très banal Παρακατιάνωφ Τελιωμένωφ.. το γένος Κιτσαριόφσκι!!!)
Καλά γουστάρω να διαβάζω Άλι να τα χώνει λέμε...
Αναρωτιέμαι κι εγώ με την σειρά μου..γιατί μου κάνετε ερωτήσεις αγαπητέ αφού τις απαντάτε ο ίδιος στο παρακείμενο?Διερωτώμαι, γιατί τόσο μένος...???!!! Εδώ (στο thread και γενικώτερα στο site) ο καθένας εκφράζει τις απόψεις του, αιτιολογεί την αντίρρησή του (εφόσον διαφωνεί) ή επεκτείνεται με νέες τοποθετήσεις με βάση τις εμπειρίες και προκαλείται διάλογος και όλα καταγράφονται
No hard feelings (σε καθαρά Ελληνικά), λοιπόν!!!!
Είσαι και χιουμορίστας πορνοπαππούλη..
Με γουστάρω πολύ μανάρι μου,δεν ζηλεύω.
ψωναρα......Είσαι και χιουμορίστας πορνοπαππούλη..
Με γουστάρω πολύ μανάρι μου,δεν ζηλεύω.
γιατι της χαλαμε την Ελλεηνιδιστικη προπαγανδα...Διερωτώμαι, γιατί τόσο μένος...???!!!
Δεν με παρακολουθείς μανάρι μου..φυσικά και τους τα χώνω..τότε γιατί τα χώνεις στις αλλοδαπές γκόμενες
και όχι στα ημεδαπά λιγούρια ;
μωρακι ευχαριστω για την αγαπη σου,αλλα εχω παει με ... γυναικες διαφορετικων εθνικοτητων αλλα οφειλω να το ομο0λογησω μονο η ελληνιδα εχη ενα μοναδικο προτερημα,να εχη κολο και στομα οχετο!!!!Έτσι μπράβο,μαζέψτε τους λίγο.
Πολλαπλασιάζονται σαν τις κατσαρίδες και ανοίγουν θέματα αβέρτα...
..η γυναικα των ονείρων απο τα μάτια ενός ρωσσιδόφιλου,πως είναι η σχέση με αλλοδαπή ,που πίνει τον καφέ της η αλλοδαπή,τι θα της πούνε πρώτο ραντεβού,τι διάμετρο έχει η αλλοδαπή κωλοτρυπίδα ,απο που κλάνει το μπαρμπούνι που έχει στην γυάλα η αλλοδαπή...κούραση!
φυσικα ταπα οτι δεν φτανη η αλεπου τα κανη κρεμασταρειαAκριβώς.Πες τα κι εσύ γιατί όταν τους τα λέω εγώ θεωρούν οτι τις ζηλεύω(Ο Χριστός και η Παναγία ...τι να ζηλέψω απο τις
εχω παει με ... γυναικες διαφορετικων εθνικοτητων
εσυ φαινεσε πολυ κοκκινιστος που λεει και ο παππας,πρεπει να τρως τσοκαρο πολυΔεν θελουν μαζεμα
Teza θελουν,αυτο με το τζελ...να το πανε και στις φωλιες τους εκει που πολλαπλασιαζονται!!!
Χουυυυυυυυυυ
Διερωτώμαι, γιατί τόσο μένος...???!!!
Εδώ (στο thread και γενικώτερα στο site) ο καθένας εκφράζει τις απόψεις του, αιτιολογεί την αντίρρησή του (εφόσον διαφωνεί) ή επεκτείνεται με νέες τοποθετήσεις με βάση τις εμπειρίες και προκαλείται διάλογος και όλα καταγράφονται!
No hard feelings (σε καθαρά Ελληνικά), λοιπόν!!!!
Ά! ξέχασα, και ... χιούμορ (λείπει από τη ζωή μας)!
γιατι προσκυνατα στα ποδια μου θελετε να δοκιμασετε?Ετσι ετσι!!!!
Αμα ειναι γαμικουλας ο ανθρωπος.
ο λαος εχει ξυπνηση απλα ξερουν οτι θα μεινουν αγαμητες για αυτο παρακαλανε ντομπρυι βετσερ νταβαριτς!!Φοβουνται συναγωνιστη μη ξυπνησει η πλειοψηφια των ελληνων αντρων που τις παρακαλει..και γινουν ρωσιδοφιλοι...Και δε βρισκουν μετα αντρες να τις κανουν θεες, να πεφτουν στα ποδια τους και να τους προσφερουν γη και υδωρ..
Καλώς ήρθες πάλι τρελό καρναβάλι!Μιας και είπα καρναβάλι,φωτογραφίες δεν θα βάλετε σήμερα?
:o :o :o :o :o :o :o :oη επιθυμία σας..διαταγή μου
:-*
Σ'έχω δει κάπου, κάπου σε ξέρω
τα μάτια σου αυτά, μου 'ναι τόσο γνωστά
α ρε αλιντι..
ποσα ατομα αποθηκευσαν τη φωτο σου...