Νέα

Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 497K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ποια αλλοδαπη θα προτιμουσατε για σχεση?

• Τσεχα

Ψήφοι: 123 8,2%
  • πολωνη

Ψήφοι: 65 4,3%
  • Ρωσιδα

Ψήφοι: 231 15,4%
  • ρουμανα

Ψήφοι: 92 6,1%
  • βουλγαρα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • ουκρανη

Ψήφοι: 78 5,2%
  • γερμανιδα

Ψήφοι: 31 2,1%
  • αφρικανικη ηπειρο

Ψήφοι: 26 1,7%
  • αμερικανα

Ψήφοι: 48 3,2%
  • βραζιλιανα-λατινα

Ψήφοι: 77 5,1%
  • αυστραλεζα

Ψήφοι: 14 0,9%
  • ισπανιδα

Ψήφοι: 16 1,1%
  • ιταλιδα

Ψήφοι: 112 7,5%
  • γαλλιδα

Ψήφοι: 23 1,5%
  • ασιατισα

Ψήφοι: 86 5,7%
  • αλβανιδα

Ψήφοι: 75 5,0%
  • γιαπωνεζα

Ψήφοι: 88 5,9%
  • σκανδιναβη

Ψήφοι: 58 3,9%
  • αγγλιδα

Ψήφοι: 17 1,1%
  • σερβες

Ψήφοι: 123 8,2%
  • λετονη

Ψήφοι: 13 0,9%
  • γεωργιανη

Ψήφοι: 12 0,8%
  • εσθονη

Ψήφοι: 10 0,7%
  • ιρλανδεζα

Ψήφοι: 22 1,5%
  • Κουβανεζες

Ψήφοι: 8 0,5%
  • Κινέζα

Ψήφοι: 17 1,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.496

nautipu$$

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
και που κολαει αυτο εε?οταν η γυναικα ειναι ωραια ειναι ωραια τελος!λοιπον πρεπει να σου κανω μαθηματα ρωσικων για να εκφραζης σωστα αυτα που θελεις να πειςμστις μπαμπουσκες ειδικος ειναι ο μεμοςμεγω δεν ειμαι κολημενος απλα θα χρονισουμε και δεν θα καταλαβετε τιποτα μονο :tickedoff:

Oποιος δεν εχει παει Ιταλια και δεν εχει συναναστραφει (σημαντικο!!!) με Ιταλιδες, δεν μπορει να καταλαβει αυτο που λεει η Αλιντισσα.

Δεν φτανει ενα καλο ζευγαρι βυζια και ενας ωραιος κωλος ρε μαγκες,τουλαχιστον για μενα. Η γυναικα (οπως και ο αντρας βεβαια) πρεπει να εχει "αερα", να εκπεμπει σεξουαλικοτητα και αισθησιασμο. Η φωνη, η εκφραστικοτητα των ματιων, η κινηση των χεριων και αλλες μικρες (αλλα οχι και τοσο) λεπτομερειες, κανουν την διαφορα. Και πιστεψτε με, οι Ιταλιδες εχουν "αερα" α-φ-θ-ο-ν-ο.

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.575
Πόντοι
216
Ειναι παντως ενα θεμα να σου αρεσουν οι λατίνες. Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσουν, δεν μου λενε απολυτως τιποτε. Γουστα ειναι αυτα βεβαια...

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Oποιος δεν εχει παει Ιταλια και δεν εχει συναναστραφει (σημαντικο!!!) με Ιταλιδες, δεν μπορει να καταλαβει αυτο που λεει η Αλιντισσα.

Δεν φτανει ενα καλο ζευγαρι βυζια και ενας ωραιος κωλος ρε μαγκες,τουλαχιστον για μενα. Η γυναικα (οπως και ο αντρας βεβαια) πρεπει να εχει "αερα", να εκπεμπει σεξουαλικοτητα και αισθησιασμο. Η φωνη, η εκφραστικοτητα των ματιων, η κινηση των χεριων και αλλες μικρες (αλλα οχι και τοσο) λεπτομερειες, κανουν την διαφορα. Και πιστεψτε με, οι Ιταλιδες εχουν "αερα" α-φ-θ-ο-ν-ο.
εω παντως που τις εχω μες τα ποδια μου ολη μερα δεν βλεπω κανεναν αερα πρενκο δλδ.

nautipu$$

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
Ειναι παντως ενα θεμα να σου αρεσουν οι λατίνες. Εμενα προσωπικα δεν μου αρεσουν, δεν μου λενε απολυτως τιποτε. Γουστα ειναι αυτα βεβαια...

Συμφωνοι, αλλα εγω δεν μιλησα για  φυσικη ομορφια, αλλα για αλλους παραγοντες που ειναι εξισου σημαντικοι και καθηστουν μια γυναικα εντυπωσιακη.

Sotirof, νομιζω οτι το τονισα, πρεπει να συναναστραφεις μαζι τους, οχι απλα να τις κοιτας. Η διαφορα των 2 πραγματων ειναι τεραστια.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Συμφωνοι, αλλα εγω δεν μιλησα για  φυσικη ομορφια, αλλα για αλλους παραγοντες που ειναι εξισου σημαντικοι και καθηστουν μια γυναικα εντυπωσιακη.

Sotirof, νομιζω οτι το τονισα, πρεπει να συναναστραφεις μαζι τους, οχι απλα να τις κοιτας. Η διαφορα των 2 πραγματων ειναι τεραστια.
ποτε δεν ημουν κι ουτε προκειτε να ειμε φαν τις ομορφιας δεν αντιπροσωπευη αυτο την γυναικα εχω συναναστραφη με γυναικες πολλων εθνικοτητων αλλα αυτες θα τις καταταξω στις δυσκολες εποικοινωνιακα χωρις να γνωριζω τους λογους αποφευγουν γενικα συναντησης η και ομιλιες,ισως και λοω θρησκειας δεν ξερω,αλλα το λενε πολλοι εδω,ιδομεν!!

nautipu$$

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
6
αυτες θα τις καταταξω στις δυσκολες εποικοινωνιακα χωρις να γνωριζω τους λογους αποφευγουν γενικα συναντησης η και ομιλιες,ισως και λοω θρησκειας δεν ξερω,αλλα το λενε πολλοι εδω,ιδομεν!!
Οι Ιταλοι δυσκολοι επικοινωνιακα;;;;;

Το ακουσα κι'αυτο.

Αυτο με την θρησκεια ειναι η μεγαλυτερη μπουρδα που εχω ακουσει.

Θα σου πω το εξης, οι Ιταλιδες  σιχαινονται την σαχλαμαρα, διοτι την τρωνε στhν μαπα καθε μερα κυριως απο κατι σαχλους νοτιοΙταλους. Λες αρα να κατσουν ν'ασχοληθουν με τον τυπικο Ελληναρα;

Το παν ειναι να ξερεις να συστηθεις, ολα τ'αλλα ειναι ανοησιες.

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Οι Ιταλοι δυσκολοι επικοινωνιακα;;;;;

Το ακουσα κι'αυτο.

Αυτο με την θρησκεια ειναι η μεγαλυτερη μπουρδα που εχω ακουσει.

Θα σου πω το εξης, οι Ιταλιδες  σιχαινονται την σαχλαμαρα, διοτι την τρωνε στhν μαπα καθε μερα κυριως απο κατι σαχλους νοτιοΙταλους. Λες αρα να κατσουν ν'ασχοληθουν με τον τυπικο Ελληναρα;

Το παν ειναι να ξερεις να συστηθεις, ολα τ'αλλα ειναι ανοησιες.
οκ!γουστα ειναι αυτα εγω παντως δεν!!!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
καλησπερουδια και απο εδω!!!!

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
καλησπερα κ.Προεδρε και κ.Εκπρόσωπε... ;)

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
μετα απο τις γενικες συσκεψης και αποφασης των μελων του φορουμ προφανως και σημερα δεν θα αποφασιστη θεμα αλλα αν οποιοδηποτε μελος του θρεντ χρειαστη οτιδηποτε ιδομεν!!!

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
αφου εκπεδευτεις και περασης τις προβλεπομενες εξετασεις :2funny: :2funny: :2funny:

Σώτο βάλε σε τάξη των νέοπα γιατί πήρε αέρα..............

τι λέει τα παιδιά πως τους φαίνεται το νησί????????

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
εχουμε τρελαθη πολυ πλακα βοηθαη και ο καιρος τωρα αναρωση γιατι το βραδυ θα γινη πανικος!!!

OP
OP
sotirof

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
επίσης εγώ έχω απορία, πού είναι αυτές οι γκόμενες που ζητάνε από τον γκόμενό τους λεφτά για να πάνε για μασάζ ή στο ΧΟΝΤΟ!!! ΣΤΟ ΧΟΝΤΟ!! να ζητάς λεφτά από τον γκόμενό σου για να πας στο χόντο!!  :2funny: :2funny: :2funny:

πού τις ψωνίζετε αυτές πείτε μου, αυτό θέλω να μάθω μόνο...

αν το πρόβλημά σας είναι απλώς ότι πάνε για μασάζ ή στο χόντο, τότε η κατάσταση είναι πιο σοβαρή απ'ό,τι νόμιζα..  :rolleyes:
στον αγ,παντελειμωνα μεγαλη η χαρι του,πειραια,Ν.κοσμο,πετραλωνακαι οπου υπαρχουν ελλεινιδες,το θεμα δεν ειναι ποτ πανε αλλα ποσο κοστιζη,για αυτο που λεει ο μεμος κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εγω λεω ολοι μαζιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
στον αγ,παντελειμωνα μεγαλη η χαρι του,πειραια,Ν.κοσμο,πετραλωνακαι οπου υπαρχουν ελλεινιδες,το θεμα δεν ειναι ποτ πανε αλλα ποσο κοστιζη,για αυτο που λεει ο μεμος κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εγω λεω ολοι μαζιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!
σωτηρη τι νεα man;καλα; ;)

Hyper Observer

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
1

Άλλαξε προάστεια τότε :grin: Δοκίμασε προς Καλλιθέα ή Νέα Σμύρνη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom