από το ωμέγα
είναι κρίμα να εκλείψει
η πιο μικρή ασέλγεια
του αλφαβήτου μας
Ντινος Χριστιανοπουλος
διαβάζουμε Ντινο και Μποντλαιρ?
για πάρε ένα ποίημα εδώ ποιου είναι?
να ασχοληθεις και θα αρχίσεις να βλέπεις τον κόσμο διαφορετικά . Η ρωσική ποίηση και λογοτεχνία ειναι του ανθρώπου, μπαινει στη ψυχή του, την αναλύει ,την ξεσκίζει , διεισδύει βαθια στους χαρακτηρες και όχι επιφανειακα. Τώρα όσον αφορά τον Πούσκιν, λενε ότι όταν τον σδιαβάζεις μεταφρασμενο χάνεται η ομορφιά του, αυτο πρεπει να ισχυει, σαν να διαβαζεις Παπαδιαμαντη στην νεα , χανεται η ομορφιά...δεν εχω ασχοληθει οσο θα θελα με Ρωσσικη ποιηση και λογοτεχνια.
Να σκεφτεις μολις περυσι πρωτοδιαβασα το "Ρεκβιεμ" της Αχματοβα.
επομενως παραδεχομαι οτι δεν το ηξερα.
το γκουγκλαρισα ομως
δεν εχω ασχοληθει οσο θα θελα με Ρωσσικη ποιηση και λογοτεχνια.
Να σκεφτεις μολις περυσι πρωτοδιαβασα το "Ρεκβιεμ" της Αχματοβα.
επομενως παραδεχομαι οτι δεν το ηξερα.
το γκουγκλαρισα ομως
μέγεθος εχούσης , ηδυσμενω λογω(δοτικές , γαμώ την ασέλγειά μου)...Πρόκειται γιά μιά μίμησιν πράξεως , σπουδαίας και τελείας !!!
μέγεθος εχούσης , ηδυσμενω λογω(δοτικές , γαμώ την ασέλγειά μου)...
το κακο δεν ειναι αυτο,το να λες την γνωμη σου με επιχειρηματα και ο αλλος να κανει πλακα νομιζωντας πως τα ξερει ολα συην ουσια χωρις ομως να γνωριζει!Στην καμενη αμμο της ερημου και να βρεξη τιποτα δεν ανθιζει για αυτο ομως υπαρχουν οι οασεις οπου οτι ζων και νοημων ερχετε σε αυτο το μερος!!παντως αυτη είναι η περίεργη γαργαλιστική γοητεία του σαίτ , στο ένα θρεντ να δημοσιεύονται ποίηματα και σε αλλο να δημοσιευονται κρικτικες σε μπουρδελα της φυλής...
θα σε ψαχνω πολλη ωρα;που εισαι;ήρθα να κάνω την διαφορά...όπως πάντα...
καλησπέρα captain...
θα σε ψαχνω πολλη ωρα;που εισαι;
γεια σου λικακι και ειχα αρχιση να ρωταω τον μακη ολα οκ?ήρθα να κάνω την διαφορά...όπως πάντα...
καλησπέρα captain...
Ρε σεις!
Γιατί δεν κοιμάστε τέτοια ώρα;
Aπο τωρα;;;;;τι με τις κοτες θα παμε;;;;;
γεια σου ατελειωτε φαρκ.βλεπω ανε βασες κριτικη,παντως εμενα δεν εκανε κονξες χαχα!!Ρε σεις!
Γιατί δεν κοιμάστε τέτοια ώρα;
επιστροφες εχει δικιο ο ερευνητης λεμε,70%γυναικες 30% αντρες- στρακια κλπ. γαματα!!Σώτο έχουμε επιστροφές ή καταστροφές τι λες???????????