Παντα μεγιστε.Διαλλειμα για λιγο και θα βρουμε το θεματακι.[Παράθεση συγγραφέας = alex1967 link = topic = 82527.msg1950800 # msg1950800 date = 1276348768]
Με αυτες διδασκεσαι οτι υπαρχουν σπουδαιοτερα πραγματα απο την μπαλλα.
[/ Quote]να βαλουμε κανα θεματακι σημερα?για πες!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σχέσεις Ελλήνων με αλλοδαπές
- Μέλος που άνοιξε το νήμα sotirof
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 14K
- Εμφανίσεις 497K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Σωτο να βαλουμε κατι αυριο απο νωρις γιατι τετοια ωρα τετοια λογιααλεξ σκεφτηκες κατι?
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
γιατι εχεις κοληση με τις πολωνες?Οι πολωνεζες φαινονται καλη περιπτωση για σχέση!
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
οκ!θα μιλησω με τον cool!Σωτο να βαλουμε κατι αυριο απο νωρις γιατι τετοια ωρα τετοια λογια
Εχω κολησει...βασικα δεν εχω κολησει, αλλα πρακτικοι λογοι, πολωνια ειναι ευρωπαικη ενωση, ουτε βιζες, ουτε τιποτε, πας εσυ, ερχεται αυτη, ολα ελευθερα και το κεφαλι ησυχο! Κοιταζω και για τις πρωην 'ρωσιδες', λετονες/εσθονες/λιθουανες, παλι λογω ευρ.ενωσης. Αλλιως ρωσιδα με τη μια, αλλα δεν θελω μπελαδες με διακινηση ατομων και διαμονες, και προξενεια, και προθεσμιες κλπ.
Κι εχει ωραιες γυναικες και η πολωνια, οπως βλεπω, και φυσικα με οσα διαβαζω, ετη φωτος σε σχεση με τις κακομαθημενες ελληνιδες!
--
αποχωρω γι αποψε, αλλα θελω να το συζητησουμε με οποιον εχει να πει πανω στο θεμα. πολλα για πολωνες εχει πει ο kman, αλλα καλο ειναι να ακουμε ολες τις αποψεις, οχι μονο μία!
Κι εχει ωραιες γυναικες και η πολωνια, οπως βλεπω, και φυσικα με οσα διαβαζω, ετη φωτος σε σχεση με τις κακομαθημενες ελληνιδες!
--
αποχωρω γι αποψε, αλλα θελω να το συζητησουμε με οποιον εχει να πει πανω στο θεμα. πολλα για πολωνες εχει πει ο kman, αλλα καλο ειναι να ακουμε ολες τις αποψεις, οχι μονο μία!
Εχοντας καποια μικρη εμπειρια με αυτο το θεμα θα το κουβεντιασουμε αυριοΕχω κολησει...βασικα δεν εχω κολησει, αλλα πρακτικοι λογοι, πολωνια ειναι ευρωπαικη ενωση, ουτε βιζες, ουτε τιποτε, πας εσυ, ερχεται αυτη, ολα ελευθερα και το κεφαλι ησυχο! Κοιταζω και για τις πρωην 'ρωσιδες', λετονες/εσθονες/λιθουανες, παλι λογω ευρ.ενωσης. Αλλιως ρωσιδα με τη μια, αλλα δεν θελω μπελαδες με διακινηση ατομων και διαμονες, και προξενεια, και προθεσμιες κλπ.
--
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
δεν νομιζω σε λιγο με ρωσια τα πραγματα θα ειναι πιο ελευθερα ειδικα με τις τελευταιες δηλωσεις για τις βιζες!Εχω κολησει...βασικα δεν εχω κολησει, αλλα πρακτικοι λογοι, πολωνια ειναι ευρωπαικη ενωση, ουτε βιζες, ουτε τιποτε, πας εσυ, ερχεται αυτη, ολα ελευθερα και το κεφαλι ησυχο! Κοιταζω και για τις πρωην 'ρωσιδες', λετονες/εσθονες/λιθουανες, παλι λογω ευρ.ενωσης. Αλλιως ρωσιδα με τη μια, αλλα δεν θελω μπελαδες με διακινηση ατομων και διαμονες, και προξενεια, και προθεσμιες κλπ.
--
σπακου νοτσι μαγγες!!
καληνύχτα Σώτο ;)
Επισκέπτης
Γιατί έτσι γουστάρει.Εσύ γιατί μας έχεις ζαλίσει τα βυζιά με τις κακάσχημες αγελαδόμορφες μπαμπούσκες?γιατι εχεις κοληση με τις πολωνες?
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
απο ποτε ο εγκεφαλο σου πηγε στα βυζια σου?Γιατί έτσι γουστάρει.Εσύ γιατί μας έχεις ζαλίσει τα βυζιά με τις κακάσχημες αγελαδόμορφες μπαμπούσκες?
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
εισαι σε καλο δρομο,και οι πολωνοσλοβακοουγγαρεζες ειναι πολυ πιο θερμες γυναικες απο ελληνιδες και ρωσσιδες.Εχω κολησει...βασικα δεν εχω κολησει, αλλα πρακτικοι λογοι, πολωνια ειναι ευρωπαικη ενωση, ουτε βιζες, ουτε τιποτε, πας εσυ, ερχεται αυτη, ολα ελευθερα και το κεφαλι ησυχο! Κοιταζω και για τις πρωην 'ρωσιδες', λετονες/εσθονες/λιθουανες, παλι λογω ευρ.ενωσης. Αλλιως ρωσιδα με τη μια, αλλα δεν θελω μπελαδες με διακινηση ατομων και διαμονες, και προξενεια, και προθεσμιες κλπ.
--
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
που εισε μαστερακο σε χασαμε!εισαι σε καλο δρομο,και οι πολωνοσλοβακοουγγαρεζες ειναι πολυ πιο θερμες γυναικες απο ελληνιδες και ρωσσιδες.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 40
- Πόντοι
- 366
ειμαι μπρατισλαβα φιλοξενουμενος απο ενα μωρο.που εισε μαστερακο σε χασαμε!
Επισκέπτης
11,3 % Ιταλίδες.
88.7 % Ασχετοι.
88.7 % Ασχετοι.
sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
οκ!να παιρνας καλα!ειμαι μπρατισλαβα φιλοξενουμενος απο ενα μωρο.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις
- 6K
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 187